Bob_Marley írta:
Visszatért a tékozló fiú Game

Milyen volt a Sound???Üdítő, sétálás lányokkal a Balaton parton (finomított megfogalmazása egy fesztiválnak

)
Húzós. Hétfő délben értem haza, de még kedd este is úgy éreztem magam, mint akit kimostak, megszárítottak, majd leesett a földre és egy kutya lehugyozott.
Négyen mentünk (kocsiban alig fértünk el), 0. napra nem volt jegyünk (Ákos - Afrojack kombóért nem adok ki pénzt), de azért már szerda délelőtt lezúztunk, ez az 5 nap a suttyóságról szólt, kicsit lealjasodtunk

Vittem egy tálca sört - Gössert már nem is kívántam a végén, de ha már megvettem, azért megittam- meg bent is vettem 15-20 bííírt ill. volt Finlandiazás egy kis málnaszörppel. Csütörtöki nap volt a legkeményebb, akkor volt haverom szülinapja, még egy indok arra, hogy igyunk, Avicii után elváltunk a haverokkal, utána kiesett jó pár óra, kb. csak arra emlékszem, hogy egy bokor mellett kaksizok

Egyébként sátorban toltuk, erős 1 percre voltunk a Rise FM arénától, képzelhetitek...
Kinéztem magamnak pár koncertet, de sajnos különböző okok miatt nem jött össze mindegyik:
- Dizzee Rascal: erre valamiért nem mentem le
- Calvin Harris: nekem pozitív csalódás volt, nem számítottam arra, hogy ilyen jó bulit fog tolni.
- Avicii: 1-nek elment.
- Fritz Kalkbrenner, Benga, Andro: itt pont nem voltam a max-on, szerintem valahol feküdtem
- Punna Mass: átaludtam...
- Guetta: kb. 10 perc után otthagytuk, átmentünk inkább Yonderboi-ra, aztán Brains-re, mindkettő jó volt.
- Gareth Emery, Sander Van Doorn: végigbuliztam őket, szerintem mindkettő a legjobb bulik között volt.
- Irie Maffia: szokásos színvonal.
- Tinie Tempah: én megvoltam vele elégedve, a nagyobb slágereit lenyomta, meglepően sok csaj volt a közönségben.
- Paul Kalkbrenner: lehetett volna keményebb is, de a 15-20. sorban így sem volt rossz, szerintem itt voltak a legtöbben.
- Dubfire, Carl Cox: ezekre nem maradt energiám, haver végignyomta, nála Top3-ban volt mindkettő.
- De La Soul: utolsó fél órára értem csak oda sajnos...
- Example: imádom a csávót, nagyon vártam már ezt a bulit, nem okozott csalódást, jó volt.
- Armin Van Buuren: tavalyi jobban tetszett.
- Nicky Romero, Steve Angello: brutál volt, főleg, hogy 3 MILF mellett nyomtuk végig...
Összességében elég jó volt, csak lehetett volna egy kicsivel jobb idő is, szerintem jövőre is megyünk, ha lesz zsé.
U.i., Sound tanulsága: májkrémet ne nyeljetek félre, elég kellemetlen.