Gerard3Piqué írta:
Bob nem vagytok rokonok Matyival?

Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
OFF:Melyik széKashegyház megyéjébe tartozol??
Ui.: Képes vagyok szétoffolni az offtopicot.

Oooohhh ezek szerint Matyika is megpróbálkozott vele

Nem vagyok Facebookon, s nem is ismerem, s rokonok se vagyunk.
Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike

Aminek sokan örülnek amúgy

Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni.

4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)
Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....