Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is bírom az ilyen jellegű sorozatokat. úgyhogy a napokban megnézemmiihii írta:Most végeztem egy újabb HBO-s minisorozattal:
House of Saddam (A Szaddam klán)
Ez a 4 részes széria az iraki diktátor életét mutatja be a hatalomra kerülésétől az elfogásáig.Nekem nagyon tetszett,így merem ajánlani.
Na,az pölö nekem kimaradt,mint ahogy sok más is egészen biztosFernando írta:Én pl a Rómát is nagyon csíptem. Azis HBO-s product.
Más.: Megnéztem ma a Rózsaszín párduc 2-t! Nagyon jó lett ez a része is. Szakadtam egy-két jelenetenPersze vannak benne visszatérő mötívümok de jó kis film! 10/8
![]()
csababarca írta:Ma megnéztem barátnőmmel a Szerelmünk lapjai c. filmet.
ELég pesszimistán ültem neki a filmnek,gondoltam,nah megint egy csöpögős,amcsi film...
Tévedtem,bevallom,tetszett a film,magával ragadó szvsz.
Nálam a műfajában a legjobb,amit valaha láttam.
Saját produkció.lui1698 írta:Érdekesen hangzik. Szeretem az ilyen típusú cuccot.miihii írta:Most végeztem egy újabb HBO-s minisorozattal:
Ez a 4 részes széria az iraki diktátor életét mutatja be a hatalomra kerülésétől az elfogásáig.Nekem nagyon tetszett,így merem ajánlani.
Amúgy az, hogy "HBO-s sorozat" az csak arra vonatkozik, hogy a HBO-n nyomják, vagy a csatorna készíti is műsorokat?
Érdekesen hangzik. Szeretem az ilyen típusú cuccot.miihii írta:Most végeztem egy újabb HBO-s minisorozattal:
A Skinsnek nincs föszereplője, hanem az egész brigád az. Minden rész vki másra koncentrál, vagy mindenkire.Benga írta:De szerintem nem egy csajra gondolunkSzóval nem az jött be, hanem a főszereplő, bár nem szerepelt annyit.
Amúgy a Spangli/Nancy ül a fűben nem rossz. Láttam az első két három részt kb. Majd valamikor folyt köv.
Ja Michelle?Benga írta:De szerintem nem egy csajra gondolunkSzóval nem az jött be, hanem a főszereplő, bár nem szerepelt annyit.
Amúgy a Spangli/Nancy ül a fűben nem rossz. Láttam az első két három részt kb. Majd valamikor folyt köv.
Figyelj majd rájössz h nem ő a főszereplő csaj de a tegnapi rész télleg nem volt rossz ha először láttad akk pont jó részre kapcsoltál.Én most a Weedsre(Spangli) kattantam rá nagyon szntem jó sorozat magyarul egész jó még angolul nem náéztem de rem olyan lesz mint a How i met your mother h mind1 h h nézemBenga írta: szerk: Ja, és a Skinst is szinkronnal szereztem be, szóval így lesz, jó lesz. Tegnap éjfél után véletlenül kapcsoltam a Coolra és eléggé megfogott a dolog főleg a főszereplő csaj, szóval megér egy próbát az első évad. Ha erősen közepes az se problem.
jézuskennyke04 írta:ha már pihent kell akkor inkább:
:D:D:D:D:D
Skinsnél ezek a kijelentések elég erősek. Egyszerűen borzasztó a szinkron! Részben azért, mert nem jó az egész, részben azért, mert a Skins nagyon nehezen átültethető magyarra. Az első két évadban 4-5 különböző akcentus keveredik, s ezt nálunk nehéz leutánozni...torrestoni írta:Nem hiszem, hogy ez esetben ez lényeges kérdés lehet.Benga írta:A Skinst szinkronosan vagy felirattal nézzem? Tegnap láttam a Cool-on egy részt a második évadból asszem és nagyon bejött.
A magyar szinkron világszínvonalú, érdekességképp nézz meg egy-két spanyol, vagy francia szinkront...
ha már pihent kell akkor inkább:Forcabarca8 írta:és ott van sztem a legpihentebb agyú rajzfilm: a Freakazoid!
A Loui élete tényleg nagyon ott volt.palesz77 írta:hódító hódok?torrestoni írta:Tom & Jerry (sokan nem is tudják, többszörös Oscar-díjas), Looney Tunes, Chowder, Álmok háza, Nyomi szerencsétlen utazásai, vagy ha eltekintek a CN-től, akkor a Simpson család, a Gumimacik, Runcájsz, Hupikék törpikék, Spongyabob, Cápali és Cápeti, Mekk Elek, Kacsamesék, Chip & Dale, Kisszifúr, Family Guy.meg volt valami rajzfilm egy kis lila pókról. aztnagyon imádtam. de mamár csak egy gyerekeknek szóló rajzfilm tud lekötni(a tom és jerrin kvül. mert ugye a south park stílus nem ide tartozik
) és az a Loui élete
![]()
bakker, az a világ legjobb rajzfilmje. halálra röhögöm magam rajta. tényleg hatalmas.
amúgy a vasálarcos bizgtos jó film, de a 2/3-ánál sose tudok továbjutni. néztük suliba, vége az órának, soha töbet nem hozták be. 2-szer otthon, egyszer nagyon későn kezdődött, és elaludtam a reklámon, egyszer meg marha nagy vihar volt, és ki kellett kapcsolni a TV-ttalán legközelebb(akkor tuti Barca meccs lesz
)