Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is természetesen igaz.. és én sem vagyok feltétlen Rijkaard mellett, én csak Mourinho-t ellenzem, de nagyon. Mondjuk Scolarinak nagyon örülnék ? még ő irányítja a portugálokat ? nem tudo, nem nagyon követem figyelemmel...Zozzy 5 írta: Igen, tudom, hogy ott van a "lehet" szócska, de én momentán olyan mentalitás halvány jelét sem látom, mint tavaly a Reálnál volt. Igaz, náluk is csaka végén volt ez jellemző, de azért, mert ott volt egy edző, aki be merte fogni a sztárok pofáját. Többek között...Rijkkardnak ez egy jó ideje nem sikerült, akkor most vagy mégkésőbb miért sikerülne?
Csak az Arsenal és a Barca kerete között hatalmas a különbség, és nem oda. Érdemes elgondolkodni, h ha Wenger azzal a csapatra erre képes, ekkor ezzel mire lenne képesLos Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()
Igen, tudom, hogy ott van a "lehet" szócska, de én momentán olyan mentalitás halvány jelét sem látom, mint tavaly a Reálnál volt. Igaz, náluk is csaka végén volt ez jellemző, de azért, mert ott volt egy edző, aki be merte fogni a sztárok pofáját. Többek között...Rijkkardnak ez egy jó ideje nem sikerült, akkor most vagy mégkésőbb miért sikerülne?Rivaldinho írta: 1épként nem mondtam h nekem van igazam, én pont azt állítottam h lehet ez is lehet az is.. de nem szabad szezon elején elküldeni.. lehet mi is úgy szerezzük meg a győzelmet mint tavaly a real.. lehet ...? a lehete van a hangsúly, nem pedig a biztoson, semmi sem biztos...
Senki sem mondta h legyünk elégedettek.. amúgy a türelem időszakához nem hiszem h másfél évet írtál volna, ha mondjuk az Espanyol elleni meccsen, Oleguer nem ragad benn és nem kapuk így egy gólt Tamudo révén.. akkor más a helyzet.. akkor szerintem csak az utóbbi 3 hónapról beszélhetünk.. maikoris azért előjött néha a szép játék... 1épként nem mondtam h nekem van igazam, én pont azt állítottam h lehet ez is lehet az is.. de nem szabad szezon elején elküldeni.. lehet mi is úgy szerezzük meg a győzelmet mint tavaly a real.. lehet ...? a lehete van a hangsúly, nem pedig a biztoson, semmi sem biztos... ezrt adnék neki még haladékot, másrészt meg azért mert új edzővel érkezne egy új habitus.. amit meg kell szokni.. hát inkább a nyáron.. szerintem...Saviola írta: Legyünk elégedettek az eddigi teljesítménnyel? 1 és fél éve várjuk a csodát..amikor Rijkaard idekerült az nem volt ennyi idő..de ez is..amikor ide került..mikor? 2004-ben...megint előjön a múlt,hogy akkor mi volt..és?..most mi van?Szenvedés..az van..s ebben Rijkaard 50 % -ig a hibás.
az a helyzet, h az elmundo szavazása szerint barcelonában is hasonlóan gondolkodnak a dologról. lehet, h ott sem tapsolnak tömegek annak, h mindenki milyen frankón vállalja a felelősséget a csapatnál, csak éppen semmi sem változik.Melkor írta:Most szavaztam a főoldalon (Mourinhora). Majd az eredményt látva - nem is azt, hogy ki vezet, hanem azt, hogy milyen arányban - eléggé meglepődtem. A korábban közutálatnak örvendő portugál van az élen, vagyis tényleg elég komoly gondok lehetnek (az szavazók szerint), ha Rijkaard megtartása helyett egy nem túlzottan szimpatikus (ám annál eredményesebb, szigorúbb) edző mellett tesszük le a voksunkat.
Hozhat új lelket, hozzáállást, de igazad van , nyáron van 4-5 edzőmeccs, hogy kipróbálja, míg év közben ez élesben megy!Rivaldinho írta:Egy új edző új taktikát hoz év közbe mást nem... se nem új játékost se nem lelket, se mentalitást, se akarást.. ezt úgy lehetne megcsinálni normálisan sztem, hogy nyárig Rijkaard, utána egy másvalaki, akinek az elképzeléseibe belefér 1-2 új játékos, és 1-2 is akit el lehet adni..
Elég sokmindennel egyetértek amit mondasz, pl hogy lehetne szigorubb Frank, persze van olyan amivel nem értek egyet, de ezzel a mondattal kifejezettem nem! POnt hogy tapasztalt edző kell nekünk, aki tud bánni a sztárokkal, leveszi a terhet róluk, leszarja ki mit mond, és leginkább nyerünk! Murinho-t tartom a legjobbnak (ha nem is szimpatikus annyira), a szabadok közül, de ha lehetne választani bárkit akkor természetesen Scolari!jelwaz írta: Én feltörekvő, tehetséges trénert preferálnék.
Tisztában vagyok azzal, hogy mi volt amikor idejött. Ez pedig nem jóslás, vagy különleges képesség, csak az elmúlt másfél év tapasztalata. Túl sokszor csalódtam én már másfél év alatt ahhoz, hogy higgyek ebben az emberben. Mennie kell! Egyébként meg a fórum 60%-a így gondolja, úgyhogy elég sok embernek van még itt különleges képessége ezek szerint.Rivaldinho írta: Nem tudom honnan tudod megállapítani november 12én hogy eldobnánk egy szezont ? mert légyszíves tanítsd meg ezt nekem is...
nem tudom azt sem mióta szurkolsz a Barcanak, de mikor Rijkaard idejött, akkor is nyügvenyelősen, mondhatni nagyon nyögvenyelősen indult az eleje... aztán mégis sikerült belelendülni.. hátha most is az lesz, mert ki tudja ? -rajtad kívül ezek szerint senki- hogy mi lesz...
Nem tudom honnan tudod megállapítani november 12én hogy eldobnánk egy szezont ? mert légyszíves tanítsd meg ezt nekem is...Zozzy 5 írta:...Ti nem sajnálnátok ezt a szezont csak úgy eldobni?
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ennél a mentalitásnál, ami most nálunk van ne tudjon mondjuk egy Mourinho mást hozniRivaldinho írta:Egy új edző új taktikát hoz év közbe mást nem... se nem új játékost se nem lelket, se mentalitást, se akarást.. ezt úgy lehetne megcsinálni normálisan sztem, hogy nyárig Rijkaard, utána egy másvalaki, akinek az elképzeléseibe belefér 1-2 új játékos, és 1-2 is akit el lehet adni..
Szerintem a hazai meccsektől sem kellene elájulni. A gólok 70-80 %-át szabadrúgásból, büntetőből, egyéni (Messi) bravúros húzásokból rúgjuk. Szerintem a látványos csapatjátékkal otthon is adósak a fiúk... Emlékezzetek, hogy egy hónap is eltelt, mire akciógólt rúgott a Barca.ozsimiki írta:Az edzői felelőség megkérdőjelezhetettlen idegenben nyújtott teljesítményünknél...ahogy a játékosoké is...felháborító,h ebben az évben (főleg azokután,hogy tavaly is így volt szinte) idegenben,bhasznak az egészre szinte....Frank nélkül is ki kellene tenniük a belüket a sikerért....csak az a baj,h egy szép Nou Camo-beli siker után elfelejtem ezeket,lehet nem is baj....csak utána ismét ugyanez van idegenben..és ismét felhúzom magam ezen a hozzáálláson...
Igen, ott van egy kis gond a játékosokkal. De ez meg fog változni, mert a fiatalok fejlődnek, és sztem már csak fiatalok vannak ott. Tehet szvsz ez beérik, és akkor örülnek majd az Arsenal drukkerek.Los Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()
Ez egy tipikusan az adott témához tartozó hsz!!!Los Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()