Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen az alapon egy termesz élete is ugyanannyit ér mint az emberé... vagy talán rosszul értelmezem amit írsz? Elvégre, a termeszke is megszületik, aztán elhalálozik és lehet, hogy épp egy féreg eszegeti meg.Boixos írta:minden ember egyenlő. attól, h vki gazdagabb, iskolázottabb környezetben él, még ugyanúgy születik és adott esetben ugyanúgy a férgek zabálják meg, ha ledobta a láncot, mint mondjuk egy kalahári sivatag-beli kollégát. senkinek sincs különösebb alapja megkülönböztetni magát a másiktól, ugyanolyan értékes minden élet, függetlenül a körítéstől.
Bob_Marley írta: És ha szerinted a rasszizmus egy felfújt dolog, akkor....Komolyan kérlek olvasd el még egyszer amiket írtál, s gondold végig....A legszebb mikor azt írod mert a többség fehér...WTF???Pont ez a lényeg, attól hogy én fehér bőrű vagyok több diplomával többet érek mint ember egy esetleg néger homoszexuális alul iskolázott embernél???NEM
Azért emellett a sületlenség mellett amit előadtál már ne is haragudj, de nehéz elmenni szó nélkül...zsoltfree írta: +ez a rasszistázás szerintem annyira de annyira fel van fújva. A világon senki sem azért niggerezik a stadionokban mert annyi bajuk lenne a négerekkel, hanem egyszerűen csak azért mert a többség fehér bőrű és ha be akar szólni egy néger játékosnak akkor az első ami eszébe jut a büdösniggerezés, és nem azért mert titokban valami népírtó ambíciói lennének.
Mindig azt mondják ami eszébe jut. Ha te lennél Barca játékos és Marcelo aládrúgna biztos nem makiznád le. De ha egy játékosról tudod hogy meleg, akkor lebüdösbuzizod. Ha egyik sem akkor csak simán az anyját kezded el szidni. A meccs hevében ezek mind normális dolgok, vagy lehet hogy ilyen szinten már taktikai provokáció. De egy ilyenért azt mondani egy emberről hogy ő most utálja az összes négert csak azért mert néger... főleg hogy több csapattársa is van aki szintén néger.
Ez rágalom. Nálam nincs különbség, mindketten nagyon közel álltok a szívemhez. Csak Te félénkebbnek tűnsz, éppen ezért gondoltam, h nem ugrok egyből Neked.Game90 írta:Csak annyit, hogy Lui-t jobban szereted, mint engemkanty írta:Game-t is szeretem, nem tudom, h mit vétettem ellene, h neki nem jövök be.Bár most, hogy linkeltél magadról egy képet, ezt már annyira nem sajnálom.
Csak annyit, hogy Lui-t jobban szereted, mint engemkanty írta:Game-t is szeretem, nem tudom, h mit vétettem ellene, h neki nem jövök be.
Ehhez úgy mennyit kell inni?Bob_Marley írta:Alapoztunk majd irány a party, kezdődött azzal, hogy odafele beborult a virágágyásbaMajd bent a helyen összekeverte a csaját egy másikkal.Belekötött a biztonságiakba, mert úgy gondolta ők csillagharcosok, s végül félmeztelenül táncolva az asztalon üvöltötte, hogy megblak Marcsi (Gabi a barátnője egyébként).
Leszoktam csak itt épp hajat akartam mosni, azért van felkötve.lui1698 írta:Szerintem ha leengednéd a hajad szebb lennél. Na nem azért, most is meseszép vagy, mint egy ork és egy zombi agyhalott gyermeke, de akkor tényleg beléd szeretnék.
Inkább ezlui1698 írta:http://www.youtube.com/watch?v=6inwzOooXRUkanty írta:Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek.
http://www.youtube.com/watch?v=6inwzOooXRUkanty írta:Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek.
Nanáhogy'messideco írta:Lui, soadroli, sjd, és a többi ellenségem:
Megnézitek a Manhattan és az Annie Hall filmet, én pedig a világlegjobbfilmje Avangerst majd a Batman új részét. Áll az alku?
Álompár alakulóban..kanty írta:Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek.lui1698 írta:
Amúgy én személy szerint a fórum egyik felét örökbe fogadnám és itthoni kényszermunkára tartanám, a másik felét meg kilőném az űrbe.
Döntse el mindenki hova szeretne tartozni.
Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek.lui1698 írta:
Amúgy én személy szerint a fórum egyik felét örökbe fogadnám és itthoni kényszermunkára tartanám, a másik felét meg kilőném az űrbe.
Nem olyan nehéz ez a Madridisták mehetnének az űrbe Ramos labdáját keresni (huh de gyenge poén voltlui1698 írta:
bowlinggolyo írta:
De kicsi ez a Bp mindenki a Vásárhelyibe jár inni? :O Egyébként bezárták a DrönkötMost csütörtökön meg lesz a szemeszterzáró amikor a szomszédok nem fognak aludni
De kicsi ez a Bp mindenki a Vásárhelyibe jár inni? :O Egyébként bezárták a DrönkötBob_Marley írta:Mondtam neki, hogy mi is cápáztunk egyetemi időszakukban, mikor úgy mentél le Vásárhelyibe bulizni, hogy volt nálad 500 forint és egy féld oboz cigi, majd hazamentél, 2 doboz cigivel majdnem max pénzeddel berúgva, de azért eredetibb szövegeket nyomtunk le
Szerintem a Batman új részét akkor is meg nézed, ha mi a másik kettőt soha. Azt a filmet nincs olyan, hogy valaki nem nézi meg és ennyi.messideco írta:Lui, soadroli, sjd, és a többi ellenségem:
Megnézitek a Manhattan és az Annie Hall filmet, én pedig a világlegjobbfilmje Avangerst majd a Batman új részét. Áll az alku?
Csak akkor iszok ha vezeteksjay írta:Ne igyál többet Bob, már rímekben beszélszBob_Marley írta: Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit![]()
Kanty, micsoda szívhez szóló szösszenetet írtál