2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem nemkanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()
Ááá én 1x voltam és egy életre elég volt. Sz.r házi bort, orosz vodkát, házi pálinkát ittam éhgyomorra és sokat 1-2 óra alatt. Nagyon megviselte a májamat és igazából simán tudtam mindent hogy hol vagyok meg minden de egy lépést sem tudtam volna megtenni ezért ledőltem az ágyra és kértem egy vödört, hogy meghánytassam magam. 3 órát aludtam xDLionel85 írta:Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()
amikre van pénzem hétvégente,azokat én sem.kanty írta:Egészen egyszerű az oka, semmilyen piának nem szeretem az ízét.
Szerintem senki sem szereti az ízét, de nem is az ízéért isszukkanty írta:Egészen egyszerű az oka, semmilyen piának nem szeretem az ízét.
Akik azért néznek rám más szemmel, mert nem iszok, azok engem nem érdekelnek, nem érnek annyit, h érdekeljen a véleményük.Lionel85 írta:Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()
Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()
Bob_Marley írta:Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk![]()
Mekkora lenne, ha valamilyen esküvős videón meglenne a cuccozsimiki írta: Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.
Hát ez gyönyörűozsimiki írta:Sajnos legtöbb vicces sztorit elfelejtettem, már aznaposan:D de elmesélgették és össze szoktam rakogatni. Általában egy sikeresebb buli után, a következő 3 nap azzal telik, hogy összeinformálódom a részleteket![]()
Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.
Az egyik én voltam, a másik pedig legjobb haverom, páran ismerik is innen: Shoma!
Nah rendesen kellett melózni, rövides pultnál én voltam meg Shoma, ott értelem szerűen nem kellett annyit mozogni, de persze a söröket azért vittük az asztalokhoz szép számmal. Volt egy kisebb szünetünk, amikor kajáltak, nah az nem kellett volna Shomának. Számításaink szerint megivott úgy 15perc alatt 9-10 jagert, meg 3-4 korsó sört. Mi is ittunk,de ezúttal én nem éreztem meg, mert lemozogtam. Jól ismervén Shomát már tudtam, hogy itt gondok lehetnek, és mondtam is mindenkinek (akikkel ott összehaverkodtunk) hogy ne igyatok vele, szóljatok rá,stb,stb,stb. Felesleges volt ugye...
Kevéssel éjfél előtt ott tartottunk, hogy már kiállt a pult elé (ugye pincér gönc meg minden) és csábította oda a vendégeket, hogy :"gyere már igyunk egyet" az nem zavarta,hogy legtöbbje 50-60éves vadidegen hölgy volt:D
tegezés alap volt akkor már
Azért folyamodott ehhez a cselhez,mert mondtuk, hogy ha meghívják akkor illedelmességből ihat, amúgy nem engedtükelérte,hogy meghívják...
Nem sokkal később eltűnt valahova, mi meg ketten azt sem tudtuk hol áll a fejünk, keresem mindenhol, mert lett volna tennivaló, asztal lepakolás, üres korsók vissza hozatala,stb, erre nem ott vonatozik a násznéppel?:D:D:D bár haragudtam rá,de ezen nem bírtam nem röhögni
Csak leültem egy székre és röhögtem:D
majd utána a vonatozás felszínre hozta a gyomrában a piákat, így megállapodott egy asztalnál, tudtam, hogy ez nem jó jel, így bekísértem klotyóba, ott el is időzött, majd kikéretőzött, hogy már jól van:D nem volt...
leült egy asztalhoz (ekkor még csak egy átlagos asztal volt), és kicsit később -megvárva míg szépen a többiek is leülnek- bemutatta mit is fogyasztott...természetesen annál az asztalnál ahol ültek az ünnepeltek
Nah onnantól már nagy baj nem volt vele, mert aludt végig, időközben szépen elfogytak, vhogy ki tudtam bizniszelni az illetékesnél, hogy Shoma is kapjon vmennyi lét, mert elvégre amíg nem dőlt ki, segített ugyanúgy. De azért a jó öreg Shoma,amikor reggel 6kor nagyban segítettünk a tulajoknak pakolni, és a tökünk ki volt 12 óra meló után, felébredt, és fenhangon: Na mi a f.as.z van már? Miért nem megyünk?! szépen néztünk rá
Ez késztomabence írta:Na hát akkor én is vinnék egy kis kultúrát ebbe a topikba.Leírva nem nagyszám, de megélve annál vicesebb.
Szokásos nyári szombateste. Csongrádi lévén, a körös-toroki bulikban szórakoztunk. Hazafele menet nem a saját bandámmal mentem haza, hanem más haverjaimmal, egy volt a baj: ők biciklivel voltak. Én ugye mint sakálrészeg fiatal gyalog indultam el bulizni, nem akarom én széttörni a biciklimet. Nos a haverjaim elindultak ( igen lassan haladtak a megfelelő véralkoholszint hatása miatt ) Mit tehettem? Körülnéztem teli biciklivel a parkoló. Elkezdtem sorba rángatni, hátha találok 1 olyat ami nincs lezárvaSajnos találtam is. Elindultam utána de én még csak követni sem bírtam őket, estem-keltem, fejre-seggre 5 méterenként. 100 méter után és 20 esés utána utánukordibáltam, hogy álljunk meg a buszfordulóban pihenni, mert nem akarok balhét a "kölcsönvett" bicikliből és inkább ott "szépen lehelyeztem" , mint kultúrált fiatalember a gáton. Leültünk pihenni. Már ültünk ott vagy fél órája amikor, haver látja, hogy két csóka felkapja a "biciklimet" ( amit ugye loptam, DE a haverom ezt nem tudta , azt hitte, hogy a saját biciklim ) Utánukrohant és leállt velük verekedni. Nem gyenge arc a csávó jól meg is verte a két pasit. Utána mint valami győzedelmi rituálé elordította magát és legurult a gáton hozzánk. Mivel ő is elég ittas volt és a centrifugális erő is ráhatott a gurulás után egyből odahányt a pihenő lábaink elé
![]()
![]()
Bocsi a hosszáért.
A legjobb.Bob_Marley írta:.Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk![]()
E
Mikor ide jutottam arra gondoltam, hogy beborult az ég és elkezdett szakadni az eső, a telefonról meg megfeledkeztél.Mihu írta:Utána szedjem szét, és rakjam ki száradni. Hát én annak rendje és módja szerint kiraktam a teraszon az asztalra.
Hupsz, tényleg.llusllach89 írta:Hááát...
miattad bukok meg majd az államvizsgán, mert könnyes szemmel nem megy a tanulás, sííírokBob_Marley írta:Hát ha nem untatom a népet 1-2 vicces sztori van még![]()
2006 VB-t a Fehérvári útnál néztük egy sörsátorba, nem is volt baj, de az esti meccsekre már „jó volt a hangulat”!Az egyik srác, Brazil-Horvát meccs ment, szünetben kiállt, volt egy kis pódium, tényleg már csak támolygott, mondtuk nenenene, felment, letolta a gatyáját megfordult, a nézőknek háttal, meresztette a szép fehér popóját, s üvöltötte a nagy kivetítőnek, hogy „népmuvészeti cserépedény brazilok, rohadjatok meg”….majd jött pár „biztonsági”, s próbálták volna lerángatni, de emberünkben tényleg 0 lélek nem volt, s beesett a sörsátor sarkába a virágok meg gazok közé, odamentünk meg se moccant, gondoltuk majd vége van addig felkel vagy valami, de elfelejtettük![]()
És még dumáltunk a az Elte környékén, s akkor jutott eszünkbe, hogy Basszus Márkkal mi van????Odamentünk, s a takarítók szedték ki, teljesen „beépítette” magát a sörsátor sarkába, s észre se vette senki!
Egy másik „kolléga” meg ismerős esküvőjére mentünk, s Balázs (nem én), már tényleg beteg is volt, Deliriumokról beszélt állandóan, hogy ha nem iszik, akkor eljön a világvége, s mind itt halunk!Úgyhogy ő reggelente egy felessel indított (ja diplomás jó cégnél dolgozó fiatalember)!
Megérkezünk, ugye összeülés, szertartás, stb stb, ebéd, na már ott kezdődtek a gondok, mert Balázst a násznép nagy része nem ismerte, s lebratyizott a vőféllyel és tudnkolta magába a házi szilvát!Estére már tényleg kész volt, jött a vacsora, Balázs hulla részeg volt, azon tanakodtunk, hogy kint hagyjuk, mert vállalhatatlan!De inkább leültettük a sarokba, ott nem lehet baj…LettNem ismertük ugye az ülés sorendet, s sikerült a mennyasszony apukája, anyukája köré ültetni….Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk
![]()
Ekkor a vőlegény faterja odajött, megfogta, s a közeli szökőkútba finoman behelyezte…Balázsról ennyit tudtunk mi….de később kiderült, hogy ő békésen aludt hajnalig, majd a vőlegény egyik unokatesóját (16 éves) elkapta egy „randevúra” a szállóban, s matta részegen felvezetett Pestig…..
Hát innen jövök én, ez az én világom
Bob_Marley írta:Hát ha nem untatom a népet 1-2 vicces sztori van még![]()
2006 VB-t a Fehérvári útnál néztük egy sörsátorba, nem is volt baj, de az esti meccsekre már „jó volt a hangulat”!Az egyik srác, Brazil-Horvát meccs ment, szünetben kiállt, volt egy kis pódium, tényleg már csak támolygott, mondtuk nenenene, felment, letolta a gatyáját megfordult, a nézőknek háttal, meresztette a szép fehér popóját, s üvöltötte a nagy kivetítőnek, hogy „népmuvészeti cserépedény brazilok, rohadjatok meg”….majd jött pár „biztonsági”, s próbálták volna lerángatni, de emberünkben tényleg 0 lélek nem volt, s beesett a sörsátor sarkába a virágok meg gazok közé, odamentünk meg se moccant, gondoltuk majd vége van addig felkel vagy valami, de elfelejtettük![]()
És még dumáltunk a az Elte környékén, s akkor jutott eszünkbe, hogy Basszus Márkkal mi van????Odamentünk, s a takarítók szedték ki, teljesen „beépítette” magát a sörsátor sarkába, s észre se vette senki!
Egy másik „kolléga” meg ismerős esküvőjére mentünk, s Balázs (nem én), már tényleg beteg is volt, Deliriumokról beszélt állandóan, hogy ha nem iszik, akkor eljön a világvége, s mind itt halunk!Úgyhogy ő reggelente egy felessel indított (ja diplomás jó cégnél dolgozó fiatalember)!
Megérkezünk, ugye összeülés, szertartás, stb stb, ebéd, na már ott kezdődtek a gondok, mert Balázst a násznép nagy része nem ismerte, s lebratyizott a vőféllyel és tudnkolta magába a házi szilvát!Estére már tényleg kész volt, jött a vacsora, Balázs hulla részeg volt, azon tanakodtunk, hogy kint hagyjuk, mert vállalhatatlan!De inkább leültettük a sarokba, ott nem lehet baj…LettNem ismertük ugye az ülés sorendet, s sikerült a mennyasszony apukája, anyukája köré ültetni….Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk
![]()
Ekkor a vőlegény faterja odajött, megfogta, s a közeli szökőkútba finoman behelyezte…Balázsról ennyit tudtunk mi….de később kiderült, hogy ő békésen aludt hajnalig, majd a vőlegény egyik unokatesóját (16 éves) elkapta egy „randevúra” a szállóban, s matta részegen felvezetett Pestig…..
Hát innen jövök én, ez az én világom
Na hát ha benéztem volna ide, akkor írtam volna én is egy tippetfcbarca0827 írta:Én csak segítséget kértem az ázott mobilomhoz, nem gondoltam volna, hogy egy olyan lavinát indít el, aminél még egy melegbár is szóba kerül.![]()
Mindenesetre nagyon szép történetek vannak. Sírok.
Látod, ez egy okos ötlet!miihii írta:Alap,h azonnal kikapcs,darabokra szed,megpucol.Kiterítve hagyni száradni pár órát,biztos ami fix.Mindkét gépezet túlélte maradandó károsodás nélkül az incidenseket.A leírásaitokból nem derül ki pontosan,h ti is megtettétek e ezeket a lépéseket,de ha nem,akkor javaslom ezután ezt a módszert.
fcbarca0827 írta:Én csak segítséget kértem az ázott mobilomhoz, nem gondoltam volna, hogy egy olyan lavinát indít el, aminél még egy melegbár is szóba kerül.![]()
Hááát...fcbarca0827 írta:Gondoltam csinálok egy pár képet mezítelen habtestemről.![]()
![]()