Castiel írta:ez jó dolog mert végre eljutottunk oda, hogy ezeket az előadásokat videókról, vagy élőben megnézzük... s gondolkodunk róla... az emberek 90 %-a csak a megasztárt ismeri, meg a győzikét... és amit mondanak neki azt szentül elhiszi hogy így van...tömeges népbutítás... liberalizmis...
Viszont akármennyire is érdekfeszítő és a közvéleménnyel szembe menő (?? ezzel lehet vitatkozni) dolgokat mond a csávó, az amit bemutat, színtiszta népbutítás. Amiket leírtam az előző hsz-ben, egyáltalán ahogy beszél, látszik, hogy egy teljesen hozzá nem értő társaságot akar megvilágosítani azzal, hogy beléjük plántálja a véleményét.
Elég sok ilyen film is van (el tudom képzelni, hogy a videóid is ilyenek lennének pl. Zeitgeist), ami azt hazudja, hogy majd jól felnyitja mindenki szemét, miközben csak egy másik véleményt erőszakol az emberek fejébe.
Persze ehhez kellenek a birkák is, sajnos az emberek 90%a ilyen bármit is néz meg, de én véleményalapon nem tennék különbséget a győzike és a fent leírt jellegű népbutítás között.
A liberalizmus meg nem tudom, hogy keveredik ide, nem kell félteni a konzervatívokat, bal/jobb radikálisokat sem, ha erről van szó.
Egyébként ha belefér, én szívesen leírom a véleményemet a (modern) liberalizmusról pártpolitikától függetlenül, mert szerintem már semmi köze nincs az eredeti elvekhez.
Viszont mi volt ez a törölt hsz + Drigo "dühöngése"?