Én ezt tudom, de nézők nagy részének más a véleménye.messideco írta:Annyira szlovák, mint te vagy én román...

Én ezt tudom, de nézők nagy részének más a véleménye.messideco írta:Annyira szlovák, mint te vagy én román...
Szerintem meg Nikolasz messze a legjobb. Van benne valami, ami nem mindennapi, sokra viheti. Egy gondja van: azt, h szlovák, lehet, h dúrván hangzik, de ez a véleményem.messideco írta:Már az elejétől neki szurkolok. Nicolas jól elénekelte a Hallelujah-t, utána semmi. Ugyanaz a monoton hang. De lehet csak én látom így...
Hulladékkal én sem fogalkozom.Barcaman14 írta:Egy részt néztem végig, de annyi bőven elég is volt!Game90 írta:.Más: ti nézitek a Való Világot?
Ha ennyire bejött, akkor tényleg hallgasd meg a régebbi felvételeket, mert azok lényegesen jobbak voltak szerintem, mint amik végül a korongra felkerültek. Igazából nem is értem, hogy miért kellett belenyúlniuk a számokba, mondjuk gondolom nem akarták ugyan abban a formában kiadni, mint ahogy fél éve játszották már minden bulin. Szal ha érdekel akkor tényleg ajánlom én is az mr1-es felvételeket, meg a promomixet (azt már csak a kígyó-majom fight-os rész miatt is:D)lui1698 írta:Más:
Most szólnék mindenkinek aki valaha is Punnany Massif hallgatásra adná a fejét, hogy súlyos függőséget okoz.![]()
A Shen Kick-et kb. 8.-szor hallgattam ma végig, és még mindig zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=H8nUM3rZbZU
http://www.youtube.com/watch?v=q-ghqJT2TyY
Láttam, nagyon tetszett is. És szerintem az a fantasztikus abban a filmben (Dogvilleben is, Menderlay-ben is), hogy annyira átélhető az egész. A hangulat annyira magával ragad, hogy nem kell magyaráznia semmit a történetnek. Nem véletlenül olyan hosszúak, és szerintem nem unalmasak, pedig lassan bontja ki.kurdt írta:Egyrészt, ez nekem annyira nem logikus. Rengeteg dolog miatt lehet szeretni egy filmet; a két említett film ráadásul teljesen különböző.
A Dogville-ben pedig szvsz a történet abszolút egyenrangú partnere a megvalósításnak, ha ez így érthető...
Nem tudom, láttad-e a Menderlay-t...
Én meg most szólnék, hogy ez még egy hónap múlva is így leszlui1698 írta:Más:
Most szólnék mindenkinek aki valaha is Punnany Massif hallgatásra adná a fejét, hogy súlyos függőséget okoz.![]()
A Shen Kick-et kb. 8.-szor hallgattam ma végig, és még mindig zseniális.
Egy részt néztem végig, de annyi bőven elég is volt!Game90 írta:.Más: ti nézitek a Való Világot?
Osztom a véleményed!S.Agüero írta:ezekben a szavazós műsorokban azt mondanak amit akarnak, h ki jut tovább.
ki nézne ugyan utána, h ezt a szavazások döntik e el?
Egész egy csalás.
Nem a szavazás dönt itt, hanem amit akarnak bemondanak.
Nem hiszem el, h ennyi embernek teccen ez a szíj melinda.
Nevetséges.
Jo volt de a romanak Tobb tehetsege vansocio66 írta:na jól megmondtam itt a tutit hogy milyen kiszámítható a megasztár,erre kiesett a vitathatatlanul legjobb énekes..
nagyon sajnálom,ő volt a legkomplettebb,'legsztárképesebb' előadó,ráadásul szimpatikus is,nem igaz hogy nekünk megint egy lúzer kell,egy tabáni pityu kettő. ebből a nőből semmi nem lesz,később nem fogják pátyolgatni mint most,nem igaz hogy ezt nem látják az emberek,hát ennyi hülye van?
meg úgy eleve nem értem ki a szavazóbázisa ennek a nőnek,elvileg a fiatalok,főleg a tinilányok szavaznak a legtöbben,akiknek nem hiszem hogy melinda lenne a favoritjuk.
de szerintem a zsűri is kitenné már őt,ha alkalma lenne rá,csak egyszerűen annyi szavazatot kap minden héten hogy esély nincs erre.
nekem amúgy giorgio és saunders volt a két 'kedvencem',miattuk kezdtem el nézegetni a műsort,most hogy ők kiestek,már abszolút nem érdekel mi lesz,meg egyébként is nyilvánvaló sajnos.