Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez még valóban nem az az időKash írta:
Oké, értem.![]()
Majd ha eljön az ideje, akkor én is okoskodhatok, ez most még nem az az idő...
Oké, értem.Azt megértem,ha magadnak szántad a facepalmot,mert az jogos Wink
Sőt,csapjál hozzá még egyet ezért a postért is Razz
Nem hinném,h bárkit is neked kellene felvilágosítanod,sztem vágják a népek,h nem varázslat,hanem vmilyen trükk volt. Mert igenis van olyan,h trükk,ebben hadd homályosítsalak fel Wink Aminek pont az a lényege,h vmi lehetetlent,hihetetlent tud produkálni az előadó élethűen,méghozzá vmi trükknek köszönhetően. Amely trükkön gondolkodott itt is a társaság,mert kétlem,h vki is komolyan vette,h a csórikám ott korzózott a vízen "önerőből" Wink
Mondom ezt laikusként neked,bár te ugye szakértő vagy a témában Laughing
És mondom még egyszer,h mielőtt vkit hülyének néznél,úgy érzed ,h pont neked kell felvilágosítanod,inkább olvasd át a leírtakat még négyszer,kicsit próbáld értelmezni (akár a korábban általad említett szótárral karöltve Razz ) és utána inkább vesd el az ötletet,h tanítasz minket Very Happy
Azt megértem,ha magadnak szántad a facepalmot,mert az jogosKash írta:
Nem, a fejcsapkodós emoticon nem neked szólt, hanem magamnak.![]()
Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
Mondjuk erre szolgáltak a David Coperfield videók.
Erre van egy tök jó módszer: ne írd le őket,úgy könnyebb leszKash írta: Szerk...:(2.)
A trükk szóval még barátkoznom kell, ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet.
De épp ez az, hogy ez rohadtul egyértelmű mindenkinek.Kash írta: Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
Ezt írhattad volna 2 hónappal ezelőtt is.Kash írta:ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet.
Nem, a fejcsapkodós emoticon nem neked szólt, hanem magamnak.miihii írta:Kash írta:
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis...![]()
![]()
Azért vicces,h te nézel hülyének mást,minket
Beírtál elég furcsa dolgokat (minő meglepetés...),amik saját magadnak mondanak ellent lényegében,plusz itt bizonygatod ,h kamu,holott senki sem mondta az ellenkezőjét,sőőőőt!Ha visszaolvasol,akkor pont azt fejtegeti mindenki,h mi a trükk,erre te meg feltalálod a spanyolviaszt azzal,h beírod,h ez kamu,ráadásul elég kusza szövegkörnyezetben
Ejjj,Kash,mindig meg tudsz lepni
Kash írta:
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis...![]()
![]()
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis...Uhhh,szakértő a témában Laughing Melyikben?A kenuzásban,a vízen sétálásban vagy a bűvészetben? Razz
Írod,h ha csak nem Jézus meg stb,akkor lehetséges. Tehát,ha Jézus lelke költözött bele és Copperfield adott neki erőt,akkor nem?
A vízen való átsétáláson kívül a többit meg lehet oldani trükközéssel? Lényegében pont ez a produkció,ami eszerint műxik,de a többi trükk?Akkor az emberek a hídnál meg mindenfelé,az csak fotosopp? Laughing
Nekem is van de takarításkor leszedem. Sőt, kis kaparóval a nyílásokba is beletúrok, ott is összegyűlik a szmötyi.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
Uhhh,szakértő a témábanKash írta:
khmmm...Ez nem teljesen igy van...![]()
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.
Sok érdekes dolog van, köztük az, amikor szabályosan egy lyuk keletkezik az égen, vagy a felhőn, nem is tudom hogy mondjam...messideco írta:Na ez igen. Csodaszép
Eléggé féltették azt az evezőt(????), alig meritették a vizbe.nem mondod, h nem sétált? Laughing Rolling Eyes
mindössze azt firtatom kedves ifju baratom, hogy a muanyag lapos megoldás nem játszhat mert a kenunak elvileg fel kellett volna akadnia rá.
nem mondod, h nem sétált?Kash írta:khmmm...Ez nem teljesen igy van...![]()
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.
khmmm...Ez nem teljesen igy van...visca el barca írta:igen ám, csak ha megnézed a dynamo videót, láthatod h átkenuznak az utvonalán... azoknak akkor fel kellene akadniuk..S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=UegLypCN ... re=related
Az ilyen hülyeségekről nekem azonnal a gyakorikerdesek.hu jut eszembeTT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
sajnos nem bírok hozzászólni a témához, nem az én szakterületem. nem mozgok otthonosan az intraartikuláris turbulencia-áramoltatási megaposztgraduális kohéziós paraméterezéses dolgokban... sajnálom..Bob_Marley írta:Pszichiátria zárt osztályának szakorvosa daffy, főorvosa luiMár csak kanty meg v.e.b medikusokat várjuk, hogy hozzászóljanak eme magasröptű témákhoz
főleg ha nehezen jön ki a köröm alóllui1698 írta:Jegyezzétek meg: a gomba ezt hozza ki az emberekből.