Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez a koroddal jár. 14-15 évesen ez a hangulatingadozás szerintem teljesen reális, persze ha komolyabb méreteket ölt, tehát hogy úgy érzed tettlegességig is fajulhat, inkább menj orvoshoz. Egyébként nálam 16 éves koromban volt hasonló, de azt egy elég negatív dolog váltotta elő.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés, nem lehet kifejezni, de nekem egyre többször van ilyen mostanában.
Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
De lehet, h ilyen csak velem van.
Aztán fél óra múlva minden okés, de ritkán előjön.
Most mondjuk lehet hülyének néztek e miatt, de velem ilyenek is történnek.
http://www.rojadirecta.me/pedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?
Most már szerencsére egyre több van.daffy írta: ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan is
ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan ispedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?
Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Szerintem ez attól is függ, mennyire pihentetted eddig, na meg a sérülés súlyossága sem elhanyagolható. Egyébként ha nem erőlteted, szerintem 8-9 nap alatt teljesen elmúlik, csak vigyázz vele, nehogy rásérülj, mert az nagyobb bibiket vonhat maga után.TT írta:egy ágyékhúzódást meddig illik pihentetni? 4-5 napja húzhattam meg, ma gondoltam lassacskán és ésszel nekiállok futni, de még bőven érzem h nem okés
Mondjuk elküldöd a faces neved és beraklak, Deus az admin, Ő pedig elfogad. Ha ez túl macerás, akkor Desunak küldj egy pü-t.Messidona10 írta:Létezik jelenleg olyan, hogy eurobarcás facebook csoport (mert volt vele valami törléses dolog, ha jól olvastam itt)? Mert ha igen, akkor belépnék. Beadtam a derekam és regisztráltam, és gondoltam ott se maradjak ki a dolgokbólHogy találom meg?
Ezt én a legnagyobb részvétem mellett hatalmas baromságnak tartom (mmint leginkább a végét). Eleve az a mozis jelenet a trailer alapján a film egyik legjobbja volt.messideco írta:Érdemes elolvasni
Matyika, az éjjeli bagolyS.Agüero írta:mi: http://www.eurobarca.hu/forum/viewonline.phpbarcadome írta:ki él még ezen a szép éjjeli órán?
mindig sokáig vagyok fent, nem is volt még olyan a nyáron, h 3 óra előtt aludjak el, mondjuk délben kelek.![]()
mi: http://www.eurobarca.hu/forum/viewonline.phpbarcadome írta:ki él még ezen a szép éjjeli órán?
Felrak, újraindít és kész. Nincs benne semmi extra. (vagy legalábbis nekem nem volt még vele gondom, pedig raktam már újra párszor az én gépemen is az XP-t.)Messa írta:Holnap lesz egy driver frissítésem egy régi xp-s gépen, nem megy rajta a COD 1 () , frissítést kér, megpróbálom megcsinálni, de ott nem leszek netközelben, másik gépről másolom majd rá a cuccost.
Töltöttem le drivert, de soha nem csináltam még ilyet, az a kérdés hogy ilyenkor közbe szokott jönni valami? Vagy csak szépen feltelepszik, újraindít és kész? Vagy ez ilyen sokkal bonyolultabb procedúra? Valaki világosítson fel légyszi.
nem nagy ördöngősség tudtam h a 32 F = 0 C, meg hogy 1 F kicsit több mint fél celciusForcabarca8 írta:Ha tippeltél,akkor igen jól belőtted,mert 17,7 Celsius fokA lottószámokat nem tudod így megtippelni? Felezhetnénk utána
![]()
Ha tippeltél,akkor igen jól belőtted,mert 17,7 Celsius fokvisca el barca írta:mátyás ne legyél buta.S.Agüero írta:San Franciscoban 64 fokot mértek!
Napon mennyi van? 80?
Kellemes lehet...![]()
Még a házakban is van minimum 40 fok...
ott nem celsiusban mérnek, hanem fahrenheitben
64 fahrenheit az nemtom' mennyi pontosan, de olyan 17-18 celsius körül lehet.
mátyás ne legyél buta.S.Agüero írta:San Franciscoban 64 fokot mértek!
Napon mennyi van? 80?
Kellemes lehet...![]()
Még a házakban is van minimum 40 fok...