CsacsMate írta:
Egyébként Will Smith-nek lesz most egy sci-fi-je a fiával, és úgy látom, hogy nagyon be akarja tenni a őt a buliba, csak ne menjen a minőség rovására... Bár egy nézhető film lesz az biztos, de még messze van a gyerek az apjától, viszont ha hasonló szintet hoz, akkor ketten tudnak komoly filmeket alakítani, mint a A boldogság nyomában, ami majdnem meghozta neki az Oscart. Régen voltak úgyis jó apa-fia duók a vásznon. Talán visszahozzák, ha beérik valaha Jaden. Ben és Jerry Stiller, Tom és Colin Hanks, Donald és Kiefer Sutherland.
miihii
Értem én, hogy látványfilm. De úgy értettem, hogy ez az óriásrobotokba beülnek az emberek, és irányítják már fel lett használva régebben. Szóval egy már egy negatív pont.
Na, én azt a Smith family-s
After Earth-öt is nagyon várom. Két hét múlva jön is. Nagy kedvencem a Fresh Prince és a kiskölök is nagy forma lehet, nagyon bírom őt is. Le sem tagadhatja a fatert, nagy kópé lesz belőle is. Ha apuci jól terelgeti és kordában tartja, akkor sanszos, h sokra viheti. Az alapok megvannak
Ja, hát ilyen elven, akkor nem igazán van már új a nap alatt

Na mindegy, ha odatesznek neki egy érdekes történetet, asszem nem nagyon lehet rá majd panasz. Agykikapcsoló szemtornának ideális lehet majd