FC Barcelona 08/09
- barca0417
- Entrenador del Barça
én azt szeretném, ami a csapatnak a legjobb, de őszintén szólva nem vagyok elájulva a felsorolt edzőktől....Mourinho nagyon nem szimpatikus, volt pár érdekes húzása ellenünk amikor összekerültünk a chelsea-vel. Capello stílusa sztem nem illik ehhez a kerethez, Van basten pedig .....hát szerintem hollandia európa egyik legerősebb csapata volt, de mióta ő a szöv. kap. azóta nem az igaziak. Clementét pedig azt se tudom kicsoda.
szóval szerintem ha már (esetleg) leváltjuk Frankie-t akkor már valaki olyanra , aki tényleg JÓ.
szóval szerintem ha már (esetleg) leváltjuk Frankie-t akkor már valaki olyanra , aki tényleg JÓ.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ez is természetesen igaz.. és én sem vagyok feltétlen Rijkaard mellett, én csak Mourinho-t ellenzem, de nagyon. Mondjuk Scolarinak nagyon örülnék ? még ő irányítja a portugálokat ? nem tudo, nem nagyon követem figyelemmel...Zozzy 5 írta: Igen, tudom, hogy ott van a "lehet" szócska, de én momentán olyan mentalitás halvány jelét sem látom, mint tavaly a Reálnál volt. Igaz, náluk is csaka végén volt ez jellemző, de azért, mert ott volt egy edző, aki be merte fogni a sztárok pofáját. Többek között...Rijkkardnak ez egy jó ideje nem sikerült, akkor most vagy mégkésőbb miért sikerülne?
u.i.: Mikor lesz ma/holnap a brazil és argentín meccs ? é sközvetíti a tv ? ha vna vkiek infoja, ossza meg velem lécci!
Csak az Arsenal és a Barca kerete között hatalmas a különbség, és nem oda. Érdemes elgondolkodni, h ha Wenger azzal a csapatra erre képes, ekkor ezzel mire lenne képesLos Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()

-
- Llegenda del Barça
Igen, tudom, hogy ott van a "lehet" szócska, de én momentán olyan mentalitás halvány jelét sem látom, mint tavaly a Reálnál volt. Igaz, náluk is csaka végén volt ez jellemző, de azért, mert ott volt egy edző, aki be merte fogni a sztárok pofáját. Többek között...Rijkkardnak ez egy jó ideje nem sikerült, akkor most vagy mégkésőbb miért sikerülne?Rivaldinho írta: 1épként nem mondtam h nekem van igazam, én pont azt állítottam h lehet ez is lehet az is.. de nem szabad szezon elején elküldeni.. lehet mi is úgy szerezzük meg a győzelmet mint tavaly a real.. lehet ...? a lehete van a hangsúly, nem pedig a biztoson, semmi sem biztos...
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Senki sem mondta h legyünk elégedettek.. amúgy a türelem időszakához nem hiszem h másfél évet írtál volna, ha mondjuk az Espanyol elleni meccsen, Oleguer nem ragad benn és nem kapuk így egy gólt Tamudo révén.. akkor más a helyzet.. akkor szerintem csak az utóbbi 3 hónapról beszélhetünk.. maikoris azért előjött néha a szép játék... 1épként nem mondtam h nekem van igazam, én pont azt állítottam h lehet ez is lehet az is.. de nem szabad szezon elején elküldeni.. lehet mi is úgy szerezzük meg a győzelmet mint tavaly a real.. lehet ...? a lehete van a hangsúly, nem pedig a biztoson, semmi sem biztos... ezrt adnék neki még haladékot, másrészt meg azért mert új edzővel érkezne egy új habitus.. amit meg kell szokni.. hát inkább a nyáron.. szerintem...Saviola írta: Legyünk elégedettek az eddigi teljesítménnyel? 1 és fél éve várjuk a csodát..amikor Rijkaard idekerült az nem volt ennyi idő..de ez is..amikor ide került..mikor? 2004-ben...megint előjön a múlt,hogy akkor mi volt..és?..most mi van?Szenvedés..az van..s ebben Rijkaard 50 % -ig a hibás.
-
- Llegenda del Barça
az a helyzet, h az elmundo szavazása szerint barcelonában is hasonlóan gondolkodnak a dologról. lehet, h ott sem tapsolnak tömegek annak, h mindenki milyen frankón vállalja a felelősséget a csapatnál, csak éppen semmi sem változik.Melkor írta:Most szavaztam a főoldalon (Mourinhora). Majd az eredményt látva - nem is azt, hogy ki vezet, hanem azt, hogy milyen arányban - eléggé meglepődtem. A korábban közutálatnak örvendő portugál van az élen, vagyis tényleg elég komoly gondok lehetnek (az szavazók szerint), ha Rijkaard megtartása helyett egy nem túlzottan szimpatikus (ám annál eredményesebb, szigorúbb) edző mellett tesszük le a voksunkat.
nem akarom bántani rijkaardot, eleget nyírtam már, de mint bárkivel, úgy vele is előfordulhat, h egyszerűen egy szintnél már nincs feljebb.
megtette amit lehetett, kész, ennyi.
gondolom, azt nem akarják megvárni a Klubnál, hogy majd a pontszerző helyeknek, és az uefa indulásnak is örülniük kelljen.
sztem is egy új, frissebb emberre van szükség, aki akár murinnyó is lehetne. de mindenképpen olyanra, akinek lesz elegendő respektje ahhoz, h felrázza az elkényelmesedett, félig-meddig belesza.rós társaságot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
Hozhat új lelket, hozzáállást, de igazad van , nyáron van 4-5 edzőmeccs, hogy kipróbálja, míg év közben ez élesben megy!Rivaldinho írta:Egy új edző új taktikát hoz év közbe mást nem... se nem új játékost se nem lelket, se mentalitást, se akarást.. ezt úgy lehetne megcsinálni normálisan sztem, hogy nyárig Rijkaard, utána egy másvalaki, akinek az elképzeléseibe belefér 1-2 új játékos, és 1-2 is akit el lehet adni..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Elég sokmindennel egyetértek amit mondasz, pl hogy lehetne szigorubb Frank, persze van olyan amivel nem értek egyet, de ezzel a mondattal kifejezettem nem! POnt hogy tapasztalt edző kell nekünk, aki tud bánni a sztárokkal, leveszi a terhet róluk, leszarja ki mit mond, és leginkább nyerünk! Murinho-t tartom a legjobbnak (ha nem is szimpatikus annyira), a szabadok közül, de ha lehetne választani bárkit akkor természetesen Scolari!jelwaz írta: Én feltörekvő, tehetséges trénert preferálnék.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Llegenda del Barça
Tisztában vagyok azzal, hogy mi volt amikor idejött. Ez pedig nem jóslás, vagy különleges képesség, csak az elmúlt másfél év tapasztalata. Túl sokszor csalódtam én már másfél év alatt ahhoz, hogy higgyek ebben az emberben. Mennie kell! Egyébként meg a fórum 60%-a így gondolja, úgyhogy elég sok embernek van még itt különleges képessége ezek szerint.Rivaldinho írta: Nem tudom honnan tudod megállapítani november 12én hogy eldobnánk egy szezont ? mert légyszíves tanítsd meg ezt nekem is...
nem tudom azt sem mióta szurkolsz a Barcanak, de mikor Rijkaard idejött, akkor is nyügvenyelősen, mondhatni nagyon nyögvenyelősen indult az eleje... aztán mégis sikerült belelendülni.. hátha most is az lesz, mert ki tudja ? -rajtad kívül ezek szerint senki- hogy mi lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.13. 21:59:14-kor.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ki tudja?Te sem tudod.Lehet ez is,lehet az is.Szerintem nem kéne ilyen hagnemben irogatni..ez egy vélemény volt Zozzytól..te meg beszélsz a magasból..vagy ezt csak én érzem így?
Legyünk elégedettek az eddigi teljesítménnyel? 1 és fél éve várjuk a csodát..amikor Rijkaard idekerült az nem volt ennyi idő..de ez is..amikor ide került..mikor? 2004-ben...megint előjön a múlt,hogy akkor mi volt..és?..most mi van?Szenvedés..az van..s ebben Rijkaard 50 % -ig a hibás.
Legyünk elégedettek az eddigi teljesítménnyel? 1 és fél éve várjuk a csodát..amikor Rijkaard idekerült az nem volt ennyi idő..de ez is..amikor ide került..mikor? 2004-ben...megint előjön a múlt,hogy akkor mi volt..és?..most mi van?Szenvedés..az van..s ebben Rijkaard 50 % -ig a hibás.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.11.13. 21:57:16-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem tudom honnan tudod megállapítani november 12én hogy eldobnánk egy szezont ? mert légyszíves tanítsd meg ezt nekem is...Zozzy 5 írta:...Ti nem sajnálnátok ezt a szezont csak úgy eldobni?
nem tudom azt sem mióta szurkolsz a Barcanak, de mikor Rijkaard idejött, akkor is nyügvenyelősen, mondhatni nagyon nyögvenyelősen indult az eleje... aztán mégis sikerült belelendülni.. hátha most is az lesz, mert ki tudja ? -rajtad kívül ezek szerint senki- hogy mi lesz...
-
- Llegenda del Barça
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ennél a mentalitásnál, ami most nálunk van ne tudjon mondjuk egy Mourinho mást hozniRivaldinho írta:Egy új edző új taktikát hoz év közbe mást nem... se nem új játékost se nem lelket, se mentalitást, se akarást.. ezt úgy lehetne megcsinálni normálisan sztem, hogy nyárig Rijkaard, utána egy másvalaki, akinek az elképzeléseibe belefér 1-2 új játékos, és 1-2 is akit el lehet adni..

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Egy új edző új taktikát hoz év közbe mást nem... se nem új játékost se nem lelket, se mentalitást, se akarást.. ezt úgy lehetne megcsinálni normálisan sztem, hogy nyárig Rijkaard, utána egy másvalaki, akinek az elképzeléseibe belefér 1-2 új játékos, és 1-2 is akit el lehet adni..
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát érdekes kérdés. Direkt hosszú ideig nem szóltam semmit, próbáltam konzekvenciákat levonni, néztem, hogy mi lehet a a baj, és még mindig nem tudom. Ugyanilyen tanácstalan a csapat. Egyrészről szerintem nehezebb dolgunk van, mint a Real Madridnak, mert ellenünk inkább egy pont a cél, a fővárosiak ellen meg azért meg-megpróbálkoznak a 3 pont megszerzésével is (pl. mostani fordulóban a Mallorca). Nálunk lehet, hogy összetettebb a probléma. Egyrészről nem érzem Rijkaardot hibásnak, mert nem arról van szó, hogy a csapat alárendelt szerepet játszana a meccseken, nincsenek hatalmas zakók (bár ugye mihez viszonyítunk), ami a pályán folyik az a játékosok sara. Csak Iniestát, Henryt és Messit érzem úgy, hogy szívből küzdenének, egy pillanatra sem edják fel (talán Henry nem ezért, hanem, mert látom benne azt a mentalitást, amit anno Larssonban). Vannak még akik jól játszanak, de a meccs 90 percig tart, és én imádom azt, ha 5-0-nál a vesztésre álló csapat lő egyet, mert az megmutatja a csapatmorált. De ez most nem jellemző ránk. Másrészről Rijkaard a hibás abban, amit a csapat nem tesz. Káromkodjon, csapkodjon, elégedetlenkedjen idegbeteg módjára. Mondja azt, hogy: ,,Lányok! nem érdekel, hogy égetitek magatokat, de rám ne hozzatok szégyent! Ha így akartok játszani, és a szurkolók szívében maradni, hát szívetek joga, de én inkább elmegyek akkor!". A játékosok nem elsősorban a barátai, kritizálni kell őket, mert abból lehet tanulni. A meccsek előtt bevonulnak egy 5 csillagos szállodába, ahol gondolom a seggüket kinyalják, hát vigye őket panzióba, és egyenek saját maguk által főzött kaját vagy mittomén, de döbbenjen rá mindenki, hogy amilyen a mosdó, olyan a... Barátkoztassa őket, vagy akármi, mert itt nem a tudással, taktikával van baj, hanem, ahogy a csapattagok egymáshoz viszonyulnak (legalábbis az én meglátásom szerint), Nemegyszer látom, vettem észre, hogy hierarchia van, hogy hiába áll Henry jobb helyzetben, nem ő kapja, hanem Messi stb.
És ha eljön az, amit már hosszú ideje támogattam, de pillanatnyilag nem: edzőváltás. Szerintem nem jó ötlet, mert sok új játékos van (talán még ők sem illeszkedtek be igazán) és még egy új edző is, szerintem káoszt okozna. Mindenesetre, ha megtörténne, én nem támogatom olyan edző szerződtetését, aki megjárta már vagy a Chelsea-t, s ami még rosszabb, a Real Madridot. Én feltörekvő, tehetséges trénert preferálnék.
És ha eljön az, amit már hosszú ideje támogattam, de pillanatnyilag nem: edzőváltás. Szerintem nem jó ötlet, mert sok új játékos van (talán még ők sem illeszkedtek be igazán) és még egy új edző is, szerintem káoszt okozna. Mindenesetre, ha megtörténne, én nem támogatom olyan edző szerződtetését, aki megjárta már vagy a Chelsea-t, s ami még rosszabb, a Real Madridot. Én feltörekvő, tehetséges trénert preferálnék.
Srácok! José kell ide!! Rijkaardnak rengeteget köszönhetünk, de ő megszolgálta a magáét... Isten vele!
Mourinho már ismeri a Barcát, járt már nálunk, nem is voltak sikertelenek az öreg Bobby bácsival, és a jelenlegi mentális válságban sztem ő tudná helyrerázni ezt a társaságot! Ha nem javul a játék, mert én is bízom a hollandban, de ha télleg nem lesz jobb, akkor szeretettel látnám Josét!
Mourinho már ismeri a Barcát, járt már nálunk, nem is voltak sikertelenek az öreg Bobby bácsival, és a jelenlegi mentális válságban sztem ő tudná helyrerázni ezt a társaságot! Ha nem javul a játék, mert én is bízom a hollandban, de ha télleg nem lesz jobb, akkor szeretettel látnám Josét!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Puyol azt mondja, hogy ő és a játékosok a hibásak. Rijkaard is magára vállalja a felelősséget. És valóban mindkettőnek igaza van! DE, mivel az edző a főnök, ezért az ő hibája az is, hogy a játékosok megengedhetik maguknak azt, amit látunk!!
Most szavaztam a főoldalon (Mourinhora). Majd az eredményt látva - nem is azt, hogy ki vezet, hanem azt, hogy milyen arányban - eléggé meglepődtem. A korábban közutálatnak örvendő portugál van az élen, vagyis tényleg elég komoly gondok lehetnek (az szavazók szerint), ha Rijkaard megtartása helyett egy nem túlzottan szimpatikus (ám annál eredményesebb, szigorúbb) edző mellett tesszük le a voksunkat.
Most szavaztam a főoldalon (Mourinhora). Majd az eredményt látva - nem is azt, hogy ki vezet, hanem azt, hogy milyen arányban - eléggé meglepődtem. A korábban közutálatnak örvendő portugál van az élen, vagyis tényleg elég komoly gondok lehetnek (az szavazók szerint), ha Rijkaard megtartása helyett egy nem túlzottan szimpatikus (ám annál eredményesebb, szigorúbb) edző mellett tesszük le a voksunkat.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tök jó hogy Puyol azt mondja hogy nem az edző hibás, hanem a játékosok, Rijkaard meg azt mondja, hogy nem a játékosok hibásak hanem ő maga. Nos, szerintem mindenki hibás kivétel nélkül. Az igérgetés jól megy, Puyol is csak dühében mondta azt amit, holnaptól ugyanott folyatódik minden, ahol abbamaradt. Talán megint kéne ultimátum Rijkaardnak, mert úgy néz ki semmi motivációerő nincs arra, hogy a csapat jól tudjon teljesíteni.
Szerintem a hazai meccsektől sem kellene elájulni. A gólok 70-80 %-át szabadrúgásból, büntetőből, egyéni (Messi) bravúros húzásokból rúgjuk. Szerintem a látványos csapatjátékkal otthon is adósak a fiúk... Emlékezzetek, hogy egy hónap is eltelt, mire akciógólt rúgott a Barca.ozsimiki írta:Az edzői felelőség megkérdőjelezhetettlen idegenben nyújtott teljesítményünknél...ahogy a játékosoké is...felháborító,h ebben az évben (főleg azokután,hogy tavaly is így volt szinte) idegenben,bhasznak az egészre szinte....Frank nélkül is ki kellene tenniük a belüket a sikerért....csak az a baj,h egy szép Nou Camo-beli siker után elfelejtem ezeket,lehet nem is baj....csak utána ismét ugyanez van idegenben..és ismét felhúzom magam ezen a hozzáálláson...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az edzői felelőség megkérdőjelezhetettlen idegenben nyújtott teljesítményünknél...ahogy a játékosoké is...felháborító,h ebben az évben (főleg azokután,hogy tavaly is így volt szinte) idegenben,bhasznak az egészre szinte....Frank nélkül is ki kellene tenniük a belüket a sikerért....csak az a baj,h egy szép Nou Camo-beli siker után elfelejtem ezeket,lehet nem is baj....csak utána ismét ugyanez van idegenben..és ismét felhúzom magam ezen a hozzáálláson... 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Igen, ott van egy kis gond a játékosokkal. De ez meg fog változni, mert a fiatalok fejlődnek, és sztem már csak fiatalok vannak ott. Tehet szvsz ez beérik, és akkor örülnek majd az Arsenal drukkerek.Los Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()
Ez egy tipikusan az adott témához tartozó hsz!!!Los Banditos írta:Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az Arsenal már tényleg régóta nagyon szép focit játszik, de nem éppen sikeresek vele. Sokszor van már, hogy túl idegesek a sok kihagyott helyzet miatt. Szerintem a Manchester megfogja őket előzni, de az Ágyusok sikerének jobban örülnék.

in to exile
Még nincs vége annak a csapatnak
Akik a szép játékot meccsről-meccsre nyujtották, még itt vannak
Sőt vannak, és lexnek ujjak is. Amik kellenének: uj ezdő, elküldeni azokat a játékosokat, akik alibiznek, helyettük uj játékosok. Ennek nyáron meg kellett volna történnie, de nem történt..
Abban bizhatunk idén 1edül, h ETOO és DECO ha felépülnek segiteni fognak, különösen utobbi, mert most nincs karmester a csapatban, mert akinek annak kéne lennie, Xavi, az alibizik

Abban bizhatunk idén 1edül, h ETOO és DECO ha felépülnek segiteni fognak, különösen utobbi, mert most nincs karmester a csapatban, mert akinek annak kéne lennie, Xavi, az alibizik

Hol van az a csapat, aki vizuális orgazmust tudott okozni a nézőinek?