Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.11. 15:14:22

jelwaz írta:
ozsimiki írta:Kashról:
Szerintem ez most itt felesleges volt adminisztrátorként. Szerintem kicsit csúnyán elment a vita abba az irányba, hogy Kash miatt romlott a színvonal, néhányan meg megvédtük. Ez nem azt jelenti, hogy nem vét a szabályok ellen, vagy, hogy mindig értelmes, tartalmas hozzászólásokat ír. És igazad van, ha vét kapja meg a jogos büntetését, én nem a kivételező hozzáállást támogatom vele szemben, de úgy érzem a negatív megkülönböztetés veszélye fennáll. Nem azért, mert a modik olyanok lennének, hanem rájuk nehezedik egy csoportnyomás (mivel már sokan leírták Kasht). Én csak ezért védtem be.
Miért is volt felesleges?

Számtalan segítő hsz-t is kapott, a bántó hszek mellett. Ha ezek ellenére sem változtat, akkor bizonyos időre márpedig repülni fog. Matyika is repült az elején, kevesebbért is. Valamint nem írtam,hogy csak is Kash miatt romlott volna a színvonal.

Ha azt érezted feleslegesnek,hogy leírtam a saját privát véleményem (hogy trollkodik csak), akkor megint csak nem értem, hisz ettől még -mint látod- még nem is volt tiltva, szóval édes mind1,h adminisztrátorként mit gondolok róla, nem azért fog pihenni, ha fog. Hanem, mert nem próbál meg változtatni valamelyest.

A másik részhez amit írtam, pedig nincs is köze Kashnak, előtte is több off jellegű hsz volt minden topikban, mert az ironizálás nagyon elterjedt, és mindig akad 1-2 olyan tag, aki komolyan veszi, és már át is ment offba.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.07.11. 11:49:21

miihii írta:Itt a 'sőt' szócska mit takar?Több,mint fórumer,azaz esetleg staff tag?Mert akkor ahogy látom,Drigo pár szaván kívül én véleményeztem a dolgot,tehát rám célzol netalántán?Ebben az esetben kíváncsi lennék,h mivel üldöztem el szted a régieket. (Írd meg nyugodtan,be tudom fogadni a negatív kritikát,ha megfelelően van tálalva ;) ) Amennyiben nem így értetted,bocsesz,de így is lehet belőle következtetni.
Ja, nem. Igen értem, nem egyértelmű, hogy mire gondoltam. A 'sőt'-tel inkább arra akartam utalni, hogy megbecsült, már-már félisten (természetesen túlzás), akinek jobban adnak a szavára, valami ilyesmi. Én igyekeztem úgy fogalmazni, hogy senkire se utaljak, mert természetesen vannak, akik bökik az én csőrömet, én is bizonyára bököm néhányatokét, de egymásnak eső savazással pont, hogy tovább süllyedne a színvonal.
Bob_Marley írta:Mellesleg jelwaz hsz-ből kicsit arra asszociálok hogy milyen jogon jövünk mi ahhoz hogy "ítéletet" mondjunk egy forumtárs felett, ítéletet úgy értem hogy lebutázzuk vagy éppenséggel mi védjük.
Valami ilyesmi, de nem fogalmaznék ilyen fellengzősen (a magam részéről). Én úgy látom, hogy sokan úgy osztanak itt, mintha tökéletesek lennének. Vagy éppenséggel a hibájukat olyan "menő" hibának állítják be. Hogy ők egyenesen kimondják, szókimondóan, mert ami a szívén az a száján, hogy ők egy csomó mindent le..arnak stb. Van egy-két ilyen dolog. És nem azt mondom, van úgy, hogy ez az út. Na de mindig? Ezt gondolni éppen olyan gyerekes dolog, mint, amiket Kash is csinál (bocs Kash, hogy mindig felhozlak, majd igyekszem kikerülni ezeket a példákat), csak Kash még mindig tényleg gyerek. Persze a szabályok ettől még ugyanúgy vonatkoznak rá, csak hát ha egy kölyök nem tartja be a szabályokat, azon nem ütközünk meg annyira.
ozsimiki írta:Kashról:
Szerintem ez most itt felesleges volt adminisztrátorként. Szerintem kicsit csúnyán elment a vita abba az irányba, hogy Kash miatt romlott a színvonal, néhányan meg megvédtük. Ez nem azt jelenti, hogy nem vét a szabályok ellen, vagy, hogy mindig értelmes, tartalmas hozzászólásokat ír. És igazad van, ha vét kapja meg a jogos büntetését, én nem a kivételező hozzáállást támogatom vele szemben, de úgy érzem a negatív megkülönböztetés veszélye fennáll. Nem azért, mert a modik olyanok lennének, hanem rájuk nehezedik egy csoportnyomás (mivel már sokan leírták Kasht). Én csak ezért védtem be.
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.11. 10:46:19

gergo9 írta:pölö
https://signup.netflix.com/global

gondolom vpn-t/proxyt akarsz kipróbálni :)
Ez ugyanúgy geo IP-adatbázis alapján szűr mint a hulu.
Köszi, ezzel is működik, de az ingyenes próbahónap után 8$ havonta. Kint amúgy nagyon jó megoldás lehet, engem így kevésbé érdekel.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.11. 10:39:31

Nem tudom, hogy pontosan hova kellene raknom, de szerintem itt kiváló helyen lesz.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7711_n.jpg
Érdekes "adat"...Remélem beválik. :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.10. 23:12:57

3-4évvel ezelőtti példákhoz 3-4évvel ezelőtti mag dukált, kb 3an vagyunk aktívak közülük (akik már akkor sem friss regesek voltak/voltunk).

akik azzal példálóznak, valószínű részesei voltak, igaz szerintem olvasóként. vissza lehet térni.

a mostani mag akkoriban vagy csak olvasott, vagy még nem is tudott az oldalról. Hangsúlyozom MAGRÓL beszélek.

Lehet,h ennyit változott a világ, de nem hiszem, egyszerűen ez a generáció ilyenebb. Nem gond a vidámság, meg ökörködés, csak nem minden topikban, mert sokszor ez is ahhoz vezet,hogy egy szerényebb képességű (ami az iróniát,vagy poénokat illeti) fórumer, máshogy reagál ezekre, és már is egymás szidása,vagy magyarázkodás kezdődik, bumm újabb topik olvashatatlan.

Kashról:

szerintem a legnagyobb troll, és már nem a vicc miatt sírok, hanem amiatt,hogy már megint mindenkit beetettet. Ha tévedek, akkor meg ezt írom:

okés, volt itt egy előéleted, tanácsolt mindenki minden jót és szépet (ha feltesszük,h, nem trollkodtál, hanem tényleg ilyen vagy) ha most sem fogadod meg, engem nem fog érdekelni, és a staff egyik tagját sem, hogy itt rádsütik az eurobarca gyereke,meg hasonló dolgokat.... Repülsz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tim
Mezei fórumozó

2012.07.10. 22:41:22

barca99 írta:
gergo9 írta:Kash-kérdés:
Hát páran az elején meg voltunk győződve hogy valamelyik másik fórumer trollkodik Kash néven. :D
Mondjuk még így is benne van, hogy valójában Tim az. :lol:
Köszönöm a megtisztelő bizalmat! :lol:
Vajon képes lennék ilyesmire? Természetesen. De hogy ténylegesen megtettem-e...Aki látja az ip címeket,az közelebb van a megfejtéshez :wink:

Színvonal kérdéshez annyit fűznék hozzá,hogy amióta ez az oldal létezik ez
folyamatosan probléma volt,és gyanítom lesz is.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.07.10. 21:44:09

pölö
https://signup.netflix.com/global

gondolom vpn-t/proxyt akarsz kipróbálni :)
Ez ugyanúgy geo IP-adatbázis alapján szűr mint a hulu.
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.10. 21:28:21

Tudtok olyan oldalt, amit jó lenne itthonról elérni, de csak az USA-ból lehet? Csak mert találtam egy programot, ami ezt megoldja... Hulu.com-ot kipróbáltam, mert azon akartam régen nézni valamit, azzal működik.
Deus
Boixos Nois

2012.07.10. 16:08:31

gergo9 írta: Mert a vallásban ill Bibliában sok mindenre van bizonyíték :)
Jah, pl. Jézus is ufó volt, csak felvette az emberi alakot. :oops: :lol:
KépKép
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.10. 15:20:10

gergo9 írta:Kash-kérdés:
Hát páran az elején meg voltunk győződve hogy valamelyik másik fórumer trollkodik Kash néven. :D
Mondjuk még így is benne van, hogy valójában Tim az. :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.10. 14:53:29

gergo9 írta:
Komolyra fordítva a szót, szerintem ez UFO-kérdés nem "hit" vagy "nem hit" kérdése, én addig nem is akarok foglalkozni vele, amíg nincs rá kézzelfogható bizonyíték. Nálam sok tekintetben érvényesül a hit (hisz vallásos is vagyok), de ez nem az a kérdés.
Mert a vallásban ill Bibliában sok mindenre van bizonyíték :)
Nah de nem kötözködök sem a vallás sem az ateizmus nem való fórumra.

Kash-kérdés:
Szerintem nem értetted Gergő, amit írtam. Ne veszekedjünk arról, hogy van e rá bizonyíték (már a vallásra) vagy sem, valaki szerint nincs, valaki szerint van, a lényeg, hogy ez több millió hívőnek,vagy milliárdnak fontos. Illetve az, hogy én bizonyos erkölcsi alapelvek szerint próbálok élni az hasznos is (mint hívő), nem csak számomra, hanem az egész társadalom, világ számára. Míg az UFO kérdéssel én úgy vagyok, hogy borzasztó nagy ívben.... Erre próbáltam célozni, nem érdekel, hogy vannak-e vagy sem, ember vagyok és a földi problémákkal szeretek foglalkozni. Persze ez nem azt jelenti, hogy kárhoztatom, ha ti beszéltek róla, csak azt, hogy engem nem érdekel.
gergo9
Director del Fútbol

2012.07.10. 14:46:37

Komolyra fordítva a szót, szerintem ez UFO-kérdés nem "hit" vagy "nem hit" kérdése, én addig nem is akarok foglalkozni vele, amíg nincs rá kézzelfogható bizonyíték. Nálam sok tekintetben érvényesül a hit (hisz vallásos is vagyok), de ez nem az a kérdés.
Mert a vallásban ill Bibliában sok mindenre van bizonyíték :)
Nah de nem kötözködök sem a vallás sem az ateizmus nem való fórumra.

Kash-kérdés:
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.10. 14:35:55

barca99 írta:Nem ő az egyetlen, aki ennyi idősen idegesítő az idősebbek számára. Szerintem három-négy éve is megvoltak ezek az emberek, és három-négy év múlva is meglesznek. Ráadásul nem életkorfüggő, mostani idősebb fórumozók között is előfordulnak/tak vicces hozzászólások.

Az meg totál nonszensz, hogy egy 14 éves gyereket reménytelennek titulálunk. Már korábban is írtam, egy buta ember nem használja úgy a vesszőket, ahogy Kash. Nyilván van hova fejlődni, de az alapjai megvannak.
Bár több, mint 1 éve már én is csak inkább olvasom a fórumot, de teljesen egyetértek! Én is nagyon fiatalon kezdtem el a fórumozást s hát elég vicces visszaolvasni, hogy miket írtam. :) Ráadásul akkoriban a vesszőket se ismertem, így nehéz volt kibogarászni a mondanivalómat. S hát nézzétek, mi lett belőlem! :lol: Szóval nem kell leírni senkit, pláne ennyi idősen. Ahogy b99 is írja, ahogy a vesszőket használja, arra enged következtetni, hogy nem egy buta gyerek, csak gondolja át többször is, hogy mit fog írni a fórumra.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.10. 14:22:37

Deus írta: http://index.hu/tudomany/2012/07/10/exp ... ri_ufohoz/

Kinek mi a véleménye erről?
Szerintem ez egyértelműen az Ezeréves Sólyom!
Kép
Mivel köztudott, hogy Han Solo a Corellián született és a Sólymot is egy idegen bolygón nyerte el ez egyértelműen földönkívüli tárgynak számít.
:)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.10. 14:02:48

Szerintem a Balti-tengernél csupán arról van szó, hogy a Millenium Falcont kilőtték a Birodalmiak, Solo és Chewbacca túlélte, az előbbi színész lett, az utóbbi pedig megadja a választ a Balotelli jelenségre :D Chewbacca kicsit kanos lett Afrikában, és hát így lett a kis Mario :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.10. 13:50:35

daffy írta:de jól mutatna 1-2 kisebb példány a kertben is
na látod, lehet, hogy az ufók pont ezt gondolják az emberekről. :D

Más:

http://www.origo.hu/egeszseg/20120629-1 ... mebol.html
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2012.07.10. 13:45:00

lui1698 írta:Miért akarja mindenki, (na jó Bob nem akarja) hogy létezzen egy Jurassic Park és tudjunk dinókat simogatni?
Lehet, hogy nekik ez egy nagy kiállítás. :)
mert eddig még nem volt és imádom a dínókat. persze ha valamelyik megzabál,akkor mérges leszek,de jól mutatna 1-2 kisebb példány a kertben is
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.10. 13:38:29

Miért akarja mindenki, (na jó Bob nem akarja) hogy létezzen egy Jurassic Park és tudjunk dinókat simogatni?
Lehet, hogy nekik ez egy nagy kiállítás. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2012.07.10. 13:36:32

soadroli írta:Mondjuk egy képet csinálhatnának róla. Meg ha már ott lennék, tuti nagyon jól átvizsgálnám, hátha van valami bejárát 8)
Már kint van a kutató csapat. Azt hiszem ma reggel indultak el, és 21. -én jönnek vissza.

daffy írta:egyébként ha vannak nálunk fejlettebb földönkívüliek,akkor miért akarnának idejönni?
kutatás céljából...
Ez most olyan mintha azt mondanád, hogy miért mentünk ki a holdra? Vagy miért akarunk majd kimenni a Marsra? Hát kutatni vazze :D Hódítani az űrt, felfedezni a világot, stb...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.07.10. 13:40:49-kor.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.10. 13:35:54

daffy írta:egyébként ha vannak nálunk fejlettebb földönkívüliek,akkor miért akarnának idejönni?
mert nem hülyék :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.07.10. 13:31:55

Deus írta: Az én álláspontom az, hogy kizárt hogy ufóroncs.
ha ufóroncs,akkor se hiszem,hogy beismernék majd
egyébként ha vannak nálunk fejlettebb földönkívüliek,akkor miért akarnának idejönni?
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.10. 13:28:31

Sanama írta: Irodalmi érték miért kéne bele? Ez nem arról szól,hogy hány szép leírást tudsz találni a könyvben.
A Barcát nem szidja a könyvben egyszer sem, Peppel volt problémája, arról ír bővebben.
Én nem is azt keresem, olyan célzattal szinte egyáltalán nem is olvasok semmit (hála a középsulis magyartanáromnak, kiölte belőlem...). És nem is a Barca ócsárlását várom, hanem azt, hogy kicsit többet tudjak meg a Peppel való nézeteltérésről.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.10. 13:22:54

Deus írta: Kinek mi a véleménye erről?

Az én álláspontom az, hogy kizárt hogy ufóroncs. Ez valami különleges geológiai képződmény, lehet pl. a tektonikus lemezeknek a letört darabja ami kiáll. Vagy meteorit...
Pedig, én hiszek abban, hogy létezik a földönkívüli életforma, de abban nem hiszek, hogy ellátogat a földünkre. Nem is lesz ilyen soha, mert az univerzumunk hihetetlenül nagy...
Én is azt hiszem, hogy léteznek földönkívüliek, azt is el tudom képzelni, hogy ez tényleg egy ufóroncs. Miért ne lehetne? Nem biztos hogy el akartak látogatni, egyszerűen csak lezuhantak :D
Mondjuk egy képet csinálhatnának róla. Meg ha már ott lennék, tuti nagyon jól átvizsgálnám, hátha van valami bejárát 8)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.10. 13:21:50

Messidona10 írta:
Gareth Tello írta:Én csak beleolvasgattam a könyvesboltban, az elején elég sokat szidja benne a Barçát, Pepet (mondjuk ez várható volt), és - ahogy mondod - nincs túl nagy irodalmi értéke, legalábbis első blikkre.
Mondjuk az érdeklődésemet felkeltette, az biztos, úgyhogy el fogom olvasni, ha lesz rá időm.
(Ha neked előbb meglesz, várom a beszámolót. :D )
A fő célom nekem is az, hogy az itt töltött egy évéről olvashassak bővebben. De egyébként magát Ibrát is egy érdekes személyiségnek tartom, és kíváncsi vagyok rá.
Irodalmi érték miért kéne bele? Ez nem arról szól,hogy hány szép leírást tudsz találni a könyvben.
A Barcát nem szidja a könyvben egyszer sem, Peppel volt problémája, arról ír bővebben.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.10. 13:20:27

Gareth Tello írta:Én csak beleolvasgattam a könyvesboltban, az elején elég sokat szidja benne a Barçát, Pepet (mondjuk ez várható volt), és - ahogy mondod - nincs túl nagy irodalmi értéke, legalábbis első blikkre.
Mondjuk az érdeklődésemet felkeltette, az biztos, úgyhogy el fogom olvasni, ha lesz rá időm.
(Ha neked előbb meglesz, várom a beszámolót. :D )
A fő célom nekem is az, hogy az itt töltött egy évéről olvashassak bővebben. De egyébként magát Ibrát is egy érdekes személyiségnek tartom, és kíváncsi vagyok rá.
Válasz küldése