Testépítés, edzésprogramok
jelentem a thai box kipróbálva.
ami tetszett: nem olyan kötött,mint a box,kicsit(túlságosan) szabadon hagynak kibontakozni. elég komolyan tanítják a lábtechnikát,az alap mozdulatok viszonylag "könnyen" elsajátíthatók. az erő és időzítés persze más tészta. nagyfokú erőnlétet ad a sport és mivel egy támadó stílus,így a benyelt találatok miatt nagyon meg is keményedik az ember
ami nem tetszett: a kéz "elhanyagolása" a lábhoz képest. a boxot nagyon kötöttnek éreztem,ezt pedig túlságosan szabadnak. a védekezésre számomra kevés hangsúlyt fektettünk. mivel ez egy ringsport,így az utcán problémás a használata,ha az ellenfél is küzdősportokban jártas. a lábszár alsó részével kell a találatokat bevinni,ehhez viszont jó 20 centivel közelebb kell menni,mintha cipővel kínáljuk meg az ellent.
a következő sport a savate lesz. ott cipőben van edzés,a kéztechnika a normál box kb egy az egyben és nagyfokú lábhasználat is társul hozzá,mely a cipő miatt távolabbról is használható.
persze ezek szubjektív dolgok,de nekem így tűntek elsőre
ami tetszett: nem olyan kötött,mint a box,kicsit(túlságosan) szabadon hagynak kibontakozni. elég komolyan tanítják a lábtechnikát,az alap mozdulatok viszonylag "könnyen" elsajátíthatók. az erő és időzítés persze más tészta. nagyfokú erőnlétet ad a sport és mivel egy támadó stílus,így a benyelt találatok miatt nagyon meg is keményedik az ember
ami nem tetszett: a kéz "elhanyagolása" a lábhoz képest. a boxot nagyon kötöttnek éreztem,ezt pedig túlságosan szabadnak. a védekezésre számomra kevés hangsúlyt fektettünk. mivel ez egy ringsport,így az utcán problémás a használata,ha az ellenfél is küzdősportokban jártas. a lábszár alsó részével kell a találatokat bevinni,ehhez viszont jó 20 centivel közelebb kell menni,mintha cipővel kínáljuk meg az ellent.
a következő sport a savate lesz. ott cipőben van edzés,a kéztechnika a normál box kb egy az egyben és nagyfokú lábhasználat is társul hozzá,mely a cipő miatt távolabbról is használható.
persze ezek szubjektív dolgok,de nekem így tűntek elsőre
-
- Director del Fútbol
http://www.profiboksz.hu/egyeb-irasok/a ... tortenete/
Nem tudom hogy van e egyáltalán daffy-n kívül eb-n aki foglalkozik küzdősporttal de nekik esetleg kincset érhet ez a cikk mint nekem
Nem tudom hogy van e egyáltalán daffy-n kívül eb-n aki foglalkozik küzdősporttal de nekik esetleg kincset érhet ez a cikk mint nekem

nincs légkondi és a pesti dzsumbuj közepén van a terem,egyszerűen éreztem,hogy azonnal elájulok,ha nem hagyom abbaziipp írta:Szerintem meg mindegy milyen idő van, edzeni kell. Ez nem lehet kifogás.
http://hvg.hu/egeszseg/20100615_feher_r ... orbetegseg
Szerintem meg mindegy milyen idő van, edzeni kell. Ez nem lehet kifogás.
én holnap már levonszolom magam a kondiba,mert jövő hét vége felé már szeretnék bunyózni is,addig meg kihasználom a bérletem,ha már megvettem.lui1698 írta:Na ez az.
Én is mondom, majd futok reggel mikor hazaérek. Ja, 7-kor már izzadok a buszon, mint krva a templomba. Annyi mozgást tudok végezni napközben, hogy letusolok kétszer minimum, de ennyivel ki is fújt. (a sörivást nem sorolom most mozgásnak)
Na, sebaj legalább most megtanultam, hogy a nyár nem edzésre való.
7200ft és 4 hétre szól,nem engedhetem meg magamnak,hogy itthonról nézzem,ahogy lejár
az oldalt amit linkeltem meg érdemes böngészni,mert esetenként 20-30%-kal is olcsóbb,mint a bb.
az animal pack pl 8600ft,míg a bb-n majdnem 12k
- lui1698
- Llegenda del Barça
Na ez az.
Én is mondom, majd futok reggel mikor hazaérek. Ja, 7-kor már izzadok a buszon, mint krva a templomba. Annyi mozgást tudok végezni napközben, hogy letusolok kétszer minimum, de ennyivel ki is fújt. (a sörivást nem sorolom most mozgásnak)
Na, sebaj legalább most megtanultam, hogy a nyár nem edzésre való.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Director del Fútbol
Egyszerűember is táplálkozhat normálisan sőt kéne. Csak szét kell nézni a szűk kis környezetünkben hogy rájöjjünk mennyire jó az étrendje egy átlagembernek.El fanático írta:
Most nem sportolókról volt szó és nem testépítőkről. Egyszerű emberekről, akik bizony hajlamosak rá, hogy a diéta után visszatérjenek a régi megszokott étrendjükhöz és ismét meghíznak.
Ezért nem szabad agyatlan módon egyik napról a másikra megvonni a szervezettől alap tápanyagokat.
Diéta sem arról szól hogy alapvető tápanyagokat vonunk meg

-40kg-hoz pedig grat szép teljesítmény annak ellenére hogy a diéta közel sem volt 100%-s hatékonyságú de az hogy rendszert vittél az életedbe ill napi rendszerességű mozgás már ez is meghozta a kívánt hatást.
Mert ugye ekkora plusz súlynál amivel a napi teendők ellátása is kihívás , mozgást is beiktatni na ehhez kell akaraterő.
ez nem igazEl fanático írta: Most nagy dolgot fogok leírni - nem hencegésből, ugyanakkor tudni kell, hogy mint nő, nálam másképp van a fogyás-zsírégetés hatékonysága, mint egy férfinál, ami annyit tesz, hogy egy férfi többet is tud fogyni, mert a női test sokkal jobban "ragaszkodik" genetikai ok miatt a tartalékaihoz avagy a zsír-raktárakhoz.
a női test esetében valamivel magasabb testzsírszázalék engedett meg,mint a férfiak esetében,de ennyi és nem több
a genetikán sok múlik,de így egyben általánosítani nem lehet. nincs olyan ember,akinek ne tudná kockásra diétázni a hasát,max a befektetett munka és akaraterő lehet a különbség.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Most nem sportolókról volt szó és nem testépítőkről. Egyszerű emberekről, akik bizony hajlamosak rá, hogy a diéta után visszatérjenek a régi megszokott étrendjükhöz és ismét meghíznak.gergo9 írta: Azért ez nem így van. Nem arról szól a diéta/testépítés hogy diéta után minden szrt összeeszünk/összeehetünk, ha normálisan figyel az étkezésére utána is nem fog hízni akármilyen drasztikus szénhidrátdeficiten volt.
Többi kérdésedre pedig ott a sárga kapszula ilyen szintű fogalmatlanság mellett(ne vedd bsztatásnak mert nem az) kötelező.150oldal pár órát igazán megér. Minden benne van ami egy kezdőnek kell/het.
Más van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
Bunyót próbáltam de kb 1/4 melót tudtuk elvégezni egyszerűen pillanatok elfogytam, hiába a közel 6l vízbevitel.
Ezért nem szabad agyatlan módon egyik napról a másikra megvonni a szervezettől alap tápanyagokat.
Most nagy dolgot fogok leírni - nem hencegésből, ugyanakkor tudni kell, hogy mint nő, nálam másképp van a fogyás-zsírégetés hatékonysága, mint egy férfinál, ami annyit tesz, hogy egy férfi többet is tud fogyni, mert a női test sokkal jobban "ragaszkodik" genetikai ok miatt a tartalékaihoz avagy a zsír-raktárakhoz.
Szóval:
Tavaly szeptember óta 40 kilót fogytam!
Még mielőtt valami igen intelligens egyén feltenné azt a "kedves" kérdést, hogy mégis, hogy a francba lehettem én olyan dagadt, azt is elárulom, hogy 8 évnyi szenvedés után végre tavaly októberben diagnosztizálták nálam a pajzsmirigy-betegségek alattomosabb fajtáját, ami ilyen sok idő alatt jelentős károkat okozott a szervezetemben - az elhízás csak egy a sok közül.
Tehát, mit csináltam:
1. Reggelizni muszáj! 1 szelet kenyér vagy 1 zsömle - sovány felvágottal, hozzá paprika, paradicsom - margarin, vaj tilos! VAGY Sovány 0,1 %-os joghurt + müzli vagy Nestlé fitness gabonapehely
2. Ebédelni 12 és délután 1 óra között minden nap! Bármit, de még a totális jóllakás előtt be kell fejezni! A krumplipürét nem margarinnal törni, csak 1,5%-os tejjel. Csirkemell, saláta alap. Olajban sült ételek, mint rántott hús, fasírt hetente egyszer!
3. Testmozgás: napi 45 perc torna és napi 5-10 kilométer séta. Mivel negy súlyfeleslegem volt, így nem futhattam, mert kinyírta volna az ízületeimet, így én sétáltam, de futni is lehet, aki bírja.
Emellett bármilyen sportot lehet csinálni - nyár van, mehet az úszás, a tenisz, foci, kézilabda meg a többi kivéve a sakk meg a horgászat

4. Nincs üdítő ivás, se szörp! Édesség nuku -ha kívánod, akkor napi egy túró rudi vagy müzli szelet!
5. A legfontosabb: ebéd után már semmit sem ettem másnap reggelig, csak sok vizet ittam.
Ez a saját módszerem.
Aki a történetem elolvasása után kiröhög - kicsúfol vagy bírál, az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki!
enni se bírok rendesen ilyen melegben... Múltkor nyomtam egy lábazást, akkor nem volt ilyen meleg,de már az se ment nagyon. Tavaly emlékszem, csak az,hogy átöltöztem és felmentem a gépekhez leizzasztottMás van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
Bunyót próbáltam de kb 1/4 melót tudtuk elvégezni egyszerűen pillanatok elfogytam, hiába a közel 6l vízbevitel.

-
- Director del Fútbol
Azért ez nem így van. Nem arról szól a diéta/testépítés hogy diéta után minden szrt összeeszünk/összeehetünk, ha normálisan figyel az étkezésére utána is nem fog hízni akármilyen drasztikus szénhidrátdeficiten volt.El fanático írta:
Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyható
A fogyás diéta és mozgás kombinálásával jön létre, de jobb, ha nem drasztikus zéró zsír / zéró szénhidrát diétát nyomsz, mert miután abbahagytad, akkor a leadott súly dupláját fogod visszahízni.
Többi kérdésedre pedig ott a sárga kapszula ilyen szintű fogalmatlanság mellett(ne vedd bsztatásnak mert nem az) kötelező.

Más van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
- VargaAron
- Jugador d'estrella
Szupi, valami hasonló választ szerettem volna hallaniEl fanático írta:Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyhatóVargaAron írta:Hali!
Ha fogyni szeretnék pár kilót akkor mi a legjobb módszer (diéta, edzés, tápkiegészítő)?
Előre is kössz
A fogyás diéta és mozgás kombinálásával jön létre, de jobb, ha nem drasztikus zéró zsír / zéró szénhidrát diétát nyomsz, mert miután abbahagytad, akkor a leadott súly dupláját fogod visszahízni.

Mozgás: heti 4-5-szer óra kocogás/laza tekerés meg a saját örömöm miatt napi 1 óra úszkálás
Kaja:
-csikrehusi, rizs és sali az alap, ugye?
-milyen mértékben legyen szénhidrát? gyümölcsökben levő szénhidrát elég vagy azon kívül kéne mást is enni?
-napi 5-6 adagban elosztva?
-mennyi vizet igyak?
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyhatóVargaAron írta:Hali!
Ha fogyni szeretnék pár kilót akkor mi a legjobb módszer (diéta, edzés, tápkiegészítő)?
Előre is kössz

nem,az lassú,mert az emésztés idő. ezért isszuk a turmixot,mert gyorsabb megemészteni és az idő fontos tényezőziipp írta:Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot.daffy írta:az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.
én mind2-ből 45g-ot használtam edzés után,egybe kb 3-4dl vízzel. a carbox csak edzés után kell,este tilos
ugye? én francia rúddal csinálom,egyenes csuklóval és úgy még a rudat sem szabad engedni,hogy forogjon a kezedben. nekem úgy elég pusztító. 30 kilóval se bíromalkarra kipróbáltam ezt.
1sorozat 3ik emelésénél már nyilalt bele a jól eső fájdalom Very Happy baromi jó volt.meg ezt hozzá is lehet csapni bármihez, 1 gyakorlattal.
alkarra kipróbáltam ezt.daffy írta:ma elgondolkodtam,hogy vajon miért nem fejlődik rendesen az alkarom. kipróbáltam a fordított fogású álló egyenesrudas bicepszet és rájöttem.(mert nem edzettem meg rendesen). hát,majdnem bepisiltem,de iszonyatosan élveztem.
amit még mindig rühellek és nem tudok rendesen megedzeni az a hátam. valamiért mindig a bicepszem fárad el korábban
1sorozat 3ik emelésénél már nyilalt bele a jól eső fájdalom

elvileg nem. nagyon sokan mondják, hogyha más nem 1 banánt vigyél magaddal és rögtön edd meg edzés után. nem értek hozzá, de gondolom az is gyorsabban felszívódik és akkor szüksége van rá a szervezetednek.Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot
Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot.daffy írta:az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.
én mind2-ből 45g-ot használtam edzés után,egybe kb 3-4dl vízzel. a carbox csak edzés után kell,este tilos
az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.tomabence írta:Ha ilyen olcsó tényleg belefér még. Ezekkel együtt kéne szednem? És milyen okokból ajánlod ennyire?daffy írta: super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adag
amino. másfél teáskanál edzés előtt és után fél órával.
nagyon javasolnám még pl a bioteches carbox beszerzését. legalább olyan fontos,mint a fehérje és csak 1300ft![]()
mindenképp egyszerre alkalmazd őket,ne 1-1 hónap lejártávalMeg ha már megveszem, leírhatnád, hogy miként használja ( mikor, mennyit, mivel stb. )
Köszönöm!
- tomabence
- Jugador d'estrella
Ha ilyen olcsó tényleg belefér még. Ezekkel együtt kéne szednem? És milyen okokból ajánlod ennyire?daffy írta: super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adag
nagyon javasolnám még pl a bioteches carbox beszerzését. legalább olyan fontos,mint a fehérje és csak 1300ft![]()
mindenképp egyszerre alkalmazd őket,ne 1-1 hónap lejártával

Köszönöm!

super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adagtomabence írta:Srácok!
Ma beruháztam végre a Scitec Nutritiontól egy 1300g-os Super 7 nevezetű protein super-matrixraés egy 500g-os Amino Magic nevezetű anabolikus-ergogén aminosavra.
Az lenne a kérdésem, hogy mégis mikor és hogyan zabáljam ezeket?? - Mivel a boltban ahol vettem, az öregasszonynak köze nem volt a dolgokhoz, katalógusban sincs leírva "használati útmutató".
Annyit még hasznos tudni, hogy reggel 10től edzek délig, heti 4x.
Külön egymás után a dolgokat 1-1 hónapon át, vagy pedig egyszerre a két cumót 1 nap többször stb... help pls![]()
Előre is köszi a tanácsokat.
Jaésmég annyi, hogy a közelemben csak, Biotech és Scitec boltok vannak, így még azt megkérdezni, hogy a két márka közül melyik a jobb, ár/érték és stb...arányban. Köszi
nagyon javasolnám még pl a bioteches carbox beszerzését. legalább olyan fontos,mint a fehérje és csak 1300ft

mindenképp egyszerre alkalmazd őket,ne 1-1 hónap lejártával
- tomabence
- Jugador d'estrella
Srácok!
Ma beruháztam végre a Scitec Nutritiontól egy 1300g-os Super 7 nevezetű protein super-matrixra
és egy 500g-os Amino Magic nevezetű anabolikus-ergogén aminosavra.
Az lenne a kérdésem, hogy mégis mikor és hogyan zabáljam ezeket?? - Mivel a boltban ahol vettem, az öregasszonynak köze nem volt a dolgokhoz, katalógusban sincs leírva "használati útmutató".
Külön egymás után a dolgokat 1-1 hónapon át, vagy pedig egyszerre a két cumót 1 nap többször stb... help pls
Jaésmég annyi, hogy a közelemben csak, Biotech és Scitec boltok vannak, így még azt megkérdezni, hogy a két márka közül melyik a jobb, ár/érték és stb...arányban. Köszi
Ma beruháztam végre a Scitec Nutritiontól egy 1300g-os Super 7 nevezetű protein super-matrixra

Külön egymás után a dolgokat 1-1 hónapon át, vagy pedig egyszerre a két cumót 1 nap többször stb... help pls

gondoltam rá,mint végső lehetőséget,de inkább a technikán próbálok meg javítani,mert az biztosan rossz.dak900 írta: A hátra a gurtni, edzőkampó használata lenne a legjobb megoldás, de nem hiszem hogy újat mondtam...

A hátra a gurtni, edzőkampó használata lenne a legjobb megoldás, de nem hiszem hogy újat mondtam...daffy írta:ma elgondolkodtam,hogy vajon miért nem fejlődik rendesen az alkarom. kipróbáltam a fordított fogású álló egyenesrudas bicepszet és rájöttem.(mert nem edzettem meg rendesen). hát,majdnem bepisiltem,de iszonyatosan élveztem.
amit még mindig rühellek és nem tudok rendesen megedzeni az a hátam. valamiért mindig a bicepszem fárad el korábban

ma elgondolkodtam,hogy vajon miért nem fejlődik rendesen az alkarom. kipróbáltam a fordított fogású álló egyenesrudas bicepszet és rájöttem.(mert nem edzettem meg rendesen). hát,majdnem bepisiltem,de iszonyatosan élveztem.