Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet,h igazad van,mert tényleg a fiatal srác nem halt meg cs bezárta Jigsaw.Hozzá valóban visszamehetett Amanda.Valszeg ez lesz a nyerő tippbence-barca írta:Nem arra a csávóra gondoltok, aki az első részben vt? Nem a doki, hanem a másik, mert én arra emlékszem, h őt Amanda megfojtottamiihii írta:...
Nem arra a csávóra gondoltok, aki az első részben vt? Nem a doki, hanem a másik, mert én arra emlékszem, h őt Amanda megfojtottamiihii írta:...
Pont ehelyett kellett volna megnéznivisca el barca írta: nagy hiba h eddig vártam a megnézéssel. az ilyen nagy filmek elott az a baj h mindig elolvasok 954689 hozzaszolast h mire szamitsak.
Remélem arra gondolsz, h elkezdett inogni a totem, tehát a valóság! Olvastam is utána és ide a fórumra is linkelték a cikket, ahol Michael Caine (nagyapa) elmondta, h a vége az h már a valóságban van. Merthogy a nagyapa sosem szerepelt az álmaibanvisca el barca írta: a végén, azzal, hogy billeg a csiga egyértlemű lett téve h lesz folytatás (sztem)...
Igen,én a nyomozóra gondoltam,h akkor biztos rosszul emlékeztem és nem a doki volt,mivel itt van a 7-ben.De őt pont azért nem fojthatta meg Amanda,merthogy ugye Jigsaw ott tartotta jégen a srácot,amikor a végén szétloccsant a feje. Szal ezt vhogy nem vágom.Egy harmadik szereplő lehetett ezek szerint,de h ki,az talány... V tényleg cs próbálta megfojtani Amanda és végül mégsem... Hmm...fcbarca0827 írta:Az nem a rendőrember volt? A 2. rész szólt róla. Végül ő is ott kötött ki, ahol az első rész játszódik. A későbbiekben (talán a 4. részben) láthattuk, hogy ő is levágja a lábát, hogy kiszabaduljon. Őt találja meg Amanda és megpróálja megölni. Aztán a rész végén a rendőrnek szétloccsan a feje a két jégtömb között.miihii írta:Fűrész 7A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.
Persze lehet, hogy volt még valaki.
Az nem a rendőrember volt? A 2. rész szólt róla. Végül ő is ott kötött ki, ahol az első rész játszódik. A későbbiekben (talán a 4. részben) láthattuk, hogy ő is levágja a lábát, hogy kiszabaduljon. Őt találja meg Amanda és megpróálja megölni. Aztán a rész végén a rendőrnek szétloccsan a feje a két jégtömb között.miihii írta:Fűrész 7A doki,aki az első részben lefűrészelte a lábát h kijusson,most megint feltűnt és mutatták,h Jigsaw ápolta amíg felépül.De kérdem én,nem ő volt az,akit Amanda visszarángatott a mellékhelyiségbe és zacskót húzott a fejére és megfojtotta?Lehet h már én is belezavarodtam,de ha emlékszik rá vki,megmagyarázná?Most lusta vagyok végigpörgetni a részeket,h melyikben volt ez a jelenet és ki volt az alany.Köszi..Remélem már vége lesz tényleg ezzel.
a hiba ott kezdődik,h egyből nekiálltál a Friends utántorrentkiller írta:Most végeztem a Jóbarátok 10. évadjával. Elkezdtem a Joey-t is nézni. Nem tudom mások hogy vannak vele, de annyira ez nekem nem jön be. Igaz, hogy kicsit más, de egyedül Joey hülyeségeire építeni egy sorozatot... hát nem tudom nekem valahogy "üresnek" tűnik a sztori a többi szereplő nélkül.
Önmagában nem rossz sori, de így, hogy a Jóbarátokra "építenek", így kicsit kevés.
Mi a ti véleményetek?
Google a barátod egyébként... De nem baj, más megkeresi neked:Z.Chris írta: Tud még valaki filmet tőle?
Szerkesztve. :
egy kis korrektúra következik, sorry:Z.Chris írta:Most néztem meg a A tökéletes trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
Tud még valaki filmet tőle?
Christopher Nolan.Z.Chris írta:Most néztem meg a A tökéletes trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
Szerkesztve. :
tökéletes trükk.. nem a legnagyobb.Z.Chris írta:Most néztem meg a A legnagyobb trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
The Dark KnightZ.Chris írta:Most néztem meg a A legnagyobb trükk-öt. Hát ezt nem lehet szavakba önteni. Christian Nolan valami eszméletlen, idén láttam tőle a Viharsziget,Eredet és A legnagyobb trükk című filmeket, de mind egytől-egyik valami eszméletlen lebilincselő,lélegzetelállító filmek.
Ha nem is lehetetlenség,de nagyon nehéz az biztos..de pont ez a lényegekurdt írta: TIM:
ha tényleg minden létező film megvan nekik, akkor gyakorlatilag lehetetlenség hármat kiválasztani...
a te hármasod elég jó, bár én a Harcosok klubját is eredeti nyelven nézném..továbbá mindenképp olyan filmeket választanék, ami nincs meg és rég láttam (vagy esetleg nagy kedvenc), illetve amiket a tévé alapból nem nagyon ad le (a Harcosok klubja szokott menni időnként)
A Pokoli lecke tényleg nagyon jó film, sokszor láttam, egyszer sem untam...Tim írta:Nagyon jó film,csak ajánlani tudom mindenkinek!kanty írta:Pokoli lecke eléggé érdekesnek tűnik. De Niro, Duston Hoffman, Brad PittMár töltöm is.
Na most,tételezzük fel hogy valami szerencsétlen okból kifolyólag otthon maradtok egyedül szilveszter este. Némi alkohol és egyéb olyan dolgok társaságában,ami növeli egy magányos ember komfortérzetét(mindenkinek a fantáziájára bízom mi is ez..én a popcornra gondoltam egyébként természetesen).Viszont a kábelszolgáltató felkínál 3 tetszőlegesen választható filmet ingyenesen,az on-line tékájából(minden ténylegesen létező film meg van nekik).Melyik hármat választanátok?
Az én hármas fogatom:Brian élete(eredeti szinkron Galla féle felirat),Harcosok klubja(szinkronos változat),Ananász expressz(eredeti nyelven,magyar felirattal) Remélhetőleg még tudnék olvasni..
De a papok szerepére, s "erkölcsösségére" gondoltamTim írta:
Ha a Pokoli leckét mondanád azt inkább elfogadnám..
Szó se róla tényleg jó film a Rózsa neve,de szerintem túl sok azonosság nincs a két filmben.Ha csak nem a papok szerepére gondolsz?
Akkor jól gondoltam. Csak hugom mondta, hogy öngyilkos lett..... Ezért nem értettem miután megnéztem a filmet.lui1698 írta:Ennél jobban már szerintem nem nagyon tudtak utalni a rendezők arra, hogy igen ott volt a srác az egyik épületben amibe repülő csapódott.LM10 írta:Emlékezz rám.
Nem rossz film. Egész jó a történet, de nekem zavaros a vége.
Most öngyilkos lett, vagy mi? Mert a végén a kiscsaj sulijában oda volt írva a dátum, hogy 2001.szeptember 11. És a csávó egy felhőkarcolóban volt. Szerintem oda csapódott be a gép, nem? Vagy mi történt, a vége homályos?
Ennél jobban már szerintem nem nagyon tudtak utalni a rendezők arra, hogy igen ott volt a srác az egyik épületben amibe repülő csapódott.LM10 írta:Emlékezz rám.
Nem rossz film. Egész jó a történet, de nekem zavaros a vége.
Most öngyilkos lett, vagy mi? Mert a végén a kiscsaj sulijában oda volt írva a dátum, hogy 2001.szeptember 11. És a csávó egy felhőkarcolóban volt. Szerintem oda csapódott be a gép, nem? Vagy mi történt, a vége homályos?