Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nekem is feltűnt, de nem tudtam volna ilyen frappánsan válaszolnigergo9 írta:Oviban meg 2-3doboz betonszofi is lecsúszott?Régen ment el napi 2-3 szál(kb 2-3 hónapja), most már csak alkalmanként.![]()
Bazz mintha 30éves lennél.
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűtAlkoholt is szalagavató környékén fogyasztottam először!
Oviban meg 2-3doboz betonszofi is lecsúszott?Régen ment el napi 2-3 szál(kb 2-3 hónapja), most már csak alkalmanként.
Persze, egyértelmű. Sőt sokan vannak olyanok akinek rendszeresen nap/doboz az átlaguk. Ha összejövetel van akkor meg még több...bence-barca írta:
De van, h 1-1,5 napi tart csak ki...
Én részemről rühellem, ha cigiznek és főleg azért mert jön a füst a pofámba. Ha jól esik neki szívja, csak lehetne figyelemmel másokra... Szerencsére csak 1-2 barátom van aki cigizik, de ők is meg tudják állni, ha velem vannak, hisz tudják, h nem nagyon szeretem.
Volt, hogy valahogy szóba jött több ismerősömnél is, h mondtam én olyan csajjal eleve nem jönnék össze, aki cigizik (vagy ahhoz nagyon-nagyon be kéne, h jöjjön) erre rácsodálkoztak, h ennyire nem bírod?
Egy szó mint száz: rühhelem
De van, h 1-1,5 napi tart csak ki...Mihu írta:Hát ha csak úgy számolok hogy egy doboz 2 napig tart ki, akkor az egy évben (ha jól tudom 580 ft egy doboz cigi) akkor az 106 ezer ft.
Hát ha csak úgy számolok hogy egy doboz 2 napig tart ki, akkor az egy évben (ha jól tudom 580 ft egy doboz cigi) akkor az 106 ezer ft.Bobberto írta: Édesanyám kiszámolta egyszer, de már nem rémlik. Több százezer volt, mivel apám egy kéménynek felelt meg, de anyám sem volt rest. Sosem értettem azokat a "tiniket", hogy hogy lehet rááldozni 1 doboz cigire is, ami már 500-600 esetlegesen több Ft-nál kezdődik. Inkább félreteszem.
Édesanyám kiszámolta egyszer, de már nem rémlik. Több százezer volt, mivel apám egy kéménynek felelt meg, de anyám sem volt rest. Sosem értettem azokat a "tiniket", hogy hogy lehet rááldozni 1 doboz cigire is, ami már 500-600 esetlegesen több Ft-nál kezdődik. Inkább félreteszem.Mihu írta:Jaja. Sokan hitelt vesznek fel karácsonykor, hogy a gyereknek tudjanak ajándékot venni. Utána meg fizetik a törlesztőrészletet, ami ugye gyorskölcsönöknél nem kicsi kamattal rendelkezik. Ha kiszámolnák hogy egy évben mennyit költenek cigire, akkor rögtön meglenne, hogy miből fognak venni ajándékot a gyerekeknek. Mert egy dohányosnak egy évben egy 100-as simán elmegy cigire.Bobberto írta: +1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Ezzel egyetértek. Nekem mikor napi 2-3 ment el, akkor 1 doboz, 1-2 hétig kitartott.Mihu írta:Jaja. Sokan hitelt vesznek fel karácsonykor, hogy a gyereknek tudjanak ajándékot venni. Utána meg fizetik a törlesztőrészletet, ami ugye gyorskölcsönöknél nem kicsi kamattal rendelkezik. Ha kiszámolnák hogy egy évben mennyit költenek cigire, akkor rögtön meglenne, hogy miből fognak venni ajándékot a gyerekeknek. Mert egy dohányosnak egy évben egy 100-as simán elmegy cigire.Bobberto írta: +1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Jaja. Sokan hitelt vesznek fel karácsonykor, hogy a gyereknek tudjanak ajándékot venni. Utána meg fizetik a törlesztőrészletet, ami ugye gyorskölcsönöknél nem kicsi kamattal rendelkezik. Ha kiszámolnák hogy egy évben mennyit költenek cigire, akkor rögtön meglenne, hogy miből fognak venni ajándékot a gyerekeknek. Mert egy dohányosnak egy évben egy 100-as simán elmegy cigire.Bobberto írta: +1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Ezzel én is pontosan így vagyokFecooo írta:körülöttem szinte minden haverom cigizik, állandóan kínálnak, mégse jutott eszembe elfogadni, még akkor sem, amikor részeg voltam...
olyan kocsmába jártam régebben, ahol MINDENKI cigizett rajtam kívül, még a tulaj is... szóval számomra az nem elfogadható érv, h "körülöttem mindenki cigizik, ezért gyújtottam rá..."
de ismétlem, nem az én dolgom, én csak leírtam az álláspontom...
+1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.Fecooo írta:körülöttem szinte minden haverom cigizik, állandóan kínálnak, mégse jutott eszembe elfogadni, még akkor sem, amikor részeg voltam...
olyan kocsmába jártam régebben, ahol MINDENKI cigizett rajtam kívül, még a tulaj is... szóval számomra az nem elfogadható érv, h "körülöttem mindenki cigizik, ezért gyújtottam rá..."
de ismétlem, nem az én dolgom, én csak leírtam az álláspontom...
Persze, aztán már én is rájöttem a bökkenőreMihu írta:Az alkalmanként meg a napi 2-3 szál az valahogy nem áll össze nekemMessithebest írta: Úgy kezdődött, és nem mondom hogy rá vagyok szokva, mert nem. Pl már vagy 3 hete nem cigiztem. Ezért is van az hogy, alkalmanként. Na látod én meg pont olyat kaptam, hogy mindenki cigizik körülöttem...
Na de ez már itt off.Persze, értem én hogy rosszul írtad, csak megjegyeztem
Az alkalmanként meg a napi 2-3 szál az valahogy nem áll össze nekemMessithebest írta: Úgy kezdődött, és nem mondom hogy rá vagyok szokva, mert nem. Pl már vagy 3 hete nem cigiztem. Ezért is van az hogy, alkalmanként. Na látod én meg pont olyat kaptam, hogy mindenki cigizik körülöttem...
Na de ez már itt off.
grat... biztos menő vagy tőle... nah mind1, nem az én dolgom...Messithebest írta: Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
jól tudod.Ezt pontosan a Varga Tamás úrtól kell megkérdezni, mivel ő a teljes körű szakértő ebben. Kertészeti egyetemet végzett, s jelenleg Kertészeti faiskolában is dolgozik, ha jól tudom.
Ezt pontosan a Varga Tamás úrtól kell megkérdezni, mivel ő a teljes körű szakértő ebben. Kertészeti egyetemet végzett, s jelenleg Kertészeti faiskolában is dolgozik, ha jól tudom.Rinku írta:Valaki megtudná mondani nekem, hogy mi az optimális kertöntözés? Mennyi időre állítsam be ilyen kániukálban az öntözőrendszer locsolási idejét? Több részből áll a kert, most részenként 6:00-kor indul 10 percre és 19:30-kor 25 percre az öntözés. Mivel nem szeretném elárasztani a gyepet esetlegesen meg a víz se olcsó, meg tudná mondani valaki, hogy mikor, hányszor egy nap, mennyi locsolási időre érdemes beállítani az öntözőrendszert, hogy az a vízmennyiség pont jó legyen neki ilyen verőfényes kánikulában? Köszi szépen előre is!
én nem vagyok szakértő,de inkább reggel szoktak őseim locsolni,mert akkor nincs felhevülve a növényzet és a talaj. adnak neki rendesen,mert a napközi kánikulában úgyis száradnak. este maximum nagyon későn van locsolásRinku írta:Valaki megtudná mondani nekem, hogy mi az optimális kertöntözés? Mennyi időre állítsam be ilyen kániukálban az öntözőrendszer locsolási idejét? Több részből áll a kert, most részenként 6:00-kor indul 10 percre és 19:30-kor 25 percre az öntözés. Mivel nem szeretném elárasztani a gyepet esetlegesen meg a víz se olcsó, meg tudná mondani valaki, hogy mikor, hányszor egy nap, mennyi locsolási időre érdemes beállítani az öntözőrendszert, hogy az a vízmennyiség pont jó legyen neki ilyen verőfényes kánikulában? Köszi szépen előre is!