miihii értem, tudom köszönöm

Egyediség kellett bele, meg nem mondom hogy nem volt "korhű" egyszerűen nekem hiányzott belőle valami.

sjd jól leírta, hogy olykor a komédia csapott át drámába, amivel nem is lenne baj, de egy Westernnél?? Mondom val. számomra azért tetszett kevésbé, mert nem erre számítottam, megvolt a kellő feszültség, meg volt a faarc, volt humor is, de olyan dolgok amik lehet Tarantino agymenése, csak nem illett oda.
Az a mondata Jamie Foxxnak, hogy fehér embereket ölni jó pénzért, oké tetszik.
Az egy fanyar humor, ilyen kell, de olyan hogy a KKK szerencsétlenkedik, ott speciel én néztem ki a fejemből, hogy ez meg most mi a jó Isten akar lenni.
A karakterek jók voltak, Di Caprio jól nyomta a sznob földesúr szerepet, de pl a vége is nekem olyan fura volt,
vagy lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.
Én klasszikus "mocskos" Westernre számítottam, kellő dramatizálással, kellő akcióval, kellő korrajzzal, s nem mondom hogy nem voltak ezek meg, csak kevésnek éreztem.
Jah és volt szajha, amikor mentek tárgyalni először, akkor volt ott egy csinos fekete hölgy, aki még kokettált is Djangoval
A Vadnyugaton meg igyunk Whiskeyt, ez alap
Hangsúlyozom egyedi volt, nekem szerintem pont emiatt nem tetszett, nálam nem ilyen egy Western film, mint amilyen a film attitűdje (

) volt.