Bob szerintem leírta a lényeget azzal, hogy kevés a kommunikáció, mindegy, milyen nemű a pár. Ebből adódik a legtöbb probléma.
Palesz, nyilván más ilyen leosztásban a két nő a családban - ami mellett tudod, hogy azért rendszerint van apa, aki hazajön -, mint úgy, hogy anya smárol anyával a konyhában, mikor hazaérek a suliból

Sarkított példa, de ugye sok mindenkinek van olyan emléke, hogy rányit a szülőkre, vagy legalábbis hallani ilyet viccekben. Szóval az egész más, ha kezdettől azt látod, hogy ez az OK. Emellett nagyon sok a divat meleg - viccen kívül - , s ennek is oka van.
Egyébként az én szüleim sem élnek együtt egész kiskorom óta, de azért szerencsésnek mondhatom magam, mi eljárkáltunk faterral, s a mai napig jó a kapcsolat. Nyilván vannak tüskék.
Magához a témához pedig: Házasodjanak, valóban, nem érdekel. Az a zavaró, s ezt nem értik meg - nyilván a jogvédőknek nem is ez a céljuk -, hogy senkitől nem akarom látni, ahogy alányúlkál a párjának stb. Leírták már páran. Én sem nyalom falom a barátnőmet az utcán és nem azért, mert prűd vagyok vagy bármi. De, amiket látni azért nyílt terepen, s ez sok lánynak még tetszik is, hogy így bánik vele a palija, háááát..... Barcelonában például tucatjával láttunk kézen fogva sétálni srácokat. Percig nem botránkoztam meg, de nem volt semmi extra, nem akarták felhívni magukra a figyelmet. Ez a mai kor betegsége: Mindenki sztár akar lenni, minden rólam szóljon, én legyek az első -például, aki kiteszi a PRIDE típusú profilképet -, és a legjobb, legszebb.