Üdv!
Véleményeket kérnék, azoktól, akik esetleg használják jelenleg bármelyiket, vagy van bármilyen tapasztalatuk Iphone 5s-el és Iphone 6-al kapcsolatban.
Tervben van, hogy valamelyiket megveszem. Csak éppen több dilemma is fent áll, például, hogy jelenleg le vagyok égve, de kb másfél hónap múlva meg lesz rá a keret. Szóval:
Iphone 5s, 32 gb, független - 155 000 (külföldi teló) - használtan 110 000
Iphone 6 16 gb, független - 170 000 (külföldi teló) - 150 000
iphone 6 64 gb, független - 188 000 (külföldi teló) - 170 000
Igazából én hajlanék az Iphone 6, 16 gb-os verziójára, pár hónapos, használt készüléket még élő garanciával, 150 körül lehet venni. Ellenben eddig nem nagyon használtam ilyen kis tárhelyű telót. Ez a kb 10 gb mennyire használható a való életben? Megéri a plusz pénzt a 64 gigás verzió, vagy ellehet azért férni viszonylag kevés kompromisszummal a 16-os változaton is? Iphone 5s egyedül az ára miatt maradt benne a pakliban, nem igazán jön be a hosszú és keskeny kijelzője.
Igazából én se tudom mi akar lenni a konkrét kérdés, véleményeket és tapasztalatokat várnék.

Az tuti, hogy ezek közül választok, más teló nem jön szóba jelenleg.
ui: Innen rendelném a telót:
http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/424 ... 6gb-akcios" target="_blank tudtok véleményt írni róla? (a külföldi változatot, mert IOS esetében minden nyelv benne van alapból bármelyik régiós telefonba, a garancia meg nem lényeg, ismerősöm javítaná úgy is, ha esetleg problémája van.)