2012.07.29. 22:32:05
egészen pontosan azt az emberi tulajdonságot akartam volna kifejteni (rohadtul nem sikerült :S ) hogy ha siker ér minket a sportban, annak mindenképp a részesei akarunk lenni, és a győzelemmel, sikerrel járó dicsőségből valamilyen szinten részesülni, viszont mikor kudarc van a magyar sportban, valami nem jön össze, vagy valaki csalódást okoz, akkor 10-ből 7 "magyar sport szurkoló" elfordul, szélsőséges esetben pocskondiázza, gúnyolja a csapatot, vagy éppenséggel lesz.rja az egészet, és majd egy újabb siker esetén ismét melléjük áll.
nagyjából erre gondoltam.
tuti ez lenne nagy lacival is.
akik kardoskodtak, hogy fúj, nem kell, ne legyen a válogatottban, azok közül biztos vagyok benne, hogy sokan mondanák egy kudarc esetén, hogy tessék nagylaci, ennyit értünk vele, bla-bla...viszont ha a vezére lenne a csapatnak, húzóember, és elérnénk valami nagyot vele, akkor meg szép volt magyaroook, szép volt laci.
csomó ilyen ember van.
ez az élet minden területén fellelhető nyilván, hülye példa, de az eddig elfeledett nagybácsi nyer 12 millát a lottón, és egyből kedvenc nagybácsi lesz.
csak most így pont az olimpia kapcsán jutott eszembe.
személyeskedések megelőzésének érdekében :
(amúgy meg nem vagyok tökéletes, vannak hibáim, hülyeségeim nekem is, ezek miatt engem is lehet fikázni, viszont nekem is megvan a jogom ahhoz, hogy ami nekem nem tetszik, arról kifejtsem a véleményemet.
ha csak az alkothatna negatív kritikát másokról, aki tökéletes, akkor nem is létezne ez a fogalom.)