Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Deus
Boixos Nois

2012.07.10. 13:09:33

Hogy egy kicsit eltérjek a témától: Azoknak írom, akik érdeklik a rejtélyes dolgok. Volt itt téma a földönkívüli életről, meg egyéb dolgokról is.

Nos, tessék:

http://index.hu/tudomany/2012/07/10/exp ... ri_ufohoz/

Kinek mi a véleménye erről?

Az én álláspontom az, hogy kizárt hogy ufóroncs. Ez valami különleges geológiai képződmény, lehet pl. a tektonikus lemezeknek a letört darabja ami kiáll. Vagy meteorit...
Pedig, én hiszek abban, hogy létezik a földönkívüli életforma, de abban nem hiszek, hogy ellátogat a földünkre. Nem is lesz ilyen soha, mert az univerzumunk hihetetlenül nagy...

Közben egy lelkes alkotó megmozgatta a fantáziáját, s készített pár fantázia rajzot:

http://vaghauk.deviantart.com/art/The-B ... 46476&qo=6

http://vaghauk.deviantart.com/art/Balti ... 46476&qo=0

http://vaghauk.deviantart.com/art/exped ... 46476&qo=2
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.10. 11:18:52

socio66 írta:
ferninho írta:
na, ezzel most teljesen egyetértek.
valóban áll a párhuzam, a két ember éppen ugyanannyira buta és tájékozatlan, és mindketten éppen ugyanannyira nem tudják ezt felmérni.
de nem megyek bele a vitába, mert látom megint vannak akik álomvilágban élnek, segítsünk a 'szegénynek', támogassuk, neveljük...hát persze.
az erkölcs álszent bajnokaival fölösleges vitatkozni.
Na akkor erre azért reagálok :D
Először is a nem megyek bele a vitába részt emelem ki.
Amit most írtál ezzel "generálsz" egy vitát.Főleg az a hsz-d második felével.
Én úgy gondolom egy teljesen normális beszélgetés zajlott le arról vajon a fórum színvonala esett vagy nem stb.Kash szóba került mert ez azért olvasható volt többször egy megosztó személyiség, de vele kapcsolatban is még ha 2 különböző vélemény is alakult ki az emberek között attól függetlenül egyáltalán nem volt itt szó vitáról.

Második részt magamra veszem ha nem baj :D Mint az erkölcs álszent bajnoka :D Miután abszolút úgy gondolom ha gond van segítsünk.Én nem ismerem szitut amit felhoztatok a túloldalról, de ha a moderátorok úgy gondolják vétett a szabályok ellen cselekednek nekünk földi halandóknak semmilyen beleszólásunk nincsen.S tegnap már ecseteltük kevesebb butaság, vagy vitaindító írás esetleg bugyutaság érkezik Kashtől

Mellesleg jelwaz hsz-ből kicsit arra asszociálok hogy milyen jogon jövünk mi ahhoz hogy "ítéletet" mondjunk egy forumtárs felett, ítéletet úgy értem hogy lebutázzuk vagy éppenséggel mi védjük.

Most hirtelen ennyi, mert nem érek rá ebbe komolyabban belemenni most :D De még ezzel kapcsolatban elég sok gondolatom van, s totál nem értem hogy miért "nyílt ki sokaknak a csipájuk" amivel nem is lenne baj ha valaki felszólal valami vagy valaki ellen, csak azért a kellő tisztelet legyen már meg (mellesleg tegnap pl erről is volt szó....)
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.10. 11:18:43

Nem ő az egyetlen, aki ennyi idősen idegesítő az idősebbek számára. Szerintem három-négy éve is megvoltak ezek az emberek, és három-négy év múlva is meglesznek. Ráadásul nem életkorfüggő, mostani idősebb fórumozók között is előfordulnak/tak vicces hozzászólások.

Az meg totál nonszensz, hogy egy 14 éves gyereket reménytelennek titulálunk. Már korábban is írtam, egy buta ember nem használja úgy a vesszőket, ahogy Kash. Nyilván van hova fejlődni, de az alapjai megvannak.
miihii
KHAL

2012.07.10. 11:06:48

Alapvetően nyilván nem lehet csak Kash-re adni az utat,ennél azért többről van szó.Ő mindössze azért van kiemelve sztem,mert hiperaktív (kb az elmúlt 2 hónapban megtriplázódott a hsz száma) és mindenhol jelen van és gyakran szól hozzá olyanhoz,amihez lövése sincs v elég meredek kérdése,hozzáfűznivalója van,önkéntelenül is facepalm-ot kiváltva a társulatból.Ezek mindannyiunknál megvannak,előfordul(hat)nak,de nála az aktivitása folytán nagyobb %-ban fordul elő,ezért böködheti sokak szemét.Amellett,h nem egyedi eset ő.Pl az Igazolásokból egy kosárnyi versenyzőt meg lehetne találni,de egy-két kivétellel nem olyan aktívan,töményen nyomják az arcunkba...
jelwaz írta: Ráadásul olyanok vannak most a véleményvezérek között, hogy... Nem fogok neveket írni, nem akarok senkinek se neki menni, de az, hogy sokan nem fórumoznak, akiknek még kéne, az olyanok miatt is van, akik pedig most itt teljes értékű fórumerek, sőt...
Itt a 'sőt' szócska mit takar?Több,mint fórumer,azaz esetleg staff tag?Mert akkor ahogy látom,Drigo pár szaván kívül én véleményeztem a dolgot,tehát rám célzol netalántán?Ebben az esetben kíváncsi lennék,h mivel üldöztem el szted a régieket. (Írd meg nyugodtan,be tudom fogadni a negatív kritikát,ha megfelelően van tálalva ;) ) Amennyiben nem így értetted,bocsesz,de így is lehet belőle következtetni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2012.07.10. 10:11:32

[quote="ferninho"][/quote]
na, ezzel most teljesen egyetértek.
valóban áll a párhuzam, a két ember éppen ugyanannyira buta és tájékozatlan, és mindketten éppen ugyanannyira nem tudják ezt felmérni.
de nem megyek bele a vitába, mert látom megint vannak akik álomvilágban élnek, segítsünk a 'szegénynek', támogassuk, neveljük...hát persze.
az erkölcs álszent bajnokaival fölösleges vitatkozni.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.10. 09:49:14

Én mindig csak az USA-topicot tudom előhozni, ott az egy príma közösség, vannak viták anyázás nélkül, pedig a kedvenc csapatok között Barca-Madrid-szintű utálat van, ott a színvonal tökéletes, mindenki ért ahhoz, amiről ír. Ezt máshol nem tapasztalom, 10ből 7 embernek fogalma sincs a fociról se, a Barcáról se, csak jönnek a hozzuk Neymart, kell egy labdazsonglőr már a csapatba hszek, amire érkezik 10 olyan, hogy nem kell, mert mi tiki-takázunk, és ebbe nem fér bele. Minden topicban szinte legalább 1 ilyen értelmetlen visszatérő téma van...és ez nem Kash hibája. Szerintem ez kicsit kivédhetetlen dolog, az internet terjedésével ( minden kisgyerek már nyugodtan fórumozik, a gép előtt tesped ahelyett, hogy a haverjaikkal lennének valahol... ), a Barcelona győzelmeivel ( divatdrukkerek mértéktelen özönlése összefüggésben az internettel... ), és be kell vallani, a társadalom értelmi szintjének drasztikus csökkenésével.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2012.07.10. 09:46:28

Azért nem latin eredetű szavat nem tud helyesen leírni, hanem olyan, a közhasználatban levő szavakat, mint a Kornél vagy kazetta.
szavat? :lol:

jobb lett volna ha hallgatsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.10. 09:40:01

Messidona10 írta:Gondolkodtam, hogy a Kultúra topikba írjam-e, de inkább ide való :D Megrendeltem Ibra könyvét, ma vagy holnap meg is hozzák a könyvesboltba. Valaki olvasta már?
Én csak beleolvasgattam a könyvesboltban, az elején elég sokat szidja benne a Barçát, Pepet (mondjuk ez várható volt), és - ahogy mondod - nincs túl nagy irodalmi értéke, legalábbis első blikkre.
Mondjuk az érdeklődésemet felkeltette, az biztos, úgyhogy el fogom olvasni, ha lesz rá időm.
(Ha neked előbb meglesz, várom a beszámolót. :D )
messideco
Presidente del Barça

2012.07.10. 09:34:18

Azért nem latin eredetű szavat nem tud helyesen leírni, hanem olyan, a közhasználatban levő szavakat, mint a Kornél vagy kazetta.
Értem én, hogy kisebbségben élő magyar, én is, de attól kötelessége törekedni a helyes nyelvhasználatra...

A filmkritikus, zenekritikus részhez meg hozzászólok, ha nem baj. Az, hogy valakinek van saját véleménye egy adott témáról, az miért probléma? Ezért van a fórum, hogy egymással megosszuk a véleményünket, társalogjunk az adott topic témáiról. Ha valami kérdésed van felteszed, ha a társad kérdésére tudsz válaszolni, megteszed.

Úgy érzem, hogy részben nekem is szól amit írtál. Nem piszkálódásból mondom, de annyi ember van a fórumon, aki mindig tudja a tutit és tökéletes... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.10. 09:29:48

Gondolkodtam, hogy a Kultúra topikba írjam-e, de inkább ide való :D Megrendeltem Ibra könyvét, ma vagy holnap meg is hozzák a könyvesboltba. Valaki olvasta már?
geridoss
Director del Fútbol

2012.07.10. 09:18:27

jelwaz írta: És nem Kash-t akarom felmenteni, megértem az ellenszenvet. De mindenki háza táján van mit söpörni, néhol még konténert is kell rendelni.
Te úgy állítod ezt az egészet be, mintha Kash közutálatnak örvendene. Pedig erről szó sincs, csak néhány embert irritál a töménytelen hülyeség, de ahogy Bob írta, már ha nem is jelentős, de fejlődés látható nála a hsz-ei alapján.

Továbbá pozitívum az is, hogy ha nem tud valamit (mostanában már :D) kérdez, és próbál nem ökörségeket írni, még ha nem is mindig jön össze.
Abban egyetértek, hogy nem támadni, hanem támogatni kell, javítsuk ki, ha hibázik stb stb stb...

És amikről írtál, hogy mi megy itt a fórumon a régi motorosok között... hááát, jogod van a véleményedhez, de szerintem egyedül vagy vele.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.07.10. 08:14:46

Úristen na persze... Szó van a színvonal esésről, erre mindenki Kash-t kezdi el betámadni. Mert egyébként igazán értelmes megnyilvánulás, hogy folyamatos jelleggel szivatjátok, neki mindenki "be mer szólni". Már pedig egy fecske nem csinál nyarat, nem lehet rákenni. Az aztán egy színvonalas társaság, amely kifog egy embert, akinek neki lehet menni. Készült ilyenről jó pár film, akkor megy a szörnyülködés, de mikor éles a szitu, akkor senkinek sem esik le. Ráadásul olyanok vannak most a véleményvezérek között, hogy... Nem fogok neveket írni, nem akarok senkinek se neki menni, de az, hogy sokan nem fórumoznak, akiknek még kéne, az olyanok miatt is van, akik pedig most itt teljes értékű fórumerek, sőt... Itt mindenki futball edző, filmkritikus és rendező, zeneszerző, nyelvész, polihisztorságban meg konvergál a tökéleteshez. Felülről. Csak mindenkinek annyira jól megy a le..arom, meg a ..arok rá, mert ő ilyen meg olyan, és ez mennyire király, és úristen más meg mennyire ..ar, mert nem mert nem tudja kimondani rendesen, hogy Asztradifimopoulosz. De ellenkező esetben, ha ő kapja meg, akkor meg megy, hogy most mit kell ugatni, én is ember vagyok, hibázhatok, nem tudhatok mindent.

És nem Kash-t akarom felmenteni, megértem az ellenszenvet. De mindenki háza táján van mit söpörni, néhol még konténert is kell rendelni.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.10. 02:42:45

Faust írta:Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről. :D Nagy az Isten állatkertje. Csak Rájzennek már a kora sem mentség.
Amúgy külső szemlélőként én meghaltam a csávón.
Tripla iksz, lilvéjn... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Faust
Madridista

2012.07.10. 02:38:20

ferni
Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről. :D Nagy az Isten állatkertje. Csak Rájzennek már a kora sem mentség.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.10. 01:51:25

Azért nem csak Kasht kell támadni. Bár tény, hogy ő viszi a stafétát, másoknál is lehet látni egy-két szőrszálhasogató hszt. Most nem tudok neveket mondani, mert nem jegyzem meg őket (legalább ők nem tesznek a hírnévért).
Bár érthető miért őt hozzuk elő egyből...

Én azt mondom, Kash koma megérdemelne még egy esélyt, most lett igazából ez a téma komolyabban felhozva. Nem hinném, h egyszerű változtatni az emberek szokásában, de a bizalmat adjuk meg. Aztán meglátjuk, h mi lesz a folytatás!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.10. 01:23:45

Nézem Trier-től a Hullámtörést, és elhangzik egy gondolat:

"Az Úr mindenkinek ad valami jót. Én butának születtem. De ezt jól csinálom."

Gyakorolj Kash, még lehet belőled .... valami. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.10. 01:16:22

gergo9 írta:
Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Ő lesz a fórum Buszkecce.
Na ez tökéletes gondolat :D
És ÁMEN :D
miihii írta:
Tehát lényegében a tiszteletet célszerűbb kiérdemelni a postok tartalmával,mintsem a számával,de azért érdemes tekintettel lenni erre is,mivel csak kijár némi "hendikep" az "idősebbnek" (nem is kor,hanem ittlét alapján).
Ez remek gondolat volt, amit én nem tudtam megfogalmazni :D

"Kirekesztéshez" meg én is úgy gondolom szerencsére nem így van, csak mint alap emberi pszichika taszítás egy közösség felől felmerült bennem, de én sem érzem hogy lenne ilyen.S ne is legyen :D (Nem akarok egyedül maradni :mrgreen: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.10. 01:32:38-kor.
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.07.10. 01:14:57

Kash nem fog fejlődni vagy megváltozni, hiába is várjátok a csodát...
Mentségére legyen mondva Kash nem 20-on éves szval változhat. (annak ellenére hogy jóval előrébb kéne tartania :mrgreen: )

Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Ő lesz a fórum Buszkecce.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.10. 01:10:15

Viszont szerintem az sem jó, hogy most esetleg ez előkerült hogy Kashnek vannak hülyeségei, kinek nem :D De most "mindenkinek kinyílik a csipája" s elmondja hogy Kash "hülye".

(esküszöm próbálok leszokni az idézőjelekről, s nem célom a rébuszokban beszélés, csak nem ismerem eléggé a magyar nyelvet és szinonimákat :D

Miihiivel egyet értek teljesen abban, hogy természetesen kell mindkét oldalról egyfajta toleráns hozzáállás s úgy gondolom pl Kashnek azért bőven vannak olyan megnyilvánulásai mostanában ami pozitív.S ne abból ítéljük meg, hogy esetleg milyen volt régebben, hanem akármilyen is az a haladás, de ebből építkezzünk :D Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben. Jó gyerek ő :D csak sokszor oktondi, de bízom benne meghálálja a bizalmat :D
messideco írta:Tőlem a filmklub topicban kapja a fejmosást :D Csak az a baj, h sokan pártolják... :oops:
Fejmosás és fejmosás között lehet különbség.Az szerintem nem építő jellegű ha azt írod neki jobb lenne mindenkinek ha kilépnél.Miért????Az fejmosás lenne ha segítesz neki (értem hogy senki nem papagáj és minek elmondani 356szor ugyanazt de türelem :D) és építően indítod el hogy könnyebben beilleszkedjen.

név nélkül mondok példát, volt olyan a fórum történetében aki jellemfejlődésen ment keresztül és mára beérett (na azért nem teljesen :D) s hiszem hogy Kash se hülye gyerek, s egyfajta megnyugvás, s újabb csaapatépítő dolog lenne, ha pl elmondhatjuk 3 hónap múlva vagy 1 év múlva teljesen mindegy, hogy ez igen Kash ez a hozzászólásod remek meglátás, vagy Kash igen erre nem gondoltam jó hogy rávilágítottál a dologra s ezt köszönhetnénk annak, hogy sok segítő ember építő kritikákkal illette, s ő ezt befogadva "jó ember lett"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.10. 01:15:10-kor.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.10. 01:06:24

Tőlem a filmklub topicban kapja a fejmosást :D Csak az a baj, h sokan pártolják... :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.10. 00:55:44

Kash írta:Látogassatok el a "Focikatalógus.hu" oldalra, ott keressétek meg a "Fórum" feliratot, majd nézzetek be őár "szobába", alighanem, hogy a szurkoló szó új értelmet fog kapni.
Ott is volt egy kb 900 hsz-es pályafutásom, szintén Kash néven.
Mi lett a vége? Letiltottak. :lol:
Itt is ezt kellett volna már régen...az a baj hogy pár ember úgy hozza a tudtodra hogy baromságot írtál, hogy azt hiszed, milyen vicces dolgot pötyögtél be, és ezen felbátorodsz és más topicokban is ontod magadból a hülyeséget, aminek semmi értelme, plusz még akkor jönnek hozzá azok a hsz-ek is, amiket miihii írt, hogy osztod az eszet másnak, miközben mióta ide regisztráltál, még csak arról tettél tanúbizonyságot, hogy nem álltál kétszer sorba amikor az észt osztották...

Lehet hogy én vagyok az első, aki így megmondja nyíltan amit gondol, de ez már régóta kikívánkozott belőlem...
Kép
ferninho
Madridista

2012.07.10. 00:55:36

Drigo írta:
Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak. :lol:
Legalább meglesz a deja vu...
én azon a véleményen vagyok, hogy Kashsel felesleges is bármit foglalkozni, törődni, reménytelen eset.

a túloldalon biztos sokan ismerik Raisent és az ő munkásságát.
olyan dolgokhoz szól hozzá, amihez fingja sincs, tolja a folyamatos hülyeségeit és a többi, had ne soroljam tovább...

őt is az elején tűrtük szépen egy darabig, egy ideig még vicces is volt, aztán sok lett belőle.
már a 4. regisztrációjánál tart nálunk, mert egy "végleges" az 6 hónap pihi, de nem képes változni.
és Kashben egy az egyben Raisent látom, pont őt, mint még amikor nálunk kezdte a pályafutását Raisen még sopronmadrid néven...

Kash nem fog fejlődni vagy megváltozni, hiába is várjátok a csodát...
neki meg itt mindenkinek az lenne a legjobb ha felhagyna a fórumozással egy fél vagy egy évre és egy kicsit érettebb fejjel hátha, bár én ebben is nagyon kételkedek...
felesleges itt várni a csodát, nem fog bekövetkezni.
én pihiztetném egy kicsit, az mindenkinek jó lenne és talán Kash is áttudná gondolni a dolgokat, mert nem sokára közellenség lesz itt, ez 100%, csak idő kérdése és az senkinek sem jó.

szóval egy jó tanács, mert már tudom mi vár rád Kash:
ami nem megy azt nem kell erőltetni, majd pár év múlva egy kicsit érettebb fejjel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.07.10. 00:58:25-kor.
madridista
Drigo
Eurobarca Staff

2012.07.10. 00:11:52

Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak. :lol:
Legalább meglesz a deja vu...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.10. 00:05:08

Látogassatok el a "Focikatalógus.hu" oldalra, ott keressétek meg a "Fórum" feliratot, majd nézzetek be őár "szobába", alighanem, hogy a szurkoló szó új értelmet fog kapni.
Ott is volt egy kb 900 hsz-es pályafutásom, szintén Kash néven.
Mi lett a vége? Letiltottak. :lol:
Kép
miihii
KHAL

2012.07.09. 23:58:27

Kash írta:Talán abban kéne javulnom(és nem csak abban) hogy ha valaki engem leolt, megkellene próbálnom "profi"-ként lereagálni. Az egyik az, hogy nem válaszolok, a másik az, hogy megpróbálom viccessebb útra terelni a témát.
Az, ami meg általában nem jön be, hogy bocsánatot kérek.
Megpróbálom ezt kevesebb hsz kibocsátásával javitani, vagy értelmesebb hsz-ek kibocsátásával.
Majd meglesz. :wink:
Ha javaslatot elfogadsz és megfogadsz:
-nem feltétlenül kell mindenhez hozzászólni (ahogy ezt másik topicban már írták neked),pláne ha lövésed nincs a témáról.
-a poénkodás megy itt,szó se róla,viszont egy-két olyan beszólásod volt,ami túllőtt a célon azzal,h miután olyan csodálatos kérdéseket tettél fel és amiket műveltél (velünk :) ) a kezdetek óta,erősek voltak tőled. (Értsd nagyképűnek hatott,ahogy osztottad az észt másnak,amikor eddig inkább azt mutattad,h neked sincs belőle annyi,h osztogathasd :lol: Bocs :oops: ) Meg itt azért mi egymás között keményebben is benyögdécselünk egymásnak,mert tettünk le annyit egymás asztalára,h megengedhetjük magunknak és egymásnak azt is,ami mástól nem annyira begyere.Nos,ebben a mondatban te még a más vagy :D De tanulj tinó... ;)
-tényleg megfontoltabban fejtsd ki a véleményedet,kevesebbszer fogsz konfliktusba és meg nem értésbe keveredni.
-amikor úgy érzed, lehet,h hülyeséget fogsz kérdezni,akkor számolj el előtte 10×10-ig,h még utána is úgy érzed e,h érdemes megírni :)

Most így lefekvés előtt ennyi ;)
És még az általad leírtakhoz annyi,h a sorrenden van a hangsúly:
kevesebb post :arrow: kevesebb "lehet,h hülyeséget fogok írni" :arrow: kevesebb facepalm nekünk és kevesebb leoltás neked :arrow: kevesebb bocsánatkérés meg ilyenek :arrow: közelebb kerül hozzád a fórum :D

Jó éjt :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése