Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nemtom, még korábban láttam reklámozni a cuccot, már akkor kifigyeltem, mert igen bírom az öreg Smith-t, valamint mióta feltűnt, a kisebbet is. Aztán ehhez hozzájött a képi világ, ami megint érdekesnek tűnt, uh azóta várom.sjd írta:Na nálam pont ez az After Earth az, ami nagyon a gagyi kategória határát súrolja. Eleve Disney, és akkor még ehhez jön a világ egyik legtúlértékeltebb színészpárosa meg Shyamalan, aki az utóbbi években nem járt élen az értékelhető filmek terén. Na meg a trailer alapján is valami családi-természetfilmes Survivor lesz az egész.
(Amúgy 1000 szavazattal 6.5 Imdb-n, az nem sok jót jelent)
Egyszerű kalandfilm lesz. Nem kell tőle sokat várni, nem is ez a lényeg most, amiért várom. Hanem a Smith család jövője miatt érdekes lehet. Jelenleg a gyerek úgy látszik még nem nőtt fel komolyabb szerepekhez. De talán változik idővel. Bár én egyenlőre nem láttam benne nagy reményt, de jó lenne, ha villantana, akár itt, és előtérbe kerülne az apja szerepével szemben.sjd írta:
After Earth
Most gondoljuk együtt végig, mi az utolsó komoly film, amit a Disney készített, és jó volt?bence-barca írta:Ezt mondjuk nem értettem soha. Szerintem az, h Disney nem jelent magától rosszatsjd írta:Eleve Disney,
Ezt mondjuk nem értettem soha. Szerintem az, h Disney nem jelent magától rosszat, csak az emberek nagy részének Miki egér vagy Hannah Montana ugrik be erről. Többek között nekem is, ezt elismerem, de azért mert a stúdióban ezek jöttek ki, attól még előállhatnak esetleg vmi jó filmmel. Elég nagy stúdió ez ahhoz, h ne csak Hannah Montana szintű shiteket termeljenek... nem mondom, h olyan sok ellenpéldát tudnék mondani, sőt. De nem tetszik, ha ennyire temetnek vmit már csak azért, mert Disney. Mert ilyenkor senki sem azokra a filmekre gondol, amik nem rajzfilmek meg tinifilmek vtak és így is rosszak. Hanem egyből az említett Hannah Montana félék szerint jönnek a sztereotípiák.sjd írta:Eleve Disney,
Na, én azt a Smith family-s After Earth-öt is nagyon várom. Két hét múlva jön is. Nagy kedvencem a Fresh Prince és a kiskölök is nagy forma lehet, nagyon bírom őt is. Le sem tagadhatja a fatert, nagy kópé lesz belőle is. Ha apuci jól terelgeti és kordában tartja, akkor sanszos, h sokra viheti. Az alapok megvannakCsacsMate írta:
Egyébként Will Smith-nek lesz most egy sci-fi-je a fiával, és úgy látom, hogy nagyon be akarja tenni a őt a buliba, csak ne menjen a minőség rovására... Bár egy nézhető film lesz az biztos, de még messze van a gyerek az apjától, viszont ha hasonló szintet hoz, akkor ketten tudnak komoly filmeket alakítani, mint a A boldogság nyomában, ami majdnem meghozta neki az Oscart. Régen voltak úgyis jó apa-fia duók a vásznon. Talán visszahozzák, ha beérik valaha Jaden. Ben és Jerry Stiller, Tom és Colin Hanks, Donald és Kiefer Sutherland.
miihii
Értem én, hogy látványfilm. De úgy értettem, hogy ez az óriásrobotokba beülnek az emberek, és irányítják már fel lett használva régebben. Szóval egy már egy negatív pont.
Az az öreg nem Michael Cain véletlenül?Deus írta:
Mindenképpen elborul, hiszen ahogy említette az öreg (aki játszotta a Miles karaktert) az interjúkban, hogy ő nem szerepel az álmokban, csak a valóságban. S a végén meg ugye ő is ott volt.
Facsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :
igen nekem ennyi lejött h mindkettőnek kell a pénz (főleg az egyiknek, a masikrol sok info nem derült ki) és akkor csapdossák egymás kezét.kanty írta:S akkor arról szól, hogy: pókereznek és közbe levágnak ezt-azt, s aki a tökösebb az viszi a szajrét is?
Egy két kulisszatitkot megoszthatnál velünk. Pl. az ujjlevágós felvételről.
Pont fordítva, mert ugye az álomban még mindig együtt vannak, de a valóságban Mal már meghalt. Így az álomban van gyűrű a kezén és ez Cobb toteme, de gondolom, mivel Mal az elméjének a része, pörgeti azt a kis bigyulát, bár ezt már kevésbé értem, hogy miért, amikor elég lenne a kezére nézni. A lényeg, hogy a valóságban nincs gyűrű, mert ott már halott a nő. Az álomban viszont még mindig együtt vannak, ezért fél Cobb megtudni, hogy hogy épül fel az álom, mert amit ő tud, azt Mal is, és ezáltal szabotálni tudja. Dióhéjban ennyi.sjd írta:van-e gyűrű a kezén, mert álomban konstans nincs, a valóságban pedig van. (vagy fordítva, már én sem emlékszem)
néha kicsit belassul, meg én nem is igazán értem a témát, de azért királyFaust írta:Elsőéves vizsgafilmem - Csontpóker trailer. B-) Az elmúlt két hetem ennek a jegyében telt, remélem tetszeni fog a népnek.![]()
Tökmind1, az a lényeg, h már nem ez érdekli, hanem otthagyja, és megy ki a gyerekeihezFacsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :
Trailer alapján 6/10CsacsMate írta: Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul.
De ez egy kifejezetten látványfilm lesz ámCsacsMate írta:Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul. A látvány nem mindenre elég...REMY írta:
Pacific Rim
Még az alapötlet se eredeti, így már a pontszám 7-ről indul. A látvány nem mindenre elég...REMY írta:
Pacific Rim
Hát épp ez az, hogy nem mutatják. De szerintem is elborul, erről régebben voltak viták, elméletek, de már nem igen emlékszem, de a többség afelé hajlott, hogy elborul, tehát nem álomban volt a végén.Facsy írta:Most néztem meg az Eredet című fuckin'awesome filmet és egy kérdésem lenne
az a nyamvadt pörgentyű elbroul a film végén?? mert szerintem igen :D