Offtopic
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Igen, táboroztatás, már harmadszor:)
Mindenképp, most New orleans van célba véve, Superdome, Saints fanok előnyben:)
De lehet Bostonba is eljutok megint!
Mindenképp, most New orleans van célba véve, Superdome, Saints fanok előnyben:)
De lehet Bostonba is eljutok megint!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az király, jó utat. Ha sikerül megint eljutnod 1-2 sportmekkába (MSG, Boston Garden, Femway Park vagy ha NY-i part akkor Frisco, Staples center vagy valami), akkor lőj képeket és ne habozz ide betenni.csababarca írta:holnap kiutazom USA-ba nyári melózni, úgyhogy nem tuti hogy tudok aktívan fórumozni,de figyelem az eseményeket azért.
Mindenkinek jó nyarat, kellemes pihenést,nyaralásokat!!

Gondolom a divatos nyári táboroztatás lesz a meló, nem? Egyik ismerősöm is csinált ilyet jó pár éve és nagyon élvezte, s sokan csinálják. Emberekkel megismerkedni, más kultúrákat látni mindig nagy élmény és sokat tanulhat belőle az ember.

- csababarca
holnap kiutazom USA-ba nyári melózni, úgyhogy nem tuti hogy tudok aktívan fórumozni,de figyelem az eseményeket azért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, a kulfoldi azt jelenti, hogy fuggetlen telefon.
valoszinu, hogy egy 64 gigas valtozatra ruhazom be akkor.
koszi az infokat!
(mindenkeppen nezegetem a hasznaltakat is, de altalaban mindig keztol veszek telefont, jo lenne mar egy ujra beruhazni.
)

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
üdv!Victor_Valdes írta:Üdv!
Véleményeket kérnék, azoktól, akik esetleg használják jelenleg bármelyiket, vagy van bármilyen tapasztalatuk Iphone 5s-el és Iphone 6-al kapcsolatban.
Tervben van, hogy valamelyiket megveszem. Csak éppen több dilemma is fent áll, például, hogy jelenleg le vagyok égve, de kb másfél hónap múlva meg lesz rá a keret. Szóval:
Iphone 5s, 32 gb, független - 155 000 (külföldi teló) - használtan 110 000
Iphone 6 16 gb, független - 170 000 (külföldi teló) - 150 000
iphone 6 64 gb, független - 188 000 (külföldi teló) - 170 000
Igazából én hajlanék az Iphone 6, 16 gb-os verziójára, pár hónapos, használt készüléket még élő garanciával, 150 körül lehet venni. Ellenben eddig nem nagyon használtam ilyen kis tárhelyű telót. Ez a kb 10 gb mennyire használható a való életben? Megéri a plusz pénzt a 64 gigás verzió, vagy ellehet azért férni viszonylag kevés kompromisszummal a 16-os változaton is? Iphone 5s egyedül az ára miatt maradt benne a pakliban, nem igazán jön be a hosszú és keskeny kijelzője.
Igazából én se tudom mi akar lenni a konkrét kérdés, véleményeket és tapasztalatokat várnék.Az tuti, hogy ezek közül választok, más teló nem jön szóba jelenleg.
ui: Innen rendelném a telót: http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/424 ... 6gb-akcios" target="_blank tudtok véleményt írni róla? (a külföldi változatot, mert IOS esetében minden nyelv benne van alapból bármelyik régiós telefonba, a garancia meg nem lényeg, ismerősöm javítaná úgy is, ha esetleg problémája van.)
én fél éve használok egy 16 GB-os iPhone 6-ot.
A tárhely használattól függő, 16GB-ból 12 giga ami teljesen használható.
például fényképekkel pillanatok alatt tele lehet tenni, pláne úgy hogy képes másodpercenként akár 10 fényképet is készíteni.
Szerintem remek telefon, én 5S-ről váltottam, az is szintén nagyon jó telefon,de nem bántam meg hogy váltottam. A tárhelybe szerintem érdemes már átgondolni a 64 gigásat, főleg ha 18-20 ezerrel drágább csak, cserébe sok felesleges szívástól meglehet magunkat kímélni.
A külföldi változat mit takar? külföldi, de kártyafüggetlen? Mert ha igen, akkor amúgy ha európai akkor bármelyik országban gariztathatod itt.
Szerintem amúgy érdemes magánemberektől is körbenézni a hirdetések közt, ott is akadnak jó áron esetleg újonnan is.
Én újonnan vettem, és azóta nem volt semmi baj vele. Elvileg elég sok készülék dobálja néha a hálózatot, és ezt cserélik is garanciálisan, de én ilyen hibát még nem tapasztaltam.
Ami nagyon feltűnő volt 5S és 6 között, hogy a 6 az feltűnően karcálóbb. Vigyázok a telefonjaimra, de sosem használok fóliát, (thug life

- csababarca
Victor_Valdes írta:JJelenleg úgy érzem leginkább a pénztárcám vastagságának függvénye lesz, hogy melyik változat lesz a képt 6-os közül. Volt vele bármilyen egyéb problémád? A gomb beragadt, kiesett, vagy mi lett vele?
sztem mindenképp gyűjts rá még, megéri.
semmi problémám nem volt vele, csüt este még jó volt agomb, reggel keltem,megmyomtam és be volt ragadva...nem is értem mitől...pénteken vittem is szervízbe, remélem keddre megjön (99%ot mondtak), mert szerda reggel indulok usa-ba,kéne egy teló:D
- Victor_Valdes
Jelenleg egy HTC One-t használok, az is 4,7"-os, szóval a méreteivel nincs gondom.
Igen, én is így vagyok vele, hogy az 5s lassan csak két éves, még, ha össze is van rakva rendesen. Jelenleg úgy érzem leginkább a pénztárcám vastagságának függvénye lesz, hogy melyik változat lesz a képt 6-os közül. Volt vele bármilyen egyéb problémád? A gomb beragadt, kiesett, vagy mi lett vele? 

- csababarca
6-ost használok fél éve, most pont bekrepált a bekapcs gomb rajta,úgyhogy leadtam cserére.Victor_Valdes írta:Üdv!
Véleményeket kérnék, azoktól, akik esetleg használják jelenleg bármelyiket, vagy van bármilyen tapasztalatuk Iphone 5s-el és Iphone 6-al kapcsolatban.
16gb-os, nekem elég, de nyilván felhasználófüggő.
Ha csak 20k a különbözet a 64gb-al, akkor viszont azt vedd inkább...ekkora tételnél az már nem számít.
5S-t meg csak két éves teló már lassan, én azt hagynám, 6 jobb mindenben.
Max az szól a javára,ha kis kijelzőket preferálod.
- Victor_Valdes
Üdv!
Tervben van, hogy valamelyiket megveszem. Csak éppen több dilemma is fent áll, például, hogy jelenleg le vagyok égve, de kb másfél hónap múlva meg lesz rá a keret. Szóval:
Igazából én hajlanék az Iphone 6, 16 gb-os verziójára, pár hónapos, használt készüléket még élő garanciával, 150 körül lehet venni. Ellenben eddig nem nagyon használtam ilyen kis tárhelyű telót. Ez a kb 10 gb mennyire használható a való életben? Megéri a plusz pénzt a 64 gigás verzió, vagy ellehet azért férni viszonylag kevés kompromisszummal a 16-os változaton is? Iphone 5s egyedül az ára miatt maradt benne a pakliban, nem igazán jön be a hosszú és keskeny kijelzője.
Igazából én se tudom mi akar lenni a konkrét kérdés, véleményeket és tapasztalatokat várnék.
Az tuti, hogy ezek közül választok, más teló nem jön szóba jelenleg. 
ui: Innen rendelném a telót: http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/424 ... 6gb-akcios" target="_blank tudtok véleményt írni róla? (a külföldi változatot, mert IOS esetében minden nyelv benne van alapból bármelyik régiós telefonba, a garancia meg nem lényeg, ismerősöm javítaná úgy is, ha esetleg problémája van.)
Igazából én se tudom mi akar lenni a konkrét kérdés, véleményeket és tapasztalatokat várnék.

+1!basketking írta:Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?
(henki voltam)
- basketking
- Barça B
- Kapcsolat:
Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?

YouTube csatornám: https://www.youtube.com/user/culebasketking
Blogom: http://barniola.blog.nepsport.hu/
- danianevem
- Entrenador del Barça
Köszönöm, majd igyekszünk.MQuCsabi írta:ISten éltessen danianevem!Elég jó, hogy péntekre esik, így méltőképp meg lehet téged ünnepelni. Hajrá!

- basketking
- Barça B
- Kapcsolat:
Üdvözlök mindenkit!
Mielőtt bármilyen félreértés esik, nem hirdetni szeretném az oldalunkat, hanem megosztani veletek, hogy itt találkozhattok értelmes, talán számotokra is érdekes dolgokkal.
2 nappal ezelőtt egy 5-6 fős szerkesztői stáb elindított egy blogot. Jómagam már számos labdarúgással kapcsolatos elemzést készítettem videóblogos és írásos formában is egyaránt.
Blogunk célja, hogy olyan érdekes és izgalmas, labdarúgással kapcsolatos oldalt készítsünk, ami nem arról szól, hogy Cristiano Ronaldoról milyen mémek készültek, illetve, hogy Messi követi Twitteren a PSG csapatát. Ezen bulvárcikkektől hemzseg az internet és Magyarország vezető sporttal foglalkozó napilapja is ezeket osztja meg és ezekből készít, afféle hatásvadász cikkeket.
Oldalunk témái: Elemzések, vélemények (szurkolói és edzői), interjúk (kizárólag értelmes és érdekes kérdésekkel).
Oldalunk tehát a labdarúgással foglalkozik, ám továbbra is várja szerkesztőkollégáit a minél színesebb és változatosabb tartalomban reménykedve.
Blogunk webcíme: http://leshelyzet.blog.hu/" target="_blank
Blogunk Facebook oldala: https://www.facebook.com/leshelyzet" target="_blank
Jelentkezésért keress meg minket az oldalon üzenetben, ha pedig "csupán" érdekel Téged ez a téma, ne habozz lájkolni és követni blogunkat!
Mielőtt bármilyen félreértés esik, nem hirdetni szeretném az oldalunkat, hanem megosztani veletek, hogy itt találkozhattok értelmes, talán számotokra is érdekes dolgokkal.

2 nappal ezelőtt egy 5-6 fős szerkesztői stáb elindított egy blogot. Jómagam már számos labdarúgással kapcsolatos elemzést készítettem videóblogos és írásos formában is egyaránt.
Blogunk célja, hogy olyan érdekes és izgalmas, labdarúgással kapcsolatos oldalt készítsünk, ami nem arról szól, hogy Cristiano Ronaldoról milyen mémek készültek, illetve, hogy Messi követi Twitteren a PSG csapatát. Ezen bulvárcikkektől hemzseg az internet és Magyarország vezető sporttal foglalkozó napilapja is ezeket osztja meg és ezekből készít, afféle hatásvadász cikkeket.
Oldalunk témái: Elemzések, vélemények (szurkolói és edzői), interjúk (kizárólag értelmes és érdekes kérdésekkel).
Oldalunk tehát a labdarúgással foglalkozik, ám továbbra is várja szerkesztőkollégáit a minél színesebb és változatosabb tartalomban reménykedve.
Blogunk webcíme: http://leshelyzet.blog.hu/" target="_blank
Blogunk Facebook oldala: https://www.facebook.com/leshelyzet" target="_blank
Jelentkezésért keress meg minket az oldalon üzenetben, ha pedig "csupán" érdekel Téged ez a téma, ne habozz lájkolni és követni blogunkat!
YouTube csatornám: https://www.youtube.com/user/culebasketking
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
S.Agüero írta:Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
https://geoguessr.com/world/play" target="_blank
5500 a rekord.
Ez de jó! Néha milyen helyekre tud dobni... 14641eddig a rekord, de ebbe volt 2 susnyás.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Leon
- Director del Fútbol
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Vannak itt fórumozók, akik valamelyik bajnokságban játszanak? És melyikben?
Feltételezem, h 32 Ohmos a fülesed, a többség ilyen, laikusok számára többnyire ezt gyártják, de minél kisebb, annál könnyebben tudja "meghajtani" adott erősítő (telefon, mp3, stb.).
Érzékenység, teljesítmény: pl 100dB/1mW-os fülesed van és minden 3 dB-es növekedéshez duplázni kell a bevitt teljesítményt.
És van egy terhelhetőséged, mondjuk 1000 mW, ami 130 dB-t eredményez, ami már süketítő hatású lehet.
Tehát ezeket ellenőrizném, a géped szinte biztosan hatalmad teljesítményt képes leadni, a kisebb energiaforrású készülékeidről feltételezem, hogy nem ekkorát.
Én is Philips fejhallgatót használok, hosszú évek óta, ár/érték/élmény arányban szvsz messze a legjobb, legalábbis az én lehetőségeim mellett; laptopon nem volt még 30% fölött a fejhallgató, telón meg alig szól, a kis fülesem is elég gyengusz a géphez képest, de maxon már tűrhető, igaz sokat nem is hallgatom,így nem is zavar.
Érzékenység, teljesítmény: pl 100dB/1mW-os fülesed van és minden 3 dB-es növekedéshez duplázni kell a bevitt teljesítményt.
És van egy terhelhetőséged, mondjuk 1000 mW, ami 130 dB-t eredményez, ami már süketítő hatású lehet.
Tehát ezeket ellenőrizném, a géped szinte biztosan hatalmad teljesítményt képes leadni, a kisebb energiaforrású készülékeidről feltételezem, hogy nem ekkorát.
Én is Philips fejhallgatót használok, hosszú évek óta, ár/érték/élmény arányban szvsz messze a legjobb, legalábbis az én lehetőségeim mellett; laptopon nem volt még 30% fölött a fejhallgató, telón meg alig szól, a kis fülesem is elég gyengusz a géphez képest, de maxon már tűrhető, igaz sokat nem is hallgatom,így nem is zavar.
- shutterisland
- Director del Fútbol
óriási a különbség, konkrétan 70%-on volt a médialejátszó gépen, a hangszóróm hangerője is nagyjából a kétharmadnál és brutál jól szólt.
a telóm s4 mini, tehát annyira nem gagyi, mégis a fasorban sincs szó szerint, nem beszélve arról, hogy az mp4 még azt is alulmúlja, pedig philips gogear vibe 8gb, annyira tudtommal az sem gagyi.
egyébként csak 6 ezer forintos phillips fejhallgató, csodát nem vártam tőle, de ha CSAK A FELÉT hozná annak, amit tud, akkor vígan jó lenne, most meg pont ott nem tudom használni, ahova direkt vettem.
a telóm s4 mini, tehát annyira nem gagyi, mégis a fasorban sincs szó szerint, nem beszélve arról, hogy az mp4 még azt is alulmúlja, pedig philips gogear vibe 8gb, annyira tudtommal az sem gagyi.
egyébként csak 6 ezer forintos phillips fejhallgató, csodát nem vártam tőle, de ha CSAK A FELÉT hozná annak, amit tud, akkor vígan jó lenne, most meg pont ott nem tudom használni, ahova direkt vettem.
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de sztem elsősorban az impedancia határozza ezt meg, ill. hát az adó és a vevő kapcsolata, érdemes ajánlottat venni, mert hallottam olyat haveromtól, h egy egyszerű random füles 1 óra alatt lehúzta a telóját, miközben gyárival 10+ órán át ment a zene és más egyéb is közben:) bár ott kontakt hibát is sejtenék, csúnya lenne ekkora különbséget összehozni egy többnyire 32-64 Ohmos közötti különbséggel:)shutterisland írta:vettem egy fejhallgatót, ami a gép hangszórójába dugva már 70%-os hangerőn is nagyon jó, kellően hangos, tiszta és a basszus is frankó, tehát nem lenne gond vele.
de telóra vagy az mp4-emre ha rádugom, ahhoz képest iszonyatosan halk.
mit kell figyelni egy mp3/mp4 lejátszónál, ha arra vágyom, hogy jó hangos legyen ?
így még a teremben szóló zene is behallatszódik...
- shutterisland
- Director del Fútbol
vettem egy fejhallgatót, ami a gép hangszórójába dugva már 70%-os hangerőn is nagyon jó, kellően hangos, tiszta és a basszus is frankó, tehát nem lenne gond vele.
mit kell figyelni egy mp3/mp4 lejátszónál, ha arra vágyom, hogy jó hangos legyen ?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Délben kimentem ebédelni, kánikula. Most meg itthon ahogy kinézek az ablakon jégeső féle. Remek az időjárás, kicsit se változékony 4-5 óra alatt. 

- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Nekem bármilyen jó minőségű kép megtenné, ami a mai estével vagy a triplázással (de jó érzés leírni is
) kapcsolatos.
Szerintem holnap minden kütyün cserélni kell a háttérképet!

Szerintem holnap minden kütyün cserélni kell a háttérképet!