Mozi & Filmek
Mondjatok már valami jó mindfuck filmet, ahol nagy csavarok vannak. Nolan filmek, Viharsziget, Hatodik érzék, Hetedik...ilyesmit
Köszi.

- Deus
- Boixos Nois
Uh, en is nagyon varom az After Earth -ot
egyreszt szeretem a sci-fi -ket, masreszt birom Will Smith -et. Az hogy most Disney film, az kit erdekel? Tron? Nem volt veszes, latvanyorgia. Prince of Persia? Jo kis kikapcsolos kalandfilm.
Nincsenek nagy elvarasaim az After Earth -on, csak legyen kellemes kikapcsolos kaland - sci-fi film, csopetnyi humorral es kesz.

Nincsenek nagy elvarasaim az After Earth -on, csak legyen kellemes kikapcsolos kaland - sci-fi film, csopetnyi humorral es kesz.

- miihii
- KHAL
Én nemtom, még korábban láttam reklámozni a cuccot, már akkor kifigyeltem, mert igen bírom az öreg Smith-t, valamint mióta feltűnt, a kisebbet is. Aztán ehhez hozzájött a képi világ, ami megint érdekesnek tűnt, uh azóta várom.sjd írta:Na nálam pont ez az After Earth az, ami nagyon a gagyi kategória határát súrolja. Eleve Disney, és akkor még ehhez jön a világ egyik legtúlértékeltebb színészpárosa meg Shyamalan, aki az utóbbi években nem járt élen az értékelhető filmek terén. Na meg a trailer alapján is valami családi-természetfilmes Survivor lesz az egész.
(Amúgy 1000 szavazattal 6.5 Imdb-n, az nem sok jót jelent)
Aztán, h ki rendezi meg ki adja ki, felőlem

Am ezt a túlértékelt színészpárost h érted? Annak tükrében, h egyetlen filmben játszottak együtt, amiben sztem jól tolták, de ennyi. Nem is nagyon hallottam ódákat róluk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyszerű kalandfilm lesz. Nem kell tőle sokat várni, nem is ez a lényeg most, amiért várom. Hanem a Smith család jövője miatt érdekes lehet. Jelenleg a gyerek úgy látszik még nem nőtt fel komolyabb szerepekhez. De talán változik idővel. Bár én egyenlőre nem láttam benne nagy reményt, de jó lenne, ha villantana, akár itt, és előtérbe kerülne az apja szerepével szemben.sjd írta:
After Earth
Bullet to the Head
Stallone idén ezzel a filmmel bukott meg a közönség előtt. A rendezői székben Walter Hill ült, aki a 80-as években több híres filmet is készített (48 óra, vörös zsaru, stb) azonban most nem jött össze se neki, se az öreg Rockynak. Bővebben itt. 6/10
Stallone idén ezzel a filmmel bukott meg a közönség előtt. A rendezői székben Walter Hill ült, aki a 80-as években több híres filmet is készített (48 óra, vörös zsaru, stb) azonban most nem jött össze se neki, se az öreg Rockynak. Bővebben itt. 6/10
Blog - Supernatural Movies
Most gondoljuk együtt végig, mi az utolsó komoly film, amit a Disney készített, és jó volt?bence-barca írta:Ezt mondjuk nem értettem soha. Szerintem az, h Disney nem jelent magától rosszatsjd írta:Eleve Disney,
Magyarul nem Pixar, nem Vasember bohóckodásai, nem Jack Sparrow humora, hanem rendes, felnőtteknek szóló, normális film. (Gondolom ezen nincs vita, h ebben az After Earth-ben azért nem ilyen Legolas-típusú poénok fognak menni ezerrel)
John Carter. Tron. Prince of Persia. Narnia krónikái. Micsoda remekművek.
Most megmondom előre, h ebből is lesz valami hasonló összeborulós, hatásvadász családi dráma, és nem sokkal több, mert ez a Disney. Mint ahogy a Minimaxon sem vetítenek horrort este 10 után, ők sem fogják meghazudtolni magukat.
-
- Llegenda del Barça
Ezt mondjuk nem értettem soha. Szerintem az, h Disney nem jelent magától rosszat, csak az emberek nagy részének Miki egér vagy Hannah Montana ugrik be erről. Többek között nekem is, ezt elismerem, de azért mert a stúdióban ezek jöttek ki, attól még előállhatnak esetleg vmi jó filmmel. Elég nagy stúdió ez ahhoz, h ne csak Hannah Montana szintű shiteket termeljenek... nem mondom, h olyan sok ellenpéldát tudnék mondani, sőt. De nem tetszik, ha ennyire temetnek vmit már csak azért, mert Disney. Mert ilyenkor senki sem azokra a filmekre gondol, amik nem rajzfilmek meg tinifilmek vtak és így is rosszak. Hanem egyből az említett Hannah Montana félék szerint jönnek a sztereotípiák.sjd írta:Eleve Disney,
Ez most kicsit sem ellened irányul, félre ne értsed, egyszerűen nem szeretem az efajta viszonyulást

Na nálam pont ez az After Earth az, ami nagyon a gagyi kategória határát súrolja. Eleve Disney, és akkor még ehhez jön a világ egyik legtúlértékeltebb színészpárosa meg Shyamalan, aki az utóbbi években nem járt élen az értékelhető filmek terén. Na meg a trailer alapján is valami családi-természetfilmes Survivor lesz az egész.
- miihii
- KHAL
Na, én azt a Smith family-s After Earth-öt is nagyon várom. Két hét múlva jön is. Nagy kedvencem a Fresh Prince és a kiskölök is nagy forma lehet, nagyon bírom őt is. Le sem tagadhatja a fatert, nagy kópé lesz belőle is. Ha apuci jól terelgeti és kordában tartja, akkor sanszos, h sokra viheti. Az alapok megvannakCsacsMate írta:
Egyébként Will Smith-nek lesz most egy sci-fi-je a fiával, és úgy látom, hogy nagyon be akarja tenni a őt a buliba, csak ne menjen a minőség rovására... Bár egy nézhető film lesz az biztos, de még messze van a gyerek az apjától, viszont ha hasonló szintet hoz, akkor ketten tudnak komoly filmeket alakítani, mint a A boldogság nyomában, ami majdnem meghozta neki az Oscart. Régen voltak úgyis jó apa-fia duók a vásznon. Talán visszahozzák, ha beérik valaha Jaden. Ben és Jerry Stiller, Tom és Colin Hanks, Donald és Kiefer Sutherland.
miihii
Értem én, hogy látványfilm. De úgy értettem, hogy ez az óriásrobotokba beülnek az emberek, és irányítják már fel lett használva régebben. Szóval egy már egy negatív pont.

Ja, hát ilyen elven, akkor nem igazán van már új a nap alatt

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem ismerem a történetet, de elmondhatjátok. 
Bár én a forgatókönyv alapján adtam a pontszámomat ahonnan indítani fogok, illetve a rendezőből kiindulva.
Egyébként Will Smith-nek lesz most egy sci-fi-je a fiával, és úgy látom, hogy nagyon be akarja tenni a őt a buliba, csak ne menjen a minőség rovására... Bár egy nézhető film lesz az biztos, de még messze van a gyerek az apjától, viszont ha hasonló szintet hoz, akkor ketten tudnak komoly filmeket alakítani, mint a A boldogság nyomában, ami majdnem meghozta neki az Oscart. Régen voltak úgyis jó apa-fia duók a vásznon. Talán visszahozzák, ha beérik valaha Jaden. Ben és Jerry Stiller, Tom és Colin Hanks, Donald és Kiefer Sutherland.
miihii
Értem én, hogy látványfilm. De úgy értettem, hogy ez az óriásrobotokba beülnek az emberek, és irányítják már fel lett használva régebben. Szóval egy már egy negatív pont.

Bár én a forgatókönyv alapján adtam a pontszámomat ahonnan indítani fogok, illetve a rendezőből kiindulva.
miihii
Az az öreg nem Michael Cain véletlenül?Deus írta:
Mindenképpen elborul, hiszen ahogy említette az öreg (aki játszotta a Miles karaktert) az interjúkban, hogy ő nem szerepel az álmokban, csak a valóságban. S a végén meg ugye ő is ott volt.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Deus
- Boixos Nois
Facsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :
Mindenképpen elborul, hiszen ahogy említette az öreg (aki játszotta a Miles karaktert) az interjúkban, hogy ő nem szerepel az álmokban, csak a valóságban. S a végén meg ugye ő is ott volt.

Alvilági cucc, két karakter bele van kényszerítve a dologba, a harmadik merő perverzióból csinálja. Gondolom kiderül, melyik-melyik... 
Az ujjlevágós jelenetek meg reálisak, lelkesek voltak a srácok.

Paramount meg adhatna némi lóvét rá.

Az ujjlevágós jelenetek meg reálisak, lelkesek voltak a srácok.

Paramount meg adhatna némi lóvét rá.

- visca el barca
- Presidente del Barça
azért trailer alapján egy 6/10 kinéz neki 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A vékony srác a nagy kutyáktól elcsalt egy adag pénzt, most pedig az egyetlen választása a csontpóker. A másik is bajban van, de róla tényleg nem tudunk meg valami sokat. Háromszori megtekintés után nekem ezt sikerült kibogozni. 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen nekem ennyi lejött h mindkettőnek kell a pénz (főleg az egyiknek, a masikrol sok info nem derült ki) és akkor csapdossák egymás kezét.kanty írta:S akkor arról szól, hogy: pókereznek és közbe levágnak ezt-azt, s aki a tökösebb az viszi a szajrét is?
Egy két kulisszatitkot megoszthatnál velünk. Pl. az ujjlevágós felvételről.
(fószt, nem tudom e láttad e, de a paramount pictures már lájkolta a cuccost)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

S akkor arról szól, hogy: pókereznek és közbe levágnak ezt-azt, s aki a tökösebb az viszi a szajrét is?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Pont fordítva, mert ugye az álomban még mindig együtt vannak, de a valóságban Mal már meghalt. Így az álomban van gyűrű a kezén és ez Cobb toteme, de gondolom, mivel Mal az elméjének a része, pörgeti azt a kis bigyulát, bár ezt már kevésbé értem, hogy miért, amikor elég lenne a kezére nézni. A lényeg, hogy a valóságban nincs gyűrű, mert ott már halott a nő. Az álomban viszont még mindig együtt vannak, ezért fél Cobb megtudni, hogy hogy épül fel az álom, mert amit ő tud, azt Mal is, és ezáltal szabotálni tudja. Dióhéjban ennyi.sjd írta:van-e gyűrű a kezén, mert álomban konstans nincs, a valóságban pedig van. (vagy fordítva, már én sem emlékszem)
@Faust: ügyes mű lett, gratulálok hozzá!

Football, bloody hell. /SAF/
Az nyomtatott, nem fénymásolt... 
Szerintem is lassú picit, de maga a vizsgakiírás baromság, mert 3-5 percnek kellett lennie...és kicsit megszaladt a ló, na.
Örülök, hogy tetszett.

Szerintem is lassú picit, de maga a vizsgakiírás baromság, mert 3-5 percnek kellett lennie...és kicsit megszaladt a ló, na.
Örülök, hogy tetszett.

- visca el barca
- Presidente del Barça
néha kicsit belassul, meg én nem is igazán értem a témát, de azért királyFaust írta:Elsőéves vizsgafilmem - Csontpóker trailer. B-) Az elmúlt két hetem ennek a jegyében telt, remélem tetszeni fog a népnek.![]()

főleg a bőrtáskában lévő fordítva fénymásolt 20.000 ftos

mindig is tudtam h ügyes gyerek vagy Te

Elsőéves vizsgafilmem - Csontpóker trailer. B-) Az elmúlt két hetem ennek a jegyében telt, remélem tetszeni fog a népnek.

Tökmind1, az a lényeg, h már nem ez érdekli, hanem otthagyja, és megy ki a gyerekeihezFacsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :
Amúgy ha mindenképpen meg akarod tudni, asszem az alapján el lehet dönteni, hogy van-e gyűrű a kezén, mert álomban konstans nincs, a valóságban pedig van. (vagy fordítva, már én sem emlékszem)
Trailer alapján 6/10CsacsMate írta: Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul.

(bár lehet h nem vtál még itt a fórumon ennél a poénnál)
- miihii
- KHAL
De ez egy kifejezetten látványfilm lesz ámCsacsMate írta:Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul. A látvány nem mindenre elég...REMY írta:
Pacific Rim

Jó, persze ízlések és pofonok, de egy ilyen filmnél sztem pont, h a látvány szinte minden. Ha beülsz egy drámára, akkor nyilván nem úgy érdemes pontozni, h a drámai rész rendben volt, de hiányoztak a látványos akciójelenetek

Ez pedig tényleg igen kiváló szemorgazmusnak tűnik a trailer alapján, moziért (3D, IMAX lehetőség szerint) kiált

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul. A látvány nem mindenre elég...REMY írta:
Pacific Rim
Del Toro rendezőként nálam messze van az etalontól ebben a műfajban főleg. A faun labirintusa az egyetlen kivétel a filmjei közül, ami nem átlagos szintet hoz.
Egy középszerű Penge 2? Vagy Hellboy 1-2?
Bár lenne úgy, hogy ez lenne a második legjobb a filmje.
Hát épp ez az, hogy nem mutatják. De szerintem is elborul, erről régebben voltak viták, elméletek, de már nem igen emlékszem, de a többség afelé hajlott, hogy elborul, tehát nem álomban volt a végén.Facsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :D
A film pedig tényleg epic, az egyik kedvencem.
Az éjjel soha nem érhet véget!