Egyébként ha az érintetteket nem zavarja, akkor miért lenne furcsa?
150? nagykorú már?messideco írta:A magasság mennyire számít nálatok? Csak kíváncsiságból kérdezemJól néznék én ki pl. az 187 cm-es magasságommal egy 150 cm-es csajjal
Szárny?soadroli írta:én is láb függő vagyok, főleg comb. aztán szépen sorban felfelé haladva![]()
Visszaolvasva tényleg elég furcsára sikeredett a mondatom, de:Bob_Marley írta:Első mondat második felét nem értem.danianevem írta:Bob eltűnt pár napra, visszatért és leplezetlen stílusban ír, sok szmájlit alkalmazva, na meg a társadalom egy olyan rétegéről, amelyben nem látja a szépet és a jót. Valami történt.Én mindenben látom a szépet és a jót a nőket meg en bloc szeretem.
![]()
Volt alapja.Utálom a szőkéket, hidegnek és riasztónak tűnnek.
Első mondat második felét nem értem.danianevem írta:Bob eltűnt pár napra, visszatért és leplezetlen stílusban ír, sok szmájlit alkalmazva, na meg a társadalom egy olyan rétegéről, amelyben nem látja a szépet és a jót. Valami történt.
Pontosan! Én térdsérülésből lábadozok, az elmúlt hónapokban híztam több mint 10 kilót, és hetek óta nem borotválkoztam.Egyébként bezsélünk itt bombázókról, feszesség legyen, stb, mi meg pocakosan borotválkozás nélkül járkálunk:d (Jó nyilván, csak én.
)
Meg mert értünk a focihoz.Minket azért szeretnek a nők,mert okosak vagyunkŐket meg a szépségükért szeretjük
látod, csak szóba kellett tegnap hozni, egyből meghoztam a jó szerencsétcsababarca írta:visszatértve a netre.
Ma betoppant a semmiből egy T-s területi képviselő, gyorsan le is adtuk az igénybejelentőt.
13k-ból lesz telefon, belföldi+30-as számok felé 5000perc ingyen, tv (ugyanaz mint most a upc-nél)+ 30mbit-es net.
eddig is ennyit fizetttünk úgy egybe, csak sokkal lassabb nettel.
Remélem jóó lesz.
nem nincsenek, de van vmi film mostanában ahol meztelenül kószál és nem az a hűha látvány. legalább is számomracsababarca írta:Komoly tapasztalataid vannak vele
Komoly tapasztalataid vannak vele,de inkább máskor küld hozzám, ha már neked úgysem jön be.visca el barca írta:ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.
MQuCsabi írta:Jólvan na! Lábakról elfeledkezünk, valóban nagyon vonzó, benne van az első kettőben valahol fej-fej mellett.De nem a vékonysága a mérce nálam, inkább feszesség.
Egyébként bezsélünk itt bombázókról, feszesség legyen, stb, mi meg pocakosan borotválkozás nélkül járkálunk:d (Jó nyilván, csak én.
)
Láb is fontos, meggyőztél, az kimaradt.visca el barca írta:akkor ezek szerint csak én vagyok láb függő![]()
hosszú, vékony lábak, ez az én halálom
![]()
nálam szinte csak az számít meg az arc. utána jön a cici. pici, "tenyeres"mindenféle lógót/szétállót utálok. melltartóban rohadt jól mutatnak, aztán mikor lekerül meg állnak mindenfele
ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.