lui1698 írta:Warrior
Hát ekkorát is régen csalódtam filmben.
Ilyen beharangozás, ilyen kritikák után kaptam egy olyan filmet amiből csak az elmúlt 2-3 évben volt már vagy egy tucat.
5/10
azért kíváncsi lennék arra a tucat filmcímre,ami ilyen sport kategóriájú.
Amiket írsz,azok ha egy valós versenyt mutatnának a sport tv-n,akkor megérteném. de ez egy film. bármelyik filmet ki lehetne így forgatni,ahogy azt Te teszed ezzel a filmmel.
De mindegy,ízlések és pofonok,mindenesetre,kb az első ember vagy,akitől ilyen lesújtó kritikát olvasok,ráadásul ilyen mondvacsinált dolgok miatt.
Más:
M:I4-Ghost Protocoll
Tegnap néztem meg, eléggé tetszett,bár a szokásos verekedős részek eléggé túljátszottak voltak...
amikor abban a parkolóházban a végén verekednek, reccsennek a csontok,zuhannak emeleteket,de komolyabb sérülés nélkül
de ezt már megszoktam. Ami tetszett,hogy Tom enged teret a többi szereplőnek is kibontakozni,nem csak egyedül fut,ugrik,mászik,verekedik,hanem a többiek is aktív szereplői a történéseknek.
Szóval korrekt film lett,látvány elsőosztályú,hanghatás is imax-ben brutális.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."