Joan Laporta
-
- Director del Fútbol
Laporta!
Hallgattál volna Rosselre, amikor tépte a száját Ronaldinho ügyében.... Most ki lesz szúrva a klub szeme 16-20 millával.
szép volt!
Hallgattál volna Rosselre, amikor tépte a száját Ronaldinho ügyében.... Most ki lesz szúrva a klub szeme 16-20 millával.
szép volt!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
A legnagyobb probléma, ha valaki nem látja be, nem akarja belátni, hogy gond van. Márpedig nálunk nagyon a fejet a homokba-politika tombol.
Egy tavaly úgy elvesztett szezon után: Á semmi gond Rijkaarddal, addig marad az edző amig akar.
R10-zel is: Bízunk benne, jól játszik, nem éjszakázik, nincsenek fekete bárányok.
Ez az ostoba elkerítés (ilyet legutóbb Dombi Tibi frankfurti kalandjánál hallottam, hogy 'zavarja az edzést'...) is. Ha már az egyik VEZETŐ!!! kiszivárogtatta akkor hova tagadjuk? Minek áltatni magunkat, mert az már régen nyilvánvaló, hogy a vezetőség minden nappal, meccsel, közleménnyel hiteltelenedik, a klub kifelé mutatni kívánt képe már régen nem a nagy boldog család, bármennyire is próbáljuk ezt az illúziót kelteni.
Egyébként R10-nél ugyanez a sunyizós hozzáállás ami miatt most ott tartunk hogy így játszik és hogy elmegy. Ki kell állni megmondani, hogy emberek az a szitu, hogy Ronnie nem akar edzeni, rendszeresen éjszakázik, a lehetőséget így is meg fogja kapni, és akkor ország-világ előtt 'leég'. De ez a sérültnek rejtegetés ez kinek használ???
Egyébként meg az az érzésem, hogy Laporta addig játsza ezt a játékot amíg végül Frankkal együtt bukik
Egy tavaly úgy elvesztett szezon után: Á semmi gond Rijkaarddal, addig marad az edző amig akar.
R10-zel is: Bízunk benne, jól játszik, nem éjszakázik, nincsenek fekete bárányok.
Ez az ostoba elkerítés (ilyet legutóbb Dombi Tibi frankfurti kalandjánál hallottam, hogy 'zavarja az edzést'...) is. Ha már az egyik VEZETŐ!!! kiszivárogtatta akkor hova tagadjuk? Minek áltatni magunkat, mert az már régen nyilvánvaló, hogy a vezetőség minden nappal, meccsel, közleménnyel hiteltelenedik, a klub kifelé mutatni kívánt képe már régen nem a nagy boldog család, bármennyire is próbáljuk ezt az illúziót kelteni.
Egyébként R10-nél ugyanez a sunyizós hozzáállás ami miatt most ott tartunk hogy így játszik és hogy elmegy. Ki kell állni megmondani, hogy emberek az a szitu, hogy Ronnie nem akar edzeni, rendszeresen éjszakázik, a lehetőséget így is meg fogja kapni, és akkor ország-világ előtt 'leég'. De ez a sérültnek rejtegetés ez kinek használ???
Egyébként meg az az érzésem, hogy Laporta addig játsza ezt a játékot amíg végül Frankkal együtt bukik
Ez a Ronaldinho topicból van, de sztem jobb itt folytatni.Varga Tamás írta:Nem tudom, de mi, szurkolók nagyon hülyének vagyunk nézve. Vagy ekkora a fejetlenség a klub vezetésén belül? Gyerekek! Nem látjátok a fától az erdőt. Az egyik vezető állít valamit, a másik meg kiáll másnap és nyíltan lehülyézi a kollégáját. Sala Úr lenyilatkozza, hogy R10 és Deco nem is sérültek, csak el vannak különítve a társaiktól, mint valami leprások. Senor Beguiristáin meg kiáll és közli, hogy Sala Úr baromságokat beszél. Tipikus esete annak, amikor a jobb kéz nem tudja mit akar a bal kéz. Ezen a ponton csatolnék vissza G-Jay mai írásához? a vezetőségben hatalmas a káosz, az anarchia. Ők nem beszélnek egymással, vagy mi van? Most kinek higgyen az ember, kiben bízzon? Az újságokban nem lehet, ezt megszoktuk. Na de, a saját vezetői is badarságokat beszélnek? Ekkora fejetlenséget nehéz elképzelni, de mégis van. Jobb lenne, ha már rendeznék a sorokat - egy új vezetőséggel, új játékosokkal. Azon játékosok, akik nem tudják betartani a játékszabályokat, azok mehetnek Isten hírével. Akik pedig beállnak a sorba, azokkal együtt szurkolni fogok továbbra is, életem végéig a Barcelonának.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Nos, én is úgy látom, az elnökségnél sincs minden rendben. Sztem vannak olyanok, akiknek tele a hócipőjük azzal, hogy egyesek megélnek a múltjukból, és most a nagy semmiért veszik fel a rengeteg eurót (azért tartom valószínűnek, mert megvan hivatalosan, hogy meggyógyulnak ketten, majd rá egy napra mindketten lesérülnek - gyanús, nem is kicsit...), és vannak, akiknek az a munkája, hogy nyáron a lehető legtöbbet kapjuk értük... az ilyen hír pedig vészesen csökkentheti az árat.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Elolvastam a főoldalon a hírt...hát Laporta egy gyökér..nem érdekel mit tett a klubért,meg mittudomén....ha ennyire homok,hogy kiáll Rijkaard mellett még mindig,meg ilyan Laundrupokat,meg Guardiloákat akar leültetni a kispadra,akkor az én szememben ő is megbukott Rijkaarddal együtt... 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem erre gondoltam, előbbi véleményeddel egyetértek, ez örök igazság.
Hosszú távon mégsem hiszem, hogy 'evidens', hogy Mourinho a legjobb valásztás. Ezt gondolom.
Mert megvan a stílusa, s az mégiscsak sokat vet a latba, s most nem a Chelsea-s múltjából indulok ki. Ahogy én megismertem, főleg a Porto-s időszakból, s természetesen a Premiership-es munkájából. Az nem kérdés, milyen tehetsége van, de a személyisége teljesen más, ahogy a fent említett stílusa is.
Perxe ahhoz látni kellene mire képes a Barca-val...
De a döntés nehéz, s sok lehetőségből a legjobbnak igérkezőt kell választani, majd meglátjuk. ASzámomra nem ő az elsőszámű lehetőség.
Ezdőkérdést ha lehet ne itt vitassátok!
S.
Hosszú távon mégsem hiszem, hogy 'evidens', hogy Mourinho a legjobb valásztás. Ezt gondolom.
Mert megvan a stílusa, s az mégiscsak sokat vet a latba, s most nem a Chelsea-s múltjából indulok ki. Ahogy én megismertem, főleg a Porto-s időszakból, s természetesen a Premiership-es munkájából. Az nem kérdés, milyen tehetsége van, de a személyisége teljesen más, ahogy a fent említett stílusa is.
Perxe ahhoz látni kellene mire képes a Barca-val...
De a döntés nehéz, s sok lehetőségből a legjobbnak igérkezőt kell választani, majd meglátjuk. ASzámomra nem ő az elsőszámű lehetőség.
Ezdőkérdést ha lehet ne itt vitassátok!
S.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Llegenda del Barça
sztem egy jó edző, azért jó edző, mert a rendelkezésére álló keretből a lehető legtöbbet tudja kihozni, természetesen figyelembe véve a brigád kvalitásait. azt egyszerűen nem tudom elképzelni, h a barcával nekiállnának bekkelni, utána előreívelgetni a zsugákat és állandóan lekontrázni az ellenfelet. ezt a barcával nem lehet megcsinálni.
ha egy edző a felsoroltak közül csak erre lenne képes, akkor nem lenne jó edző. az olyan vki lenne, mint az a festőművész, aki állandóan csak kidőlt fákat tudna festeni.
ha egy edző a felsoroltak közül csak erre lenne képes, akkor nem lenne jó edző. az olyan vki lenne, mint az a festőművész, aki állandóan csak kidőlt fákat tudna festeni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Bizonyosan ezeket az embereket nem szabad megkérdőjelezni..., s az is tény, hogy az edzők is lehetnek változó formában.
Nem, nem hiszem, hogy ez maradna a keret, megmaradna a stílus, s a játékosokat olyan kreatív játékra ösztönözné... S a taktikai utasítások sem azt eredményeznék. Mivel én úgy vélem, nem a játékosokhoz igazodik egy edző, de főleg nem Mourinho!
Ha úgy értetted, hogy számomra az evidens, hogy Mourinho a padon bunkerfocit jelentene, akkor tévedsz...
Nem, nem hiszem, hogy ez maradna a keret, megmaradna a stílus, s a játékosokat olyan kreatív játékra ösztönözné... S a taktikai utasítások sem azt eredményeznék. Mivel én úgy vélem, nem a játékosokhoz igazodik egy edző, de főleg nem Mourinho!
Ha úgy értetted, hogy számomra az evidens, hogy Mourinho a padon bunkerfocit jelentene, akkor tévedsz...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Llegenda del Barça
még mindig nem értem, h ezzel a kerettel, ami a barcának van, miért evidens, h nekiállna bunkerfocit játszatni például murinnyó...? még akkor sem vágatnék eret erre, ha esetleg pár embert lecserélne a brigádból.
a felmerült nevek többsége profi szakember, akik már bizonyították, h nem ugatják a szakmát. sztem meg tudnák oldani úgy a feladatot, h mindenkinek jó legyen.
ráadásul a jelenlegi rijkaardnál mindenféleképpen jobban.
a felmerült nevek többsége profi szakember, akik már bizonyították, h nem ugatják a szakmát. sztem meg tudnák oldani úgy a feladatot, h mindenkinek jó legyen.
ráadásul a jelenlegi rijkaardnál mindenféleképpen jobban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyrészt nem hiszem, hogy az elnökég nyilvánosan megvitatta volna, hogy mit gondol, így ez csak sejtés lehet, de ha tény, akkor sincs egyedül Joan... S úgy érzem a sociók őskövületei sem elsősorban a hirtelen jött eredmnyesség melett voksolnának, inkább meghgynák a stílust..., csúnya dolog lenne beleszürkülni (mégha eredményesen is) a futball élvonalába..., akkor már valóban csak az Arsenal marad, mely még megmutat valamit abból amit én totális futballnak nevezek...
Nem szabad új köntösbe bújtatni ezt a csapatot, számomra nagy csalódás lenne az erőfoci, s a nagy taktikai csata, főleg az olyan egygólos győzelmek, melyek épphogy az utolsó pillanatban jönnének. Az eredményességet könnyen lehet egy új edzővel úgy elérni, hogy közben megmaradjon a látványos játék. Nem hiszem, hogy Mourinho az ideális, én egytértek Laporta-val. Olyan döntést kell hozni, melyben fontos az amit Laporta hangsúlyozott, Mourinho nem hiszem, hogy egyenlő a Barca szellemével...
Ha már Guardiola..., mivel senki sem lehet biztos abban hogy milyen szinten felkészült..., így nem lehet itéletet mondani, s ő közel áll a Barcelona-hoz, sokkal közelebb, megértem Laporta-t. Főleg hogy Guardiola is olyan rendszerben játszott, mely tetszetős, látványos, már-már pazar volt. Rijkaard sem volt szakmailag tapasztalt, sőt zákbamacskának lehetett nevezni, de mást bizonyított...
Nem szabad új köntösbe bújtatni ezt a csapatot, számomra nagy csalódás lenne az erőfoci, s a nagy taktikai csata, főleg az olyan egygólos győzelmek, melyek épphogy az utolsó pillanatban jönnének. Az eredményességet könnyen lehet egy új edzővel úgy elérni, hogy közben megmaradjon a látványos játék. Nem hiszem, hogy Mourinho az ideális, én egytértek Laporta-val. Olyan döntést kell hozni, melyben fontos az amit Laporta hangsúlyozott, Mourinho nem hiszem, hogy egyenlő a Barca szellemével...
Ha már Guardiola..., mivel senki sem lehet biztos abban hogy milyen szinten felkészült..., így nem lehet itéletet mondani, s ő közel áll a Barcelona-hoz, sokkal közelebb, megértem Laporta-t. Főleg hogy Guardiola is olyan rendszerben játszott, mely tetszetős, látványos, már-már pazar volt. Rijkaard sem volt szakmailag tapasztalt, sőt zákbamacskának lehetett nevezni, de mást bizonyított...
-
- Director del Fútbol
2010-ben jön Rossel és minden rendben lesz egy jó időre. Érti a dolgát a srác, elküldte őt is mindenki már a fenébe, de hogy csak 1 példát említsek, ha eladjuk Ronaldinhot akkor amikor mondta, tavaly nyáron, akkor vélhetően 20 millioval legalább vastagabbak vagyunk, mint nyáron leszünk, mert simán vitték volna 40-ért, most örülhetünk 20-nak.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
nem hülyegyerekek ezek, főleg nem soriano. nem bánnám, ha végül az ő akaratuk kerekedne felül....mert az elnökség jelentős része nem úgy gondolkozik, ahogy az elnök, ők inkább támogatnák a szakmailag tökéletesen felkészült Mourinhót, mint mást. Ebbe a táborba tartozik az elnökségen belül a két legjelentősebb alelnök, Ferran Soriano (gazdaságügy) és Marc Ingla (sportügy).
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mintha a szívemből szóltál volna.LG írta:Érdekes a legujjabb hir a főoldalon. Remélem majd a többiek akarata érvényesül az edőkérdésben, nem az övé.
Meg annak is örülök, h vannak a vezetőségben, akik már elküldték volna Rijkaardot. Vannak itt értelmes emberek, csak sajnos pont ez a töketlen vakegér irányitja a klubbot. Már elnézést a Laporta fanokból, de nekem ebből az emberből már elegem van, és ahogy látom Barcelonában sincs másképp, tökéletes megértem őket

Érdekes a legujjabb hir a főoldalon. Remélem majd a többiek akarata érvényesül az edőkérdésben, nem az övé.
Meg annak is örülök, h vannak a vezetőségben, akik már elküldték volna Rijkaardot. Vannak itt értelmes emberek, csak sajnos pont ez a töketlen vakegér irányitja a klubbot. Már elnézést a Laporta fanokból, de nekem ebből az emberből már elegem van, és ahogy látom Barcelonában sincs másképp, tökéletes megértem őket

- barca0417
- Entrenador del Barça
nem feltétlen kéne Decot eladni sztem, mert nehéz lenne olyan irányítót találni, aki még védekezik is. és tényleg nem játszott rosszul idén, csak keveset., de ne csak off legyen, Laporta szerintem jó elnök, tényleg túl elnéző Rijkaarddal kapcsolatban, de arról nem ő tehet, hogy nem megy a csapatnak. Azt meg mindenki tudja, hogy milyen pénzügyi válságban vette át a csapatot, majd talpra állította a"kasszát" úgy hogy közben, igazolt is ne keveset, és sztem nem is rosszul.
Amit én felrónék neki, az Davids elengedése, illetve nem megfelelő ajánlattétele, ahhoz hogy maradjon a pitbull.
Amit én felrónék neki, az Davids elengedése, illetve nem megfelelő ajánlattétele, ahhoz hogy maradjon a pitbull.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca0417 2008.04.07. 21:46:50-kor.

-
- Jugador d'estrella
Jójó persze... Jöjjön Nasri... De ő nem valami nagy ász ott a Marseilles- ben... Csak a franciák a nem olyan nagy tehetségeket is imádják, meg ajnározzák... Na az összevágott videókat nézzük, mert olyanokkal még Buzsákyt is Ronaldinho-ként lehet feltüntetni... Benzema most hosszabbított és Agüero is elérhetetlen.. Ráadásul csatárok... Kik helyett játszanának???részben igazad részben nem....
abban igen hogy uj fiatalok, játékosok kellenek, de sztem nem luca modric a megfelelö erre... inkább Nasri vagy Benzema vagy Agüero
Eddig van 7 csatárunk: Eto'o, Henry, Bojan, Giovanni, Gudjohnsen, Ezquerro, Messi (Argentín válogatottban az, bár nálunk a szélen van...). Eto'o, Henry, Giovanni és Bojan tuti, hogy maradjanak!!!! Ők a legjobbak!!!!
Nasrin elgondolkodnék... De... Fenntartásaim vannak... Nehéz ma egy igazán jó irányítót találni...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Xavinho írta:Szerintem nem azokkal van baj,akiket megemlítettél. Eto'o nagy formában van, hogy most hétvégén nem talált be annak köszönhető, hogy végig szélen játszott,ami meg az edző hiája. Xavi az utóbbi időben (is) kiválóan játszik ( nem egy olyan meccsre emlékszem,amikor az ő góljával nyertünk vagy mentettünk pontot). Iniesta teljesítménye sem rossz, néha egy kicsit önző, de szinte mindig megjátszható és megbízható a középpáján.Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
Ha kell valahol hibát keresni az szerintem az, hogy ronnie motiválatlan mert már mindent megnyert... Iniesta, Xavi Deco is szinte minden trófeát megszerzett a csapattal ahogy Eto'o is... az egyetlen aki az aranylabda miatt hajt az Messi meg Henry azért mert bl-t akar nyerni... Új eddig nyeretlen, de jó játékosok kellenek... Például Luka Modric elég jó lenne...
Melesleg a fiatalok nagyon kiveszik a részüket mindenből... Dícséret, és sok köszönet nekik....
Szerintem a baj elég összetett:
Deco:amikor játszott, jól játszott, gólpasszokat adott. Arról nem tehet, hogy a kislánya beteg (volt?) ,mintahogy arról sem tehet, hogy sérült.
Toure: nem az igazi a gerince miatt,de dicséretes,hogy kitart a csapata mellett. Sérüléséről nem tehet.
Messi:sokat sérült
Henry: házassági gondjai voltak, be kellett illeszkedjen, NEM SZÉLSŐ.Ezekről sem feltétlen ő tehet.
Ronaldinho: fogalmam sincs, hogy vele mi van, de a 6 hetes sérüléséről nem feltétlen tehet.
Megoldás:
Húzzon a francba az egész orvosi stáb meg hozzunk már egy RÁTERMETT edzőt,aki nem csak üldögél a kispadon!
Egyetértek.
Bár én ettől függetlenül eladnám Decot, Rijkaardot kirúgnám a [auto_cenzúra], és hoznék egy normális edzőt.
Ronnieval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, az majd úgy is eldől magától...
Laportával nincs gond alapvetőne, csak abba kéne hagynia a töketlenkedést végre, és a sarkára állni!!!
2010-ben viszont Rosellt szeretném elnöknek!!!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, addig úgy hiszem megoldódik a gond, s én inkább egy hasonló elnökséget, hasonló irányelvet szeretnék, s legalább ennyire sikereset.Zozzy 5 írta: Persze a 2010-es elnökválasztáson erősen elgondolkoznék, hogy hagyjam-e "kormányon" a Laporta féle irányelveket Sorianoval az élen, vagy esetleg kipróbáljak egy új, a mostani helyzetben biztos hogy hasznosabb Rosell-t.
Perxe a jelenlegi vezetés hiábiból okulva...
Ez egy kicsit erős, nem gondolod?Laporta bebizonyíthatja hogy IQ-ja 1 hez van közelebb mint 0 hoz. Mégpedig azzal hoghy bejelenti: " Rijkaard megy! és biztosíthatom kedves szurkolóinkat hogy aláíratjuk a papírokat Mourinho-val 24 óra alatt."
Légyszíves ne írj 2-3 hsz-t egymás után, hanem lehetőleg egybe. Köszi.
Z.
Szerintem nem azokkal van baj,akiket megemlítettél. Eto'o nagy formában van, hogy most hétvégén nem talált be annak köszönhető, hogy végig szélen játszott,ami meg az edző hiája. Xavi az utóbbi időben (is) kiválóan játszik ( nem egy olyan meccsre emlékszem,amikor az ő góljával nyertünk vagy mentettünk pontot). Iniesta teljesítménye sem rossz, néha egy kicsit önző, de szinte mindig megjátszható és megbízható a középpáján.Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
Ha kell valahol hibát keresni az szerintem az, hogy ronnie motiválatlan mert már mindent megnyert... Iniesta, Xavi Deco is szinte minden trófeát megszerzett a csapattal ahogy Eto'o is... az egyetlen aki az aranylabda miatt hajt az Messi meg Henry azért mert bl-t akar nyerni... Új eddig nyeretlen, de jó játékosok kellenek... Például Luka Modric elég jó lenne...
Melesleg a fiatalok nagyon kiveszik a részüket mindenből... Dícséret, és sok köszönet nekik....
Szerintem a baj elég összetett:
Deco:amikor játszott, jól játszott, gólpasszokat adott. Arról nem tehet, hogy a kislánya beteg (volt?) ,mintahogy arról sem tehet, hogy sérült.
Toure: nem az igazi a gerince miatt,de dicséretes,hogy kitart a csapata mellett. Sérüléséről nem tehet.
Messi:sokat sérült
Henry: házassági gondjai voltak, be kellett illeszkedjen, NEM SZÉLSŐ.Ezekről sem feltétlen ő tehet.
Ronaldinho: fogalmam sincs, hogy vele mi van, de a 6 hetes sérüléséről nem feltétlen tehet.
Megoldás:
Húzzon a francba az egész orvosi stáb meg hozzunk már egy RÁTERMETT edzőt,aki nem csak üldögél a kispadon!
-
- Llegenda del Barça
Nem tudok spanyolul, úgyhogy megkérdezem. Azt ordibálták, hogy Laporta mondjuk le?
Vegyesek a gondolataim Laportával kapcsolatban. Egyrészt nagyon mérges vagyok rá, amiért hagyta ideáig fajulni a helyzetet, másrészt azt mégsem tudom kimondani, hogy takarodjon el innen, mert az kétségtelen, hogy neki is nagy szerepe volt abban, hogy anno visszajöttünk Európa élvonalába.
Most nem neki kell lemondani, hanem egy bizonyos fürtös holland embernek. Ha nem mond le akkor kirugni. Óriási hibának tartom, ha hagyja nyárig "dolgozni" Rijkaardot csakis azért, hogy majd a történelem könyvekben esztétikusabban nézzen ki az itt tölött ideje, de akkor sem fogom azt mondani, hogy mondjon le. Ez a keret néhány új emberrel és keménykezű edzővel, egy olyan edzővel akire felnéznek a játékosok az öltőzőben és mindent megcsinálnak neki mert tudják hogyha nem akkor a padra ülteti őket vagy esetleg a keretből is kiteszi, sokmindent elérhet, Laportától független. Persze a 2010-es elnökválasztáson erősen elgondolkoznék, hogy hagyjam-e "kormányon" a Laporta féle irányelveket Sorianoval az élen, vagy esetleg kipróbáljak egy új, a mostani helyzetben biztos hogy hasznosabb Rosell-t.
Vegyesek a gondolataim Laportával kapcsolatban. Egyrészt nagyon mérges vagyok rá, amiért hagyta ideáig fajulni a helyzetet, másrészt azt mégsem tudom kimondani, hogy takarodjon el innen, mert az kétségtelen, hogy neki is nagy szerepe volt abban, hogy anno visszajöttünk Európa élvonalába.
Most nem neki kell lemondani, hanem egy bizonyos fürtös holland embernek. Ha nem mond le akkor kirugni. Óriási hibának tartom, ha hagyja nyárig "dolgozni" Rijkaardot csakis azért, hogy majd a történelem könyvekben esztétikusabban nézzen ki az itt tölött ideje, de akkor sem fogom azt mondani, hogy mondjon le. Ez a keret néhány új emberrel és keménykezű edzővel, egy olyan edzővel akire felnéznek a játékosok az öltőzőben és mindent megcsinálnak neki mert tudják hogyha nem akkor a padra ülteti őket vagy esetleg a keretből is kiteszi, sokmindent elérhet, Laportától független. Persze a 2010-es elnökválasztáson erősen elgondolkoznék, hogy hagyjam-e "kormányon" a Laporta féle irányelveket Sorianoval az élen, vagy esetleg kipróbáljak egy új, a mostani helyzetben biztos hogy hasznosabb Rosell-t.
- Blest
- Jugador d'estrella
szerintem a samsungsportról mondjál le, és (azt hiszem) barca99 aláírásában is van egy kis erre vonatkozó kérés.
Amúgy nem tudom mi lett azzal az erős akaratú elnökünkkel, lehet hogy madridi vezetés kellene, aki egy bajnoki cím megnyerése miatt kidop egy Capellot?

HAZA RIJKAARD!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blest 2008.04.07. 15:01:34-kor.
-
- Barça B
részben igazad részben nem....Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
UI.: Ha valaki nem ért velem egyet örülök , ha elmondja de ne kiabálja le a fejem...
abban igen hogy uj fiatalok, játékosok kellenek, de sztem nem luca modric a megfelelö erre... inkább Nasri vagy Benzema vagy Agüero
jah és rijkaardnak mennie kell amit adott a csapatnak az köszönjük szépen de enyi volt ami nem megy nem kell továb eröltetni
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyrészt egyetértek, van amiben nem...
Annyi, hogy még egy két plusz választási opciót is el tudok képzelni.
Abban én is egyetértek, hogy annélkül hogy szeretné a csapatot, nem lehetne elnök. Méghozzá olyan, aki rendbe hozta anyagilag a klubot, sde a szurkolók elvárásaira is nagyon figyelt, s sikereket ért el. Jó szakmeberek veszik körül, azonban néhány baklövést elvétett ,de mindenki hibázikl, s hoz rossz döntést. Én a "válságtanácskozás" eredményével egyetértettem, mert nem vesztettem el a hitem Rijkaard-ban, s hiába okolták akkor még egfyedül őt, mostanra ha valóban átgondoljuk mi lehet a probléma, akkor oda jutunk, hogy nagyon összetett, s rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, megoldása pedig még nehezebb, hiszen valamilyen irányba most már muszáj elmozdulni, s majd a jövő megmondja mennyire volt igazunk.
Abban viszont nem értek egyet, hogy Laporta-nak le kellene ülnie s gondolkodnia magában, mert bizonyosan ezt má sokszor megtette, s szakemberekkel is megvitatta. Az ő helyzetében azonban mindenképp fontos, hogy az általa preferált edző, aki szakmailag ide érkezésekor nagyon merész döntésnek bizonyult, de mégis bevált, ergo neki ki kell melette állni, s bizakodnia. Ez mára megváltozhatott, de mindig is egy megfontolt, óvatos ember volt, nem pedig aki egyről a kettőre megváltoztatja az álláspontját, s nagy kockázatokat vállal, s hirtelen nagy változtatásokat eszközöl. Neki ez mindennapos téma, ez a munkája, hogyan lehetne ismét sikeresebb a klub, s hogyan lehetne kilábalni a gödörből, s a jövőbe is kell tekintenie, hiszen ami gyors megoldásnak igérkezik, az hosszú távon a visszájára fordulhat. Nehéz dolog egy ilyen szintű klub elnökségében dolgozni, nagy megtiszteltetés, de néha hálátlan feladat. Az anyagiak azonban ezt kiegyensúlyozzák. S még nehezebb az elnökség első emberének lenni.
Annyi, hogy még egy két plusz választási opciót is el tudok képzelni.
Abban én is egyetértek, hogy annélkül hogy szeretné a csapatot, nem lehetne elnök. Méghozzá olyan, aki rendbe hozta anyagilag a klubot, sde a szurkolók elvárásaira is nagyon figyelt, s sikereket ért el. Jó szakmeberek veszik körül, azonban néhány baklövést elvétett ,de mindenki hibázikl, s hoz rossz döntést. Én a "válságtanácskozás" eredményével egyetértettem, mert nem vesztettem el a hitem Rijkaard-ban, s hiába okolták akkor még egfyedül őt, mostanra ha valóban átgondoljuk mi lehet a probléma, akkor oda jutunk, hogy nagyon összetett, s rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, megoldása pedig még nehezebb, hiszen valamilyen irányba most már muszáj elmozdulni, s majd a jövő megmondja mennyire volt igazunk.
Abban viszont nem értek egyet, hogy Laporta-nak le kellene ülnie s gondolkodnia magában, mert bizonyosan ezt má sokszor megtette, s szakemberekkel is megvitatta. Az ő helyzetében azonban mindenképp fontos, hogy az általa preferált edző, aki szakmailag ide érkezésekor nagyon merész döntésnek bizonyult, de mégis bevált, ergo neki ki kell melette állni, s bizakodnia. Ez mára megváltozhatott, de mindig is egy megfontolt, óvatos ember volt, nem pedig aki egyről a kettőre megváltoztatja az álláspontját, s nagy kockázatokat vállal, s hirtelen nagy változtatásokat eszközöl. Neki ez mindennapos téma, ez a munkája, hogyan lehetne ismét sikeresebb a klub, s hogyan lehetne kilábalni a gödörből, s a jövőbe is kell tekintenie, hiszen ami gyors megoldásnak igérkezik, az hosszú távon a visszájára fordulhat. Nehéz dolog egy ilyen szintű klub elnökségében dolgozni, nagy megtiszteltetés, de néha hálátlan feladat. Az anyagiak azonban ezt kiegyensúlyozzák. S még nehezebb az elnökség első emberének lenni.
-
- Jugador d'estrella
Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
UI.: Ha valaki nem ért velem egyet örülök , ha elmondja de ne kiabálja le a fejem...

- Titinho
- Director del Fútbol
Látva ezt a videót a szurkolók tüntetéséről egy kicsit elgondolkoztam. Nálam most 3 verzió létezik:
1. Vagy kitart év végéig Rijkaard mellett és tűri tovább a "nép haragját" úgy mint 2003-ban, ezzel még jobban magára haragítva a szurkolókat és majd év végén nevez ki új edzőt,
2. vagy az újabb botlás után vagy esetleges pontvesztés, netán kiesés a BL-ből, már neki is sok lesz és még év vége előtt elküldi Rijkaard-ot és leülteti Guardiolat a padra, ezzel is "megmentve" saját magát a szurkolók haragjától.
3. lemond és lőttek az egésznek, annak amit eddig felépített, de ebbe inkább bele se szeretnék gondolni.
Ha okosan gondolkozik, akkor jól átgondolva és megfontolva a 2. lehetőséget kellene választania, hiszen ez már szinte nyílt titok, hogy Laporta Úr a Barca mandátuma lejárta után politikai pályára szeretne lépni (sőt, sokak szerint a Barcát használja fel ennek céljául). Namármost, nemhiszem, hogy jót tenne neki ha ilyesfajta "balhékba" keveredik, inkább jóban szeretne lenni Barcelona népével. Azt is tudni lehet, hogy amióta őt kinevezték, azóta vannak ellenlábasai Barcelonában, úgynevezett Gaspart pártiak. Jó lenne ha leülne magában, egyedül egy szobába 1 órára és átgondolná elsősorban a BARCA és másodsorban az ő jövőjét, mivel látjuk, hogy ez már Barcelonában tarthatatlan amit a Barca hónapok óta művel...eddig tartott a szurkolók támogatása is...mostmár a vezetőségen múlik minden!
Én kitartok Laporta Úr mellett a kezdetektől fogva a végsőkig és remélem a végső majd 2010-ben jön el amikor lejár a mandátuma. Én szerintem arról nem ő tehet, hogy a VILÁG egyik legerősebb keretével nem tud mit kezdeni Mister Rijkaard...abban talán hibás, hogy nem küldte már el a télen amikor volt a válságtalálkozás is. Igen abban igazat adok egyeseknek, hogy nem a barátságát Rijkaarddal és a "makacsságát" kellett volna néznie hanem a Barca jövőjét. Bíztam benne 2003-ban is és most is bízok...azt sosem felejtem el amikor kinevezték a Barca elnökének és másnap elment Txikivel a Camp Nouba és az üres stadionban elordította magát, hogy: SZERETLEK BARCELONA!!! És higgyétek el, hogy ez azóta sem változott...Ő bízott Rijkaardban télen, hogy talpra tudja állítani a csapatot, úgy mint 2003-ban, de sajnos Rijkaard és pár játékos visszaélt a bizalmával!!! Szerintem ez itt a lényeg...
Na ez egy kicsit hosszú lett, de emiatt a videó miatt megjött az ihletem...remélem van aki egyetért azért velem és nemcsak itt hanem kint Barcelonában is...Na ennyit akartam...
1. Vagy kitart év végéig Rijkaard mellett és tűri tovább a "nép haragját" úgy mint 2003-ban, ezzel még jobban magára haragítva a szurkolókat és majd év végén nevez ki új edzőt,
2. vagy az újabb botlás után vagy esetleges pontvesztés, netán kiesés a BL-ből, már neki is sok lesz és még év vége előtt elküldi Rijkaard-ot és leülteti Guardiolat a padra, ezzel is "megmentve" saját magát a szurkolók haragjától.
3. lemond és lőttek az egésznek, annak amit eddig felépített, de ebbe inkább bele se szeretnék gondolni.
Ha okosan gondolkozik, akkor jól átgondolva és megfontolva a 2. lehetőséget kellene választania, hiszen ez már szinte nyílt titok, hogy Laporta Úr a Barca mandátuma lejárta után politikai pályára szeretne lépni (sőt, sokak szerint a Barcát használja fel ennek céljául). Namármost, nemhiszem, hogy jót tenne neki ha ilyesfajta "balhékba" keveredik, inkább jóban szeretne lenni Barcelona népével. Azt is tudni lehet, hogy amióta őt kinevezték, azóta vannak ellenlábasai Barcelonában, úgynevezett Gaspart pártiak. Jó lenne ha leülne magában, egyedül egy szobába 1 órára és átgondolná elsősorban a BARCA és másodsorban az ő jövőjét, mivel látjuk, hogy ez már Barcelonában tarthatatlan amit a Barca hónapok óta művel...eddig tartott a szurkolók támogatása is...mostmár a vezetőségen múlik minden!
Én kitartok Laporta Úr mellett a kezdetektől fogva a végsőkig és remélem a végső majd 2010-ben jön el amikor lejár a mandátuma. Én szerintem arról nem ő tehet, hogy a VILÁG egyik legerősebb keretével nem tud mit kezdeni Mister Rijkaard...abban talán hibás, hogy nem küldte már el a télen amikor volt a válságtalálkozás is. Igen abban igazat adok egyeseknek, hogy nem a barátságát Rijkaarddal és a "makacsságát" kellett volna néznie hanem a Barca jövőjét. Bíztam benne 2003-ban is és most is bízok...azt sosem felejtem el amikor kinevezték a Barca elnökének és másnap elment Txikivel a Camp Nouba és az üres stadionban elordította magát, hogy: SZERETLEK BARCELONA!!! És higgyétek el, hogy ez azóta sem változott...Ő bízott Rijkaardban télen, hogy talpra tudja állítani a csapatot, úgy mint 2003-ban, de sajnos Rijkaard és pár játékos visszaélt a bizalmával!!! Szerintem ez itt a lényeg...
Na ez egy kicsit hosszú lett, de emiatt a videó miatt megjött az ihletem...remélem van aki egyetért azért velem és nemcsak itt hanem kint Barcelonában is...Na ennyit akartam...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff