Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2012.06.23. 09:44:46

Kash írta:
Oké, értem. :)
Majd ha eljön az ideje, akkor én is okoskodhatok, ez most még nem az az idő... 8)
Ez még valóban nem az az idő ;) (Idő alatt értsd: évezred :mrgreen: )

Javaslom egy pöttyet még kupálódjál,meg nézd végig az általad ismert szavak valódi jelentését,mielőtt használod őket.Továbbmegyek,ne az idegen szavak és kifejezésekkel kezdd,hanem a hétköznapi kifejezésekkel,magyarul kezdd a kályhánál :P
De ha ez nem világos példa,akkor egy szemléletesebb:
ha a főzőtudományod kimerül annyiban,h meg tudsz kenni egy zsírosdeszkát,akkor ne hívd ki főzőversenyre Jamie Olivert (de még a Kovács Lázárt se :D ) ,mert annak csúnya odakozmálás lesz a vége :D

Tanulj tinó,ökör lesz belőled :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 09:37:18

Azt megértem,ha magadnak szántad a facepalmot,mert az jogos Wink
Sőt,csapjál hozzá még egyet ezért a postért is Razz

Nem hinném,h bárkit is neked kellene felvilágosítanod,sztem vágják a népek,h nem varázslat,hanem vmilyen trükk volt. Mert igenis van olyan,h trükk,ebben hadd homályosítsalak fel Wink Aminek pont az a lényege,h vmi lehetetlent,hihetetlent tud produkálni az előadó élethűen,méghozzá vmi trükknek köszönhetően. Amely trükkön gondolkodott itt is a társaság,mert kétlem,h vki is komolyan vette,h a csórikám ott korzózott a vízen "önerőből" Wink

Mondom ezt laikusként neked,bár te ugye szakértő vagy a témában Laughing

És mondom még egyszer,h mielőtt vkit hülyének néznél,úgy érzed ,h pont neked kell felvilágosítanod,inkább olvasd át a leírtakat még négyszer,kicsit próbáld értelmezni (akár a korábban általad említett szótárral karöltve Razz ) és utána inkább vesd el az ötletet,h tanítasz minket Very Happy
Oké, értem. :)
Majd ha eljön az ideje, akkor én is okoskodhatok, ez most még nem az az idő... 8)
Kép
miihii
KHAL

2012.06.23. 09:32:14

Kash írta:
Nem, a fejcsapkodós emoticon nem neked szólt, hanem magamnak. :D
Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
Mondjuk erre szolgáltak a David Coperfield videók. :D
Azt megértem,ha magadnak szántad a facepalmot,mert az jogos ;)
Sőt,csapjál hozzá még egyet ezért a postért is :P (Szerk.: Meg még egyet a szerkesztésed miatt is :D )

Nem hinném,h bárkit is neked kellene felvilágosítanod,sztem vágják a népek,h nem varázslat,hanem vmilyen trükk volt. Mert igenis van olyan,h trükk,ebben hadd homályosítsalak fel ;) Aminek pont az a lényege,h vmi lehetetlent,hihetetlent tud produkálni az előadó élethűen,méghozzá vmi trükknek köszönhetően. Amely trükkön gondolkodott itt is a társaság,mert kétlem,h vki is komolyan vette,h a csórikám ott korzózott a vízen "önerőből" ;)

Mondom ezt laikusként neked,bár te ugye szakértő vagy a témában :lol:

És mondom még egyszer,h mielőtt vkit hülyének néznél,úgy érzed ,h pont neked kell felvilágosítanod,inkább olvasd át a leírtakat még négyszer,kicsit próbáld értelmezni (akár a korábban általad említett szótárral karöltve :P ) és utána inkább vesd el az ötletet,h tanítasz minket :D
Kash írta: Szerk...:(2.)
A trükk szóval még barátkoznom kell, ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet. :roll:
Erre van egy tök jó módszer: ne írd le őket,úgy könnyebb lesz :P

A trükk szóval is barátkoznod kell? :shock: OMG,te most tanulod a szavak jelentését,így jó pár év lemaradással? Eddig random dobáltad be a hsz-eidbe őket,a tényleges ismeretük nélkül?Ez mondjuk megmagyaráz sok mindent :mrgreen:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.23. 09:27:10

Kash írta: Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
De épp ez az, hogy ez rohadtul egyértelmű mindenkinek. :lol: Nem mondod, hogy varázslók nem léteznek? Azt hittem pedig, hogy Ő az. Eddig hiteles személynek tűnt.
Kash írta:ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet.
Ezt írhattad volna 2 hónappal ezelőtt is. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 09:18:48

miihii írta:
Kash írta:
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis... #-o #-o

Azért vicces,h te nézel hülyének mást,minket :lol:
Beírtál elég furcsa dolgokat (minő meglepetés... :P ),amik saját magadnak mondanak ellent lényegében,plusz itt bizonygatod ,h kamu,holott senki sem mondta az ellenkezőjét,sőőőőt!Ha visszaolvasol,akkor pont azt fejtegeti mindenki,h mi a trükk,erre te meg feltalálod a spanyolviaszt azzal,h beírod,h ez kamu,ráadásul elég kusza szövegkörnyezetben :D

Ejjj,Kash,mindig meg tudsz lepni :D
Nem, a fejcsapkodós emoticon nem neked szólt, hanem magamnak. :D
Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
Mondjuk erre szolgáltak a David Coperfield videók. :D
Szerk...:(2.)
A trükk szóval még barátkoznom kell, ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet. :roll:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.23. 00:04:09

Amúgy volt egy bűvész aki maszkban megmutatta az összes ilyen trükköt.
A Cool TV adta is minden vasárnap, néha megnéztem, voltak benne érdekes trükkök.
miihii
KHAL

2012.06.22. 23:43:21

Kash írta:

Azért vicces,h te nézel hülyének mást,minket :lol:
Beírtál elég furcsa dolgokat (minő meglepetés... :P ),amik saját magadnak mondanak ellent lényegében,plusz itt bizonygatod ,h kamu,holott senki sem mondta az ellenkezőjét,sőőőőt!Ha visszaolvasol,akkor pont azt fejtegeti mindenki,h mi a trükk,erre te meg feltalálod a spanyolviaszt azzal,h beírod,h ez kamu,ráadásul elég kusza szövegkörnyezetben :D

Ejjj,Kash,mindig meg tudsz lepni :D
barcadome
Jugador del Barça

2012.06.22. 17:25:21

ezt még a multkori, telefonos témához.. :D :
http://luzer.hu/golyoallo-melleny/12465
sjay <3
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 16:18:06

Uhhh,szakértő a témában Laughing Melyikben?A kenuzásban,a vízen sétálásban vagy a bűvészetben? Razz

Írod,h ha csak nem Jézus meg stb,akkor lehetséges. Tehát,ha Jézus lelke költözött bele és Copperfield adott neki erőt,akkor nem?

A vízen való átsétáláson kívül a többit meg lehet oldani trükközéssel? Lényegében pont ez a produkció,ami eszerint műxik,de a többi trükk?Akkor az emberek a hídnál meg mindenfelé,az csak fotosopp? Laughing
A lényeg 1:25-től:
http://www.youtube.com/watch?v=YVRq3LEy ... re=related
Ez a véleményem a mágiáról, egy nagy átverés.
A hiddal kapcsolatosat Matyi már linkelte, én Coperfield-re gondoltam, ő van a videóban.
Itt a másik videó:
http://www.youtube.com/watch?v=w5JQg9Zv ... re=related
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.06.22. 15:07:58

TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak :o
Nekem is van de takarításkor leszedem. Sőt, kis kaparóval a nyílásokba is beletúrok, ott is összegyűlik a szmötyi.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.06.22. 14:55:47

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20 ... lygok.html

a számomra legérdekesebb rész:
"A Nap sok ma még érthetetlen jelenséget produkál. Míg centrumában 16 millió fok körüli a hőmérséklet, felszínén már csak 6000 kelvin uralkodik. Azonban ettől felfelé haladva ismét melegedni kezd, és a ritka napkorona anyaga közel egymillió fokos. "
miihii
KHAL

2012.06.22. 12:12:38

Kash írta:
khmmm...Ez nem teljesen igy van... 8)
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.
Uhhh,szakértő a témában :lol: Melyikben?A kenuzásban,a vízen sétálásban vagy a bűvészetben? :P

Írod,h ha csak nem Jézus meg stb,akkor lehetséges. Tehát,ha Jézus lelke költözött bele és Copperfield adott neki erőt,akkor nem?

A vízen való átsétáláson kívül a többit meg lehet oldani trükközéssel? Lényegében pont ez a produkció,ami eszerint műxik,de a többi trükk?Akkor az emberek a hídnál meg mindenfelé,az csak fotosopp? :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 10:17:08

messideco írta:Na ez igen. Csodaszép :)
Sok érdekes dolog van, köztük az, amikor szabályosan egy lyuk keletkezik az égen, vagy a felhőn, nem is tudom hogy mondjam...
http://www.youtube.com/watch?v=tV3mJulzLDA
:arrow:
Félelmetes...:
http://www.youtube.com/watch?v=s_wNNT5W ... re=related
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.06.22. 09:40:07

Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 09:30:50

nem mondod, h nem sétált? Laughing Rolling Eyes

mindössze azt firtatom kedves ifju baratom, hogy a muanyag lapos megoldás nem játszhat mert a kenunak elvileg fel kellett volna akadnia rá.
Eléggé féltették azt az evezőt(????), alig meritették a vizbe.
Te most nem azt akarod mondani, hogy elhiszed ezt az egészet, hogy átsétál a vizen...? :lol:
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.06.22. 08:55:39

Volt itt sok minden a témával kapcsolatban, de erre konkrétan nem emlékszem. Ha mégis volt, elnézést.

http://trollfesz.net/wp-content/uploads ... nutnut.jpg

:D :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.22. 08:27:29

Kash írta:khmmm...Ez nem teljesen igy van... 8)
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.
nem mondod, h nem sétált? :lol: :roll:

mindössze azt firtatom kedves ifju baratom, hogy a muanyag lapos megoldás nem játszhat mert a kenunak elvileg fel kellett volna akadnia rá.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 07:50:53

visca el barca írta:
igen ám, csak ha megnézed a dynamo videót, láthatod h átkenuznak az utvonalán... azoknak akkor fel kellene akadniuk..
khmmm...Ez nem teljesen igy van... 8)
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.21. 23:11:46

TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak :o
Az ilyen hülyeségekről nekem azonnal a gyakorikerdesek.hu jut eszembe :lol:

És akinek nincsen egere, hanem touchpadja van? :-k

Ha már kosz...

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.21. 23:02:45

Bob_Marley írta:Pszichiátria zárt osztályának szakorvosa daffy, főorvosa lui :D Már csak kanty meg v.e.b medikusokat várjuk, hogy hozzászóljanak eme magasröptű témákhoz :D
sajnos nem bírok hozzászólni a témához, nem az én szakterületem. nem mozgok otthonosan az intraartikuláris turbulencia-áramoltatási megaposztgraduális kohéziós paraméterezéses dolgokban... sajnálom..

(bár állítólag ha bálnaszőrrel vertikálod a radiátorszelepet aztán ha belemasszírozod a giliszta nyált a termikus bojlerbe, talán létrejön a kívánt hatás... ki kell próbálni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.06.21. 22:53:49

lui1698 írta:Jegyezzétek meg: a gomba ezt hozza ki az emberekből.
főleg ha nehezen jön ki a köröm alól
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.21. 22:52:11

Jegyezzétek meg: a gomba ezt hozza ki az emberekből.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.21. 22:41:44

Mindezt azért, mert TT odaszáradt pudvás koszos kézzel fogja az egerét?

Lőcsre azért vigyázz TT, Torrente előtt is gondolhattuk, de utána már biztosak lehetünk benne,hogy előtte kell megmosni!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 22:41:27

Pszichiátria zárt osztályának szakorvosa daffy, főorvosa lui :D Már csak kanty meg v.e.b medikusokat várjuk, hogy hozzászóljanak eme magasröptű témákhoz :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.21. 22:33:17

Hát nem tudom, én ezekbe már nem hiszek, inkább fordulok nőgyógyászhoz.
Mikor tavaly volt hasonló görcs a muskátlinkon, csak Kenyában láttak elég perecet, de ők se tudták mitől nem bicikli.
Aztán jött egy okos, ő mondta, hogy elég ha a bálnazsírt felírjuk a hátunkra, és hozzáverjük a légörvényt.
Közbe meg kiderült, hogy már rég nincs karbon borítású nyúltojás az országban.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése