Fűrész 7
Sikerült végre pótolnom a lemaradást.Eddig vártam h nyomják a moziban itt Zegen,de vmiért kimaradt

Kábé hozta azt a szintet,amit az elmúlt 4 rész is,átlag.Nem volt rossz,de már semmi különös meglepetést nem tartogat a dolog.Illetve mégis,ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem.
A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.
Tébolyultak (The Crazies)
Több jó kritikát olvastam róla,meg az imdb-n is 6.7 asszem a pontja.Nah,gondoltam majd borzongok ezen is egy jót

Hát,kábé az 1600adik bőr lett lehúzva erről a témáról és semmi extrát nem mutatott a dolog.Maximum egyszernézős horror.
Zacc/kávé (Killer Bean Forever)
Megpróbálkoztunk ezzel az animációssal is,de igen gyenge volt.Most már értem h miért is nem hallottam róla korábban meg előzetest sem láttam

Értelmetlen időpazarlás.
Megaagy (Megamind)
Na,ez a másik mese,ami napirenden volt.Ez már egy fokkal jobbat mutatott,de valahogy nem fogott meg.Volt benne pár jó jelenet,de összességében annyira nem jött át...
Üvegtigris 3
Nah,ez nem volt rossz,elnevetgéltem rajta.Azért sztem az első kettő jobb volt,de még később tuti megnézem majd.Szabó Erika nagyot domborít
Többen mondtátok már,és maximálisan egyetértek:az idei év filmek szempontjából elég gyenge lett.Talán a két kezem sem kell hozzá,h összeszámoljam azokat,amire azt merem mondani,h nah,ez nagyon jó film volt.Remélem 2011 jobb év lesz ebből a szempontból is