Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
REMY
Madridista

2013.01.20. 19:41:40

sjd írta:Trainspotting
Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett, pedig Boyle-t nagyon bírom. Volt egy-két jó pillanata, de engem alapjaiban irritált az egész film hangulata.
:D :D :D pedig a karrierjének az elején ilyen volt. a Sekély sírhant is hasonló hangulatú.

más: Django moziplakát beszerezve !! ójeeee :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.20. 17:17:46

Trainspotting
Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett, pedig Boyle-t nagyon bírom. Volt egy-két jó pillanata, de engem alapjaiban irritált az egész film hangulata.
sjd írta:Amúgy mostanában gondolkodtam, hogy pár művet ideje újra elővennem, legfőképpen azért, mert elég gyökér vtam még a filmekhez, amikor először láttam őket, kíváncsi vagyok most hogyan fognak tetszeni. Ilyenekre gondoltam:
......
-Mátrix
.....
Megnéztem az egész trilógiát, úgyhogy ezzel kezdeném:
1. rész: önmagában, és mint a trilógia felvezető darabja is megállja a helyét. Nem kell sorolnom a rengeteg klasszikussá vált jelenetet, karaktert, szöveget, ami különösen megütötte a szemem, hogy az akciójeleneteket sikerült kifejezetten normálisan vágni és fényképezni, így minden látszik, aminek kell. (Őszintén szólva engem meg is lepett, hogy utána nem nagyon kapkodtak az operatőr Bill Pope-ért). Bár ez a Messiás-kultusz nem éppen a legeredetibb és érdekesebb karakterdráma, de alapvetően remek filmről van szó, azonban a folytatás ambíciója láttán már nem tűnik annyira nagy számnak. 8,5/10

2. rész: jó folytatáshoz híven elkezdték kiszélesíteni a filmek világát, megjelent Zion, rengeteg új helyszínnel és karakterrel. Emellé a mátrixban játszódó részek kaptak egy érdekes fantasy-hangulatot a sok különböző programmal. Mindez összességében valamennyire furcsa volt az előzmények után, de nem feltétlenül hátrányos. Kizárólag ezektől a SW-hangulatú tanácskozásoktól másztam a falra. Viszont mindezek mellé megkaptuk a világ egyik legjobb akciófilmjét. A Merovinginél kezdődő és az autópályán véget érő eseménysort azóta sem tudta egy film sem utánozni, legyen szó fényképezésről, vágásról vagy egyáltalán a képen látható mutatványokról. (És ahhoz képest, hogy 10 éves filmről beszélünk, a CGI hitelesebb, mint sok mai műnél). Ami egyedül nekem lerontotta az összképet, hogy amennyi maszlagot építettek a dialógusokba, azt sztem még Wachowskiék sem tudták logikailag lekövetni, kicsit zavarossá és agyatlanná tette az egész művet. 9/10

3. rész: alapvetően ide már sok minden nem jutott, csak hogy egy hatalmas durranással elvarrja a szálakat. Bár alapvetően ez a cyberpunk apokalipszis sem volt rossz, nekem nagyon hiányoztak a mátrixban játszódó jelenetek, és azok hangulata. Viszont pl. Zion ostroma grandiózusságával részben kárpótolt ezért. De alapvetően azt mondanám, hogy sokat ez már nem tudott tenni a sztorihoz sem hosszúságban, sem mélységben, inkább csak a kötelező köröket futotta le. 8/10
REMY
Madridista

2013.01.20. 17:01:28

Villámkritika: Hasadás (2011)

Tipikus B film, Michael Biehn-el. Egy atomrobbanás után a pincébe zárkózik egy kisebb csoport, hogy túléljék a katasztrófát... azonban a baj nem kint történik igazából, hanem bent...
gyenge...
bővebben --> ITT
miihii
KHAL

2013.01.20. 15:38:01

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.
gondolhatnál szerencsétlenekre akik nem járnak moziba és szinkronos verzióra várnak :cry: :cry: :lol: :lol:
Te meg biztos, ami tuti még egyszer beidézed, nehogy ne olvassák el a spoilert, mi? :P

Javítottam közben kicsit a sárga filcemmel, nektek meg koki :D

ON

Timnek adok igazat, QT tényleg nem foglalkozik ilyen kicsinyes földi dolgokkal, mint h 100%-ig kikezdhetetlen térbeli és időbeli elhelyezése, plusz sablonos körítés legyen a filmjeiben. És milyen jó csinálja 8) Akinek vmiért ezek szemet ütnek, azok is beszélnek a filmről, aminél jobb reklám nincs is :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.20. 14:50:38

Bob_Marley írta:lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.
gondolhatnál szerencsétlenekre akik nem járnak moziba és szinkronos verzióra várnak :cry: :cry: :lol: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.20. 14:18:52

lui1698 írta:Igen, az Evolúcióra gondoltam, mindkettőtöknek jár a szamócás bilifüle.
A filmet nem láttam, és nem hinném hogy lesz ami rávesz, hogy valaha megnézzem. :D
Én sem láttam még, de egy korábbi blogos jó barátom készített róla egy 30 perces (azóta sajnos törölt) videós elemzést, amely elég erősen rávett arra, hogy a közelébe se menjek ennek a ganéhalmaznak. :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 14:09:51

Igen, az Evolúcióra gondoltam, mindkettőtöknek jár a szamócás bilifüle.
A filmet nem láttam, és nem hinném hogy lesz ami rávesz, hogy valaha megnézzem. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.20. 14:06:24

REMY írta:
az ez --> Dragon Ball Evolution
Én is ezt linkeltem. :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 13:59:07

Ha már Tim említetted a Samurai Champloo-t, akkor én bedobom az Afro Samurai openinget: http://youtu.be/_WuTjIbUe_o
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.20. 13:53:51

Emlékszem amikor a smoking barrels index címlapot kapott,pont a Django
kapcsán,volt egy figura aki azt kifogásolta hogy az a colt típus amit használtak,abban az időben még nem is létezett,tehát a film hiteltelen :lol:
Illetve a B.Brigantyk után hányan anyáztak hogy hogy hát ez nem is így történt stb..De ugyanez volt a Kill Billnél is. Tarantino nem történelmi/dokumentum filmeket csinál,azért aki látott tőle ezt-azt az nem is várja el.
A nem "odaillő" zene simán tud működni,itvan például ez a remek anime ami a középkori japánban játszódik,és szinte csak hip-hop szól végig.:Samurai Champloo. Simán a top 5 kedvencem közt van.
Viszont ha már Bob említette a klasszikus mocskos westernt,akkor ajánlom neki ma este az axn-en a Hatfields & McKoys cimű sorozatot. Mindössze három részes de benne van minden amitől jó lehet egy western,ribizlik,pia,leszámolások,stb..Plusz ténylegesen megtörtént eseményeket dolgoz fel,tehát nem tudsz belekötni :lol: Szerintem Costnernek csak ilyen szerepeket kellene elvállalnia.
Kép
REMY
Madridista

2013.01.20. 13:52:09

lui1698 írta:
REMY írta:előző?

am itt a trailer: Battle of Gods
Ja, én az élőszereplősre gondoltam. :D
Ez viszont nem néz ki rosszul. (trailer alapján 8-as)
élőszereplős... világszégyenefilm.... ez viszont ízig-vérig anime lesz. Gokuval és a többiekkel. trailer alapján 10/10 :D :lol:
Mellesleg ez az említett förmedvény, nem?
az ez --> Dragon Ball Evolution
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2013.01.20. 13:54:03-kor.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.20. 13:51:13

lui1698 írta: (trailer alapján 8-as)
Nagyon kőszívű kedvedben vagy :cry: ( :twisted: )

Mellesleg ez az említett förmedvény, nem?
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 13:49:46

REMY írta:előző?

Ja, én az élőszereplősre gondoltam. :D
Ez viszont nem néz ki rosszul. (trailer alapján 8-as)
Kép
REMY
Madridista

2013.01.20. 13:46:09

lui1698 írta:
REMY írta:új DBZ movie 8)
Az előző sikeréből kiindulva, én azért nem örülnék ennyire neki. :D
előző?

lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 13:41:44

REMY írta:új DBZ movie 8)
Az előző sikeréből kiindulva, én azért nem örülnék ennyire neki. :D

ebéd mellé gyurma-horror:
http://www.youtube.com/watch?v=6d-tNXxTRBA

beeteg. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.20. 13:32:45

miihii értem, tudom köszönöm :D
Egyediség kellett bele, meg nem mondom hogy nem volt "korhű" egyszerűen nekem hiányzott belőle valami. :D
sjd jól leírta, hogy olykor a komédia csapott át drámába, amivel nem is lenne baj, de egy Westernnél?? Mondom val. számomra azért tetszett kevésbé, mert nem erre számítottam, megvolt a kellő feszültség, meg volt a faarc, volt humor is, de olyan dolgok amik lehet Tarantino agymenése, csak nem illett oda.
Az a mondata Jamie Foxxnak, hogy fehér embereket ölni jó pénzért, oké tetszik.
Az egy fanyar humor, ilyen kell, de olyan hogy a KKK szerencsétlenkedik, ott speciel én néztem ki a fejemből, hogy ez meg most mi a jó Isten akar lenni.
A karakterek jók voltak, Di Caprio jól nyomta a sznob földesúr szerepet, de pl a vége is nekem olyan fura volt, vagy lezárhatták volna a megegyezésnél a puff-puff parádét, mert az a "plusz csavar" hogy megszökik a bányamunka elől, az nagyon erőltetett rész volt szerintem, aztán ment vissza puffogtatni.
Én klasszikus "mocskos" Westernre számítottam, kellő dramatizálással, kellő akcióval, kellő korrajzzal, s nem mondom hogy nem voltak ezek meg, csak kevésnek éreztem.

Jah és volt szajha, amikor mentek tárgyalni először, akkor volt ott egy csinos fekete hölgy, aki még kokettált is Djangoval :D

A Vadnyugaton meg igyunk Whiskeyt, ez alap :P
Hangsúlyozom egyedi volt, nekem szerintem pont emiatt nem tetszett, nálam nem ilyen egy Western film, mint amilyen a film attitűdje ( :lol: ) volt.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2013.01.20. 13:22:00

lui1698 írta:Kölök korunkban nagyon meg voltunk érte halva, van spanom aki a mai napig imádja, én egy pár hónapja leszedtem a Z elejét, de 1-2 rész után ment a retekbe. Ez a fél évig fekvőtámasz, fél évig duma, fél évig piff-puff rohadtul idegesítő.

De miért méred a DB-hoz a többi animét? Semmi közük hozzá. Tudnék írni kapásból jó néhányat ami kenterbe veri Goku san-t meg a díszes bandáját, pedig még csak nem is felnőtteknek készültek. :D
Meg ez, hogy ennyire nem tudsz elvonatkoztatni olyan, mint ha minden fimben megjelenő cgi-t az Avatarhoz vagy a TF-hez mérnél. :D
Én bármikor előszedem, akkor élvezem a DB-t :D egyszerűen imádom minden percét. 50 évesen is nézni fogom :D

amúgy meg azért, mert kevés animét nézek így csak a DB az, amihez tudok viszonyítani. De az meg annyira nagy hatással van rám, hogy elképzelni nem tudom, hogy van olyan, amit ennél is jobban tudnék szeretni.

Márc. 30 meg az év egyik legjobban várt időpontja :D az új DBZ movie 8)
miihii
KHAL

2013.01.20. 13:04:25

Bob_Marley írta: de pl egy szajha nem volt a filmben, vagy Whiskey ivás, oké itt felső tízezer volt DiCaprio, de itták azt a piros löttyöt :D
Meg érted voltak olyan jelenetek, amiket írtam hogy ez meg mi volt, de írhattam volna azt is amikor kiválasztja a ruhát, s megjelenik abban a kék hacukában, rendben kicsi humor kell bele, de azt sem éreztem ott helyénvalónak, egy Western filmbe azért helyzetkomikumot belecsempészni nekem valahogy távol áll a kettő. :D S a Tupac is ilyen volt, a KKK is.
Voltak szajhák, csak ne kerültek napirendre :) Legalábbis emlékeim szerint az összeismerkedésük után amikor belovagolnak az első városba, ott szájtátva (és most nem szakmai ártalomból :P ) bámulják a lovagló niggát a dolgozó lányok.
Konkrét szerepet meg azért nem kaptak, mert Django ugye A NŐ-re hajtott, és hűséges típus a jelek szerint. Schulz mondjuk horogra akaszthatott volna, de ő meg biztos a kora miatt már nem :mrgreen:

Whiskey téma meg gondolom azért lett lecserélve, mert Schulz német származású, uh inkább söröztek :D

A kék ruha dolog engem is picit fent akasztott a dolgon, h miért pont ilyet választott. Igen harsány és kb mindentől durván elütő színű jelmez lett a nyerő, de QT filmben ezen meg sem ütközök különösebben :)

A KKK jelenet is valóban érdekesre sikerült és kicsit olyan érzésem volt, mintha utólag került volna be a forgatókönyvbe. De látva a filmet, nagyjából inkább tipikusan a kimaradt jelenetekben láthattuk volna viszont, annyira furán hatott a nagy egészben.

A Tupac mjúzik vagy akármelyik zene meg QT borulás, uh őt így kell szeretni 8)

Én összességében minden, ami az alapsémáktól eltérő, kifacsart, azt QT sajátos, nem éppen hagyománykövető stílusának tudom be, mint szándékos változtatás. Megvoltak benne a kötelező dolgok részben, meg egy adaggal adott bele a saját világából, ami meg mint tudjuk, nem egyszerű :)

@Előd,

kösz, én még mindig nem megyek a klubba, elég nekem követni a saját magam által kiválasztott filmeket ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 13:03:43

sjay írta:Ez az , amiben egy hatalmas toronyszerűség van a középpontban? Mert akkor ez hatalmas :shock:
Megmondom őszintén, hogy nem most láttam, és ez épp egy anime maraton szerűség közben láttam, ezért lehet hogy összekeverem valamivel, de azt hiszem, hogy igen, ez az. :)
REMY írta:Dragon Ball
Kölök korunkban nagyon meg voltunk érte halva, van spanom aki a mai napig imádja, én egy pár hónapja leszedtem a Z elejét, de 1-2 rész után ment a retekbe. Ez a fél évig fekvőtámasz, fél évig duma, fél évig piff-puff rohadtul idegesítő.

De miért méred a DB-hoz a többi animét? Semmi közük hozzá. Tudnék írni kapásból jó néhányat ami kenterbe veri Goku san-t meg a díszes bandáját, pedig még csak nem is felnőtteknek készültek. :D
Meg ez, hogy ennyire nem tudsz elvonatkoztatni olyan, mint ha minden fimben megjelenő cgi-t az Avatarhoz vagy a TF-hez mérnél. :D

más:

Zero Dark Thirty

Tulajdonképpen annyira volt ez jó, mint a rendező néni előző filmje. Tehát egy számomra semmiben sem kiemelkedő, de egyszer simán nézhető film.
Kicsit én soknak éreztem ezt a két és fél órát, elég sok helyen leült a történet, de szerencséjére voltak olyan jelenetek amik kárpótoltak érte.

7/10
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2013.01.20. 13:09:51-kor.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.20. 13:01:40

Faust írta: Haneke meg azért él a hetvenes években, mert nem vagdos 15 másodperceként? :)
Asszem ez nekem szólt, sztem borzalmasan bő lére volt eresztve a dolog. Felőlem ne vágjon az ember 15 másodpercenként, ha értelmesen ki tudja tölteni az időt. Pl. ott van a Hanna, ami egy elég kommersz és középszerű film, de van benne egy egészen zseniális, 3 és fél percig vágás nélkül futó akció(!)jelenet.
Szóval így ez a kérdés nem helytálló, mert nem a vágás volt a problémám, de amivel inkább nekem bajom volt, hogy néha tök evidens dolgokat mutatott percekig, máskor meg gyakorlatilag off-screen események alapján futott a sztori (már írtam utóbbira az ápolónős esetet, de előbbire jó példa, hogy amikor nekiállt már a második csokorról levágni a virágokat, én azt hittem, felvágom az ereimet) Mondhatnám az Apocalypto-t ellenpéldaként, amely a történet mennyisége szempontjából nem volt több ennél (gyakorlatilag egy két mondatos sztoriról szólt órákig), mégis minden képnek helye volt.

Tree of Life kapcsán meg egyetértek, nagyon bullshit-szaga volt (jelwaz, ha olvasod a fórumot, nekem ilyen egy művészieskedő film), viszont eszméletlen gyönyörűen volt fényképezve, és mondjuk az a jelenet a Smetana-Moldva aláfestéssel nekem óriási kedvenc.
Faust
Madridista

2013.01.20. 12:49:32

Az Élet fája
(The tree of life, 2011)

Ahaoké. :mrgreen: Az utolsó bő negyed óráig még nagyjából megvolt a sztori, de aztán..pff. :lol: Elég nehezen értelmezhető, ha ismerném Jób történetét (a főszereplő Jack -> Jack O'Brien -> Jób...legalábbis gondolomén), lehet könnyebb lenne az egész.

Sznob egy film, hiszen ultrahosszú, művészieskedő, érthetetlen - és mégse tudom azt mondani, hogy nem tetszett. A hangulata eléggé elkapott, a fényképezés nagyon tetszett, néhol elképesztően gyönyörű képeket láthatunk. Amikor lineárisan halad a sztori, akkor magával ragadó a cucc. Az nem tiszta, csak sejtésem van, hogy voltaképpen
melyik tesó halt meg? A szőke, gitározó gyerkőc? És hogyan, miért?

Tényleg csak kapizsgálni tudom a lényegét, és a porton olvasott tartalomleírást ("...Az emlékek felidézése közben talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban") valami hihetetlen túlmisztifikálónak érzem, nem is írok róla többet, úgyis felesleges. Jó kis film volt, lehet megnézem majd mégegyszer, de hogy nem a közeljövőben, az tuti.

7/10

A Truman show még mindig kilences, zseniális film, harmadik újranézésre pedig sok kis apróság
kamerák mindenhol feltűnik az embernek. :smile: Az Aliens of the deep sajnos csak egy ötös, nem foglalkozik a film annyit az óceán mélyének élővilágával, amennyit elvártam, elég unalmas darab, 5/10.

Haneke meg azért él a hetvenes években, mert nem vagdos 15 másodperceként? :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.20. 11:53:55

Mindenkinek mondanám, h tagfelvételt tartunk a blogunkon (bővebben), akit érdekel a dolog és tudna rendszeresen és jól írni, az küldjön egy kritikát az email-címünkre.
Bob_Marley írta:Na tegnap megnéztem én is az Alle-ban a Djangot.

Imádom a Western filmeket, legfőképp a spagetti westernt, ez ugye nem volt teljesen az, sőt, de összességében nem volt rossz.
Samuel L Jackson nagyot alakított, zseniális volt az öreg.
Jó-jó volt, de mégis hiányzott nekem valami, s 2 olyan dolog volt a filmben (most így hirtelen) amit meg nem tudtam hova tenni, az elején a KKK komédia, ami tart 5 percig, az totál nem illett a filmbe, de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám :D
Karakterek jók voltak, történet is jó volt, inkább a körítés amire szerintem nekem hiányzott, valahogy nem jött át az az igazi Western érzés, elején még ez azért ki volt hangsúlyozva, több elnyújtott jelenet volt, táj bemutatása stb, ami remek volt, utána viszont "csak" ment a sztori.
Na de összességében végül is tetszett
7/10
Csak, hogy lefussuk a köröket, egyetértek :D , egy dolgot leszámítva. A Tupac szám szerintem baromira adta, nekem tetszett, hogy nem a szokásos vadnyugati témák szóltak, de sztem a leszámoláshoz nagyon passzolt. (ha mint leszámolást nézed, és nem mint vadnyugati leszámolást) Vagy pl. a Rick Ross szám is mennyire hangulatos volt.
De az tényleg zavart, hogy mintha egy darabig nem tudta volna Tarantino eldönteni, hogy most paródiát forgat, vagy egy véres és sokkoló drámát. Mert előbbiből indult és utóbbiba ment át.
kurdt
Megmentő :)

2013.01.20. 11:16:46

Tim írta: Személy szerint nekem a színek tetszettek borzasztóan.
Amikor a városkát,vagy a házakat mutatták az egésznek olyan mesekönyv/képregény szerű hatása volt. Vagy amikor Sam nevelőszüleinek telefonáltak,a nevelőapa pulóverje színben tökéletesen passzolt a konyhabútorhoz. Nem is tudom talán az Ollókezű Edwardban láttam ilyet utoljára. Viszont ha a gyermekkori barátságról kellene filmet ajánlanom,akkor inkább a Stand by me lenne ,ami viszont méltatlanul alulértékelt.
Nézzéwesandersonfilmeket! :D

Szerintem a Holdfény királyság (megjegyzem, szerintem rettenetesen hülyén hangzik magyarul) elég jó film, de Andersonnak van legalább három filmje, amit jobban szeretek...

A Stand by me pedig tényleg király film!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.20. 11:08:05

REMY írta:
Bob_Marley írta:de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám :D
7/10
Pont ez a jó benne, te csúcsnigger :lol:

Pont a Hollywoodi hírügynökséges tag említette meg ezt, hogy ez milyen gáz volt... mert rabszolgák stb..... hát könyörgöm !!!! Ez a film annyira akart drámázni a fehér-fekete ellentétről, mint egy Tarr Béla film szórakoztatni... :D
Először is gondolom humorosan akartad írni a csúcsnigger kifejezést, de ha kérhetném ezt hanyagoljuk.

Értem én, hogy eredetiség volt a lényeg, meg minden, de ez nagyon gáz volt.
Semmi köze nincsen ahhoz hogy drámázni akar valami vagy nem, ez totál nem illett a filmbe, ahogy a KKK 5 perces skit sem, ami konkrétan már idegesítő is volt.
Remek volt a zene végig a film alatt, s még Tupac személye illett is volna, de hát könyörgöm egy Western filmbe, ilyet betenni :D Mintha mondjuk a Die Hardban a lövöldözés közben megszólalna Fásy Ádám-Mesterhármas.

Egyedi volt maga a film, szerintem "nagyok voltak az elvárásaim" azt hittem jobban ki lesz dolgozva maga az egész hangulat, bár nem mondom hogy rossz volt, mert a belovaglós jelenet stb azok jók voltak, vagy a havas táj, babevés (kötelező :D ) amik azért egy atmoszférát teremtenek, de úgy összességében nem volt olyan hú de Western feelingem, karakterek jók voltak, sztori ment, faarc Django is jó volt, de pl egy szajha nem volt a filmben, vagy Whiskey ivás, oké itt felső tízezer volt DiCaprio, de itták azt a piros löttyöt :D
Meg érted voltak olyan jelenetek, amiket írtam hogy ez meg mi volt, de írhattam volna azt is amikor kiválasztja a ruhát, s megjelenik abban a kék hacukában, rendben kicsi humor kell bele, de azt sem éreztem ott helyénvalónak, egy Western filmbe azért helyzetkomikumot belecsempészni nekem valahogy távol áll a kettő. :D S a Tupac is ilyen volt, a KKK is.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2013.01.20. 10:38:22

Bob_Marley írta:de hogy amikor a házban lövöldözik Django, hogy a jó Istenbe jön a képbe egy Tupac szám :D
7/10
Pont ez a jó benne, te csúcsnigger :lol:

Pont a Hollywoodi hírügynökséges tag említette meg ezt, hogy ez milyen gáz volt... mert rabszolgák stb..... hát könyörgöm !!!! Ez a film annyira akart drámázni a fehér-fekete ellentétről, mint egy Tarr Béla film szórakoztatni... :D
Válasz küldése