http://www.youtube.com/watch?v=7TXELbW5RXg
fiú-lány, ment egy pü és köszidaffy írta:két fiúnak? mert az nem mind1Sanama írta:megkérdezem hátha tud valaki...
albérlet kéne Budapest IX;V;VII;VIII kerületekben, keresnénk 2főre albérletet. Aki tud valamit esetleg, annak megköszönöm!
a VIII. kerületet hanyagold. én a VII-ben lakom,ha kell info,szólj
két fiúnak? mert az nem mind1Sanama írta:megkérdezem hátha tud valaki...
albérlet kéne Budapest IX;V;VII;VIII kerületekben, keresnénk 2főre albérletet. Aki tud valamit esetleg, annak megköszönöm!
Azért nem.ha áramszünet lenne,gondolom földhöz is vernéd magad,nem matyika?
Kamaszodsz, ennek is betudható. Van, akinél ilyen szélsőséges érzelmek jelennek meg, van, aki könnyebben viseli. Lehet, hogy csak jól esik eljátszadozni a gondolattal.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés, nem lehet kifejezni, de nekem egyre többször van ilyen mostanában.
Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
De lehet, h ilyen csak velem van.
Aztán fél óra múlva minden okés, de ritkán előjön.
Most mondjuk lehet hülyének néztek e miatt, de velem ilyenek is történnek.
Hanyagold az LSD-t szerintem.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés, nem lehet kifejezni, de nekem egyre többször van ilyen mostanában.
Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
+1!gergo9 írta: Semmi esetben sem reális még a gondolat sem akárhány éves vagy sztem Csak menj el a gép elől és kezdj magaddal vmit.
Magyarország felségjelzése a H, szóval az U meg a HU biztos, hogy nem fog beválni. Igazából nem tudom, mi lehet a gond :/Messidona10 írta:Próbáld H helyett U-val (Ungarn), de ez csak tipp.gergo9 írta:Külföldre(jelen esetben Németországba) hogy adjuk meg az irányító számot?
Sem a H-XXXX sem a HU-XXXX számot nem fogadja el
Próbáld H helyett U-val (Ungarn), de ez csak tipp.gergo9 írta:Külföldre(jelen esetben Németországba) hogy adjuk meg az irányító számot?
Sem a H-XXXX sem a HU-XXXX számot nem fogadja el
Dehogyis, ennél komolyabb dologra gondoltam.gergo9 írta:pl bannolnak haxból vagy elmegy a net?Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
Semmi esetben sem reális még a gondolat sem akárhány éves vagy sztem Csak menj el a gép elől és kezdj magaddal vmit.
pl bannolnak haxból vagy elmegy a net?Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
Szerintem ez a koroddal jár. 14-15 évesen ez a hangulatingadozás szerintem teljesen reális, persze ha komolyabb méreteket ölt, tehát hogy úgy érzed tettlegességig is fajulhat, inkább menj orvoshoz. Egyébként nálam 16 éves koromban volt hasonló, de azt egy elég negatív dolog váltotta elő.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
http://www.rojadirecta.me/pedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?
Most már szerencsére egyre több van.daffy írta: ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan is
ez a 150-2000ig kb bármi lehet. én 2000 fölöttit még nem láttam,de biztos van olyan ispedro7 írta:Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.
Mennyi lehet kb ? 200kbit/s ? Több vagy kevesebb ?
Én nem néztem még olyan streamet, ami mellé oda lett volna írva a bitrate.gergo9 írta:Ott a bitrate a stream mellet abból azért nem egy bűvészmutatvány kiszámolni mennyi kb.