Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van Ray Ban Aviator az alap ilyen formájú szemüveg, s Top Gunban is ezzel hasított Tom Cruisedaffy írta:nekem a pilótaszemüvegről egyből a ray ban aviator jut eszembe. nem lehet,hogy attól?kanty írta:
De miért pilóta? Top Gun miatt?
nekem a pilótaszemüvegről egyből a ray ban aviator jut eszembe. nem lehet,hogy attól?kanty írta: Nekem pedig Stallone szemüveg. Neki legalább jól is állt.
szerk:
De miért pilóta? Top Gun miatt?
akkor jóBob_Marley írta:Az mióta cobra napszemüveg??? Én ezt pilóta napszemüvegnek hívomA kérdésedre válaszolva pedig lui, biztos van a világon, de speciel nekem is van pilótám
Na tessék Sanama is így ismeriCobra napszemüveg...., lui valami kínai piacon voltál a hétvégén vagy szemcsésen jön a Teleshop TV vagy mi van???
Az pilóta nem Cobra
Nekem pedig Stallone szemüveg. Neki legalább jól is állt.Sanama írta:én ezt úgy ismerem, hogy pilóta szemüveg, vagy nem ugyanaz?
Milyen az?lui1698 írta:Van olyan ember a világon akinek nincs kobra napszemüvege?
Csupa öröm é bódottá.Stalkyard írta:Van.
Van.lui1698 írta:Van olyan ember a világon akinek nincs kobra napszemüvege?
Általánosításnak tartom ezt a gondolatot, biztos van ilyen is, én 1; nem ismerek ilyet 2; nem látom benne a hibát.Illetve továbbra sem gondolom hogy több vagy kevesebb lenne szurkoló-szurkoló közt.daffy írta:]itt a hiba,nem nézi meg. fogalma sincs a csapatról,játékosokról. majd a következő évben más csapat nyer bl-t és akkor más csapatnak kell szurkolni a többiek szerint.
konkrét példám is van sajnos erre
Ezzel meg egyet értek.sjd írta: Szóval szerintem az van most is, mint mindig, ez az egész nem a divatszurkolásról vagy a divatmagyarságról szól, hanem a facebookon terjedő feltűnési viszketegségről, mindenkinek van hozzáfűznivalója a nagy semmihez, le kell iratkozni róluk és kész.
Dettómiihii írta: Az időjárás meg kapja be![]()
Miért az olimpia kapcsán került ez elő? Ez a legnagyobb világverseny, persze, hogy mindenki ezzel foglalkozik és szurkol a magyaroknak (még én is, úgy hogy 1 percet nem néztem meg összesen belőle). Most komolyan az a probléma, hogy ezeket posztolgatják facebookra, miközben a való világ meg xfaktor döntőjét gyakorlatilag élőben lehetett követni rajta, mert mindenki azokról írt? Ráadásul itt nem is látom hol jelenne meg az érem másik oldala, a fikázás. Én még olyan posztot nem láttam mondjuk egy elbukott Eb után, hogy "Gyurta Dani milyen béna és hasonlók".shutterisland írta: tehát arra gondoltam, hogy azok az emberek, akik csak magyar siker esetén "követik az olimpiát", de pl. ha gyurta nem szerez ma érmet, akkor egy kezemen meg tudom számolni, hányan fogják kiírni, hogy nem baj dani, ez is szép volt, gratulálunk, nagy voltál, vagy hasonló.
"divatmagyarság", így jellemezném. mindegy
itt a hiba,nem nézi meg. fogalma sincs a csapatról,játékosokról. majd a következő évben más csapat nyer bl-t és akkor más csapatnak kell szurkolni a többiek szerint.Bob_Marley írta:.Megnézi ha tetszik marad ha nem másik csapatot választ.daffy írta:dehogy hülyeség,csak rosszul használod
ha valakinek meg lehet mondani,hogy most a barca a jó és neki kell drukkolni,mert mások is neki drukkolnak,az szurkoló?
Ugyanarra lyukadsz ki, amit írtamdaffy írta:dehogy hülyeség,csak rosszul használod
ha valakinek meg lehet mondani,hogy most a barca a jó és neki kell drukkolni,mert mások is neki drukkolnak,az szurkoló?
Tehát, ha pl. szeretnéd a vívást vagy a tollaslabdát, akkor azt is néznéd? Ha jól értelek, akkor a (vélt/valós) doppingolás csak egy csepp a pohárba? Elsődlegesen nem nézed, mert nem mozgat meg, plusz még ugye a sok dopping is ott van.Tocy írta:kanty, áthoztam az Olimpiából:
Nyilván igazad van, csak annyi a különbség, hogy a focit szeretem, játszom ( bár már csak 3. sport nálam az amerikai foci és a kosárlabda után... ), valamennyire azért értek is hozzá, míg a vívás, futás nem fog meg egyáltalán. Maga a sport nem érdekel, a sportteljesítmény meg nem érdekes a dopping miatt. Ugyanúgy nyilván a Barcában, az NFL-ben, az NBA-ben is doppingolnak, pl LeBron amikor a Finals Game4 utolsó perceiben begörcsölt a lába, nem Gatorade-t kapott, az biztosCsak ezek a sportok érdekelnek, mert játszom mindegyiket, van kedvenc csapatom, játékosom, stb.
Viszont akármennyire is érdekfeszítő és a közvéleménnyel szembe menő (?? ezzel lehet vitatkozni) dolgokat mond a csávó, az amit bemutat, színtiszta népbutítás. Amiket leírtam az előző hsz-ben, egyáltalán ahogy beszél, látszik, hogy egy teljesen hozzá nem értő társaságot akar megvilágosítani azzal, hogy beléjük plántálja a véleményét.Castiel írta:ez jó dolog mert végre eljutottunk oda, hogy ezeket az előadásokat videókról, vagy élőben megnézzük... s gondolkodunk róla... az emberek 90 %-a csak a megasztárt ismeri, meg a győzikét... és amit mondanak neki azt szentül elhiszi hogy így van...tömeges népbutítás... liberalizmis...