Kash írta:
Nem, a fejcsapkodós emoticon nem neked szólt, hanem magamnak.
Egyébként én nem akartam semmi mást, csak valakinek elmagyarázni(a pontos személyre már nem emlékszem) hogy nincs olyan hogy varázslat, vagy-hogy trükk, minden mögött van valami turpisság.
Mondjuk erre szolgáltak a David Coperfield videók.

Azt megértem,ha magadnak szántad a facepalmot,mert az jogos

Sőt,csapjál hozzá még egyet ezért a postért is

(Szerk.: Meg még egyet a szerkesztésed miatt is

)
Nem hinném,h bárkit is neked kellene felvilágosítanod,sztem vágják a népek,h nem varázslat,hanem vmilyen trükk volt. Mert igenis van olyan,h trükk,ebben hadd homályosítsalak fel

Aminek pont az a lényege,h vmi lehetetlent,hihetetlent tud produkálni az előadó élethűen,méghozzá vmi trükknek köszönhetően. Amely trükkön gondolkodott itt is a társaság,mert kétlem,h vki is komolyan vette,h a csórikám ott korzózott a vízen "önerőből"
Mondom ezt laikusként neked,bár te ugye szakértő vagy a témában
És mondom még egyszer,h mielőtt vkit hülyének néznél,úgy érzed ,h pont neked kell felvilágosítanod,inkább olvasd át a leírtakat még négyszer,kicsit próbáld értelmezni (akár a korábban általad említett szótárral karöltve

) és utána inkább vesd el az ötletet,h tanítasz minket
Kash írta:
Szerk...:(2.)
A trükk szóval még barátkoznom kell, ne is vegyétek figyelembe a hülyeségeimet.

Erre van egy tök jó módszer: ne írd le őket,úgy könnyebb lesz
A trükk szóval is barátkoznod kell?

OMG,te most tanulod a szavak jelentését,így jó pár év lemaradással? Eddig random dobáltad be a hsz-eidbe őket,a tényleges ismeretük nélkül?Ez mondjuk megmagyaráz sok mindent