Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.19. 20:08:02

kudu írta:Zozzy PÜ!

Schmitt Pál szerint a magyar nyelv bajban van

NapiFAIL!
bazze... :lol: :lol: :lol:
kudu
Entrenador del Barça

2011.06.19. 20:06:26

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.19. 20:03:51

Én sem cigiztem sose. Ez alatt azt értem,hogy bármikor is vettem volna,vagy rendszeresen akár napi 1 szállal is szívtam volna.

Pár régebbi buliban előfordult,h elszívtam 1 szálat, akkor is csak a hatás (cigi+pia) kedvéért. De már az is jó régen volt.

Mellettem bagózhatnak akárhányan akármennyit, én nem fogok rászokni, legyen az általános iskola (elég szomorú,hogy már ott kezdődik) közép suli, kolesz, vagy simán haveri kör.

Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...

szerk.:

ezt nem is tudtam,h ilyen fiatal vagy Messithebest, akkor már kezdem érteni ámokfutásod az F1 topikban:D bár az az idősebbeket nem menti fel még....:F :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.19. 20:02:04

gergo9 írta:
Régen ment el napi 2-3 szál(kb 2-3 hónapja), most már csak alkalmanként.
Oviban meg 2-3doboz betonszofi is lecsúszott? :D
Bazz mintha 30éves lennél. :)
ez nekem is feltűnt, de nem tudtam volna ilyen frappánsan válaszolni :lol:
Alkoholt is szalagavató környékén fogyasztottam először!
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt :D (2004. dec 4-én volt a szalagavatóm :P )

mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.19. 20:06:27-kor.
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.19. 20:00:55

Régen illetve néha most is elmegy buli közbe egy-egy szál. Bár a hónapját nem tudom mikor volt az utolsó.
Régen ugye a pia turbózásáért szívtuk , ugye ez a hatás már nincs meg ezért nem is nagyon kívánom már részegen sem.
De 17éves koromig a kezemben sem fogtam egy szálat sem.
Régen ment el napi 2-3 szál(kb 2-3 hónapja), most már csak alkalmanként.
Oviban meg 2-3doboz betonszofi is lecsúszott? :D
Bazz mintha 30éves lennél. :)

Jah vízipipa az nagyon gyakori , majd minden buliba de talán az nem olyan káros.
Bár erről is megoszlanak a vélemények.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2011.06.19. 20:02:13-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.19. 20:00:50

Én "megvédeném" a dohányosokat 6 éve dohányzom!
Természetesen amiből kiindult a beszélgetés jogos, ilyen fiatalon (13 év), abszolút nem indokolt, sőt "elítélendő" a dohányzás!Én úgy vagyok vele, ha az ember betölti a 18at, illetve később akkor már azért tisztában van a dolgokkal!Alkoholt is szalagavató környékén fogyasztottam először!Igen káros az egészségre, de nagyon felfújt dolog mostanság a dohányellenes téma!Részemről, ha nem jutok nikotinhoz nem örülök meg, s más dohányosról sem hallottam ilyesmit!Alkoholt meg drogtól meg embert ölnek, de tiltsuk be a dohányzást...!
Rengeteg káros étel, termék van, nem szabad egyik irányba se átesni a ló túloldalára!Én napi 6-8 szálat pöfékelek el...Az nem normális ha valaki több dobozzal, persze hatalmas respect aki nem dohányzik!
És Valdes is jól leírta stressz!Ez az a dolog amivel nem tudsz mit kezdeni, valaki vásárol, valaki eszik tőle, valaki dohányzik....Modern kor velejárója, sajnos!Vidéken Pista bácsi felkel 11kor benyom 2 páleszt, ráfüstöl 1 dobozzal, reggelire elfogyasztja a szalonnáját, kolbásszal, ebédre meg a jó pörkltjét, s él 80-90 évet!Mert körülötte 0 a stressz!
Egy átlag napon elindulsz, tuti elmegy előtted a busz, aggódsz, hogy beérsz-e, majd tele van a metró, mindenki lökdös, alig tudsz leszállni, 2 percet késtél a főnök leordítja a fejedet, s eléd csesz 77 millió feladatot, s még csak 1 órája keltél fel.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.19. 20:16:26-kor.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:58:42

bence-barca írta:
De van, h 1-1,5 napi tart csak ki...

Én részemről rühellem, ha cigiznek és főleg azért mert jön a füst a pofámba. Ha jól esik neki szívja, csak lehetne figyelemmel másokra... Szerencsére csak 1-2 barátom van aki cigizik, de ők is meg tudják állni, ha velem vannak, hisz tudják, h nem nagyon szeretem.
Volt, hogy valahogy szóba jött több ismerősömnél is, h mondtam én olyan csajjal eleve nem jönnék össze, aki cigizik (vagy ahhoz nagyon-nagyon be kéne, h jöjjön) erre rácsodálkoztak, h ennyire nem bírod?
Egy szó mint száz: rühhelem
Persze, egyértelmű. Sőt sokan vannak olyanok akinek rendszeresen nap/doboz az átlaguk. Ha összejövetel van akkor meg még több...

Ezzel én is így vagyok. Utálom a cigifüstöt, és a szememet pl nagyon bántja, huzamosabb ideig nem vagyok képes meglenni egy olyan helyiségben ahol vágni lehet a füstöt, mert olyan szinten csípi a szememet, hogy ki kell mennem szellőzni. Folyik a könnyem. Mikor Milánóban voltam meccsen, akkor leült mellénk két arab. Ott szívták a füves cigit mellettünk, és "szerencsére" pont úgy fújt a szél, hogy a füstöt amit kifújtak, pont a pofámba kaptam. Én ültem mellettük. És tiltott a stadionokban a dohányzás, de őket ez szemmel láthatóan nem zavarta, meg az se hogy a pofámba fújja a füstöt. A csajos témával egyébként én is hasonlóan vagyok. Igenis elrettentő tud lenni az, ha egy csaj cigizik. Pl volt már olyan hogy bejött egy csaj, egy társaságban voltunk, akkor láttam először, tök jól elvoltunk meg minden, aztán egyszercsak előkapta a táskából a dekket. Hát ott egy kicsit süllyedt a szememben. Én is úgy vagyok ezzel, hogy kizáró ok tud lenni a cigi.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.19. 19:51:59

Mihu írta:Hát ha csak úgy számolok hogy egy doboz 2 napig tart ki, akkor az egy évben (ha jól tudom 580 ft egy doboz cigi) akkor az 106 ezer ft.
De van, h 1-1,5 napi tart csak ki...

Én részemről rühellem, ha cigiznek és főleg azért mert jön a füst a pofámba. Ha jól esik neki szívja, csak lehetne figyelemmel másokra... Szerencsére csak 1-2 barátom van aki cigizik, de ők is meg tudják állni, ha velem vannak, hisz tudják, h nem nagyon szeretem.
Volt, hogy valahogy szóba jött több ismerősömnél is, h mondtam én olyan csajjal eleve nem jönnék össze, aki cigizik (vagy ahhoz nagyon-nagyon be kéne, h jöjjön) erre rácsodálkoztak, h ennyire nem bírod?
Egy szó mint száz: rühhelem
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.19. 19:51:43

Én nekem egy szívás volt eddig a max. :D
Nem is akarok egyébként rászokni.(nem mintha szívtam volna egyáltalán egyet is el...)
így van én is így vagyok, h nem éri meg, mert drága és büdös.
Remélem azért, h ezt pár év múlva is így fogom gondolni. :)
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.06.19. 19:53:08-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.19. 19:48:23

Cigis témához hozzászólva, 16 vagyok, cigiztem. Az előző fél évbe, napi rendszerességgel elment egy dobozzal. Ráadásul nem is ukrán cigiből, hanem piros Marlboroból.. :roll: Vezéregyéniség vagyok a baráti körömbe, meg mindenhol. Részemről nem divat. Hanem stressz oldás, mert igen, olyan gyerekkorom volt/ van amit máshogy nem tudok elviselni, csak hétvégi ivászattal, meg cigivel. Igaz utóbbiról sikeresen leszoktam, fogjuk rá. Nem kívánom senkinek.. Nem kell azt se mondani, hogy milyen jó dolgom lehet, ha futja olyan cigire naponta, ami 690-be kerül (igaz most csak 610) nem az anyuci által adott zsebpénzemből futotta rá, mert rohadtul nem kapok ilyesmit... :oops: Nem vagyok magamra büszke, ne is cigizzen senki, meg ne is igyon :!: De van olyan helyzet amikor indokolt..vagy ha nem is indokolt, vannak gyengébb emberek akik máshogy nem tudják elviselni a mindennapi gondokat..

Szerk.: Faterom az utóbbi két évbe, átlag, napi 3 doboz kék multit szívott el, na azt számoljátok ki, hogy éves szinten mennyibe jön ki... :roll: :?

Szerk.: Felettem ne ítélkezzen senki, senki nem tudhatja, a másik embernek milyen keresztet kell viselnie egy életen át, lehet az épp 7-es vagy, 70 éves.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.06.19. 19:59:32-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:46:01

Bobberto írta: Édesanyám kiszámolta egyszer, de már nem rémlik. Több százezer volt, mivel apám egy kéménynek felelt meg, de anyám sem volt rest. Sosem értettem azokat a "tiniket", hogy hogy lehet rááldozni 1 doboz cigire is, ami már 500-600 esetlegesen több Ft-nál kezdődik. Inkább félreteszem.
Hát ha csak úgy számolok hogy egy doboz 2 napig tart ki, akkor az egy évben (ha jól tudom 580 ft egy doboz cigi) akkor az 106 ezer ft.
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.19. 19:42:29

Mihu írta:
Bobberto írta: +1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Jaja. Sokan hitelt vesznek fel karácsonykor, hogy a gyereknek tudjanak ajándékot venni. Utána meg fizetik a törlesztőrészletet, ami ugye gyorskölcsönöknél nem kicsi kamattal rendelkezik. Ha kiszámolnák hogy egy évben mennyit költenek cigire, akkor rögtön meglenne, hogy miből fognak venni ajándékot a gyerekeknek. Mert egy dohányosnak egy évben egy 100-as simán elmegy cigire.
Édesanyám kiszámolta egyszer, de már nem rémlik. Több százezer volt, mivel apám egy kéménynek felelt meg, de anyám sem volt rest. Sosem értettem azokat a "tiniket", hogy hogy lehet rááldozni 1 doboz cigire is, ami már 500-600 esetlegesen több Ft-nál kezdődik. Inkább félreteszem.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:39:21

Mihu írta:
Bobberto írta: +1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Jaja. Sokan hitelt vesznek fel karácsonykor, hogy a gyereknek tudjanak ajándékot venni. Utána meg fizetik a törlesztőrészletet, ami ugye gyorskölcsönöknél nem kicsi kamattal rendelkezik. Ha kiszámolnák hogy egy évben mennyit költenek cigire, akkor rögtön meglenne, hogy miből fognak venni ajándékot a gyerekeknek. Mert egy dohányosnak egy évben egy 100-as simán elmegy cigire.
Ezzel egyetértek. Nekem mikor napi 2-3 ment el, akkor 1 doboz, 1-2 hétig kitartott.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:37:34

Mihu
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:34:48

Fecooo írta:körülöttem szinte minden haverom cigizik, állandóan kínálnak, mégse jutott eszembe elfogadni, még akkor sem, amikor részeg voltam...

olyan kocsmába jártam régebben, ahol MINDENKI cigizett rajtam kívül, még a tulaj is... szóval számomra az nem elfogadható érv, h "körülöttem mindenki cigizik, ezért gyújtottam rá..."

de ismétlem, nem az én dolgom, én csak leírtam az álláspontom...
Ezzel én is pontosan így vagyok :wink: A haveri körömben mindenki cigizik, bulikon ugye fokozott mennyiségben, mégsem jutott eszembe soha, hogy én is elszívjak egy szálat. És részemről is ennyi volt, mert attól hogy beszélünk róla, csak azért nem fogja valaki lerakni a bagót :d
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.19. 19:33:26

Fecooo írta:körülöttem szinte minden haverom cigizik, állandóan kínálnak, mégse jutott eszembe elfogadni, még akkor sem, amikor részeg voltam...

olyan kocsmába jártam régebben, ahol MINDENKI cigizett rajtam kívül, még a tulaj is... szóval számomra az nem elfogadható érv, h "körülöttem mindenki cigizik, ezért gyújtottam rá..."

+1. 21 éves fejemmel még egyszer sem gyújtottam rá és rohadtul nem is vonz. Papám is cigizett, ő is leszokott sajnos cs az utolsó éveiben. Szüleim is cigiztek, de Hál Isten ők is leszoktak. Még apám tolja ezt a elektromos cigit, de az legalább nem füstöli szét a házat. Engem is sokan kínálgattak így-úgy, de nem vitt rá a lélek. Egészségtelen, büdös és drága.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:29:27

Mihu írta:
Messithebest írta: Úgy kezdődött, és nem mondom hogy rá vagyok szokva, mert nem. Pl már vagy 3 hete nem cigiztem. Ezért is van az hogy, alkalmanként. Na látod én meg pont olyat kaptam, hogy mindenki cigizik körülöttem...

Na de ez már itt off.
Az alkalmanként meg a napi 2-3 szál az valahogy nem áll össze nekem :D Persze, értem én hogy rosszul írtad, csak megjegyeztem :wink:
Persze, aztán már én is rájöttem a bökkenőre :D Szóval: Régen ment el napi 2-3 szál(kb 2-3 hónapja), most már csak alkalmanként. Különben a felnőttek is többször megjegyezték: ki kell próbálni és az alapján dönteni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.19. 19:29:00

körülöttem szinte minden haverom cigizik, állandóan kínálnak, mégse jutott eszembe elfogadni, még akkor sem, amikor részeg voltam...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.19. 19:30:53-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.19. 19:24:17

Messithebest írta: Úgy kezdődött, és nem mondom hogy rá vagyok szokva, mert nem. Pl már vagy 3 hete nem cigiztem. Ezért is van az hogy, alkalmanként. Na látod én meg pont olyat kaptam, hogy mindenki cigizik körülöttem...

Na de ez már itt off.
Az alkalmanként meg a napi 2-3 szál az valahogy nem áll össze nekem :D Persze, értem én hogy rosszul írtad, csak megjegyeztem :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.19. 19:16:37

és íme a jövő nagyhatalmú politikusa... (ha vki nem állítja meg...)
(biztos vagyok benne, h egy nagyobb hal is van mögötte...)

http://[auto_cenzúra].blog.hu/2011/06/18/torok_mark

(sulitéma...)

más:
Messithebest írta: Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
grat... biztos menő vagy tőle... nah mind1, nem az én dolgom...

egyébként a szivar nem olyan káros, mert nem szokás letüdőzni, meg azt nem olyan gyakorisággal szív az ember, mint cigit
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.18. 15:04:14

Igen, már beszéltem vele jóval korábban, hogy ezt az hozzászólást megírtam, azt mondta, ő nem kifejezetten gyepre szakosodott, úgyhogy kérdezősködjek tovább. :) Na majd máshol! :) Azért köszönöm az ujjakat nem kímélő gépelést! :)
Football, bloody hell. /SAF/
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.18. 14:36:13

Ezt pontosan a Varga Tamás úrtól kell megkérdezni, mivel ő a teljes körű szakértő ebben. Kertészeti egyetemet végzett, s jelenleg Kertészeti faiskolában is dolgozik, ha jól tudom.
jól tudod. :wink:
van neki msn-e meg facebook-ja is ahol ezt meg tudod kérdezni Rinku. :wink: :)
Deus
Boixos Nois

2011.06.18. 14:18:41

Rinku írta:Valaki megtudná mondani nekem, hogy mi az optimális kertöntözés? Mennyi időre állítsam be ilyen kániukálban az öntözőrendszer locsolási idejét? Több részből áll a kert, most részenként 6:00-kor indul 10 percre és 19:30-kor 25 percre az öntözés. Mivel nem szeretném elárasztani a gyepet esetlegesen meg a víz se olcsó, meg tudná mondani valaki, hogy mikor, hányszor egy nap, mennyi locsolási időre érdemes beállítani az öntözőrendszert, hogy az a vízmennyiség pont jó legyen neki ilyen verőfényes kánikulában? Köszi szépen előre is!
Ezt pontosan a Varga Tamás úrtól kell megkérdezni, mivel ő a teljes körű szakértő ebben. Kertészeti egyetemet végzett, s jelenleg Kertészeti faiskolában is dolgozik, ha jól tudom.
KépKép
daffy
Madridista

2011.06.18. 14:02:19

Rinku írta:Valaki megtudná mondani nekem, hogy mi az optimális kertöntözés? Mennyi időre állítsam be ilyen kániukálban az öntözőrendszer locsolási idejét? Több részből áll a kert, most részenként 6:00-kor indul 10 percre és 19:30-kor 25 percre az öntözés. Mivel nem szeretném elárasztani a gyepet esetlegesen meg a víz se olcsó, meg tudná mondani valaki, hogy mikor, hányszor egy nap, mennyi locsolási időre érdemes beállítani az öntözőrendszert, hogy az a vízmennyiség pont jó legyen neki ilyen verőfényes kánikulában? Köszi szépen előre is!
én nem vagyok szakértő,de inkább reggel szoktak őseim locsolni,mert akkor nincs felhevülve a növényzet és a talaj. adnak neki rendesen,mert a napközi kánikulában úgyis száradnak. este maximum nagyon későn van locsolás
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.18. 13:45:37

Valaki megtudná mondani nekem, hogy mi az optimális kertöntözés? Mennyi időre állítsam be ilyen kániukálban az öntözőrendszer locsolási idejét? Több részből áll a kert, most részenként 6:00-kor indul 10 percre és 19:30-kor 25 percre az öntözés. Mivel nem szeretném elárasztani a gyepet esetlegesen meg a víz se olcsó, meg tudná mondani valaki, hogy mikor, hányszor egy nap, mennyi locsolási időre érdemes beállítani az öntözőrendszert, hogy az a vízmennyiség pont jó legyen neki ilyen verőfényes kánikulában? Köszi szépen előre is!
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése