Cigis témához hozzászólva, 16 vagyok, cigiztem. Az előző fél évbe, napi rendszerességgel elment egy dobozzal. Ráadásul nem is ukrán cigiből, hanem piros Marlboroból..

Vezéregyéniség vagyok a baráti körömbe, meg mindenhol. Részemről nem divat. Hanem stressz oldás, mert igen, olyan gyerekkorom volt/ van amit máshogy nem tudok elviselni, csak hétvégi ivászattal, meg cigivel. Igaz utóbbiról sikeresen leszoktam, fogjuk rá. Nem kívánom senkinek.. Nem kell azt se mondani, hogy milyen jó dolgom lehet, ha futja olyan cigire naponta, ami 690-be kerül (igaz most csak 610) nem az anyuci által adott zsebpénzemből futotta rá, mert rohadtul nem kapok ilyesmit...

Nem vagyok magamra büszke, ne is cigizzen senki, meg ne is igyon

De van olyan helyzet amikor indokolt..vagy ha nem is indokolt, vannak gyengébb emberek akik máshogy nem tudják elviselni a mindennapi gondokat..
Szerk.: Faterom az utóbbi két évbe, átlag, napi 3 doboz kék multit szívott el, na azt számoljátok ki, hogy éves szinten mennyibe jön ki...
Szerk.: Felettem ne ítélkezzen senki, senki nem tudhatja, a másik embernek milyen keresztet kell viselnie egy életen át, lehet az épp 7-es vagy, 70 éves.