Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.12.16. 22:30:48

ozsimiki írta:Valaki anno linkelt egy oldalt,ahol összefoglalják hogy milyen várva várt premierek lesznek 2012ben.

Esetleg valaki be tudná tenni ismét?

pl Men in Black 3 is közte volt, stb
nem tudom, ez-e az az oldal, de beírtam googleba, és tádám:

http://filmek.s9.hu/2012/

:mrgreen:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.16. 22:23:04

Valaki anno linkelt egy oldalt,ahol összefoglalják hogy milyen várva várt premierek lesznek 2012ben.

Esetleg valaki be tudná tenni ismét?

pl Men in Black 3 is közte volt, stb
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.16. 22:20:09

Most néztem meg a Harold and Maude -t.
Hát ezt a filmet mindenkinek nagyon ajánlom, kedvenceim közé egyből belopódzott. Aki látta vélemény róla?
Esetleg @kurdt ?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.16. 19:00:53

messideco írta:Akk a Filmklubbal kapcsolatos dolgokat ide írjuk majd? :D :P
Miért nem filmeket ajánlotok? De.

A másik topik sorozatoknak van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2011.12.16. 18:50:12

Akk a Filmklubbal kapcsolatos dolgokat ide írjuk majd? :D :P
Kép
"And my heart will leave you never."
kurdt
Megmentő :)

2011.12.16. 16:51:14

visca el barca írta:felismeritek ki van a képen? (nem csalni, ne nézzétek meg a blogot :D)
sz. Richard Dean Anderson, a Simpsonsnak van egy elég jó epizódja, amiben zúzza (most bezzeg ez már off, hogy szét lett kapva a két téma, hozzá kell még szokni)

on:
este Star Wars (sikerült összeköltöznöm egy sráccal, aki még nem látta, de azt megtudtam tőle, hogy a R2D2 németül kiejtés szerint "ercvódécvó", C3PO pedig "cédrájpéó"), a hétvégén pedig lezúzom a filmklubos dolgokat, úgymint My Sisiter's Keeper, Panic in the Needle Park és ha rá bírom venni magam, akkor a háromórás indiai darbot is letudom
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.16. 16:34:51

lui1698 írta:Warrior

Hát ekkorát is régen csalódtam filmben.
Ilyen beharangozás, ilyen kritikák után kaptam egy olyan filmet amiből csak az elmúlt 2-3 évben volt már vagy egy tucat.

5/10

azért kíváncsi lennék arra a tucat filmcímre,ami ilyen sport kategóriájú.
Amiket írsz,azok ha egy valós versenyt mutatnának a sport tv-n,akkor megérteném. de ez egy film. bármelyik filmet ki lehetne így forgatni,ahogy azt Te teszed ezzel a filmmel.

De mindegy,ízlések és pofonok,mindenesetre,kb az első ember vagy,akitől ilyen lesújtó kritikát olvasok,ráadásul ilyen mondvacsinált dolgok miatt.

Más:
M:I4-Ghost Protocoll

Tegnap néztem meg, eléggé tetszett,bár a szokásos verekedős részek eléggé túljátszottak voltak...amikor abban a parkolóházban a végén verekednek, reccsennek a csontok,zuhannak emeleteket,de komolyabb sérülés nélkül :D de ezt már megszoktam. Ami tetszett,hogy Tom enged teret a többi szereplőnek is kibontakozni,nem csak egyedül fut,ugrik,mászik,verekedik,hanem a többiek is aktív szereplői a történéseknek.
Szóval korrekt film lett,látvány elsőosztályú,hanghatás is imax-ben brutális.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.16. 16:12:17

nem rossz ötlet a topic bontása, én is támogatom.

tarr bélára meg rá kell hangolodni, azt nem lehet ugy nézni, hogy hu van 3 szabad órám gyorsan megnézem az egyik filmjét. tipikusan olyan filmek, amiket egyedül jó nézni :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.12.16. 16:01:44

Régebben is felvetettem, és nem mindenáron véghezvinni akarom, csak én indokoltnak látnám (ismét, de most jobban), hogy a sorozatok és a filmek topicot szétszedjék/ük (nem tudom mi ennek a menete)!

Mostmár elég szépszámú sorozatot néz itt a törzsközönség, rengeteg sárgázás, meg "anyázás a spoiler miatt" meg mittudomén mi megy, annak, aki mondjuk filmet szeretne választani, van, hogy oldalakon is át kell rágnia magát. A sorozatok epizódjainak megjelénése elég sűrű, mindennapra jut egy kb., eltemet egy csomó témát, amiknek lehetne hosszabb a kifutási ideje. És azért műfajilag is más.

Nyilván, ha a többségnek jó így, én nem akadékoskodom, csak felvetettem.
visca el barca írta:jézusom bob... nem rémiszd meg a népet tarr bélával, mert vmelyik klubos kapva kap az alkalmon :D

előre szólok h tarr bélát nem nézek! :D
Tarr Béla inkább "festészeti" (esztétikai), mint... öööö.... ,mint... Na hát érted :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.16. 15:15:19

igen, mcgyver, kissé eltunyulva :D

és már egy kocsit sem tud megszerelni :D pedig régen simán csinált egy bombát egy ruhacsipesz, 3 hajszál és egy kenyérpirító segítségével :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.16. 15:05:16

Mac-Guyver vagy volt még valami scifi sorozata ios, de azt a scifi undorom miatt nem néztem :lol:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.16. 14:55:29

felismeritek ki van a képen? (nem csalni, ne nézzétek meg a blogot :D)

Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.16. 12:04:05

lui1698 írta:
Ott van kezdésnek maga a torna. A lebonyolítás valami félelmetesen gagyi. 5 millió dolcsi a jutalom ehhez képest ugye van 16 emberke. Akikről semmit nem tudunk meg, hogy miért pont ők lettek a millió egy mma-s közül kiválasztva.
Ráadásul a két testvérnek meg még keresni valója sincs ott kb. Fizika tanár meg szökött szodzsaboj. Hagyjuk már! :lol:
És itt egy másik. Tommy ugye ellógott a seregből, ehhez képest olyan simán rohangál az országban, vesz részt egy nemzetközi sporteseményen, sőt jut el a döntőig, mintha valami falusi ivóverseny lenne. Itt is az a gond, hogy mondjuk ok, hogy más néven fut, de azért a nevezésnél (ha máshol nem is) tuti bukta volna.
A drámai rész egész jó lett volna, de nekem nagyon felületes az egész, kicsit jobban ráfeküdhettek volna a részletekre.
Megtudtuk ugye, hogy Tommy ment anyuval, Brendan meg maradt az öregével amiért ők a gonoszrossz szemetek.
A bunyókhoz meg nem is nagyon szólnék.
Brendan szál egy az egybe Rocky remake, Tommy-nak simán vinnie kellett volna a bulit annyira simán ment át odáig, de persze teljesen világos volt, hogy a döntőben ki nyer majd.
Az az összeölelkezős szirupos nyáltengeren történő lesiklás a ringből a végén meg csak feltette a "koronát" a filmre.

Alapjában véve teljesen igaz amit írsz, csak ez egy film :) Szerintem az elődjeihez képest sokkal élethűbb. Képzeld el, ha mindegyik versenyzőről megtudtunk volna x adatot, plusz még mutatták volna, h mit értek el, hogyan készültek fel, arra mennyi idő kellett volna. A két testvér a semmiből tűnik fel, ez helyén is van, az emberek az ilyeneket szeretik, az ilyenekért tudnak drukkolni, ha még csak egy filmről is van szó. A drámai résszel nekem nincs különösebb gondom, megint az jön be, h túl sok mindent nem lehet belesűríteni.
A bunyókkal mi a gond? :D Nem egy UFC gála szintje, de szerintem eléggé élethűek, talán kicsit a döntőharc lóg ki az egészből. Persze tudom, h az életben nagyon ritka az ilyen együtéses k.o., meg, hogy valaki így kivégezze az ellenfelét. Ami számomra még pozitívum, h volt földharc is benne, nem csak a nagy ütésekre mentek rá.
A vége nekem sem tetszett, de ez Amerika :lol:

Szerintem elég jól megtalálták a középutat a drámai részek és a bunyó között.
Na, tényleg nem kötekedni akarok :lol: csak, ha ez nem tetszett, akkor ebben a témában milyen témájú filmek jöttek be Neked. Mert szerintem ebben a kategóriában ritka a jó film.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.12.15. 22:43:48

kanty írta:Kicsit bővebben kifejtenéd? Nem kötekedés, szimplán érdekel. Szerintem a kategóriájában az elmúlt évek egyik legjobbja. :)
Persze. :)

Ott van kezdésnek maga a torna. A lebonyolítás valami félelmetesen gagyi. 5 millió dolcsi a jutalom ehhez képest ugye van 16 emberke. Akikről semmit nem tudunk meg, hogy miért pont ők lettek a millió egy mma-s közül kiválasztva.
Ráadásul a két testvérnek meg még keresni valója sincs ott kb. Fizika tanár meg szökött szodzsaboj. Hagyjuk már! :lol:
És itt egy másik. Tommy ugye ellógott a seregből, ehhez képest olyan simán rohangál az országban, vesz részt egy nemzetközi sporteseményen, sőt jut el a döntőig, mintha valami falusi ivóverseny lenne. Itt is az a gond, hogy mondjuk ok, hogy más néven fut, de azért a nevezésnél (ha máshol nem is) tuti bukta volna.
A drámai rész egész jó lett volna, de nekem nagyon felületes az egész, kicsit jobban ráfeküdhettek volna a részletekre.
Megtudtuk ugye, hogy Tommy ment anyuval, Brendan meg maradt az öregével amiért ők a gonoszrossz szemetek.
A bunyókhoz meg nem is nagyon szólnék.
Brendan szál egy az egybe Rocky remake, Tommy-nak simán vinnie kellett volna a bulit annyira simán ment át odáig, de persze teljesen világos volt, hogy a döntőben ki nyer majd.
Az az összeölelkezős szirupos nyáltengeren történő lesiklás a ringből a végén meg csak feltette a "koronát" a filmre.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.15. 22:33:41

lui1698 írta:Warrior

Ilyen beharangozás, ilyen kritikák után kaptam egy olyan filmet amiből csak az elmúlt 2-3 évben volt már vagy egy tucat.

5/10
Kicsit bővebben kifejtenéd? Nem kötekedés, szimplán érdekel. Szerintem a kategóriájában az elmúlt évek egyik legjobbja. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.12.15. 22:27:42

Warrior

5/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.15. 15:42:16

jah, a mártírok nekem is lemaradt.

alapvetően jó az elképzelés, viszont ez egy olyan témát feszeget, amit filmügyileg kétféleképpen lehet kivitelezni: vagy csinálnak egy finom drámát belőle, vagy egy ilyen horrort. nem hinném h spoiler lenne ezért nem sárgázom ki: a film teljesen két részre oszlik, az első fele ez a sikongatós, kiabálós horror-thriller, a másik fele meg a naturalista-szadista kínzás.

annak, aki gerjed a motelre, meg a hasonló perverz filmekre, annak biztosan bejön, engem spec, a nagyrésze, de foleg az első fele irritált. igazabol nem nagyon nézek ilyen filmeket, uhogy tul sok viszonyitasi alapom nincs, ezért

6/10

kurdt! ha megnézed a my sisters keepert, remélem helyesled a filmmel kapcsolatos kommentet!
Kép
kurdt
Megmentő :)

2011.12.15. 14:14:47

A többi filmet még nem néztem meg (pedig milyen nagy volt a szám), de a Mártírokat már régebben láttam, úgyhogy annak értékelésén most túl is esnék, tehát...

Mártírok

Istenem, ez de rossz film volt! Unalmas, ggyi és ennek tetejében még egy nettó baromság is az egész. Konkrétan ez egész filmben mindenki hülyeséget beszél. Komolyan, minden egyes mondat marhaság! Főleg amiket a főnökök mondanak...

Valszeg ez az egyetlen olyan film, amit láttam, ahol még az sem keltette fel a figyelmemet, hogy valakinek lenyúzzák a bőrét....

3/10
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Zaen
Jugador del Barça

2011.12.15. 14:05:54

Kitartó guglizással közben sikerült megtalálnom. 8)

211-es cella
http://filmmost.com/archives/2010/04/28 ... -es_cella/
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2011.12.15. 13:52:22

A segítségeteket szeretném kérni!

Tegnap megnéztük haverokkal A vér kötelez (Bound in Blood) c. '93-as (lényegében) börtönfilmet. Az elég gyenge első 30-40 perce (kicsit idegesítő színészi alakítások, szinkronok), és 3 órás hossza ellenére megérte megnézni, mert végül egész jó kis film lett belőle, aminek sztorijából állítom, hogy kicsit vontatottabban egy egész sorozat évadod lehetne leforgatni (ezért sem volt unalmas a 3 óra többek között). Szóval ajánlom mindenkinek!

És itt térnék a kérdésemre: a film közben eszembe jutott egy másik börtönfilm amit régebben láttam, és talán pont itt ajánlotta valaki. Ha jól emlékszem európai rendezésű film volt, és a sztori középpontjában egy rendőr állt, aki valamilyen módon beépült a rabok közé, amikor is kitört egy börtönlázadás, és onnantól kezdve beindulnak az események. Emlékeim szerint az is egy elég jó kis film volt!

Aki megmondja a fennt említett film címét, azt meghívom egy cybersörre! :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.15. 12:27:48

my sister's keeper

nem is tudom ki volt az, ha jol rémlik sjd, aki leirta a dr. halál kapcsán, h nem tetszett neki igazán, mert nem volt eléggé hatásvadász. nah, akkor ez a film abszolut neki valo lesz :D

nem láttam még ennyire hatásvadász filmet, sőt, biztosra kimerem jelenteni, h a legtöbb mázzál ellátott dráma ami valaha elémkerült. hát igen. a kevesebb néha több, lásd a dr halált. két iszonyatosan erős témájú film, de míg az egyiket az egyszerűsége viszi előre (dr. halál), addig a másikat az állandó bőgés és hatáspuffogtatás. nem értem, hogy miért jó az, mikor van egy alapbol hihetetlenül szomorú film, és akkor még beletesznek 2 percenként egy síró embert, és a film minden másodpercét direkt ilyen szívbemarkolóra csinálják... egy film nem ettől lesz jó...

amugy abszolút csajozós film, ha első randin megnézeted egy csajjal, és közlöd h neked bizony ez a kedven filmed, olyan szexuális örömökben fog utána a csaj részesíteni, amirol Te még nem is álmodtál :D

tipikusan olyan film, amit sztem egy átlagos nő az elejétől, a végéig végigbőg...

a sok cukormáz mellett, ami rettentoen idegesitett, az cameron diaz.
keresem a jó szót, talán irritáló. ez a nő mint anyatigris? pfff... teljesen hiteltelen... igazból nem tudom kinek kellett volna eljátszani ezt a szerepet, mert nekem az összes ilyen 40-45 körüli szinészno ugyanaz... tök mind1 h julia roberts, halle berry vsgy angelina jolie... vhogy sosem érdekelt h a filmben amit nézek ki játssza a női főszerepet... (nincs is kedvenc női színészem..)

mindezek ellenére nem huzom le annyira filmet, kap egy 7/10-et

ha cameront kiveszik, és a sok sírásrívás legalább felét elhagyják, simán 10-es lenne.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.12.15. 11:47:10

Filmklub:
Elszúrtam valamit, de javítottam :D A blogon megtaláljátok :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2011.12.14. 22:05:58

Jeeeejjjj 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Oj_QQSknwuk

klasszikus :wink: Kíváncsi leszek rá!
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.14. 20:17:14

Csúcshatás

Imdb-n 7.3-as az átlaga, ezért gondoltam, h nem lesz rossz. Hát... mindent lehet erre mondani, de azt nem, h egy jó film lenne. Maga a történet gyenge, plusz deniorék sem voltak számomra az igaziak. Thriller, de nekem inkább nevetnem kellett helyenként.Amikor az orosz azt mondja:megtaláltam a google-t. :lol:
4/10

Vizet az elefántnak

Igaz történet. Tipikus családi film, már az elején tudod, h mi lesz a végén és a részleteket is lehet sejteni.
Nem ezzel az alakítással fogja elnyerni a nagyok elismerését Pattinson. Számomra nagyon semleges a játéka, ebben a filmben is talán egy olyan jelent volt, ahol éreztem, h "átjön", az amit közölnie kellene. Az emlékezz rám-ban szerintem egy fokkal jobb volt. DE, ha azt szeretné , h ne edvárdkálen legyen mindenki szemében, akkor ennél sokkal több kell.
A másik főszereplő Witherspoon. Őt se tartom különösen jó színésznőnek és itt sem alkotott semmi extrát. Christoph Waltz viszont jó volt, megy neki, ha a gonoszat kell alakítani.
5/10
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.14. 14:21:34

messideco írta: Ajánlotta: soadroli :evil:
Na mi ez a kedves kis hangulatjel? :D
Kép
Válasz küldése