Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2010.12.31. 17:52:01

bence-barca írta:
miihii írta:...
Nem arra a csávóra gondoltok, aki az első részben vt? Nem a doki, hanem a másik, mert én arra emlékszem, h őt Amanda megfojtotta
Lehet,h igazad van,mert tényleg a fiatal srác nem halt meg cs bezárta Jigsaw.Hozzá valóban visszamehetett Amanda.Valszeg ez lesz a nyerő tipp :wink: Köszi.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.31. 16:43:37

miihii írta:...
Nem arra a csávóra gondoltok, aki az első részben vt? Nem a doki, hanem a másik, mert én arra emlékszem, h őt Amanda megfojtotta
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.31. 16:24:10

visca el barca írta: nagy hiba h eddig vártam a megnézéssel. az ilyen nagy filmek elott az a baj h mindig elolvasok 954689 hozzaszolast h mire szamitsak.
Pont ehelyett kellett volna megnézni

Egyébként furcsa, nekem a negatív kritikákkal szokott ez lenni, ha vmiről sok kritikát olvasok, akkor én is kritikusan ülök le megnézni
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.31. 16:18:20

visca el barca írta: a végén, azzal, hogy billeg a csiga egyértlemű lett téve h lesz folytatás (sztem :D)...
Remélem arra gondolsz, h elkezdett inogni a totem, tehát a valóság! Olvastam is utána és ide a fórumra is linkelték a cikket, ahol Michael Caine (nagyapa) elmondta, h a vége az h már a valóságban van. Merthogy a nagyapa sosem szerepelt az álmaiban

Am nem tetszett a Shutterisland? :shock:
Ízlések és pofonok :)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.12.31. 16:06:41

tegnap megnéztem végre az eredetet.

letet tele leszek SPOILERREL, uhogy aki nem látta filmet ne olvasson tovább.

nagy hiba h eddig vártam a megnézéssel. az ilyen nagy filmek elott az a baj h mindig elolvasok 954689 hozzaszolast h mire szamitsak. minden honnan hallottam h igy a vilag legjobb filmje ugy a világ legjobb filmje. meg millio "álom-ábrát" készítettek hozzá az emberek h érthetővé tegyék a filmet.
nem igazán szeretem a full bonyolult filmeket, amiket 54-szer meg kell nézni, meg utána kell olvasni h mi hogy miért.
így elég vegyes érzelmekkel ültem le a gép elé.

nos, a film teljesen érthető, vannak ennél sokkal bonyolultabb, érthetetlenebb filmek (nézzétek meg aronofsky forrását..)
nem akarok kisregényt írni, a lényeg h sztem jó volt, az alapötlet, kivitelezés tetszett, de attól h hű de qva jó elég messze van. a végén, azzal, hogy billeg a csiga egyértlemű lett téve h lesz folytatás (sztem :D)...

kb a shutter islandot vártam még ennyire, az akkor vhogy nem jött be. igy utolag visszagondolva pedig jobb film mint az eredet. még annak tükrében is, h az tipikus egyszernézhetős film (ugye a poén miatt, amit előttek 2. nézésre már nem ad tul nagy élményt)

nolan nekem eddig nagyon vegyes. az álmatlanság nagyon rossz film, a batmanaket utálom az összeset igy a sötet lovagot is (imdb-n mit keres még a top 10-be...)

a tökeletes trukk és amemento viszont fenomenális.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2010.12.31. 15:38:46

fcbarca0827 írta:
miihii írta:Fűrész 7A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.
Az nem a rendőrember volt? A 2. rész szólt róla. Végül ő is ott kötött ki, ahol az első rész játszódik. A későbbiekben (talán a 4. részben) láthattuk, hogy ő is levágja a lábát, hogy kiszabaduljon. Őt találja meg Amanda és megpróálja megölni. Aztán a rész végén a rendőrnek szétloccsan a feje a két jégtömb között.
Persze lehet, hogy volt még valaki. :D
Igen,én a nyomozóra gondoltam,h akkor biztos rosszul emlékeztem és nem a doki volt,mivel itt van a 7-ben.De őt pont azért nem fojthatta meg Amanda,merthogy ugye Jigsaw ott tartotta jégen a srácot,amikor a végén szétloccsant a feje. Szal ezt vhogy nem vágom.Egy harmadik szereplő lehetett ezek szerint,de h ki,az talány... V tényleg cs próbálta megfojtani Amanda és végül mégsem... Hmm...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.12.31. 15:03:59

miihii írta:Fűrész 7A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.
Az nem a rendőrember volt? A 2. rész szólt róla. Végül ő is ott kötött ki, ahol az első rész játszódik. A későbbiekben (talán a 4. részben) láthattuk, hogy ő is levágja a lábát, hogy kiszabaduljon. Őt találja meg Amanda és megpróálja megölni. Aztán a rész végén a rendőrnek szétloccsan a feje a két jégtömb között.
Persze lehet, hogy volt még valaki. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2010.12.31. 15:00:28

A Joey nekem is nagyon tetszett :D Michael karaktere tetszett a legjobban. Főleg, mikor Egyik részben elhatározta, hogy Dj lesz. El kezdett zenélni, szövegelni, majd észrevette, hogy nincs beszúrva a kábel :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.12.31. 14:47:42

Fűrész 7
Sikerült végre pótolnom a lemaradást.Eddig vártam h nyomják a moziban itt Zegen,de vmiért kimaradt :x Kábé hozta azt a szintet,amit az elmúlt 4 rész is,átlag.Nem volt rossz,de már semmi különös meglepetést nem tartogat a dolog.Illetve mégis,ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem.A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.

Tébolyultak (The Crazies)
Több jó kritikát olvastam róla,meg az imdb-n is 6.7 asszem a pontja.Nah,gondoltam majd borzongok ezen is egy jót :) Hát,kábé az 1600adik bőr lett lehúzva erről a témáról és semmi extrát nem mutatott a dolog.Maximum egyszernézős horror.

Zacc/kávé (Killer Bean Forever)
Megpróbálkoztunk ezzel az animációssal is,de igen gyenge volt.Most már értem h miért is nem hallottam róla korábban meg előzetest sem láttam :roll: :) Értelmetlen időpazarlás.

Megaagy (Megamind)
Na,ez a másik mese,ami napirenden volt.Ez már egy fokkal jobbat mutatott,de valahogy nem fogott meg.Volt benne pár jó jelenet,de összességében annyira nem jött át...

Üvegtigris 3
Nah,ez nem volt rossz,elnevetgéltem rajta.Azért sztem az első kettő jobb volt,de még később tuti megnézem majd.Szabó Erika nagyot domborít :P

Többen mondtátok már,és maximálisan egyetértek:az idei év filmek szempontjából elég gyenge lett.Talán a két kezem sem kell hozzá,h összeszámoljam azokat,amire azt merem mondani,h nah,ez nagyon jó film volt.Remélem 2011 jobb év lesz ebből a szempontból is :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.31. 14:21:55

torrentkiller írta:Most végeztem a Jóbarátok 10. évadjával. Elkezdtem a Joey-t is nézni. Nem tudom mások hogy vannak vele, de annyira ez nekem nem jön be. Igaz, hogy kicsit más, de egyedül Joey hülyeségeire építeni egy sorozatot... hát nem tudom nekem valahogy "üresnek" tűnik a sztori a többi szereplő nélkül.
Önmagában nem rossz sori, de így, hogy a Jóbarátokra "építenek", így kicsit kevés.
Mi a ti véleményetek?
a hiba ott kezdődik,h egyből nekiálltál a Friends után :) utána bármilyen sorozat jöhetne,mind édeskevés lenne a Jóbarátokhoz képest.

Nekem Joey két évadja is tetszett, ahhoz képest,h 5 másik barátunk nélkül tolta le. Nem a Friends-t kell alapul venni hozzá,és úgy simán elmegy. Óriási karakterek vannak a Joeyban is,pl a menedzsere :D Meg Howard :D

nah szóval nekem megérte megnézni a Joey-t is,de továbbra is a Friends számomra A VÍGJÁTÉK SOROZAT.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.31. 13:58:36

Most végeztem a Jóbarátok 10. évadjával. Elkezdtem a Joey-t is nézni. Nem tudom mások hogy vannak vele, de annyira ez nekem nem jön be. Igaz, hogy kicsit más, de egyedül Joey hülyeségeire építeni egy sorozatot... hát nem tudom nekem valahogy "üresnek" tűnik a sztori a többi szereplő nélkül.
Önmagában nem rossz sori, de így, hogy a Jóbarátokra "építenek", így kicsit kevés.
Mi a ti véleményetek?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Deus
Boixos Nois

2010.12.30. 23:49:51

Z.Chris írta: Tud még valaki filmet tőle?

Szerkesztve. : :oops:
Google a barátod egyébként... De nem baj, más megkeresi neked:

http://www.imdb.com/name/nm0634240/
KépKép
kurdt
Megmentő :)

2010.12.30. 23:48:03

Z.Chris írta:Most néztem meg a A tökéletes trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
Tud még valaki filmet tőle?
egy kis korrektúra következik, sorry:
1. Christopher Nolan
2. a film címe Tökéletes trükk
3. a Viharsziget Scorsese filmje

És a kedvedért egy filmográfia, személyes rangsorral egybekötve:

1. Tökéletes trükk (2006)
2. Doodlebug (1997; rövidfilm)
3. Memento (2000)
4. Sötét lovag (2008)
5. Eredet (2010)
6. Following (1998)
7. Batman: kezdődik (2005)
8. Álmatlanság (2002)

a vicces az, hogy egyik sem rossz...a csávó jó úton halad, hogy kb. 20-30 év múlva a legnagyobbak közt emlegessék
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LM10
Director del Fútbol

2010.12.30. 23:43:02

Vagy a Dark Knight 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.30. 23:36:19

Z.Chris írta:Most néztem meg a A tökéletes trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.

Christopher Nolan. :wink:
És még ajánlanám tőle a Memento-t is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2010.12.30. 23:30:40

Z.Chris írta:Most néztem meg a A legnagyobb trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
tökéletes trükk.. nem a legnagyobb.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.30. 23:30:38

Z.Chris írta:Most néztem meg a A legnagyobb trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
The Dark Knight ;)

amúgy sztem te a TÖKÉLETES trükköt láttad ;)
Z.Chris
Jugador d'estrella

2010.12.30. 23:27:54

Most néztem meg a A tökéletes trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z.Chris 2010.12.30. 23:32:49-kor.
Deus
Boixos Nois

2010.12.30. 22:25:51

Takers

Na ez már jobb volt mint a The Town, sokkal.
KépKép
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.30. 17:28:48

kurdt írta: TIM:
ha tényleg minden létező film megvan nekik, akkor gyakorlatilag lehetetlenség hármat kiválasztani...
a te hármasod elég jó, bár én a Harcosok klubját is eredeti nyelven nézném..továbbá mindenképp olyan filmeket választanék, ami nincs meg és rég láttam (vagy esetleg nagy kedvenc), illetve amiket a tévé alapból nem nagyon ad le (a Harcosok klubja szokott menni időnként)
Ha nem is lehetetlenség,de nagyon nehéz az biztos..de pont ez a lényege :lol: A még nem látott filmekkel az a baj szerintem,hogy lehet nem képesek azt nyújtani amit vársz.Lásd Kurdt esete az Avatar című filmmel.
Viszont az is igaz hogy a jól ismert filmek,meg kb.olyanok mint egy régi barátnő aki ugyan nem okoz meglepetéseket,de tudod hogy mire számíthatsz..Igazad van a Harcosok klubjával kapcsolatban,időnként tényleg leadják,de én gyarló ember nem tudom megunni :lol:
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.12.30. 17:08:48

Tim írta:
kanty írta:Pokoli lecke eléggé érdekesnek tűnik. De Niro, Duston Hoffman, Brad Pitt :) Már töltöm is.
:wink:
Nagyon jó film,csak ajánlani tudom mindenkinek!

Na most,tételezzük fel hogy valami szerencsétlen okból kifolyólag otthon maradtok egyedül szilveszter este. Némi alkohol és egyéb olyan dolgok társaságában,ami növeli egy magányos ember komfortérzetét(mindenkinek a fantáziájára bízom mi is ez..én a popcornra gondoltam egyébként természetesen).Viszont a kábelszolgáltató felkínál 3 tetszőlegesen választható filmet ingyenesen,az on-line tékájából(minden ténylegesen létező film meg van nekik).Melyik hármat választanátok?
Az én hármas fogatom:Brian élete(eredeti szinkron Galla féle felirat),Harcosok klubja(szinkronos változat),Ananász expressz(eredeti nyelven,magyar felirattal) Remélhetőleg még tudnék olvasni.. :lol:
A Pokoli lecke tényleg nagyon jó film, sokszor láttam, egyszer sem untam...

TIM:
ha tényleg minden létező film megvan nekik, akkor gyakorlatilag lehetetlenség hármat kiválasztani...
a te hármasod elég jó, bár én a Harcosok klubját is eredeti nyelven nézném..továbbá mindenképp olyan filmeket választanék, ami nincs meg és rég láttam (vagy esetleg nagy kedvenc), illetve amiket a tévé alapból nem nagyon ad le (a Harcosok klubja szokott menni időnként)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.30. 17:07:09

Tim írta:
Ha a Pokoli leckét mondanád azt inkább elfogadnám..
Szó se róla tényleg jó film a Rózsa neve,de szerintem túl sok azonosság nincs a két filmben.Ha csak nem a papok szerepére gondolsz?
De a papok szerepére, s "erkölcsösségére" gondoltam
De abban igazad van a szori amit leírt kanty szomorú, míg Sean Connery "megoldja" az ügyet!
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.12.30. 16:39:51

lui1698 írta:
LM10 írta:Emlékezz rám.

Nem rossz film. Egész jó a történet, de nekem zavaros a vége.
Most öngyilkos lett, vagy mi? Mert a végén a kiscsaj sulijában oda volt írva a dátum, hogy 2001.szeptember 11. És a csávó egy felhőkarcolóban volt. Szerintem oda csapódott be a gép, nem? Vagy mi történt, a vége homályos?
Ennél jobban már szerintem nem nagyon tudtak utalni a rendezők arra, hogy igen ott volt a srác az egyik épületben amibe repülő csapódott. :wink:
Akkor jól gondoltam. Csak hugom mondta, hogy öngyilkos lett..... Ezért nem értettem miután megnéztem a filmet.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.30. 16:35:18

LM10 írta:Emlékezz rám.

Most öngyilkos lett, vagy mi? Mert a végén a kiscsaj sulijában oda volt írva a dátum, hogy 2001.szeptember 11. És a csávó egy felhőkarcolóban volt. Szerintem oda csapódott be a gép, nem? Vagy mi történt, a vége homályos?
Ennél jobban már szerintem nem nagyon tudtak utalni a rendezők arra, hogy igen ott volt a srác az egyik épületben amibe repülő csapódott. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2010.12.30. 16:32:58

Emlékezz rám.

Válasz küldése