Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Asys
Entrenador del Barça

2012.05.10. 14:42:45

Boixos írta:minden ember egyenlő. attól, h vki gazdagabb, iskolázottabb környezetben él, még ugyanúgy születik és adott esetben ugyanúgy a férgek zabálják meg, ha ledobta a láncot, mint mondjuk egy kalahári sivatag-beli kollégát. senkinek sincs különösebb alapja megkülönböztetni magát a másiktól, ugyanolyan értékes minden élet, függetlenül a körítéstől.
Ezen az alapon egy termesz élete is ugyanannyit ér mint az emberé... vagy talán rosszul értelmezem amit írsz? Elvégre, a termeszke is megszületik, aztán elhalálozik és lehet, hogy épp egy féreg eszegeti meg.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.05.10. 14:35:25

minden ember egyenlő. attól, h vki gazdagabb, iskolázottabb környezetben él, még ugyanúgy születik és adott esetben ugyanúgy a férgek zabálják meg, ha ledobta a láncot, mint mondjuk egy kalahári sivatag-beli kollégát. senkinek sincs különösebb alapja megkülönböztetni magát a másiktól, ugyanolyan értékes minden élet, függetlenül a körítéstől.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asys
Entrenador del Barça

2012.05.10. 14:29:41

Bob_Marley írta: És ha szerinted a rasszizmus egy felfújt dolog, akkor....Komolyan kérlek olvasd el még egyszer amiket írtál, s gondold végig....A legszebb mikor azt írod mert a többség fehér...WTF???Pont ez a lényeg, attól hogy én fehér bőrű vagyok több diplomával többet érek mint ember egy esetleg néger homoszexuális alul iskolázott embernél???NEM

Bob!

Az emberek nem egyenlők, soha nem is voltak azok és ha nem egyenlők akkor van aki értékesebb a másiknál, ez igaz az egyes emberekre és a rasszokra is.

Emberek vagyunk mind, ez tény, de attól még vannak köztünk jelentős különbségek, legyen az akár genetikából adódóan vagy környezeti hatásokból... ez utóbbin esetleg lehet változtatni, az előbbin viszont nem (vagy csak nagyon lassan). Nem véletlen, hogy pl. futásban évek óta nincs indoeurópai győztes, ahogy az sem, hogy csak 6 néger Nobel díjas van abból is 5 Béke...

(lehet, hogy ez majd a jövőben változni fog, de az akkori eredmények ugyanúgy nem fogják bizonyítani, hogy a jelenkorban a fehérek ugyanolyan jó futók voltak csak biztos nem kaptak lehetőséget... mint ahogy a Nobel díjak esetében sem!)

Megjegyezném érdekes példának a Neandervölgyi embert, nem mai értelemben, de ő is EMBER-volt, eltűnt a föld színéről. Miért, mert valószínűleg kevésbé volt alkalmazkodó képes, gyengébb volt elhullott, beolvadt stb... ugyanez megtörténhet az europoid, a negroid vagy mongoloid nagy rasszokkal is...
(csak, hogy érzékeltessem, miért is nem vagyunk egyenlőek)

És akkor még, nem beszéltünk, az egyének közötti különbözőségekről márpedig nagyon is sok van… ahogy az előbb említettem, ezek egy része genetikai, másik része környezeti hatás és áll rá ugyanaz, ami a rasszok esetében!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.10. 12:15:50

zsoltfree írta: +ez a rasszistázás szerintem annyira de annyira fel van fújva. A világon senki sem azért niggerezik a stadionokban mert annyi bajuk lenne a négerekkel, hanem egyszerűen csak azért mert a többség fehér bőrű és ha be akar szólni egy néger játékosnak akkor az első ami eszébe jut a büdösniggerezés, és nem azért mert titokban valami népírtó ambíciói lennének.

Mindig azt mondják ami eszébe jut. Ha te lennél Barca játékos és Marcelo aládrúgna biztos nem makiznád le. De ha egy játékosról tudod hogy meleg, akkor lebüdösbuzizod. Ha egyik sem akkor csak simán az anyját kezded el szidni. A meccs hevében ezek mind normális dolgok, vagy lehet hogy ilyen szinten már taktikai provokáció. De egy ilyenért azt mondani egy emberről hogy ő most utálja az összes négert csak azért mert néger... főleg hogy több csapattársa is van aki szintén néger.
Azért emellett a sületlenség mellett amit előadtál már ne is haragudj, de nehéz elmenni szó nélkül...
Iszonyat off téma, s nem Messi topikhoz való, de neked fogalmad sincs mit jelent valójában az hogy rasszizmus.Ez egy megnyilvánulási forma, nem kell neked mindenkit "utálnod"... bőrszínre, szexuális hovatartozásra, társadalmi réteghez való hovatartozásra (és még sok minden másra, de ezek a leggyakoribbak)tett bármi féle NEGATÍV kifejezés egyfajta gondolkodásmódot predesztinál.
Népirtás meg rasszista gondolkodásmód rohadtul nem egyenlő dolog.
És ez a szomorú, hogy az első ami eszedbe jut, hogy leniggerezed....Komolyan ember te olvasod amiket írsz???

És ha szerinted a rasszizmus egy felfújt dolog, akkor....Komolyan kérlek olvasd el még egyszer amiket írtál, s gondold végig....A legszebb mikor azt írod mert a többség fehér...WTF???Pont ez a lényeg, attól hogy én fehér bőrű vagyok több diplomával többet érek mint ember egy esetleg néger homoszexuális alul iskolázott embernél???NEM

Ne menjünk bele jobban, mert ez egy sportoldal, de szerettem volna ezt tisztázni.A rasszizmus egy gondolkodásmód.

És nagyon leegyszerűsítve minden ember rasszista, mert előítéletek sokasága határozza meg cselekedeteinket nap mint nap.Már az egyfajta rasszizmus ha azt mondom jobban szeretem a barna hajú nőket, mint a szőkéket.Ezeket az évek folyamán kapott impulzusokat nehéz töröltetni az agyunkból, de azért teljesen más ha egy színesbőrű embert leniggerezel vagy "csak szimplán" azt mondom jobban szeretem a barna hajú nőket.
És akkor a fizikai cselekedetekké fajuló dogokról nem beszéltünk, hogy fekete srácot vernek meg Budapest utcáin, mert néger, mikor már fizikai bántalmazásba csap át a rasszista gondolkodásmód, na az már az igen kemény súlyos probléma s az egész világ gondolkodásmódban benne van, NA EZ A NAGY GOND ÉS SZERINTED FELFÚJT DOLOG, nem mintha valaki esetleg hátrányos dolgai miatt (már ez kérdés mi nevezhető hátrányosnak....) előítéletek sokaságával találja szemben magát, s megkülönböztetés éri, rosszabb vagy jobb lenne....Ez kérlek szépen nem felfújt dolog!!!!!
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.10. 11:27:00

Szerintem az, hogy Csabi nem szereti a sminkelt lányokat és te a képen ki vagy kencézve.
Tegyél fel egy kelés utáni képet és beléd szeret ő is meglásd. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.09. 18:52:49

Game90 írta:
kanty írta:Game-t is szeretem, nem tudom, h mit vétettem ellene, h neki nem jövök be. :?
Csak annyit, hogy Lui-t jobban szereted, mint engem :( Bár most, hogy linkeltél magadról egy képet, ezt már annyira nem sajnálom.
Ez rágalom. Nálam nincs különbség, mindketten nagyon közel álltok a szívemhez. Csak Te félénkebbnek tűnsz, éppen ezért gondoltam, h nem ugrok egyből Neked.

A kinézetemmel mi a gond? A fülbevalóm? Tudtam, h nem illik az egyéniségemhez. :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.09. 18:45:16

kanty írta:Game-t is szeretem, nem tudom, h mit vétettem ellene, h neki nem jövök be. :?
Csak annyit, hogy Lui-t jobban szereted, mint engem :( Bár most, hogy linkeltél magadról egy képet, ezt már annyira nem sajnálom.
Bob_Marley írta:Alapoztunk majd irány a party, kezdődött azzal, hogy odafele beborult a virágágyásba :lol: Majd bent a helyen összekeverte a csaját egy másikkal.Belekötött a biztonságiakba, mert úgy gondolta ők csillagharcosok, s végül félmeztelenül táncolva az asztalon üvöltötte, hogy megblak Marcsi (Gabi a barátnője egyébként).
Ehhez úgy mennyit kell inni? :lol:

Ez se rossz :P

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.09. 16:11:12

Filmkedvelőkide :lol: (ingyenreklám Rulz) :lol:

Egyébként meg, úgy látom csendesedni kezdenek az offtopic vitái.. srácok, csalódom bennetek :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.09. 15:46:24

lui1698 írta:Szerintem ha leengednéd a hajad szebb lennél. Na nem azért, most is meseszép vagy, mint egy ork és egy zombi agyhalott gyermeke, de akkor tényleg beléd szeretnék. :oops:
Leszoktam csak itt épp hajat akartam mosni, azért van felkötve. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.09. 15:44:44

Szerintem ha leengednéd a hajad szebb lennél. Na nem azért, most is meseszép vagy, mint egy ork és egy zombi agyhalott gyermeke, de akkor tényleg beléd szeretnék. :oops:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.09. 13:11:36

Így még szimpibb vagy, van legalább, amit fogni rajtad. Plusz, h nem látszik a szemed az annyira titokzatos.
Ha Te linkeltél képet, akkor én sem akarok adós maradni. Azóta bretonom van, de sokat nem változtam:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.09. 11:06:18

Uhh, hát ez elég régi kép rólam, amúgy én vagyok.
Azóta volt egy boka műtétem is, de itt egy mostani, hétvégén buliban készült:
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 23:37:06

Van pár volt KGB-s haverom, ők kicsit utána néztek, h ki is pontosan Lui.
Kép

Ezek után (majdnem) mindenre kapható vagyok.
Remélem, h a haverok jól informáltak. [-o<
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 23:07:28

lui1698 írta:
kanty írta:Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=6inwzOooXRU
Inkább ez :D
http://www.youtube.com/watch?v=pFD9lW9PGM4

i see the questions in your eyes :oops: 8) :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:42:13

kanty írta:Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=6inwzOooXRU

Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:28:55

messideco írta:Lui, soadroli, sjd, és a többi ellenségem:

Megnézitek a Manhattan és az Annie Hall filmet, én pedig a világlegjobbfilmje Avangerst majd a Batman új részét. Áll az alku?
Nanáhogy' :D
Amúgy nemrég szedtem le vúditól a Match Pointot. Azt láttad?
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.08. 22:20:40

kanty írta:
lui1698 írta:
Amúgy én személy szerint a fórum egyik felét örökbe fogadnám és itthoni kényszermunkára tartanám, a másik felét meg kilőném az űrbe.
Döntse el mindenki hova szeretne tartozni. :D
Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek. 8)
Álompár alakulóban.. :shock: :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 22:17:10

Az offnak számit itt az offtopicban, ha filmről beszélgetünk? mivel arra megvan a megfelelő topik. Persze csak kérdezem.

Nekem nincsennek ellenségeim, mindenkivel jóban vagyok, ugye!? :o
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:17:07

lui1698 írta:
Amúgy én személy szerint a fórum egyik felét örökbe fogadnám és itthoni kényszermunkára tartanám, a másik felét meg kilőném az űrbe.
Kényszermunka, de csak azért, ha közeledbe legyek. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 22:15:26

lui1698 írta:

Nem olyan nehéz ez a Madridisták mehetnének az űrbe Ramos labdáját keresni (huh de gyenge poén volt :mrgreen:)

Ha sör van, kénszermunka jöhet, elfrísztájloznánk paradicsomszedés közben :mrgreen:
bowlinggolyo írta:
De kicsi ez a Bp mindenki a Vásárhelyibe jár inni? :O Egyébként bezárták a Drönköt :cry: Most csütörtökön meg lesz a szemeszterzáró amikor a szomszédok nem fognak aludni :twisted:
:( Hallottam róla, igaz több éve nem voltam ott, de fiatalságunk egyik meghatározó helye volt :D
Kép
Kép
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.05.08. 22:14:49

Bob_Marley írta:Mondtam neki, hogy mi is cápáztunk egyetemi időszakukban, mikor úgy mentél le Vásárhelyibe bulizni, hogy volt nálad 500 forint és egy féld oboz cigi, majd hazamentél, 2 doboz cigivel majdnem max pénzeddel berúgva, de azért eredetibb szövegeket nyomtunk le :D
De kicsi ez a Bp mindenki a Vásárhelyibe jár inni? :O Egyébként bezárták a Drönköt :cry: Most csütörtökön meg lesz a szemeszterzáró amikor a szomszédok nem fognak aludni :twisted:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:09:42

messideco írta:Lui, soadroli, sjd, és a többi ellenségem:

Megnézitek a Manhattan és az Annie Hall filmet, én pedig a világlegjobbfilmje Avangerst majd a Batman új részét. Áll az alku?
Szerintem a Batman új részét akkor is meg nézed, ha mi a másik kettőt soha. Azt a filmet nincs olyan, hogy valaki nem nézi meg és ennyi. 8) :D

Amúgy a múltkor az mondtad, hogy biztos láttam már vudi elen filmet csak nem emlékszek rá, nos megnéztem és kajakra nem láttam egy filmet se tőle. :D

Amúgy ezt nem film topicba kellene tolni inkább?

Másik meg:

mi van itt? Felnyaltatok egy utcát, vagy valaki bedurrantott egy dzsót, hogy ilyen érzelmi eposzok röpködnek a levegőben?
Egyik imád mindenkit, a másik utálja még azt is akit nem is utál, én meg csak nézek, mint a birka.

Kép
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.08. 22:03:13

[quote="Bob_Marley"][/quote]

6 éve történt, hogy elballagtam szakközépből, 18 voltam. Ünnepség megvolt minden, jött az este, faterom csinált nekem egy fergeteges bulit. Nekem annyi volt a party, hogy este 11-kor már az ágyat nyomtam. :lol:

A discós élményeimet nem részletezném, Vamos
:lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
messideco
Presidente del Barça

2012.05.08. 22:00:57

Lui, soadroli, sjd, és a többi ellenségem:

Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:48:43

sjay írta:
Bob_Marley írta: Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit :mrgreen:
Ne igyál többet Bob, már rímekben beszélsz :lol: Kanty, micsoda szívhez szóló szösszenetet írtál :lol:
Csak akkor iszok ha vezetek :lol:

Egyébként anno meséltem egyetemi alkoholfogyasztós pillanatokat, na a legújabb .... :D

BP-i szórakozóhely 2 héttel ezelőttről, egyik volt évfolyamtársam s barátnője is eljött bulizni.Alapoztunk majd irány a party, kezdődött azzal, hogy odafele beborult a virágágyásba :lol: Majd bent a helyen összekeverte a csaját egy másikkal.Belekötött a biztonságiakba, mert úgy gondolta ők csillagharcosok, s végül félmeztelenül táncolva az asztalon üvöltötte, hogy megblak Marcsi (Gabi a barátnője egyébként). Na ezek után vicces volt másnap ismét összefutni velük, nem nagyon akartak beszélni az előtte levő napról :D

Velem természetesen ilyenek kellemetlen dolgok nem fordulnak elő :mrgreen: Nekem egy srác akarta ellopni úgy a sörömet, hogy ott álltam mellette, ránéztem, mondtam neki mit akarsz itt pajti?Erre ő -Bocs azt hittem az én söröm :D Mondtam neki, hogy mi is cápáztunk egyetemi időszakukban, mikor úgy mentél le Vásárhelyibe bulizni, hogy volt nálad 500 forint és egy féld oboz cigi, majd hazamentél, 2 doboz cigivel majdnem max pénzeddel berúgva, de azért eredetibb szövegeket nyomtunk le :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése