Hali!
Szerintem itt sincs sok ok a felháborodásra, akár csak az Aranylabdánál... Messze többet tett Ronaldo 2008-ban le az asztalra mint bárki más. Nekem ez a meglátásom, nem csatár és mégis rengeteg gólt szerzett, az EB kivételével gyakorlatilag a számára 2008-ban megnyerhető címek lényegi részét megnyerte. Az elsőszámú játékosa volt csapatának. Gyors, szemetgyönyörködtető volt a játéka. Ennél több nem kell. Vagy talán Messi ennél többet tett volna le? Háááááááááát.....
Én azt mondom, mindamallett hogy imádom Messi játékát, hogy ha a Barca megnyerte volna a bajnokságot pl. tavaly akkor sem hiszem hogy több szagolnivalója lett volna a cucchoz, mint így. Plusz hónapokig nem is játszott sérülései miatt.
És így is második lett mindkét "versenyben". Az nagyon szép eredmény.
Sokan meg már most odaadják neki a 2009-es lasztit, meg minden egyebet...

Innen lehet nagyot pottyanni... 2 hét telt el az évből, oké hogy most így játszik... és? Volt olyan éve eddig mikor nem volt sérült hónapokig? Aki ilyen fiatalon ennyit van "begipszelve" lsd. Ronaldo.... annak az izmai vagy inai vagy egyáltalán egy-egy testrésze nem bírja a sorozatosan nagy megterhelést. (Hogy ez kapcsolatban van-e azzal, hogy hormonokat szedett nem tudom, de gyanús...)
Remélem nem lesz sérült, folyamatosan tud játszani és nyer is a csapattal idén. Akkor lehet nagy esélye.
Egyébként lehet megint hülyének leszek nézve, de ezen az év játékosa szavazáson én Messi elé tettem volna pl. Xavit. Mert hogy jóval többet tett 2008-ban a csapatért az tuti. Emellett egy nem gyenge EB-t produkált és nyert is.
Tourét inkább hagyjuk, nem kedvencem

...és szerintem amit ő játszik hozza Keita vagy a tejfölösszájú Busquets is. De ez már off
Üdv!
Bocsi,h ide írom bele, de teljesen egyetértek
Nagyon reálisan látod a dolgokat, respekt
Ha az évet két részre osztjuk, akkor EB előtti időszakban Xavi és Messi kb azonosat tett, de nem volt mindenesetre Messi annyira lenyűgöző mint ősszel, Xavi ősszel, és az EB alatt is rendkívül jól kente, szóval bőven van igazságod
Aranylasztival kapcsban is, Messinek óriási esélyei lesznek HA lesz legalább egy jelentős trófea (PD/BL, esetleg mindkettő , akkor meg tuti) és nem lesz jelentős sérülése...akkor igen, ebben kell bízni, és akkor nem lehet vitás. de ne kiabáljuk el a dolgokat, láttunk már sajnálatos eseteket.
Ozsi