Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
Blest
Jugador d'estrella

2011.06.16. 21:27:19

Hát, én a 280ft-os Gléda borra esküszöm (üveggel együtt ennyi) :D ", plusz 1 liter cocacola, aztán később még 1 üveg szintentartás végett. 1000fortinból szépen be lehet csűrni :)
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.16. 21:24:55

kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg? :lol: :lol:
Nem nem :) Én sem voltam még. 2 hete csináltam egy kis kertipartit, ott már eljutottam odáig, hogy éjjel 2-re kicsit lepihentem a hintaágyra :D De mondjuk az is inkább a fáradtságtól lehetett :) Úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy berúgva még sosem voltam. Mindig csak olyan szintig jutottam el, hogy ahogy fordítom a fejem, nem fordul vele együtt a kép, csak egy kis fáziskéséssel, meg pici szédülés. De minimális.

Fúúúú egyszer felmentem haveromékhoz ( a jelenlegi albérletembe, csak akkor még nem ott laktam) inni. Ittuk a whiskey-t. Akkor nagyon whiskey-s voltam, csak azt ittam. De előtte nem sokat, csak 3-4db 3-4 cantost. Na ezen a bulin valahogy nem úgy jött ki a lépés, nem is kajáltam sokat előtte, meg úgy valahogy nem esett jól. Leküldtem vagy 4-5-öt, elaludtunk. Reggel fél6kor felkeltem, nekem minden bajom volt :D Úgy fájt a hasam hogy az eszméletlen. Kimentem a wc-re, mert mondom mingy összehányom magam. Olyan gyomorégésem volt hogy borzalom. Na akkor tettem le a whiskey-t :D Azóta csak Apa házijával foglalkozom :D Attól még nem fájt a hasam, a fejem se, és még ízlik is. Azt tudni kell, hogy Apa a pálinkát nem rohadt gyümölcsből főzeti, hanem teljesen jó, érettből, amit simán meg is lehetne enni. Emiatt nem is büdös és nincs is erős utóíze.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.16. 21:14:26

Lionel85 írta:
Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.
Ááá én 1x voltam és egy életre elég volt. Sz.r házi bort, orosz vodkát, házi pálinkát ittam éhgyomorra és sokat 1-2 óra alatt. Nagyon megviselte a májamat és igazából simán tudtam mindent hogy hol vagyok meg minden de egy lépést sem tudtam volna megtenni ezért ledőltem az ágyra és kértem egy vödört, hogy meghánytassam magam. 3 órát aludtam xD
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 20:59:01

Én a jó bor+pálinka kombóra esküszöm, ha az izét és a hatását is figyelembe veszem. Bort azért, ha körülnéz az ember lehet kapni nem rosszakat 600-700 ft-ért is palackonként, ami elmegy, tekintve, hogy nem attól kell fejre állni ( már, ha kell, nem muszáj :D ), mert iszol valamicske rövidet is. Pálinka meg egy érdekesebb kérdés, boltban nem igazán szabad venni, mert ami minőségi az 100-ból 99-szer 4500-5000 Ft-tól kezdődik fél literenként. Az alatta lévő fütyülős és még sokféle pedig egész egyszerűen nem pálinka, hanem aromás sz.r.... Amitől sokkal jobban másnapos vagy, nem finom egyáltalán és a többi. Ezért kell körülnézni jó alaposan az embernek a környékén, rá kell szánni az időt, kérdezősködni és fog találni olyan házi, vagy kisüzemi főzöttet, aminek elfogadható ára van és nem is reaktorvíznek becézik :D Nekem ez sikerült, 3200 Ft-ért tudok hozatni finom szilvóriumot, ami 45 fok körüli ( tehát nem erős, az erősebbeknek már semmi íze, csak ereje...) és ugye ez nem fél liter, hanem egy egész. Ebből barátok közt minimum kétszer-háromszor igen jól érzed magad és nem is adod alá az igényekből, nem mérgezed magad mindenféle löttyökkel ( félreértés ne essék, a két-háromszori ivással azért egészségtelen :D ,de nem annyira, illetve kis mennyiségben - napi 1 feles - még egészségesek is, bár én ez utóbbit nem gyakorlom, csak alkalomadtán iszom).
socio66

2011.06.16. 20:25:43

kanty írta:Egészen egyszerű az oka, semmilyen piának nem szeretem az ízét. :P
amikre van pénzem hétvégente,azokat én sem. :)
ilyen jégert,hubertust,vagy finom borokat csak családi összejöveteleken látok,rá is csodálkozok néha,hogy ejj,így is lehetne..:)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.16. 20:23:32

A fűszeres, édes boroknak jó ízük van. Amúgy tényleg nem az ízéért a jók. Bár néha egy-egy Heinekent jól hűtök be, akkor nagyon jó ízre is, néha jól esik, akkor az sokat ér. Vukot még én se láttam szerencsére, pedig lett volna rá alkalom. Egyszer kevertem sört, bort és fügyülős barackot, de émelygésen kívül semmi nem volt.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.16. 20:15:52

kanty írta:Egészen egyszerű az oka, semmilyen piának nem szeretem az ízét. :P
Szerintem senki sem szereti az ízét, de nem is az ízéért isszuk :wink: :D
(legalábbis nálam a bor meg a pezsgő az egyetlen, amit tényleg hajlandó lennék az íze miatt is inni)

Azt nem jelenteném ki egyébként, hogy nem voltam még részeg, de Vukot egyelőre még sikerült elkerülni, idáig a max egy egész délelőttös másnaposság volt múlt héten
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.16. 20:10:03

Lionel85 írta:
Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.
Akik azért néznek rám más szemmel, mert nem iszok, azok engem nem érdekelnek, nem érnek annyit, h érdekeljen a véleményük.

Viszont érdekes, baráti köröm, h úgy mondjam nem veti meg a piát( még burkoltan fogalmaztam) :lol:, de nem ragadt át ez rám. Egészen egyszerű az oka, semmilyen piának nem szeretem az ízét. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.16. 19:17:54

Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.16. 19:13:50

Bob_Marley írta:Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk :lol:
ozsimiki írta: Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.
Mekkora lenne, ha valamilyen esküvős videón meglenne a cucc :lol:

Amúgy Bob, ez a rész valami kegyetlen... :lol:

Az én legnagyobb piálós történetem 3-4 éve volt, akkor voltam 17-18. Házibuli, elkezdtem piálni, Jégert meg talán viszkit, na utána csak 6 képkocka maradt meg kb. 21től másnap reggelig:
1. próbálok táncolni.
2. ülök egy székben és nézek ki a fejemből.
3. ülök valahol és hipp-hopp, jött Vuk. (Utána derült ki, hogy egy emeleti szobában voltam, de fogalmam sincs, hogy miért mentem be, hogy jutottam el odáig és hogy jutottam be.)
Történethez hozzátartozik, hogy 4-5 körül mindenki hazament, még a haverjaim is, mert azt hitték, hogy én már rég otthon vagyok. Közben nem, éppen "bújócskáztam", a házigazda is már lefekvéshez készülődött, de valamiért bejött a szobába, aztán ott talált engem. Fejét azért megnéztem volna :D
4. egyedül sétálok az út közepén (nem tudom, hogy jutottam le az emeltről).
5. kicsit elfáradtam és úgy döntöttem, hogy megállok és leülök egy ház elé.
6. reggel ébredek (hazafele út többi részére nem emlékszek, hogy jutottam be a házba, hogy jutottam fel az emeleten lévő szobámba, hogyan vetkőztem le).

Másik történet: egyik haver csinált házibulit Szilveszterkor, nép az emeleten, én meg 3 haverral (házigazda nem volt köztük) lent ültem. Polcon volt egy bontatlan Finlandia, úgy gondoltuk, hogy iszunk belőle 1-1-et, aztán kész, abból nem lehet baj. Ja, csak abból az egész üveg lett :D Közben meg nyomattuk laptopról ezt a számot :lol: : http://www.youtube.com/watch?v=wyWgtCzcudI Mivel nem akartuk kifizetni a piát, nem volt mit tenni, teletöltöttük vízzel, gondoltuk úgysem veszik észre, mert már több hónapja ott volt, ha meg igen, akkor tagadunk. Január 2-án jött a haver faterjához valami fontos tag, és persze, hogy Finlandiát akart inni. Kicsit meglepődött a vendég, fater meg elég kellemetlen helyzetbe került. Persze rájött, hogy mi lehettünk azok az elvetemült állatok, tagadás nem jött össze, szóval ki kellett fizetni...Szerencsére haver faterja jó arc volt, csak röhögött az egészen :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.16. 19:18:02-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.16. 19:09:35

Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg? :lol: :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.16. 18:26:04

ozsimiki írta:Sajnos legtöbb vicces sztorit elfelejtettem, már aznaposan:D de elmesélgették és össze szoktam rakogatni. Általában egy sikeresebb buli után, a következő 3 nap azzal telik, hogy összeinformálódom a részleteket :D

Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.

Az egyik én voltam, a másik pedig legjobb haverom, páran ismerik is innen: Shoma! :D

Nah rendesen kellett melózni, rövides pultnál én voltam meg Shoma, ott értelem szerűen nem kellett annyit mozogni, de persze a söröket azért vittük az asztalokhoz szép számmal. Volt egy kisebb szünetünk, amikor kajáltak, nah az nem kellett volna Shomának. Számításaink szerint megivott úgy 15perc alatt 9-10 jagert, meg 3-4 korsó sört. Mi is ittunk,de ezúttal én nem éreztem meg, mert lemozogtam. Jól ismervén Shomát már tudtam, hogy itt gondok lehetnek, és mondtam is mindenkinek (akikkel ott összehaverkodtunk) hogy ne igyatok vele, szóljatok rá,stb,stb,stb. Felesleges volt ugye...

Kevéssel éjfél előtt ott tartottunk, hogy már kiállt a pult elé (ugye pincér gönc meg minden) és csábította oda a vendégeket, hogy :"gyere már igyunk egyet" az nem zavarta,hogy legtöbbje 50-60éves vadidegen hölgy volt :D:D
tegezés alap volt akkor már :D

Azért folyamodott ehhez a cselhez,mert mondtuk, hogy ha meghívják akkor illedelmességből ihat, amúgy nem engedtük :D elérte,hogy meghívják...

Nem sokkal később eltűnt valahova, mi meg ketten azt sem tudtuk hol áll a fejünk, keresem mindenhol, mert lett volna tennivaló, asztal lepakolás, üres korsók vissza hozatala,stb, erre nem ott vonatozik a násznéppel? :D:D:D:D bár haragudtam rá,de ezen nem bírtam nem röhögni :lol: Csak leültem egy székre és röhögtem:D

majd utána a vonatozás felszínre hozta a gyomrában a piákat, így megállapodott egy asztalnál, tudtam, hogy ez nem jó jel, így bekísértem klotyóba, ott el is időzött, majd kikéretőzött, hogy már jól van:D nem volt...

leült egy asztalhoz (ekkor még csak egy átlagos asztal volt), és kicsit később -megvárva míg szépen a többiek is leülnek- bemutatta mit is fogyasztott...természetesen annál az asztalnál ahol ültek az ünnepeltek :D

Nah onnantól már nagy baj nem volt vele, mert aludt végig, időközben szépen elfogytak, vhogy ki tudtam bizniszelni az illetékesnél, hogy Shoma is kapjon vmennyi lét, mert elvégre amíg nem dőlt ki, segített ugyanúgy. De azért a jó öreg Shoma,amikor reggel 6kor nagyban segítettünk a tulajoknak pakolni, és a tökünk ki volt 12 óra meló után, felébredt, és fenhangon: Na mi a f.as.z van már? Miért nem megyünk?! szépen néztünk rá :lol:
Hát ez gyönyörű :lol: vonatozik a násznéppel :lol: :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.16. 18:23:59

8éve lehet már ilyen telefonos sztorim, régi tüsire jártunk iszogatni fiatal csikóként és hát sikerült bevakulnom eléggé, leültem a homokozó szélére kipihenni a fáradalmakat és úgy éreztem jönni fog a kis Vuk is... na mondom mint szobatiszta ember ások neki gödröt... nem akart jönni majd kis képszakadás után nézem, hogy mi a fene lehet ez a gödör előttem, nem tudtam rájönni, gondoltam én hogy telefonttartónak jó lesz, mert szűk zsebbe nyomott kicsit, majd gondoltam jó móka lesz betemetni is. Ott is hagytam (felejtették igazából, mert engem is vittek) estére amikor is leesett egy kisebb eső, de másnap megleltem és igen büszke lenne most rám az mg-s tanárom mien remek tömörítést végeztem, kicsit párás volt csak az előlapja belül el nem ázott :lol: nem úgy mint én :oops:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.16. 17:42:23

Sajnos legtöbb vicces sztorit elfelejtettem, már aznaposan:D de elmesélgették és össze szoktam rakogatni. Általában egy sikeresebb buli után, a következő 3 nap azzal telik, hogy összeinformálódom a részleteket :D

Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.

Az egyik én voltam, a másik pedig legjobb haverom, páran ismerik is innen: Shoma! :D

Nah rendesen kellett melózni, rövides pultnál én voltam meg Shoma, ott értelem szerűen nem kellett annyit mozogni, de persze a söröket azért vittük az asztalokhoz szép számmal. Volt egy kisebb szünetünk, amikor kajáltak, nah az nem kellett volna Shomának. Számításaink szerint megivott úgy 15perc alatt 9-10 jagert, meg 3-4 korsó sört. Mi is ittunk,de ezúttal én nem éreztem meg, mert lemozogtam. Jól ismervén Shomát már tudtam, hogy itt gondok lehetnek, és mondtam is mindenkinek (akikkel ott összehaverkodtunk) hogy ne igyatok vele, szóljatok rá,stb,stb,stb. Felesleges volt ugye...

Kevéssel éjfél előtt ott tartottunk, hogy már kiállt a pult elé (ugye pincér gönc meg minden) és csábította oda a vendégeket, hogy :"gyere már igyunk egyet" az nem zavarta,hogy legtöbbje 50-60éves vadidegen hölgy volt :D:D
tegezés alap volt akkor már :D

Azért folyamodott ehhez a cselhez,mert mondtuk, hogy ha meghívják akkor illedelmességből ihat, amúgy nem engedtük :D elérte,hogy meghívják...

Nem sokkal később eltűnt valahova, mi meg ketten azt sem tudtuk hol áll a fejünk, keresem mindenhol, mert lett volna tennivaló, asztal lepakolás, üres korsók vissza hozatala,stb, erre nem ott vonatozik a násznéppel? :D:D:D:D bár haragudtam rá,de ezen nem bírtam nem röhögni :lol: Csak leültem egy székre és röhögtem:D

majd utána a vonatozás felszínre hozta a gyomrában a piákat, így megállapodott egy asztalnál, tudtam, hogy ez nem jó jel, így bekísértem klotyóba, ott el is időzött, majd kikéretőzött, hogy már jól van:D nem volt...

leült egy asztalhoz (ekkor még csak egy átlagos asztal volt), és kicsit később -megvárva míg szépen a többiek is leülnek- bemutatta mit is fogyasztott...természetesen annál az asztalnál ahol ültek az ünnepeltek :D

Nah onnantól már nagy baj nem volt vele, mert aludt végig, időközben szépen elfogytak, vhogy ki tudtam bizniszelni az illetékesnél, hogy Shoma is kapjon vmennyi lét, mert elvégre amíg nem dőlt ki, segített ugyanúgy. De azért a jó öreg Shoma,amikor reggel 6kor nagyban segítettünk a tulajoknak pakolni, és a tökünk ki volt 12 óra meló után, felébredt, és fenhangon: Na mi a f.as.z van már? Miért nem megyünk?! szépen néztünk rá :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.16. 17:00:34

tomabence írta:Na hát akkor én is vinnék egy kis kultúrát ebbe a topikba.Leírva nem nagyszám, de megélve annál vicesebb.
Szokásos nyári szombateste. Csongrádi lévén, a körös-toroki bulikban szórakoztunk. Hazafele menet nem a saját bandámmal mentem haza, hanem más haverjaimmal, egy volt a baj: ők biciklivel voltak. Én ugye mint sakálrészeg fiatal gyalog indultam el bulizni, nem akarom én széttörni a biciklimet. Nos a haverjaim elindultak ( igen lassan haladtak a megfelelő véralkoholszint hatása miatt ) Mit tehettem? Körülnéztem teli biciklivel a parkoló. Elkezdtem sorba rángatni, hátha találok 1 olyat ami nincs lezárva :lol: Sajnos találtam is. Elindultam utána de én még csak követni sem bírtam őket, estem-keltem, fejre-seggre 5 méterenként. 100 méter után és 20 esés utána utánukordibáltam, hogy álljunk meg a buszfordulóban pihenni, mert nem akarok balhét a "kölcsönvett" bicikliből és inkább ott "szépen lehelyeztem" , mint kultúrált fiatalember a gáton. Leültünk pihenni. Már ültünk ott vagy fél órája amikor, haver látja, hogy két csóka felkapja a "biciklimet" ( amit ugye loptam, DE a haverom ezt nem tudta , azt hitte, hogy a saját biciklim ) Utánukrohant és leállt velük verekedni. Nem gyenge arc a csávó jól meg is verte a két pasit. Utána mint valami győzedelmi rituálé elordította magát és legurult a gáton hozzánk. Mivel ő is elég ittas volt és a centrifugális erő is ráhatott a gurulás után egyből odahányt a pihenő lábaink elé :lol: :lol:

Bocsi a hosszáért.
Ez kész :lol: :lol: fcbarca0827, kösz hogy elindítottad ezt a lavinát, könnyezek egy pár sztoritól :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
tomabence
Jugador d'estrella

2011.06.16. 16:47:44

Na hát akkor én is vinnék egy kis kultúrát ebbe a topikba.Leírva nem nagyszám, de megélve annál vicesebb.
Szokásos nyári szombateste. Csongrádi lévén, a körös-toroki bulikban szórakoztunk. Hazafele menet nem a saját bandámmal mentem haza, hanem más haverjaimmal, egy volt a baj: ők biciklivel voltak. Én ugye mint sakálrészeg fiatal gyalog indultam el bulizni, nem akarom én széttörni a biciklimet. Nos a haverjaim elindultak ( igen lassan haladtak a megfelelő véralkoholszint hatása miatt ) Mit tehettem? Körülnéztem teli biciklivel a parkoló. Elkezdtem sorba rángatni, hátha találok 1 olyat ami nincs lezárva :lol: Sajnos találtam is. Elindultam utána de én még csak követni sem bírtam őket, estem-keltem, fejre-seggre 5 méterenként. 100 méter után és 20 esés utána utánukordibáltam, hogy álljunk meg a buszfordulóban pihenni, mert nem akarok balhét a "kölcsönvett" bicikliből és inkább ott "szépen lehelyeztem" , mint kultúrált fiatalember a gáton. Leültünk pihenni. Már ültünk ott vagy fél órája amikor, haver látja, hogy két csóka felkapja a "biciklimet" ( amit ugye loptam, DE a haverom ezt nem tudta , azt hitte, hogy a saját biciklim ) Utánukrohant és leállt velük verekedni. Nem gyenge arc a csávó jól meg is verte a két pasit. Utána mint valami győzedelmi rituálé elordította magát és legurult a gáton hozzánk. Mivel ő is elég ittas volt és a centrifugális erő is ráhatott a gurulás után egyből odahányt a pihenő lábaink elé :lol: :lol:

Bocsi a hosszáért.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.16. 15:32:29

Bob_Marley írta:.Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk :lol:
E
A legjobb. :lol: Készülök az érettségire, reggel tanultam egy rendet, aztán benéztem ide, látom, h írtad az első storyt. utána megint tanultam egy rendet, most jövök, megint egy csokor. :lol:
A tantrikus flozófia :mrgreen: után jó ilyeneket hallani. :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.16. 14:56:04

Mihu írta:Utána szedjem szét, és rakjam ki száradni. Hát én annak rendje és módja szerint kiraktam a teraszon az asztalra.
Mikor ide jutottam arra gondoltam, hogy beborult az ég és elkezdett szakadni az eső, a telefonról meg megfeledkeztél. :lol: De, dinnyésen is "szép" volt a történet. :D
Amúgy, mondom az enyémnek sincs már semmi baja. Meglepődtem, hogy ennyi elég volt hozzá, hogy megjavuljon. :D

Bob meg zseniális. A "kis galád"-nál konkrétan könnyeztem. :lol:
llusllach89 írta:Hááát... :lol:
Hupsz, tényleg. :oops:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.16. 14:43:02

Bob_Marley írta:Hát ha nem untatom a népet 1-2 vicces sztori van még :lol:
2006 VB-t a Fehérvári útnál néztük egy sörsátorba, nem is volt baj, de az esti meccsekre már „jó volt a hangulat”!Az egyik srác, Brazil-Horvát meccs ment, szünetben kiállt, volt egy kis pódium, tényleg már csak támolygott, mondtuk nenenene, felment, letolta a gatyáját megfordult, a nézőknek háttal, meresztette a szép fehér popóját, s üvöltötte a nagy kivetítőnek, hogy „népmuvészeti cserépedény brazilok, rohadjatok meg”….majd jött pár „biztonsági”, s próbálták volna lerángatni, de emberünkben tényleg 0 lélek nem volt, s beesett a sörsátor sarkába a virágok meg gazok közé, odamentünk meg se moccant, gondoltuk majd vége van addig felkel vagy valami, de elfelejtettük :lol:
És még dumáltunk a az Elte környékén, s akkor jutott eszünkbe, hogy Basszus Márkkal mi van????Odamentünk, s a takarítók szedték ki, teljesen „beépítette” magát a sörsátor sarkába, s észre se vette senki!

Egy másik „kolléga” meg ismerős esküvőjére mentünk, s Balázs (nem én), már tényleg beteg is volt, Deliriumokról beszélt állandóan, hogy ha nem iszik, akkor eljön a világvége, s mind itt halunk!Úgyhogy ő reggelente egy felessel indított (ja diplomás jó cégnél dolgozó fiatalember :lol: )!
Megérkezünk, ugye összeülés, szertartás, stb stb, ebéd, na már ott kezdődtek a gondok, mert Balázst a násznép nagy része nem ismerte, s lebratyizott a vőféllyel és tudnkolta magába a házi szilvát!Estére már tényleg kész volt, jött a vacsora, Balázs hulla részeg volt, azon tanakodtunk, hogy kint hagyjuk, mert vállalhatatlan!De inkább leültettük a sarokba, ott nem lehet baj…Lett :lol: Nem ismertük ugye az ülés sorendet, s sikerült a mennyasszony apukája, anyukája köré ültetni….Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk :lol:
Ekkor a vőlegény faterja odajött, megfogta, s a közeli szökőkútba finoman behelyezte…Balázsról ennyit tudtunk mi….de később kiderült, hogy ő békésen aludt hajnalig, majd a vőlegény egyik unokatesóját (16 éves) elkapta egy „randevúra” a szállóban, s matta részegen felvezetett Pestig…..
Hát innen jövök én, ez az én világom :lol:
miattad bukok meg majd az államvizsgán, mert könnyes szemmel nem megy a tanulás, sííírok
:lol: :lol: :lol:

az egyik részeges sztorim már pár hónapja elmeséltem, ami Tomestiben történt, a másik még anno a haverom 20 éves szülinapjának ünneplésén történt, de nem volt semmi extra... (2006)
rendesen meg voltunk már töltve, amikor átmentünk egy másik kocsmába, ott meg sok volt az ismerős, akik mind meghívták egy körre az ünnepeltet, de ő a könnyebb utat választotta: ahogy kapta a feleseket, azzal a lendülettel tovább is passzolta mindet nekem, én meg mit tehettem volna :lol:
a végén megjelöltem a helyeimet, utána mentem volna el, erre befogtak takarítónőnek, ha már autogramot adtam a talajnak, akkor dolgozzak kicsit :P
ezután mondom a dűlöngélő haveromnak, h majd én segítek hazajutni, csak tegye a kezét a vállamra, én meg tolom a bicajomat majd addig... (ÉÉÉRTED, ő már inni se bírt órák óta, de maaaajd én hazasegítem, amikor ő legendásan jobban bírta a piát :lol: )
a probléma ott kezdődött, h 5 méter után átestem a saját bicajomon (toltam!), de azért csak hazajuttattam, utána hazatekertem :P (igen, akkoriban még nem érdekeltek a fakabátok, nem volt ennyire mániájuk az éjszakai járőrözés, így sose kaptak el)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.16. 14:39:47

Bob_Marley írta:Hát ha nem untatom a népet 1-2 vicces sztori van még :lol:
2006 VB-t a Fehérvári útnál néztük egy sörsátorba, nem is volt baj, de az esti meccsekre már „jó volt a hangulat”!Az egyik srác, Brazil-Horvát meccs ment, szünetben kiállt, volt egy kis pódium, tényleg már csak támolygott, mondtuk nenenene, felment, letolta a gatyáját megfordult, a nézőknek háttal, meresztette a szép fehér popóját, s üvöltötte a nagy kivetítőnek, hogy „népmuvészeti cserépedény brazilok, rohadjatok meg”….majd jött pár „biztonsági”, s próbálták volna lerángatni, de emberünkben tényleg 0 lélek nem volt, s beesett a sörsátor sarkába a virágok meg gazok közé, odamentünk meg se moccant, gondoltuk majd vége van addig felkel vagy valami, de elfelejtettük :lol:
És még dumáltunk a az Elte környékén, s akkor jutott eszünkbe, hogy Basszus Márkkal mi van????Odamentünk, s a takarítók szedték ki, teljesen „beépítette” magát a sörsátor sarkába, s észre se vette senki!

Egy másik „kolléga” meg ismerős esküvőjére mentünk, s Balázs (nem én), már tényleg beteg is volt, Deliriumokról beszélt állandóan, hogy ha nem iszik, akkor eljön a világvége, s mind itt halunk!Úgyhogy ő reggelente egy felessel indított (ja diplomás jó cégnél dolgozó fiatalember :lol: )!
Megérkezünk, ugye összeülés, szertartás, stb stb, ebéd, na már ott kezdődtek a gondok, mert Balázst a násznép nagy része nem ismerte, s lebratyizott a vőféllyel és tudnkolta magába a házi szilvát!Estére már tényleg kész volt, jött a vacsora, Balázs hulla részeg volt, azon tanakodtunk, hogy kint hagyjuk, mert vállalhatatlan!De inkább leültettük a sarokba, ott nem lehet baj…Lett :lol: Nem ismertük ugye az ülés sorendet, s sikerült a mennyasszony apukája, anyukája köré ültetni….Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk :lol:
Ekkor a vőlegény faterja odajött, megfogta, s a közeli szökőkútba finoman behelyezte…Balázsról ennyit tudtunk mi….de később kiderült, hogy ő békésen aludt hajnalig, majd a vőlegény egyik unokatesóját (16 éves) elkapta egy „randevúra” a szállóban, s matta részegen felvezetett Pestig…..

ÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: ez kész :lol: :lol: sírok :lol: :lol: :lol: "még, még, még, ennyi nem elég.." :lol:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.16. 14:38:08

fcbarca0827 írta:Én csak segítséget kértem az ázott mobilomhoz, nem gondoltam volna, hogy egy olyan lavinát indít el, aminél még egy melegbár is szóba kerül. :lol:

Mindenesetre nagyon szép történetek vannak. Sírok. :D
Na hát ha benéztem volna ide, akkor írtam volna én is egy tippet :D Történt egyszer, hogy kint voltunk keresztapámék nyaralójában a nagy családdal. Reggel felvettem a fürdőnadrágot, beleraktam a zsebébe a telefont. Ez volt reggel 8-9 körül. Majd délután gondoltam csobbanok egyet a medencében, mert baromi meleg volt. Addig nem hívott senki, én se hívtam senkit, totál elfelejtkeztem arról, hogy a teló ott van a zsebemben. Ugrottam egy fejest, és már nyomtam is egy lábtempót. Igen ám, csak ugye megfeszült a nadrág a zsebemnél a telefon miatt, egyből tudtam hogy itt baj van :D :D Egyből ki is szálltam, kivettem a zsebemből, szerencsére pont ott volt unokatesóm, aki ért az ilyenekhez. Mondja hogy ha be volt kapcsolva, akkor nyomjam meg a kikapcsoló gombot hosszan, mintha kikapcsolnám. Utána szedjem szét, és rakjam ki száradni. Hát én annak rendje és módja szerint kiraktam a teraszon az asztalra. Ez volt olyan délután 3 körül. Majd kicsit később, olyan 6óra magasságában úgy döntöttem eszek egy dinnyét. Kimegyek, lerakom az asztalra, elkezdem enni. Már a végén jártam, jön oda tesóm, arrébrakom a tálcát, megbillentettem, kiborult a leve, hova? Hát persze hogy egyenesen az akksihoz :lol: :lol: Nnnnnnna mondom ha eddig volt esély arra hogy kiszárad és nem lesz semmi baja, akkor ezek után zéró. 3 napig szárítottam, összeraktam, bekapcsoltam, működött :D Mint amivel semmi nem történt :D Se egy csík a kijelzőn, különös dolgokat se produkált később, úgyhogy meg se kottyant neki egy kis klóros víz, meg dinnyelé :D
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.16. 14:35:56

miihii írta:Alap,h azonnal kikapcs,darabokra szed,megpucol.Kiterítve hagyni száradni pár órát,biztos ami fix.Mindkét gépezet túlélte maradandó károsodás nélkül az incidenseket.A leírásaitokból nem derül ki pontosan,h ti is megtettétek e ezeket a lépéseket,de ha nem,akkor javaslom ezután ezt a módszert.
Látod, ez egy okos ötlet! 8-[ :mrgreen: Még rutintalan voltam benne. :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.16. 14:27:21

Hát ha nem untatom a népet 1-2 vicces sztori van még :lol:
2006 VB-t a Fehérvári útnál néztük egy sörsátorba, nem is volt baj, de az esti meccsekre már „jó volt a hangulat”!Az egyik srác, Brazil-Horvát meccs ment, szünetben kiállt, volt egy kis pódium, tényleg már csak támolygott, mondtuk nenenene, felment, letolta a gatyáját megfordult, a nézőknek háttal, meresztette a szép fehér popóját, s üvöltötte a nagy kivetítőnek, hogy „népművészeti cserépedény brazilok, rohadjatok meg”….majd jött pár „biztonsági”, s próbálták volna lerángatni, de emberünkben tényleg 0 lélek nem volt, s beesett a sörsátor sarkába a virágok meg gazok közé, odamentünk meg se moccant, gondoltuk majd vége van addig felkel vagy valami, de elfelejtettük :lol:

Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 14:23:52

fcbarca0827 írta:Én csak segítséget kértem az ázott mobilomhoz, nem gondoltam volna, hogy egy olyan lavinát indít el, aminél még egy melegbár is szóba kerül. :lol:
fcbarca0827 írta:Gondoltam csinálok egy pár képet mezítelen habtestemről. :oops: 8)
Hááát... :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.16. 14:20:09

atyaég mi volt itt. :lol: :P
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Válasz küldése