Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.19. 01:16:45

miihii írta:Most végeztem egy újabb HBO-s minisorozattal:
House of Saddam (A Szaddam klán)
Ez a 4 részes széria az iraki diktátor életét mutatja be a hatalomra kerülésétől az elfogásáig.Nekem nagyon tetszett,így merem ajánlani.
Én is bírom az ilyen jellegű sorozatokat. úgyhogy a napokban megnézem :)
Köszi az ajánlást Mihi :wink:
miihii
KHAL

2009.08.19. 01:16:19

Fernando írta:Én pl a Rómát is nagyon csíptem. Azis HBO-s product.

Más.: Megnéztem ma a Rózsaszín párduc 2-t! Nagyon jó lett ez a része is. Szakadtam egy-két jeleneten :D Persze vannak benne visszatérő mötívümok de jó kis film! 10/8 :wink:
Na,az pölö nekem kimaradt,mint ahogy sok más is egészen biztos :wink:

Más.
A Pink Panther 2 viszont nem maradt ki és nekem is naon bejött 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.19. 01:08:28

Én pl a Rómát is nagyon csíptem. Azis HBO-s product.

Más.: Megnéztem ma a Rózsaszín párduc 2-t! Nagyon jó lett ez a része is. Szakadtam egy-két jeleneten :D Persze vannak benne visszatérő mötívümok de jó kis film! 10/8 :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.08.19. 01:04:45

csababarca írta:Ma megnéztem barátnőmmel a Szerelmünk lapjai c. filmet.

ELég pesszimistán ültem neki a filmnek,gondoltam,nah megint egy csöpögős,amcsi film...

Tévedtem,bevallom,tetszett a film,magával ragadó szvsz.

Nálam a műfajában a legjobb,amit valaha láttam.
:shock: viccelsz? én is tegnap (kedden) néztem meg ezt a filmet
én is eléggé nehezen indultam neki de a végére nem volt ez rossz film, szép volt és tényleg érdemes megnézni ezt az igaz szerelemről

10/8.5
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
miihii
KHAL

2009.08.19. 00:59:09

lui1698 írta:
Ez a 4 részes széria az iraki diktátor életét mutatja be a hatalomra kerülésétől az elfogásáig.Nekem nagyon tetszett,így merem ajánlani.
Érdekesen hangzik. Szeretem az ilyen típusú cuccot.

Amúgy az, hogy "HBO-s sorozat" az csak arra vonatkozik, hogy a HBO-n nyomják, vagy a csatorna készíti is műsorokat? :roll:
Saját produkció.
Már igen sok saját készítésű HBO-s sorozat készült és amennyit láttam,maxi ajánlós.
Gyilkos megszállás (Generation Kill)
Ez az iraki megszállást mutatja amcsi részről 7 részben.
Elit alakulat (Band of Brothers)
Ez meg II. világháborús bugi.10 rész.
Maffiózók (The Sopranos)
Ez is maffiás,csak ez az olasz vonalat mutatja be,kőkemény 8) 6 évad.
A drót (The Wire)
Ezt hagytam a végére,pedig az első számú (nálam 8) )Talán nem kell bemutatni ezt a gettós-drogos-policés sorozatot.5 évad.

És még biztos van sok,de most ennyi jutott eszembe így elsőre...
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.19. 00:43:59

Érdekesen hangzik. Szeretem az ilyen típusú cuccot.

Amúgy az, hogy "HBO-s sorozat" az csak arra vonatkozik, hogy a HBO-n nyomják, vagy a csatorna készíti is műsorokat? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
miihii
KHAL

2009.08.19. 00:35:50

Most végeztem egy újabb HBO-s minisorozattal:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.18. 20:28:13

Nekem a kedvenc Cartoon Network rajzfilmem a Totál dráma sziget. :lol: :lol: Szerintem hatalmas. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.18. 20:21:05

Nálam top sorozat mindig is a Scrubs és a How i met your mother lesz. :lol:
Kép<-- Katt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.08.18. 20:12:49

Ma megnéztem barátnőmmel a Szerelmünk lapjai c. filmet.

ELég pesszimistán ültem neki a filmnek,gondoltam,nah megint egy csöpögős,amcsi film...

Tévedtem,bevallom,tetszett a film,magával ragadó szvsz.

Nálam a műfajában a legjobb,amit valaha láttam.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Benga
Entrenador del Barça

2009.08.18. 20:09:59

Nnna utánajártam. Szóval nálam a number one Effy :D ezt így egy rész utána kijelenthetem. De este elkezdem normálisan a dolgot.

Amúgy ma megnéztem a Taken-t 10/9 a maga műfajában simán.
Ami jó volt a héten az a Spancserek, nekem valahogy átjött ráadásul Sidney-vel alapból megnyertek maguknak. Múlthéten a Pomponsrácokat lestem meg, azt csak ajánlani tudom mindenkinek :D pont olyan hangulattal ültem le, hogy helyenként hangosan röhögős volt.
A héten megcélzom a mozit ésvalakivel elmegyek a Tarantino filmre. A magyar címét valahogy nem jó érzés leírni. :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.18. 20:02:37

Benga írta:De szerintem nem egy csajra gondolunk :D Szóval nem az jött be, hanem a főszereplő, bár nem szerepelt annyit.
Amúgy a Spangli/Nancy ül a fűben nem rossz. Láttam az első két három részt kb. Majd valamikor folyt köv.
A Skinsnek nincs föszereplője, hanem az egész brigád az. Minden rész vki másra koncentrál, vagy mindenkire. :wink:
A Weeds nekem nem jött be 1 rész alapján, olyan... semmilyen. :roll:
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.18. 20:01:40

Benga írta:De szerintem nem egy csajra gondolunk :D Szóval nem az jött be, hanem a főszereplő, bár nem szerepelt annyit.
Amúgy a Spangli/Nancy ül a fűben nem rossz. Láttam az első két három részt kb. Majd valamikor folyt köv.
Ja Michelle?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Benga
Entrenador del Barça

2009.08.18. 20:00:21

De szerintem nem egy csajra gondolunk :D Szóval nem az jött be, hanem a főszereplő, bár nem szerepelt annyit.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.18. 19:57:47

Benga írta: szerk: Ja, és a Skinst is szinkronnal szereztem be, szóval így lesz, jó lesz. Tegnap éjfél után véletlenül kapcsoltam a Coolra és eléggé megfogott a dolog főleg a főszereplő csaj, szóval megér egy próbát az első évad. Ha erősen közepes az se problem.
Figyelj majd rájössz h nem ő a főszereplő csaj de a tegnapi rész télleg nem volt rossz ha először láttad akk pont jó részre kapcsoltál.Én most a Weedsre(Spangli) kattantam rá nagyon szntem jó sorozat magyarul egész jó még angolul nem náéztem de rem olyan lesz mint a How i met your mother h mind1 h h nézem :D
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Benga
Entrenador del Barça

2009.08.18. 19:52:48

Hát köszi mindenkinek.
Nekem pl a HIMYM szinkronnal jött be. A negyedik évad itt pihen feliratosan, de valahogy nem visz rá a lélek ha előtte három évadot szinkronnal néztem meg bármennyire is várós valahogy kibírom.

szerk: Ja, és a Skinst is szinkronnal szereztem be, szóval így lesz, jó lesz. Tegnap éjfél után véletlenül kapcsoltam a Coolra és eléggé megfogott a dolog főleg a főszereplő csaj, szóval megér egy próbát az első évad. Ha erősen közepes az se problem.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.08.18. 19:40:25

elsősorban feliratosan nézek én is filmeket (sorozatokat nem annyira, egyedül Dr. House), de nem azért mert rossznak tartom a magyar szinkront, hanem, mert egyszerűen kifolyik a könnyem néha, h zseniális filmek is amcsiba már BD-en jön már ki, mire itt jobb esetbe adják moziba :roll: szóval mire megjelenik szinkronnal, már úgyse bírom megállni :oops:
Skins tipikusan az a sorozat, hogy teljesen mindegy hogy nézed, mert annyira lényegtelen,a felirat se biztos h átadja jobban a poént, mint a száj mozgásához kicsit átvariált szinkron. A brit akcentus is csak akkor dob rajta, ha érted is (szóval mint nekem aki inkább németes, biztos nem ez lenne az oka, hogy úgy nézzem). De ha csak ráfüggtél és néznéd már, akkor felirat, mivel nincs mindre szinkron és a legrosszabb szerintem keverni. Viszont ha csak Tv-be, vagy nem rohansz vele, akkor jó szinkronosan is.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.18. 19:21:06

Skins csak angolul jó, a brit akcentus és a szóhasználat az ami megkülönbözteti az amcsi sorozatoktól. Bár igaz hogy nem ér sokat a véleményem ez ügyben, mert mindent eredeti nyelven nézek meg, és ami nem angol, ahhoz is angol feliratot használok. :)
Amúgy egész jó a Skins, könnyed kikapcsolódás. 3 szezont már nem bírtam annyira (pár rész után feladtam), mert szétment a csapat. Így is csak Effy miatt ültem le erre a szezonra. :P
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.18. 19:14:00

kennyke04 írta:ha már pihent kell akkor inkább:
Kép
:D:D:D:D:D:D
jézus :shock: én meg ezt kihagytam a kedvenceim közül? :lol: :lol: ha meglátom, hogy megy, még anyám is leül mellém :lol: :lol: pedig 17 vagyok, mondom, mamár csak Loui életét nzek(bár nem hiszem, hogy megy még :? meg tom és jerryt, na meg ezt) ekkora ökörséget ki talált ki? :D sok mai korombeli komolyan hasonlít rá :lol: :lol: :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.18. 19:10:07

Értelek Rhynn, nyilván számodra egy, a kedvencek közül, esetleg nagy ínyenc vagy. Azonban mégis úgy gondolom finoman túloztál, ahogy talán én is első ízben.

Én is belenéztem, s utánaolvastam, de számomra nem volt ennyire szimpatikus, sőt mi több, meg mertem kockáztatni, hogy ha Benga nem kíván esettanyulmányt írni róla, s nem érdekli túlzottan a brit akcentusok kavalkádja, csupán csak az egyszerű szórakozás lebeg a szeme előtt, akkor ezt a számomra komolyabb mondanivaló nélküli (oké, egész jó perspektívát ad egy félig kitalált, félig valós angol tinivilágról, de ez önmagában nihill...) sorozatot felelősség nélkül nézze meg szinkronosan. Persze lehetséges, hogy én bámulok szemző mögül előre, de a mostani fiatalok nagy része hihetetlen mértékben kampányol immár minden ellen, ami magyar, túlértékelnek értéktelen filmeket, s mindenféle hülyeséget belemagyaráznak (mint pl. jobb hangzás, akcentusok, mondanivaló), ettől még badarságnak tartom, hogy egy ilyen gyenge színészi teljesítményektől pezsgő sorozat, még ha szórakoztató is, értékesebb feliratosan - a téma megszállottjain kívül -, mint a világklasszis magyar szinkronnal.
Félreértés ne essék, el tudom fogadni azon véleményeket, melyek a sokszor értékelhetetlen feliratokat, s ilyen-olyan dolgokat arra használnak fel, hogy a szinkronunkat degradálják vele. Ettől még furcsállom.

Benge koma, azt hiszem olvasd el mégegyszer az előző hozzászólásom, csapd hozzá ezt és amit Rhynn elkövetett, s vond le a konklúziót, mennyire érdekes, mennyire lényeges a szórakozás, ecetera.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.18. 19:15:36-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Benga
Entrenador del Barça

2009.08.18. 16:22:28

Hát most nem lettem okosabb. Legalábbis nem sokkal.
A Gossip Girl-t viszont határozottan felirattal ajánlottak és most szert tettem nagyjából az egész első évadra szóval keresem a feliratot és neki is esek.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.08.18. 15:50:48

torrestoni írta:
Benga írta:A Skinst szinkronosan vagy felirattal nézzem? Tegnap láttam a Cool-on egy részt a második évadból asszem és nagyon bejött.
Nem hiszem, hogy ez esetben ez lényeges kérdés lehet.

A magyar szinkron világszínvonalú, érdekességképp nézz meg egy-két spanyol, vagy francia szinkront...
Skinsnél ezek a kijelentések elég erősek. Egyszerűen borzasztó a szinkron! Részben azért, mert nem jó az egész, részben azért, mert a Skins nagyon nehezen átültethető magyarra. Az első két évadban 4-5 különböző akcentus keveredik, s ezt nálunk nehéz leutánozni...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.08.18. 14:59:02

Forcabarca8 írta:és ott van sztem a legpihentebb agyú rajzfilm: a Freakazoid!
ha már pihent kell akkor inkább:
Kép
:D:D:D:D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2009.08.18. 18:25:03-kor.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.08.18. 14:35:17

ha már mese, akkor: Chowder! meg persze a Narancs, Tetves és Dugó - Retek egér :lol:

és ott van sztem a legpihentebb agyú rajzfilm: a Freakazoid!
Kép

tényleg, ezt valahonnan le lehet tölteni? sehol se nincsen :roll:
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.18. 14:27:54

palesz77 írta:
torrestoni írta:Tom & Jerry (sokan nem is tudják, többszörös Oscar-díjas), Looney Tunes, Chowder, Álmok háza, Nyomi szerencsétlen utazásai, vagy ha eltekintek a CN-től, akkor a Simpson család, a Gumimacik, Runcájsz, Hupikék törpikék, Spongyabob, Cápali és Cápeti, Mekk Elek, Kacsamesék, Chip & Dale, Kisszifúr, Family Guy.
hódító hódok? :lol: meg volt valami rajzfilm egy kis lila pókról. aztnagyon imádtam. de mamár csak egy gyerekeknek szóló rajzfilm tud lekötni(a tom és jerrin kvül. mert ugye a south park stílus nem ide tartozik :D ) és az a Loui élete :lol: :lol: bakker, az a világ legjobb rajzfilmje. halálra röhögöm magam rajta. tényleg hatalmas.

amúgy a vasálarcos bizgtos jó film, de a 2/3-ánál sose tudok továbjutni. néztük suliba, vége az órának, soha töbet nem hozták be. 2-szer otthon, egyszer nagyon későn kezdődött, és elaludtam a reklámon, egyszer meg marha nagy vihar volt, és ki kellett kapcsolni a TV-t :evil: talán legközelebb(akkor tuti Barca meccs lesz :D )
A Loui élete tényleg nagyon ott volt. :D. Különösen a családapa.
A régi Fox Kids-en jó mesék mentek.
Válasz küldése