Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:
pedig én is ezt írtam, máshogy fogalmazva:
nem is kell érdekeljen más véleménye, majd ha nagyobb leszel, és látod a kicsik "keménykedéseit" megvilágosodsz:Dozsimiki írta: Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...
Persze, ha te mondod biztosan....Tocy írta:[
majd fog pár év múlva...
majd fog pár év múlva...Messithebest írta:Tocy írta:
Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkbár én a magam részéről csak elvétve szívok cigit, kizárólag bulik közben szoktam, de vízipipázni azért elég gyakran...körülöttem aki rászokott a dohányzásra azok túlnyomó többsége a stressz miatt...persze van Messithebest-féle is, aki még általános iskolás kissrác, és attól lesz kemény. De ez a ritkább
Thx, ez kummára jól esett...... Na mind1 pont nem érdekel mások véleménye.....
pedig én is ezt írtam, máshogy fogalmazva:Messithebest írta:Tocy írta:
Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkbár én a magam részéről csak elvétve szívok cigit, kizárólag bulik közben szoktam, de vízipipázni azért elég gyakran...körülöttem aki rászokott a dohányzásra azok túlnyomó többsége a stressz miatt...persze van Messithebest-féle is, aki még általános iskolás kissrác, és attól lesz kemény. De ez a ritkább
Thx, ez kummára jól esett...... Na mind1 pont nem érdekel mások véleménye.....
nem is kell érdekeljen más véleménye, majd ha nagyobb leszel, és látod a kicsik "keménykedéseit" megvilágosodsz:Dozsimiki írta: Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...
Tocy írta:
Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkBob_Marley írta:Én "megvédeném" a dohányosokat 6 éve dohányzom!
Természetesen amiből kiindult a beszélgetés jogos, ilyen fiatalon (13 év), abszolút nem indokolt, sőt "elítélendő" a dohányzás!Én úgy vagyok vele, ha az ember betölti a 18at, illetve később akkor már azért tisztában van a dolgokkal!Alkoholt is szalagavató környékén fogyasztottam először!Igen káros az egészségre, de nagyon felfújt dolog mostanság a dohányellenes téma!Részemről, ha nem jutok nikotinhoz nem örülök meg, s más dohányosról sem hallottam ilyesmit!Alkoholt meg drogtól meg embert ölnek, de tiltsuk be a dohányzást...!
Rengeteg káros étel, termék van, nem szabad egyik irányba se átesni a ló túloldalára!Én napi 6-8 szálat pöfékelek el...Az nem normális ha valaki több dobozzal, persze hatalmas respect aki nem dohányzik!
És Valdes is jól leírta stressz!Ez az a dolog amivel nem tudsz mit kezdeni, valaki vásárol, valaki eszik tőle, valaki dohányzik....Modern kor velejárója, sajnos!Vidéken Pista bácsi felkel 11kor benyom 2 páleszt, ráfüstöl 1 dobozzal, reggelire elfogyasztja a szalonnáját, kolbásszal, ebédre meg a jó pörkltjét, s él 80-90 évet!Mert körülötte 0 a stressz!
Egy átlag napon elindulsz, tuti elmegy előtted a busz, aggódsz, hogy beérsz-e, majd tele van a metró, mindenki lökdös, alig tudsz leszállni, 2 percet késtél a főnök leordítja a fejedet, s eléd csesz 77 millió feladatot, s még csak 1 órája keltél fel.....
konkrétan ebben egy netbooknak megfelelő proci és videókártya van, a RAM is kevés (ha netbookról van szó, akkor nem értem, hogy lehet 15,6os kijelzője). Ehhez kapsz még egy 50ezres vindózt (ami szintén egy nagy kalap kaki, csak hát ugye CoD, Fifa stb.XaviMessifan írta: asus:
15,6" Led, AMD Dual Core C50 2GBddr3, 320GB , HD 6310M, DVD RW,WebCam, Windows 7 Starter, MS office starter 2010
Na ez már tisztességesebb dolog, bár a 6 giga ram-nak nincs sok értelme, ha nem 64 bites oprendszert használsz hozzáXaviMessifan írta: egy másik meg LG:
proci: AMD Athlon II DC P 360 2,3 GHz
mon: 15,6" High Definition WLED
memoria: 6GB
HDD: 500GB
videokártya: ATI HD 4250
CD/DVD: 8x+/- RW
Wlan+bluetooth, 1,3 MpWcam, 6cell, free DOS, 7-in-1 CR,3xUSB
Smilek nem lettek beleidézve....FtcSikiHun írta:Messithebest írta: Pedig már párszor utaltam rá Very Happy Hát most, meg lehet érteni, ilyen ellenszenves karakter mint Vettel, nem igen volt még az f1ben......Ebben hol a poén?
Látom te is érted a poént
Messithebest írta: Pedig már párszor utaltam rá Very Happy Hát most, meg lehet érteni, ilyen ellenszenves karakter mint Vettel, nem igen volt még az f1ben......
Ebben hol a poén?
Látom te is érted a poént
Látom te is érted a poéntFecooo írta:nem-e?Pedig már párszor utaltam rá Very Happy Hát most, meg lehet érteni, ilyen ellenszenves karakter mint Vettel, nem igen volt még az f1ben......
előre elnézést kérek a Schumi-fanoktól, de Májkülnek voltak azért elég rendesen mutatványai, vmint ott van most Webber...
a lényeg az, h nem lehet így kijelenteni, h Vettel ellenszenves... (max úgy, ha hozzáteszed, h neked az...)
kinek-mi... ha objektíven nézem a dolgokat, akkor a következő pilótákra lehet mondani, h nem éppen szimpatikus "játékosok":
Schumi,Alonso,Hamilton,Webber,Coulthard,Montoya...
ez a sport ilyen, ebben a sportban az ilyenek tudnak érvényesülni elsősorban...
megjegyzés: nekem korábban szimpatikus volt Alonso és Hamilton is, amióta a vörösökhöz ment Alonso, vhogy megváltozott... Hamilton megváltozása meg kb arra az időre tehető, amikor eldöntötte, h két fekete fülbevalót fog hordani... lehet véletlen, de tavaly óta azért mindketten bőven "romlottak"...
ettől függetlenül nem férgezem le egyiket se, nem drukkolok egyikük ellen sem...
nem-e?Pedig már párszor utaltam rá Very Happy Hát most, meg lehet érteni, ilyen ellenszenves karakter mint Vettel, nem igen volt még az f1ben......
Pedig már párszor utaltam ráozsimiki írta:Én sem cigiztem sose. Ez alatt azt értem,hogy bármikor is vettem volna,vagy rendszeresen akár napi 1 szállal is szívtam volna.
Pár régebbi buliban előfordult,h elszívtam 1 szálat, akkor is csak a hatás (cigi+pia) kedvéért. De már az is jó régen volt.
Mellettem bagózhatnak akárhányan akármennyit, én nem fogok rászokni, legyen az általános iskola (elég szomorú,hogy már ott kezdődik) közép suli, kolesz, vagy simán haveri kör.
Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...
szerk.:
ezt nem is tudtam,h ilyen fiatal vagy Messithebest, akkor már kezdem érteni ámokfutásod az F1 topikban:D bár az az idősebbeket nem menti fel még....:F
ozsimiki írta:
akinek nem inge ugye... látszik,h próbálod menteni magad:)
hajrá! aki tényekre hivatkozva véd valakit a TÁMADÁSOKTÓL, azt nem nevezném "cikinek", aki támad az első számára vélt adandó alkalommal, csak úgy, azt már inkább.
nah copyzz még pár poénos, frappáns jelzőt, mondatod, hadd legyen sikered (legalább itt)
De bolond aki állja....Mihu írta:Van egy ilyen "mondás" hogy "szépre száll a füst". Örülj nekibence-barca írta:A legrosszabb az, ami igazából más szempontból vicces, h lehetek ilyen szerencsétlen, de mikor vagyok egy társaságban, ahol cigiznek és jön a füst az arcomba átülök. Akkor meg odamegy a füst, mert a szél arra kezd el fújni. Egyszóval ahova ülök arra jön a füst![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Van egy ilyen "mondás" hogy "szépre száll a füst". Örülj nekibence-barca írta:A legrosszabb az, ami igazából más szempontból vicces, h lehetek ilyen szerencsétlen, de mikor vagyok egy társaságban, ahol cigiznek és jön a füst az arcomba átülök. Akkor meg odamegy a füst, mert a szél arra kezd el fújni. Egyszóval ahova ülök arra jön a füst![]()
akinek nem inge ugye... látszik,h próbálod menteni magad:)gergo9 írta:Önkritika?ozsimiki írta: szerk.:
ezt nem is tudtam,h ilyen fiatal vagy Messithebest, akkor már kezdem érteni ámokfutásod az F1 topikban:D bár az az idősebbeket nem menti fel még....:F![]()
Apámnál nem volt ritka az 1 doboz/nap :/ és akkor még anyám is, de jó hogy már nincs. Nem tudtam elviselni azt a bűzt, főleg a wc-ben. Ha ott reggel elment előttem apám, akkor [auto_cenzúra] füstmérgezést kaptam és még a ruhámba is beszívta magát :/Mihu írta:Hát ha csak úgy számolok hogy egy doboz 2 napig tart ki, akkor az egy évben (ha jól tudom 580 ft egy doboz cigi) akkor az 106 ezer ft.Bobberto írta: Édesanyám kiszámolta egyszer, de már nem rémlik. Több százezer volt, mivel apám egy kéménynek felelt meg, de anyám sem volt rest. Sosem értettem azokat a "tiniket", hogy hogy lehet rááldozni 1 doboz cigire is, ami már 500-600 esetlegesen több Ft-nál kezdődik. Inkább félreteszem.