Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor erre azért reagáloksocio66 írta:na, ezzel most teljesen egyetértek.ferninho írta:
valóban áll a párhuzam, a két ember éppen ugyanannyira buta és tájékozatlan, és mindketten éppen ugyanannyira nem tudják ezt felmérni.
de nem megyek bele a vitába, mert látom megint vannak akik álomvilágban élnek, segítsünk a 'szegénynek', támogassuk, neveljük...hát persze.
az erkölcs álszent bajnokaival fölösleges vitatkozni.
Itt a 'sőt' szócska mit takar?Több,mint fórumer,azaz esetleg staff tag?Mert akkor ahogy látom,Drigo pár szaván kívül én véleményeztem a dolgot,tehát rám célzol netalántán?Ebben az esetben kíváncsi lennék,h mivel üldöztem el szted a régieket. (Írd meg nyugodtan,be tudom fogadni a negatív kritikát,ha megfelelően van tálalvajelwaz írta: Ráadásul olyanok vannak most a véleményvezérek között, hogy... Nem fogok neveket írni, nem akarok senkinek se neki menni, de az, hogy sokan nem fórumoznak, akiknek még kéne, az olyanok miatt is van, akik pedig most itt teljes értékű fórumerek, sőt...
szavat?Azért nem latin eredetű szavat nem tud helyesen leírni, hanem olyan, a közhasználatban levő szavakat, mint a Kornél vagy kazetta.
Én csak beleolvasgattam a könyvesboltban, az elején elég sokat szidja benne a Barçát, Pepet (mondjuk ez várható volt), és - ahogy mondod - nincs túl nagy irodalmi értéke, legalábbis első blikkre.Messidona10 írta:Gondolkodtam, hogy a Kultúra topikba írjam-e, de inkább ide valóMegrendeltem Ibra könyvét, ma vagy holnap meg is hozzák a könyvesboltba. Valaki olvasta már?
Te úgy állítod ezt az egészet be, mintha Kash közutálatnak örvendene. Pedig erről szó sincs, csak néhány embert irritál a töménytelen hülyeség, de ahogy Bob írta, már ha nem is jelentős, de fejlődés látható nála a hsz-ei alapján.jelwaz írta: És nem Kash-t akarom felmenteni, megértem az ellenszenvet. De mindenki háza táján van mit söpörni, néhol még konténert is kell rendelni.
Amúgy külső szemlélőként én meghaltam a csávón.Faust írta:Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről.Nagy az Isten állatkertje. Csak Rájzennek már a kora sem mentség.
Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről.ferni
Na ez tökéletes gondolatgergo9 írta:
Ő lesz a fórum Buszkecce.Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Ez remek gondolat volt, amit én nem tudtam megfogalmaznimiihii írta:
Tehát lényegében a tiszteletet célszerűbb kiérdemelni a postok tartalmával,mintsem a számával,de azért érdemes tekintettel lenni erre is,mivel csak kijár némi "hendikep" az "idősebbnek" (nem is kor,hanem ittlét alapján).
Mentségére legyen mondva Kash nem 20-on éves szval változhat. (annak ellenére hogy jóval előrébb kéne tartaniaKash nem fog fejlődni vagy megváltozni, hiába is várjátok a csodát...
Ő lesz a fórum Buszkecce.Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Fejmosás és fejmosás között lehet különbség.Az szerintem nem építő jellegű ha azt írod neki jobb lenne mindenkinek ha kilépnél.Miért????Az fejmosás lenne ha segítesz neki (értem hogy senki nem papagáj és minek elmondani 356szor ugyanazt de türelemmessideco írta:Tőlem a filmklub topicban kapja a fejmosástCsak az a baj, h sokan pártolják...
![]()
Itt is ezt kellett volna már régen...az a baj hogy pár ember úgy hozza a tudtodra hogy baromságot írtál, hogy azt hiszed, milyen vicces dolgot pötyögtél be, és ezen felbátorodsz és más topicokban is ontod magadból a hülyeséget, aminek semmi értelme, plusz még akkor jönnek hozzá azok a hsz-ek is, amiket miihii írt, hogy osztod az eszet másnak, miközben mióta ide regisztráltál, még csak arról tettél tanúbizonyságot, hogy nem álltál kétszer sorba amikor az észt osztották...Kash írta:Látogassatok el a "Focikatalógus.hu" oldalra, ott keressétek meg a "Fórum" feliratot, majd nézzetek be őár "szobába", alighanem, hogy a szurkoló szó új értelmet fog kapni.
Ott is volt egy kb 900 hsz-es pályafutásom, szintén Kash néven.
Mi lett a vége? Letiltottak.
én azon a véleményen vagyok, hogy Kashsel felesleges is bármit foglalkozni, törődni, reménytelen eset.Drigo írta:Legalább meglesz a deja vu...Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak.
Legalább meglesz a deja vu...Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak.
Ha javaslatot elfogadsz és megfogadsz:Kash írta:Talán abban kéne javulnom(és nem csak abban) hogy ha valaki engem leolt, megkellene próbálnom "profi"-ként lereagálni. Az egyik az, hogy nem válaszolok, a másik az, hogy megpróbálom viccessebb útra terelni a témát.
Az, ami meg általában nem jön be, hogy bocsánatot kérek.
Megpróbálom ezt kevesebb hsz kibocsátásával javitani, vagy értelmesebb hsz-ek kibocsátásával.
Majd meglesz.