Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
http://www.rojadirecta.me/pedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?

Most már szerencsére egyre több van.daffy írta: ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan is
ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan ispedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?
Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Szerintem ez attól is függ, mennyire pihentetted eddig, na meg a sérülés súlyossága sem elhanyagolható. Egyébként ha nem erőlteted, szerintem 8-9 nap alatt teljesen elmúlik, csak vigyázz vele, nehogy rásérülj, mert az nagyobb bibiket vonhat maga után.TT írta:egy ágyékhúzódást meddig illik pihentetni? 4-5 napja húzhattam meg, ma gondoltam lassacskán és ésszel nekiállok futni, de még bőven érzem h nem okés
Mondjuk elküldöd a faces neved és beraklak, Deus az admin, Ő pedig elfogad. Ha ez túl macerás, akkor Desunak küldj egy pü-t.Messidona10 írta:Létezik jelenleg olyan, hogy eurobarcás facebook csoport (mert volt vele valami törléses dolog, ha jól olvastam itt)? Mert ha igen, akkor belépnék. Beadtam a derekam és regisztráltam, és gondoltam ott se maradjak ki a dolgokbólHogy találom meg?
Ezt én a legnagyobb részvétem mellett hatalmas baromságnak tartom (mmint leginkább a végét). Eleve az a mozis jelenet a trailer alapján a film egyik legjobbja volt.messideco írta:Érdemes elolvasni
Matyika, az éjjeli bagolyS.Agüero írta:mi: http://www.eurobarca.hu/forum/viewonline.phpbarcadome írta:ki él még ezen a szép éjjeli órán?
mindig sokáig vagyok fent, nem is volt még olyan a nyáron, h 3 óra előtt aludjak el, mondjuk délben kelek.![]()
mi: http://www.eurobarca.hu/forum/viewonline.phpbarcadome írta:ki él még ezen a szép éjjeli órán?
Felrak, újraindít és kész. Nincs benne semmi extra. (vagy legalábbis nekem nem volt még vele gondom, pedig raktam már újra párszor az én gépemen is az XP-t.)Messa írta:Holnap lesz egy driver frissítésem egy régi xp-s gépen, nem megy rajta a COD 1 () , frissítést kér, megpróbálom megcsinálni, de ott nem leszek netközelben, másik gépről másolom majd rá a cuccost.
Töltöttem le drivert, de soha nem csináltam még ilyet, az a kérdés hogy ilyenkor közbe szokott jönni valami? Vagy csak szépen feltelepszik, újraindít és kész? Vagy ez ilyen sokkal bonyolultabb procedúra? Valaki világosítson fel légyszi.

nem nagy ördöngősség tudtam h a 32 F = 0 C, meg hogy 1 F kicsit több mint fél celciusForcabarca8 írta:Ha tippeltél,akkor igen jól belőtted,mert 17,7 Celsius fokA lottószámokat nem tudod így megtippelni? Felezhetnénk utána
![]()

Ha tippeltél,akkor igen jól belőtted,mert 17,7 Celsius fokvisca el barca írta:mátyás ne legyél buta.S.Agüero írta:San Franciscoban 64 fokot mértek!
Napon mennyi van? 80?
Kellemes lehet...![]()
Még a házakban is van minimum 40 fok...
ott nem celsiusban mérnek, hanem fahrenheitben
64 fahrenheit az nemtom' mennyi pontosan, de olyan 17-18 celsius körül lehet.

mátyás ne legyél buta.S.Agüero írta:San Franciscoban 64 fokot mértek!
Napon mennyi van? 80?
Kellemes lehet...![]()
Még a házakban is van minimum 40 fok...