Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sjd írta:Trainspotting
Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett, pedig Boyle-t nagyon bírom. Volt egy-két jó pillanata, de engem alapjaiban irritált az egész film hangulata.
Megnéztem az egész trilógiát, úgyhogy ezzel kezdeném:sjd írta:Amúgy mostanában gondolkodtam, hogy pár művet ideje újra elővennem, legfőképpen azért, mert elég gyökér vtam még a filmekhez, amikor először láttam őket, kíváncsi vagyok most hogyan fognak tetszeni. Ilyenekre gondoltam:
......
-Mátrix
.....
Te meg biztos, ami tuti még egyszer beidézed, nehogy ne olvassák el a spoilert, mi?visca el barca írta:gondolhatnál szerencsétlenekre akik nem járnak moziba és szinkronos verzióra várnakBob_Marley írta:lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.![]()
![]()
![]()
gondolhatnál szerencsétlenekre akik nem járnak moziba és szinkronos verzióra várnakBob_Marley írta:lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.
Én sem láttam még, de egy korábbi blogos jó barátom készített róla egy 30 perces (azóta sajnos törölt) videós elemzést, amely elég erősen rávett arra, hogy a közelébe se menjek ennek a ganéhalmaznak.lui1698 írta:Igen, az Evolúcióra gondoltam, mindkettőtöknek jár a szamócás bilifüle.
A filmet nem láttam, és nem hinném hogy lesz ami rávesz, hogy valaha megnézzem.
Én is ezt linkeltem.REMY írta:
az ez --> Dragon Ball Evolution
élőszereplős... világszégyenefilm.... ez viszont ízig-vérig anime lesz. Gokuval és a többiekkel. trailer alapján 10/10lui1698 írta:Ja, én az élőszereplősre gondoltam.![]()
Ez viszont nem néz ki rosszul. (trailer alapján 8-as)
az ez --> Dragon Ball EvolutionMellesleg ez az említett förmedvény, nem?
Ja, én az élőszereplősre gondoltam.
előző?lui1698 írta:Az előző sikeréből kiindulva, én azért nem örülnék ennyire neki.REMY írta:új DBZ movie![]()
Az előző sikeréből kiindulva, én azért nem örülnék ennyire neki.REMY írta:új DBZ movie
Én bármikor előszedem, akkor élvezem a DB-tlui1698 írta:Kölök korunkban nagyon meg voltunk érte halva, van spanom aki a mai napig imádja, én egy pár hónapja leszedtem a Z elejét, de 1-2 rész után ment a retekbe. Ez a fél évig fekvőtámasz, fél évig duma, fél évig piff-puff rohadtul idegesítő.
De miért méred a DB-hoz a többi animét? Semmi közük hozzá. Tudnék írni kapásból jó néhányat ami kenterbe veri Goku san-t meg a díszes bandáját, pedig még csak nem is felnőtteknek készültek.![]()
Meg ez, hogy ennyire nem tudsz elvonatkoztatni olyan, mint ha minden fimben megjelenő cgi-t az Avatarhoz vagy a TF-hez mérnél.![]()
Voltak szajhák, csak ne kerültek napirendreBob_Marley írta: de pl egy szajha nem volt a filmben, vagy Whiskey ivás, oké itt felső tízezer volt DiCaprio, de itták azt a piros löttyöt
Meg érted voltak olyan jelenetek, amiket írtam hogy ez meg mi volt, de írhattam volna azt is amikor kiválasztja a ruhát, s megjelenik abban a kék hacukában, rendben kicsi humor kell bele, de azt sem éreztem ott helyénvalónak, egy Western filmbe azért helyzetkomikumot belecsempészni nekem valahogy távol áll a kettő.S a Tupac is ilyen volt, a KKK is.
Megmondom őszintén, hogy nem most láttam, és ez épp egy anime maraton szerűség közben láttam, ezért lehet hogy összekeverem valamivel, de azt hiszem, hogy igen, ez az.sjay írta:Ez az , amiben egy hatalmas toronyszerűség van a középpontban? Mert akkor ez hatalmas
Kölök korunkban nagyon meg voltunk érte halva, van spanom aki a mai napig imádja, én egy pár hónapja leszedtem a Z elejét, de 1-2 rész után ment a retekbe. Ez a fél évig fekvőtámasz, fél évig duma, fél évig piff-puff rohadtul idegesítő.REMY írta:Dragon Ball
Asszem ez nekem szólt, sztem borzalmasan bő lére volt eresztve a dolog. Felőlem ne vágjon az ember 15 másodpercenként, ha értelmesen ki tudja tölteni az időt. Pl. ott van a Hanna, ami egy elég kommersz és középszerű film, de van benne egy egészen zseniális, 3 és fél percig vágás nélkül futó akció(!)jelenet.Faust írta: Haneke meg azért él a hetvenes években, mert nem vagdos 15 másodperceként?
Csak, hogy lefussuk a köröket, egyetértekBob_Marley írta:Na tegnap megnéztem én is az Alle-ban a Djangot.
Imádom a Western filmeket, legfőképp a spagetti westernt, ez ugye nem volt teljesen az, sőt, de összességében nem volt rossz.
Samuel L Jackson nagyot alakított, zseniális volt az öreg.
Jó-jó volt, de mégis hiányzott nekem valami, s 2 olyan dolog volt a filmben (most így hirtelen) amit meg nem tudtam hova tenni, az elején a KKK komédia, ami tart 5 percig, az totál nem illett a filmbe, de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám![]()
Karakterek jók voltak, történet is jó volt, inkább a körítés amire szerintem nekem hiányzott, valahogy nem jött át az az igazi Western érzés, elején még ez azért ki volt hangsúlyozva, több elnyújtott jelenet volt, táj bemutatása stb, ami remek volt, utána viszont "csak" ment a sztori.
Na de összességében végül is tetszett
7/10
Nézzéwesandersonfilmeket!Tim írta: Személy szerint nekem a színek tetszettek borzasztóan.
Amikor a városkát,vagy a házakat mutatták az egésznek olyan mesekönyv/képregény szerű hatása volt. Vagy amikor Sam nevelőszüleinek telefonáltak,a nevelőapa pulóverje színben tökéletesen passzolt a konyhabútorhoz. Nem is tudom talán az Ollókezű Edwardban láttam ilyet utoljára. Viszont ha a gyermekkori barátságról kellene filmet ajánlanom,akkor inkább a Stand by me lenne ,ami viszont méltatlanul alulértékelt.
Először is gondolom humorosan akartad írni a csúcsnigger kifejezést, de ha kérhetném ezt hanyagoljuk.REMY írta:Pont ez a jó benne, te csúcsniggerBob_Marley írta:de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám![]()
7/10![]()
Pont a Hollywoodi hírügynökséges tag említette meg ezt, hogy ez milyen gáz volt... mert rabszolgák stb..... hát könyörgöm !!!! Ez a film annyira akart drámázni a fehér-fekete ellentétről, mint egy Tarr Béla film szórakoztatni...
Pont ez a jó benne, te csúcsniggerBob_Marley írta:de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám![]()
7/10