2011.08.06. 13:56:45
Hát én nem tudom hogy milesz velünk,mert hogy Top formában nem lesznek a játékosok,az tuti.
Én egy ilyen kezdőt küldenék pályára:
----------Valdes----------
Alves-Pique-Fontás-Abidal
--------Mascherano--------
------Xavi-Iniesta------
----Pedro-Messi-Villa----
Valdes ugye egyértelmű.Alves úgyis végigjátsza az egész szezont,neki meg se kottyan egy kis Copa így a nyár közepén.Pique is egyértelmű,mellé én Fontást tenném,de Pep valószínüleg Abidalt játszatja a védelem közepén,és a balosra Adrianot rakja majd,én egyébként ezzel is elégedett lennék.A középpályán Xavi és Ini helye szinte borítékolható,mögéjük én Mascheranot tenném,de Pep valószínüleg ide Busit rakja,már csak azért is,mert ő az egész felkészülést végig csinálta.Elől Pedro és Villa helye alap,középen pedig Messi helye is biztosnak tűnik,főleg úgy,hogy nem is lenne kit berakni a helyére.
Én nem várok nagy meccset,szerintem érthető módón,de olyan keményet sem,mint amilyenek voltak tavasszal,és ezt igazolná az a megszellőztetett infó,hogy Mou ilyen kezdővel küldi ki a csapatát:
----------Casillas----------
Ramos-Carvalho-Pepe-Marcelo
------Khedira-Xabi Alonso------
---Ronalod---Özil---Conetráo---
---------Benzema--------
Szerintem annyira most bekkelni sem fognak,talán majd megpróbálnak támadni is 1-2-szer,és nem csak előrevagdalják a labdát Roncikának meg Özilnek.Én a Madridi meccsre egy 1:2-őt,vagy egy 2:2-őt jósolok.Megvan tehát a kellő optimizmusom az biztos,de hát 3 ilyen szezon után az lenne a baj,ha pesszimistán állnék akármelyik Barca meccshez.