EuroBarca filmklub

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.06. 17:29:39

messideco írta:Úgy éreztem, hogy az anya karaktere nem tett meg mindent a helyzet javítására, nem kereste a fizikai vagy testi kontaktust a fiával, kivétel a Robin Hood-olvasás talán, meg egyszer minigolf.
Kíváncsi voltam, hogy ki lesz az első, aki ezt írja, mert én is abszolút így vagyok ezzel.
Nagyon megmaradt bennem, amikor odaáll a légkalapács mellé, csak h elnyomja a gyereke sírását, ahelyett h kezdene valamit. Meg h Kevin akkor reagál először a labdára, amikor ő is ideges lesz. Meg amikor mondja, h miatt kellett feladni az álmait.... Hát nem éppen a legideálisabb módja a gyereknevelésnek.

Amúgy valakit a klubtagok közül nem érdekel egy filmkritikusi "állás" a SomkingBarrels-en? :wink:
messideco
Presidente del Barça

2013.02.06. 08:53:51

Oszt beszélni köll Kevinrű

Na, csak megnéztem, gyűlnek az értékelések, jó ez így :D

A film legnagyobb erénye, hogy átmenne unalmassá, de nem tartja a kronológiai sorrendet, hanem ugrál össze-vissza az időben, sejtetve a tragédiába torkolló véget. Drámára nem jellemző hatás ez, talán ez menti meg a filmet nálam a totális csődtől.

Az anya-fiú karaktereket meg utálni lehet, én mindenképp így érzem. Tilda Swintont eddig is rühelltem, mindig antipatikus karaktereket játszott számomra, és a fiatal csávó nézése is indulatokat váltott ki belőlem, Riley meg inkább illik egy fingós vígjátékba, de ez legyen már az én sztereotípiám...

Erős forgatókönyv, erős rendezés jellemzi a filmet, a feszegetett kérdés egyáltalán nem mindennapi, talán a tabu határát súrolja. Úgy éreztem, hogy az anya karaktere nem tett meg mindent a helyzet javítására, nem kereste a fizikai vagy testi kontaktust a fiával, kivétel a Robin Hood-olvasás talán, meg egyszer minigolf. Inkább menekült a gyógyszerek és a pia mögé, férjével is nagyjából csak szexuális kapcsolata volt, szóval a Faust által emlegetett családi idill mégsem áll fell annyira. Arra meg egyáltalán nem gondoltam, hogy író a nőci, valamilyen könyvelői munkát folytatott egy utazási irodánál, az jött le.

Az éremnek két oldala van az biztos, nevelési tanácsokat nem ad a film, nem az a célja, morális értékeket sem nagyon hordoz, az egyetlen szerethető karakter talán a kislány.

Két dolgot emelnék ki: egyik a zaj. Szinte a filmben állandóan jelen van, akár a fűnyíró, az utcán a munkagépek, stb. Ez talán egyfajta provokatív hatásként volt mérhető az anya karakterének, és talán célozgatás volt az idegösszeroppanás felé, ami ugye nem következett be.

A másik ilyen erős hatás a gusztustalanság. Kezdve az eldobott lekváros kenyértől, a festékig, az eldugult lefolyó, szerintem szintén a fenti gondolatot akarják továbbvinni.

A zene tényleg hiányzott, talán a rendező nem akarta a hangulatot semmiképp változtatni ezzel a megoldással :-k

Két kérdés:
- a paradicsomfesztiválos(?) jelenetnek milyen szerepe van? -gondolom hogy a vér érzékeltetése, de ezen kívül.
-mit mos Eva a ház faláról le? Vér vagy festék. A gyilkosság után vagy előtt?

A vége meg: azt nem vártam volna, hogy Eva képes lesz látszólag is megbocsátani. Addig üttem volna a kortyot, amíg annyi ereje lesz, hogy bőgve kérjen bocsánatot, de még az sem lett volna elég. Felhúzott rendesen elalvás előtt...

Már egy ideje tervezgettem, de lehet, hogy nem néztem volna meg. A film jó, az ajánlás is majdnem, jó volt sjd!

Pontszám: 7
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.06. 08:19:25

shutterisland írta: srácok, kérlek titeket, ha több ajánlás között hezitáltok, azt dobjátok be, aminek van szinkronos verziója. :| tudom, hogy hisztisebb vagyok ezzel a hülyeségemmel, mint céer fénykorában, de nem úgy akarok a film elé ülni, hogy kötelességemnek érzem, hanem úgy, hogy amúgy is lelkes legyek. :D
válaszoltam facebookon :D és beírtam Neked is meg Faustnak is az értékelését

Viszont sztem amit mondani fogok azzal a tagok nagy része így lesz: szvsz eléggé csorbítja az ajánló mozgásterét, ha csak szinkronos filmet ajánlhat. Egyrészről úgy gondolom nem is sokan igénylik itt ezt a tagok közül, de másrészről meg elég nehéz úgy filmet ajánlani, hogy nagyon ismeretlen legyen, jó is legyen, és még legyen szinkronos verziója is. A legjobb filmklubos filmek olyanok voltak, amelyek itthon be sem lettek mutatva. Luinak is én mondtam, h nyugodtan legyen feliratos, a sajátomnál meg utána sem néztem, hogy van-e belőle szinkronos.
Szóval csinálhatunk egy körkérdést, de sztem inkább velem fognak egyetérteni, azért bocsánatot kérek, h ezt nem jeleztük előre, de amennyire emlékszem, nem volt probléma ezzel a filmklubok történetében.
De hogy megnyugtassalak, jelen pillanatban úgy néz ki, hogy soadroli, messideco és Faust is szinkronosat fog ajánlani, szóval ne keseredj el a fentiek miatt.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.06. 03:26:35

beszélnünk kell kevinről.

srácok, kérlek titeket, ha több ajánlás között hezitáltok, azt dobjátok be, aminek van szinkronos verziója. :| tudom, hogy hisztisebb vagyok ezzel a hülyeségemmel, mint céer fénykorában, de nem úgy akarok a film elé ülni, hogy kötelességemnek érzem, hanem úgy, hogy amúgy is lelkes legyek. :D

nos.

mint korábban azt hiszem írtam is, a hatásos, és komoly drámák nem állnak tőlem távol, az értékeket (elsősorban) ezekben látom.

azt mondom, bár így is nehéz darab, ez talán még akkor az igazán hard, ha valakinek van már gyermeke.
nekem nincs (nem ma fogom elkezdeni a film után a gyártást) de így is éreztem a lélektanát.

amit kiemelnék az az, hogy mindig is szerettem az egy filmen belüli idősík váltogatásokat/ugrálásokat, ez itt is jól jött.
pici negatívum, hogy a kis ördörgfióka (hogy szépen fejezzem ki magam) számomra cseppet hiteltelen, reálisabb lett volna, ha idősebben ábrázolják a gonoszt.

a színészi teljesítményhez csak annyit, hogy az anya, de főleg a gyerek játéka is hiteles volt, pedig őszintén szólva egyiket sem ismerem.

összességében tetszett, azt a hatást, amit a készítők el szerettek volna érni vele, azt szerintem nagyjából nálam is elérték.

megnézni mégegyszer nem fogom, de ha lesz rá alkalmam, a könyvet elolvasom szerintem.

7/10
Faust
Madridista

2013.02.06. 02:52:03

Beszélnünk kell Kevinről

Nagyon jó film, bár a várt gyomros elmaradt. Furcsa, szerintem inkább témájában, mint a tálalásában, megvalósításában nyomasztó, sőt, nekem néhol kissé sterilnek tűnt, talán a környezet miatt.

Épp emiatt a környezet, a körülmények miatt tűnik ki a mű a hasonszőrű filmek közül: normális család, normális anyagi és egzisztenciális háttérrel (legalábbis Evánál mindenképpen, hiszen írónő), és a fiúval mégis probléma van, holott minden adott, hogy ne így legyen. Erre az állapotra ügyesen rájátszik a forgatókönyv a múlt ("minden rendben" állapot) és a jelen (mélypont) folyamatos, néhol összefüggéstelen ütköztetésével.

Ügyesen felépített film, hiszen a töredezett szerkezetnek köszönhetően végig fenntartja a figyelmet, bár nekem nagy gondom volt, hogy nem az a kérdés, hogy mi fog történni, hanem hogy hogyan.

Nagyon erőteljes az angol hatás, bár a rájuk jellemző erőszakot mellőzték - ami nem feltétlenül probléma. A színészekre nem lehet panasz, főleg Swintonra és Millerre, borzalmasan hihető (és gyűlölhető) mindkét karakter. Egyedül a zene kergetett ki a világból, szinte egyetlen értékelhető dallamot nem hallottam a 2 óra alatt.

Summa summarum, minőségi darab, de láttam már (számomra) jobbat. Az ajánlást köszönöm, a pontszám:

7,5/10
Kép
barcadome
Jugador del Barça

2013.02.05. 21:40:06

A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik
A kicsit kuszának tűnő cím úgymond "elrettentett" egy pillanatra a filmtől, de természetesen ennek ellenére belevetettem magam :D
Mivel még nem láttam bolgár filmet, így kíváncsian vártam a végeredményt, és meglehetősen pozitívan kellett csalódnom. Mind a színészek, mind maga a film atmoszférája, mind a történet -nem szépítem- teljesen jól volt összerakva. Nincs túlbonyolítva, nem fertőzi meg az "amerikanizmus", a maga egyszerűségével képes elbájolni. Szó mint száz, jó kis film ez.

8,5/10
sjay <3
messideco
Presidente del Barça

2013.02.05. 21:38:16

messideco írta: A világ nagy, és a megváltás a sarkon olálkodik
6/10, de lehet átgondolom még :)
Elfelejtettem a docba beírni, excusez-moi :)
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.05. 21:23:31

visca el barca írta: bezúz ide is egy klubkiller triert :lol:
Ha nagyon akarod :D Amúgy te már láttad, ha jól emlékszem. (küldtem pü-t)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013.02.05. 21:40:57-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.05. 21:17:06

kanty írta:Roli filmjére pedig kíváncsi vagyok, megmutatta az utóbbi időben, hogy tud ő, ha nagyon akar :P.
bezúz ide is egy klubkiller triert :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.05. 21:06:53

Beszélnünk kell Kevinről

Valamikor tavaly láttam, de eléggé erős filmélmény ahhoz, hogy még jól emlékezzek.
Jó kérdés, hogy mi a film mondanivalója.
A VEB által felvázoltakkal nagyjából egyetértek. Egy sztereotípia gyilkos ez a film. Kicsit megmutatja a dolgok azon vetületét is, amit nem akarunk látni, vagy csak sokkal egyszerűbb nem belegondolni a dologba. Ott van Kevin, akinek minden adott, hogy egy gond nélküli gyerekkora legyen, majd azután egy normális élete. Senki nem tesz semmi olyant, hogy az ő személyisége abba az irányba haladjon, amit megismerhetünk. De mégis, megmagyarázhatatlannak tűnik, de van ilyen, el kell fogadni. Őt nem is akartam megérteni, persze lehet, hogy ez a könnyebb út. Úgy voltam Kevinnel, hogy ő egyszerűen ilyen, természetétől adódóan, nem megérteni kell, hanem valahogy visszatartani. Ez utóbbi ugye a szüleinek nem sikerült.
Akkor ott van az anya. Azt mondanánk, hogy szülőnek lenni az egyik legjobb dolog a világon. De mi van, ha valaki egyszerűen nem annak való, vagy csak felmerül az benne, hogy mi lesz, ha a gyereke nem fogja szeretni. Bizony ez utóbbi szerintem sok fiatal szülő fejében megfordul, csak egyszerűen tabu. Mert ilyenkor nem félni kell, hanem örülni, nem gyengének kell mutatkozni, hanem egy felelősségteljes embernek, aki nem csak biológiailag, hanem mentálisan, lelkileg is felkészült arra, hogy szülő legyen.
Aztán az apa, aki talán a legszürkébb karakter, de kellett ő is nagyon. Hogy legalább a család egy része hasonlítson az úgymond "normális"családra. Aki egyszerű, aki dolgozik, de nincs igazán fejlett jelleme. Mackótípus, akit szeretünk, de fel nem nézünk rá.

A színészi játékok, amik igazán kiemelik a filmet az átlagosból. Mert az előbb leírtak mind nem értének sokat, ha a színészek azt a bizonyos pluszt nem tennék be a közösbe.
Ezra Miller rendkívül hatásos. Pár évvel ezelőtt még a Californication-ben bohóckodik. Ez a szerep viszont nagy lehetőség volt és ő köszönte szépen, élt is vele. Nálam abszolút elérte a hatását, ha az életbe találkoznánk tuti megkergetném :P. :n VEB-bel ellentétben nem vagyok az a nyugodt típus.
Swinton nem kevésbé volt hatásos. Annyira beteg feje van, aurája van az alakításának. Az első kockától kezdődően érezni lehet, hogy erre a karakterre figyelni kell.
Egy filmklubba illő film és itt az elején még nem is gond, hogy nyomasztó, mert egyrészt csak nyomasztó és nem unalmas, másrészt, akkor lenne sok, ha előtte lett volna 2-3 hasonló stílusú ajánlás.
7,5/10.

Másikkal jövök hétvégén. Roli filmjére pedig kíváncsi vagyok, megmutatta az utóbbi időben, hogy tud ő, ha nagyon akar :P.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.05. 20:06:23

Hűha. Hétvégén tudom megnézni mindkét filmet, de akkor 101%. De lehet hogy az egyiket hamarabb is. Attól szerintem bedobom az ajánlást, ha nem baj. Bocsi a késésekért.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.05. 19:56:06

messideco írta:A Kevint pénteken tudom megnézni ha nem gond, addig két pótvizsgám van :S Gondoltam szólok, mert így korrekt mind az ajánló, mind a társak felé :)
A másik filmmel mi a helyzet? Azt sem nézted meg, v csak a doc-ba nem írtad be?

Viszont Veled együtt 4 ember kért csak haladékot a 7ből, aki nem látta még az első filmet (vagy csak nem írt értékelést, ezt esetben pótolják legyenek szívesek), a határidő pedig egyre közeleg.
Szóval remélem, hogy soadroli, Bob és barcadome szorgosan nézi a filmeket, és jelentkeznek a következő két napban. (Ha valami olyan helyzet hátráltatja őket, ők is kaphatnak természetesen haladékot, bár azért ezt szeretném visszaszorítani, mert a két hetet már nem tudom hova toljam ki, hogy a klub felénél többen meg tudjuk nézni határidőre a filmet.)
Soadrolit már csak azért is szeretném, ha írna, mert csütörtökön elvileg ajánl, de még a filmjével kapcsolatban egyáltalán nem PÜzött, szóval eléggé necces most a helyzete.
Shutter, Neked meg már nem tudom hányadszorra írom le, de küldj légyszíves egy PÜ-t az emaileddel, mert továbbra sem lesz így hozzáférésed a doc-hoz. :wink:

No, ennyi volt a fejmosás, essen túl mindenki a síelésen/vizsgaidőszakon/betegségeken stb. és utána remélhetőleg minden rendben fog menni :wink: :)
messideco
Presidente del Barça

2013.02.05. 17:22:31

A Kevint pénteken tudom megnézni ha nem gond, addig két pótvizsgám van :S Gondoltam szólok, mert így korrekt mind az ajánló, mind a társak felé :)
Kép
kurdt
Megmentő :)

2013.02.05. 14:18:23

visca el barca írta: kurdt, örülnék ha egy írnál egy kicsit magáról a filmről is, kivancsi lennék rá.

igazából tetszett is meg nem is. az atmoszféra nagyon jó, iszonyat nyomasztó amit én egyébként nagyon szeretek (most nem), tilda oriasit játszik, szinte az egész filmben csak értetlenül néz ki a fejéből, nagyon jól adja. másrészt ott van kevin akiről ugye beszélnünk kellene. nah és itt jön a problémám. keviről nem beszélnek. van két értelmes jómódú szülő, aztán ott van egy kisgyerek, aki láthatólag beteg (gonosz?) és az égadta világon semmit nem csinálnak vele. anyuci néz mint borjú az új kapura, apuci meg mosolyogva playstationozik vele... pedig anya mellett azért apa is tudta hogy valami nem kóser... amugy vajon mi lehetett a film célja? hogyan születnek a tömeggyilkosok? vagy épp csak azt akarta megmutatni, hogy nem kellenek ahhoz lelki sérülések, hogy vkiből szörnyeteg legyen?
Szerintem elég jól rátapintottál a lényegre. Kevinnel valami nincs rendben, ez tisztán látszik már egészen kis korától. Ezt a szülei is jól tudják, de nem tudnak, vagy méginkább nem mernek foglalkozni a problémával. Én simán el tudom képzelni, hogy egy szülőben tényleg komoly félelmet kelt már annak a lehetősége is, hogy kiderülhet, hogy komoly gond van a gyerekével. Ezért sokkal inkább megpróbálná a szőnyeg alá söpörni a problémát, remélve, hogy az ő fia csak egy kicsit más, mint a többiek és nincs vele semmi olyan gond, ami ne múlna el felnőtt korára.

És amúgy meg abban is igazad lehet, hogy a film, vagy méginkább az alapként szolgáló könyv fő mondanivalója az lehet, hogy nem csak csonka vagy diszfunkcionális csalódból kerülhetnek ki igazán kegyetlen vagy sérült emberek.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.05. 14:08:54

beszélnünk kell kevinről

jó kis könnyed vígjáték volt ez, ráfért már a klubra egy vidám film, amin sokat lehet kacagni... oh wait ez nem az :?

kurdt, örülnék ha egy írnál egy kicsit magáról a filmről is, kivancsi lennék rá.

igazából tetszett is meg nem is. az atmoszféra nagyon jó, iszonyat nyomasztó amit én egyébként nagyon szeretek (most nem), tilda oriasit játszik, szinte az egész filmben csak értetlenül néz ki a fejéből, nagyon jól adja. másrészt ott van kevin akiről ugye beszélnünk kellene. nah és itt jön a problémám. keviről nem beszélnek. van két értelmes jómódú szülő, aztán ott van egy kisgyerek, aki láthatólag beteg (gonosz?) és az égadta világon semmit nem csinálnak vele. anyuci néz mint borjú az új kapura, apuci meg mosolyogva playstationozik vele... pedig anya mellett azért apa is tudta hogy valami nem kóser... amugy vajon mi lehetett a film célja? hogyan születnek a tömeggyilkosok? vagy épp csak azt akarta megmutatni, hogy nem kellenek ahhoz lelki sérülések, hogy vkiből szörnyeteg legyen?

amit igazán bánok, hogy nincs a szerény kis klubunkban szülő, kiváncsi lennék ő hogy látná ezt a filmet. annyi biztos én végtelenül türelmes ember vagyok, nagyon nehéz felidegesíteni, de biztos nem bírtam volna ki h ne pakoljam meg kétszer kevinkét :oops: nagyon jól játszott a gyerek is, té nyleg lehetett utálni.

ami tetszett még a film első részében lévő, időbeni ide oda ugrálás, nagyon jól volt megcsinálva.

nagyon jó film, de többet soha az életben nem fogom megnézni :D

8,5/10
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2013.02.05. 13:43:41

Jó kis film, nem csalódtam. Olyan tipikus balkáni film egyszerű, szerethető karakterekkel (illetve azokat jól alakító arcokkal, akiket soha az életben nem láttam azelőtt), szép látvánnyal és -ahogy azt már nagyon sokan írták- semmi világmegváltás, csupán emberi életek és sorsok. Szerintem kimondottan jó időnként ilyen filmeket nézni. Az elmúlt egy-két évben láttam néhány gyengébb kelet-európai filmet és kicsit le is hasadtam a témáról.
De ez most tetszett, ez volt az első bolgár film, amit láttam. És hát nem is lehet minden (k-európai) film ugyanolyan varázslatos, mint mondjuk a Hóvirágünnep... :)

7/10

We need to talk about Kevin
Ezt viszont már régebben láttam és azt kell mondjam, hogy ez egy iszonyatosan jó film. Ilyen atmoszférát nagyon ritkán sikerül megteremteni egy filmnél, de ha megvan, akkor úgy elrepül két, de akár három óra is, mint a sicc!
Nem vagyok egy kimondott Tilda Swinton-fan, de muszáj elismerni, hogy zseniális, akárcsak John C. Reilly, aki kb. a világ legérdekesebb filmográfiájával rendelkezik, amik tele vannak ostoba haveri filmekkel, és közben mégis olyan rendezőkkel dolgozott, mint Malick, P.T. Anderson, Polanski vagy Daldry. Tehát érdekes, kíváncsi vagyok, hogy mit hoz neki a jövő, lassan már tényleg komolyan vehető színész lesz.
Dani írta lejjebb, hogy szerinte európaias a film. Ezt én annak tudnám be egy részről, hogy nem kevés európai (brit) közbenjárással készült a film, másrészt pedig az amerikai független filmek mindig igyekeztek egy kicsit "európaiabbak" lenni, már ha lehet ilyet mondani. De ez alapvetően nem baj, ennél a filmnél meg pláne nem.

8.5/10

Értékelések mindjárt kikelnek a doksiban is...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2013.02.03. 16:26:20

A sztori tetszett, egy jó kis könyben nagyon tudtam volna élvezni. De magát a filmet nem éltem annyira, igaz,az sem segített,hogy hosszú hetem volt és a energia híján muszáj volt kétszer is abbahagynom a filmezést.

A hossz nekem nagyon betett, ez nekem elég lett volna egy vagy másfél órában,így sok volt nagyon. Az tetszett, hogy mennyire "tipikus" kis családkép jelent meg előtted, biztos van mindenkinek olyan ismerősei,akik beugrottak róluk (nekem legalábbis elég sok). Ezzel sokkal közelebb hozta hozzám a szereplőket,ami egy filmnél nem elhanyagolható tényező. A pontszámon sokat vívódtam,végül az arany középutat választottam:

10/6

We need to talk about Kevin

Ohhh,no :roll: :lol: Ezt a filmet egyszer már régebben elkezdtem,de 10 perc után siftdílít lett belőle :lol: "Erőltetett menet" :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.01. 19:38:53

shutterisland írta:más : akkor most valaki felvilágosítana, hogy hogy férek hozzá a doc-hoz (vagy mihez) mert nem írtam pü-t időben, meg hogy mi az ajánlók sorrendje ?
Kétszer is szóltam h küldj PÜ-t, nem küldtél, nem tudtam mit tenni az elmúlt egy hétben (egyébként még most is Szlovéniában vagyok, csak gondoltam rátok nézek)
Nem leszidásképpen, csak légyszi olvass is a topikban, mielőtt ilyeneket kérdezel (viszont akkor tényleg küldd el, mert még mindig nem tetted meg)

veb: közkívánatra két hét a határidő, szóval semmi gáz nincs azzal, h még csak 4-en nézték meg, de ne aggódj, minden fenntartás nélkül fogom szekálni azokat, akik nem nézik meg időben

Közben Cali is feladta, szóval rá se számítsatok a továbbiakban

Egyelőre ennyi, majd ha hazaértem, jelentkezem újra
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.31. 19:52:31

Láttam, nem rossz film. A főszereplő srác elég szép kis teljesítményt tesz le az asztalra.
Nem rossz ajánlás. Nem hiszem, hogy sokan unni fogják, VEB fel a fejjel, jó lesz az.

Az elmaradásomat hétvégén pótlom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.31. 19:35:36

nah, örülök h megint egy depressziós film, amit ráadásul olvasni is kell :lol:

én ezt még meglesem, de ha itt is olyan lesz az arány mint lui filmjénél, hogy 4-en nézték meg, akkor kiszállok.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.31. 19:22:45

Na, akkor itt van a góré filmje:
sjd írta:We Need To Talk About Kevin
http://www.imdb.com/title/tt1242460
Visca el barca kérése nyomán, miszerint ne legyenek depressziós drámák, íme egy film, ami csupa napfény és kacagás. NEM.
Valószínűleg sokan utálni fogjátok (nekik legalább a látókörük szélesedik), de sztem ha valaki rá tud hangolódni, akkor egy eszméletlen jó és komplex karakterdrámát és remek színészi játékokat fog találni benne. Az egész film pedig amerikai létére egészen európai hangulatú, már csak ezért is megéri megnézni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2013.01.31. 19:05:30

Frissítve a blogon

Főleg az új tagoknak linkeltem be az oldalt, minden infó a filmekről rajta van/ lesz. Ha valami változtatásra szorul, jelezzétek :)

szerk: az új film is a blogon :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2013.01.31. 19:38:54-kor.
Kép
Faust
Madridista

2013.01.31. 19:02:14

Csapjad lui, úgyse nézik meg az előző filmet csak azért, mert titkolod az ajánlást. :mrgreen:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.31. 14:06:42

légyszi nekem mihamarabb küldd el priviben.

ma este biztos meg tudnám nézni, jön asszony, hozza a laptopját, azon szoktunk filmet nézni.
viszont mivel az amúgy is csak 5 megás netem most még rajtam kívül ketten [auto_cenzúra], így jó lenne, ha még du. elkezdhetném szedni.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.31. 13:43:20

Dani engem kérte meg, hogy majd dobjam be, de látom hogy még igen kevés értékelés jött, úgyhogy várok még estig.

Hajrá fiúk!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése