Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom, ez-e az az oldal, de beírtam googleba, és tádám:ozsimiki írta:Valaki anno linkelt egy oldalt,ahol összefoglalják hogy milyen várva várt premierek lesznek 2012ben.
Esetleg valaki be tudná tenni ismét?
pl Men in Black 3 is közte volt, stb
Miért nem filmeket ajánlotok? De.messideco írta:Akk a Filmklubbal kapcsolatos dolgokat ide írjuk majd?![]()
sz. Richard Dean Anderson, a Simpsonsnak van egy elég jó epizódja, amiben zúzza (most bezzeg ez már off, hogy szét lett kapva a két téma, hozzá kell még szokni)visca el barca írta:felismeritek ki van a képen? (nem csalni, ne nézzétek meg a blogot)
lui1698 írta:Warrior
Hát ekkorát is régen csalódtam filmben.
Ilyen beharangozás, ilyen kritikák után kaptam egy olyan filmet amiből csak az elmúlt 2-3 évben volt már vagy egy tucat.
5/10
Tarr Béla inkább "festészeti" (esztétikai), mint... öööö.... ,mint... Na hát értedvisca el barca írta:jézusom bob... nem rémiszd meg a népet tarr bélával, mert vmelyik klubos kapva kap az alkalmon
előre szólok h tarr bélát nem nézek!
lui1698 írta:
Ott van kezdésnek maga a torna. A lebonyolítás valami félelmetesen gagyi. 5 millió dolcsi a jutalom ehhez képest ugye van 16 emberke. Akikről semmit nem tudunk meg, hogy miért pont ők lettek a millió egy mma-s közül kiválasztva.
Ráadásul a két testvérnek meg még keresni valója sincs ott kb. Fizika tanár meg szökött szodzsaboj. Hagyjuk már!![]()
És itt egy másik. Tommy ugye ellógott a seregből, ehhez képest olyan simán rohangál az országban, vesz részt egy nemzetközi sporteseményen, sőt jut el a döntőig, mintha valami falusi ivóverseny lenne. Itt is az a gond, hogy mondjuk ok, hogy más néven fut, de azért a nevezésnél (ha máshol nem is) tuti bukta volna.
A drámai rész egész jó lett volna, de nekem nagyon felületes az egész, kicsit jobban ráfeküdhettek volna a részletekre.
Megtudtuk ugye, hogy Tommy ment anyuval, Brendan meg maradt az öregével amiért ők a gonoszrossz szemetek.
A bunyókhoz meg nem is nagyon szólnék.
Brendan szál egy az egybe Rocky remake, Tommy-nak simán vinnie kellett volna a bulit annyira simán ment át odáig, de persze teljesen világos volt, hogy a döntőben ki nyer majd.
Az az összeölelkezős szirupos nyáltengeren történő lesiklás a ringből a végén meg csak feltette a "koronát" a filmre.
Persze.kanty írta:Kicsit bővebben kifejtenéd? Nem kötekedés, szimplán érdekel. Szerintem a kategóriájában az elmúlt évek egyik legjobbja.
Kicsit bővebben kifejtenéd? Nem kötekedés, szimplán érdekel. Szerintem a kategóriájában az elmúlt évek egyik legjobbja.lui1698 írta:Warrior
Hát ekkorát is régen csalódtam filmben.
Ilyen beharangozás, ilyen kritikák után kaptam egy olyan filmet amiből csak az elmúlt 2-3 évben volt már vagy egy tucat.
5/10
Na mi ez a kedves kis hangulatjel?messideco írta: Ajánlotta: soadroli