2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nincs légkondi és a pesti dzsumbuj közepén van a terem,egyszerűen éreztem,hogy azonnal elájulok,ha nem hagyom abbaziipp írta:Szerintem meg mindegy milyen idő van, edzeni kell. Ez nem lehet kifogás.
http://hvg.hu/egeszseg/20100615_feher_r ... orbetegseg
én holnap már levonszolom magam a kondiba,mert jövő hét vége felé már szeretnék bunyózni is,addig meg kihasználom a bérletem,ha már megvettem.lui1698 írta:Na ez az.
Én is mondom, majd futok reggel mikor hazaérek. Ja, 7-kor már izzadok a buszon, mint krva a templomba. Annyi mozgást tudok végezni napközben, hogy letusolok kétszer minimum, de ennyivel ki is fújt. (a sörivást nem sorolom most mozgásnak)
Na, sebaj legalább most megtanultam, hogy a nyár nem edzésre való.
Na ez az.
Egyszerűember is táplálkozhat normálisan sőt kéne. Csak szét kell nézni a szűk kis környezetünkben hogy rájöjjünk mennyire jó az étrendje egy átlagembernek.El fanático írta:
Most nem sportolókról volt szó és nem testépítőkről. Egyszerű emberekről, akik bizony hajlamosak rá, hogy a diéta után visszatérjenek a régi megszokott étrendjükhöz és ismét meghíznak.
Ezért nem szabad agyatlan módon egyik napról a másikra megvonni a szervezettől alap tápanyagokat.
ez nem igazEl fanático írta: Most nagy dolgot fogok leírni - nem hencegésből, ugyanakkor tudni kell, hogy mint nő, nálam másképp van a fogyás-zsírégetés hatékonysága, mint egy férfinál, ami annyit tesz, hogy egy férfi többet is tud fogyni, mert a női test sokkal jobban "ragaszkodik" genetikai ok miatt a tartalékaihoz avagy a zsír-raktárakhoz.
Most nem sportolókról volt szó és nem testépítőkről. Egyszerű emberekről, akik bizony hajlamosak rá, hogy a diéta után visszatérjenek a régi megszokott étrendjükhöz és ismét meghíznak.gergo9 írta: Azért ez nem így van. Nem arról szól a diéta/testépítés hogy diéta után minden szrt összeeszünk/összeehetünk, ha normálisan figyel az étkezésére utána is nem fog hízni akármilyen drasztikus szénhidrátdeficiten volt.
Többi kérdésedre pedig ott a sárga kapszula ilyen szintű fogalmatlanság mellett(ne vedd bsztatásnak mert nem az) kötelező.150oldal pár órát igazán megér. Minden benne van ami egy kezdőnek kell/het.
Más van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
Bunyót próbáltam de kb 1/4 melót tudtuk elvégezni egyszerűen pillanatok elfogytam, hiába a közel 6l vízbevitel.
enni se bírok rendesen ilyen melegben... Múltkor nyomtam egy lábazást, akkor nem volt ilyen meleg,de már az se ment nagyon. Tavaly emlékszem, csak az,hogy átöltöztem és felmentem a gépekhez leizzasztottMás van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
Bunyót próbáltam de kb 1/4 melót tudtuk elvégezni egyszerűen pillanatok elfogytam, hiába a közel 6l vízbevitel.
Azért ez nem így van. Nem arról szól a diéta/testépítés hogy diéta után minden szrt összeeszünk/összeehetünk, ha normálisan figyel az étkezésére utána is nem fog hízni akármilyen drasztikus szénhidrátdeficiten volt.El fanático írta:
Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyható
A fogyás diéta és mozgás kombinálásával jön létre, de jobb, ha nem drasztikus zéró zsír / zéró szénhidrát diétát nyomsz, mert miután abbahagytad, akkor a leadott súly dupláját fogod visszahízni.
Szupi, valami hasonló választ szerettem volna hallaniEl fanático írta:Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyhatóVargaAron írta:Hali!
Ha fogyni szeretnék pár kilót akkor mi a legjobb módszer (diéta, edzés, tápkiegészítő)?
Előre is kössz
A fogyás diéta és mozgás kombinálásával jön létre, de jobb, ha nem drasztikus zéró zsír / zéró szénhidrát diétát nyomsz, mert miután abbahagytad, akkor a leadott súly dupláját fogod visszahízni.
Ez mind együtt - a táplálék-kiegészítő akár el is hagyhatóVargaAron írta:Hali!
Ha fogyni szeretnék pár kilót akkor mi a legjobb módszer (diéta, edzés, tápkiegészítő)?
Előre is kössz
nem,az lassú,mert az emésztés idő. ezért isszuk a turmixot,mert gyorsabb megemészteni és az idő fontos tényezőziipp írta:Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot.daffy írta:az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.
én mind2-ből 45g-ot használtam edzés után,egybe kb 3-4dl vízzel. a carbox csak edzés után kell,este tilos
ugye? én francia rúddal csinálom,egyenes csuklóval és úgy még a rudat sem szabad engedni,hogy forogjon a kezedben. nekem úgy elég pusztító. 30 kilóval se bíromalkarra kipróbáltam ezt.
1sorozat 3ik emelésénél már nyilalt bele a jól eső fájdalom Very Happy baromi jó volt.meg ezt hozzá is lehet csapni bármihez, 1 gyakorlattal.
alkarra kipróbáltam ezt.daffy írta:ma elgondolkodtam,hogy vajon miért nem fejlődik rendesen az alkarom. kipróbáltam a fordított fogású álló egyenesrudas bicepszet és rájöttem.(mert nem edzettem meg rendesen). hát,majdnem bepisiltem,de iszonyatosan élveztem.
amit még mindig rühellek és nem tudok rendesen megedzeni az a hátam. valamiért mindig a bicepszem fárad el korábban
elvileg nem. nagyon sokan mondják, hogyha más nem 1 banánt vigyél magaddal és rögtön edd meg edzés után. nem értek hozzá, de gondolom az is gyorsabban felszívódik és akkor szüksége van rá a szervezetednek.Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot
Edzés után egy fehérje turmix plusz egy jó evés nem elég? Az is tartalmaz szénhidrátot.daffy írta:az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.
én mind2-ből 45g-ot használtam edzés után,egybe kb 3-4dl vízzel. a carbox csak edzés után kell,este tilos
az edzés utáni szénhidrát fontossága a fehérjéével vetekszik.tomabence írta:Ha ilyen olcsó tényleg belefér még. Ezekkel együtt kéne szednem? És milyen okokból ajánlod ennyire?daffy írta: super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adag
amino. másfél teáskanál edzés előtt és után fél órával.
nagyon javasolnám még pl a bioteches carbox beszerzését. legalább olyan fontos,mint a fehérje és csak 1300ft![]()
mindenképp egyszerre alkalmazd őket,ne 1-1 hónap lejártávalMeg ha már megveszem, leírhatnád, hogy miként használja ( mikor, mennyit, mivel stb. )
Köszönöm!
Ha ilyen olcsó tényleg belefér még. Ezekkel együtt kéne szednem? És milyen okokból ajánlod ennyire?daffy írta: super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adag
amino. másfél teáskanál edzés előtt és után fél órával.
nagyon javasolnám még pl a bioteches carbox beszerzését. legalább olyan fontos,mint a fehérje és csak 1300ft![]()
mindenképp egyszerre alkalmazd őket,ne 1-1 hónap lejártával
super 7: edzés után egyből 1 adag,lefekvés előtt még 1 adagtomabence írta:Srácok!
Ma beruháztam végre a Scitec Nutritiontól egy 1300g-os Super 7 nevezetű protein super-matrixraés egy 500g-os Amino Magic nevezetű anabolikus-ergogén aminosavra.
Az lenne a kérdésem, hogy mégis mikor és hogyan zabáljam ezeket?? - Mivel a boltban ahol vettem, az öregasszonynak köze nem volt a dolgokhoz, katalógusban sincs leírva "használati útmutató".
Annyit még hasznos tudni, hogy reggel 10től edzek délig, heti 4x.
Külön egymás után a dolgokat 1-1 hónapon át, vagy pedig egyszerre a két cumót 1 nap többször stb... help pls![]()
Előre is köszi a tanácsokat.
Jaésmég annyi, hogy a közelemben csak, Biotech és Scitec boltok vannak, így még azt megkérdezni, hogy a két márka közül melyik a jobb, ár/érték és stb...arányban. Köszi
gondoltam rá,mint végső lehetőséget,de inkább a technikán próbálok meg javítani,mert az biztosan rossz.dak900 írta: A hátra a gurtni, edzőkampó használata lenne a legjobb megoldás, de nem hiszem hogy újat mondtam...
A hátra a gurtni, edzőkampó használata lenne a legjobb megoldás, de nem hiszem hogy újat mondtam...daffy írta:ma elgondolkodtam,hogy vajon miért nem fejlődik rendesen az alkarom. kipróbáltam a fordított fogású álló egyenesrudas bicepszet és rájöttem.(mert nem edzettem meg rendesen). hát,majdnem bepisiltem,de iszonyatosan élveztem.
amit még mindig rühellek és nem tudok rendesen megedzeni az a hátam. valamiért mindig a bicepszem fárad el korábban