Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
don gamper
Capitá del Barça

2009.07.19. 22:59:23

Hiába Samu a világ 1ik legjobb csatára ha egyszerűen nincs rá kereslet
Több ok miatt is:magas fizetés
jövőre lejár a szerződése
kutyaütő csapatba nem menne.
És ahogy Txiki is megmondta mi alapvetően vásárlo klub vagyunk
ez tökéletesen látszott R10 esetében is.Tőle már csak régebbi értékének
töredékéért tudtunk megválni.Pedig egy pár éve rola sem gondoltuk hogy nem ő fogja tartani az átigazolási világcsucsot.
Moratti pedig egy oriási baráti szivességet csinál és azért mellékesen meg
is kéri az árát(mert megteheti)És szerintem senki nem jár rosszul köztük
mi sem mert Ibra itt szerintem tökéleteset tud majd nyújtani egy ilyen
CSAPATTAL a háta mögött!
Az pedig hogy milyen az emberi oldala azt szerintem itt senki sem
tudja(személyes ismeretség híján) de én mindenesetre bízom
a csapatunk jellemformálo erejében mert itt nincsennek Materazzik,
Adriánok stb. Itt szerintem nagyszerű sportemberek,zsenik stb vannak
És egy 28 éves(elég érett) ember,élete valoszínűleg legnagyobb lehetősége előtt biztosan máshogy fog hozzá állni és ebből mindenki profitálhat.Egy triplázo csapat öltözőjébe belépni mindenkitől alázatot
követel!!
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.19. 22:57:10

Rivaldo11 írta:A főoldali cikk elég érdekesre sikeredett. Elég sok oldalról meg tudnám cáfolni az ott leírtakat. Ha valaki igényli, szívesen kifejtem, most csak annyit: Én nem vagyok annyira meggyőződve, hogy minden ilyen szép és jó lesz, és ennyit erősödünk, amit a cikk sugall...
Sőt. Az én véleményem az, hogy EGYÉRTELMŰEN GYENGÜLÜNK.
Én szerintem közel sem fogunk annyi gólt lőni mint tavaly. De a játékunk látványosabb lesz.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.19. 22:56:14

albicelesteX írta:Na azoknak akik számolgatnak még mindig és elégedetlenkednek!Most olvastam az atleticomadrid.hu-n(nem tom mennyire hiteles),hogy a vezetőség bepróbálkozott Forlánnál vagyis a matracosoknál Forlanért 36milla+Eto'o-val!Na akkor Ibraért 40 milla nem is olyan sok!!!Egyébként van már valami előre lépés az ügyben?

Nah a kiemelt résznél majdnem kiköptem a bambimat.

Az ilyenekért éri meg olvasni ezt a topicot, itt ugyanis némi utánaolvasással megtudhatjuk, hogy Eto'o értéke már negatív, így tulajdonképpen Ibrát ingyen szerezhetjük meg! :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.19. 22:53:04

A főoldali cikk elég érdekesre sikeredett. Elég sok oldalról meg tudnám cáfolni az ott leírtakat. Ha valaki igényli, szívesen kifejtem, most csak annyit: Én nem vagyok annyira meggyőződve, hogy minden ilyen szép és jó lesz, és ennyit erősödünk, amit a cikk sugall...
Sőt. Az én véleményem az, hogy EGYÉRTELMŰEN GYENGÜLÜNK.
Rivaldo-A Legnagyobb.
KissTito14
Barça B

2009.07.19. 22:46:11

Igyvan Villa ára irreális.
gekkodan hozzászólása pedig zseniális! erről szól a történet! nagy respest! :P
Kép
˛˛A Barςa a bajnok, én pedig csak azt tudok mondani nekik, hogy a nyomás azé, aki nem nyert semmit...´´[Ibra]
.ViSCΛ ΣL BΛЯCΛ.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.19. 22:45:41

MichaaBee írta:Latom sok mindenkit felidegesitettem az elozo hozzaszolasommal, ezert elnezest kerek, a transzparenseket nem gondoltam komolyan, csak nyomatekositani szerettem volna, hogy nem nagyon kedvelem a fickot, de lenyegtelen. Hleb csak kolcsonbe megy, ez ok, nincs vele semmi bajom, nem is irtam. Azonkivul, hogy Ibra nagyon jo jatekos szvsz meg egoista es bunko. Arra ne mondja nekem senki, hogy a csapattarsak leorditasaval az egyseget epiti. Viszont ha ezzel nem lesz a csapat rovasara, akkor elfogadom a leigazolasanak helyesseget. Viszont hangsulyozni szeretnem, hogy az ara igy se, ugy se tetszik. Akarhogy nezzuk egy olyan csatarnak, aki 30-40 golt szerez egy idenyben igenis van ara, erdeklodok szamatol fuggetlenul, meg akkor is, ha ez az ar kvalitasaihoz kepest nagyon alacsony, mondjuk 25m euro. Adjuk ossze: egy Hleb szintu jatekos kolcsonvetele par millio euro legyen 3-4. (abbol kiindulva, hogy Senderos is ennyi volt a Milannak) Eto'o 25, osszeadjuk kerekitve kb 30. Ez meg oke, radobunk 10-15 millio eurot es elegedett leszek. De hogy 35-40? :o Picit soknak tunik, 60 millio Ibraert. Ebben meg mindig nem tudok egyeterteni a vezetoseggel, de mindegy. Az egyetlen akiben megbizom az Josep Guardiola. Ha jovore megint bajnokok leszunk, visszaszuvok mindent az egesz igazolasrol. Viszont most meg mindig szivesebben latnam Villat a csapatban realis aron, de ha Ibra jonne realis aron, akkor sem lennek elegedetlen.
Sztem az árról a margit tehet, vagyis perec, aki feldöntötte az egész piacot és midenki drágább lett. Ibra raális ára sztem max 50, de Samu sem 25, hanem kicsit több, csak nem volt kérő, így hiába van a sok pozitívum mellette, örüljünk, hogy ki tudunk facsarni belőle valamit és nem kell ingyen elválni tőle.

Villának én is jobban örülnék, de asszem én kevésbé értek a dologhoz. Már mindent leírtam korábban, ha érdekel valakit, akkor az keresse ki! :twisted:
Devid16
Jugador d'estrella

2009.07.19. 22:40:43

baas 11 kolléga megelőzött...hisz azért azon is lehet vitatkozni hogy Villa megért volna-e 50 misit...Ibrát többre tartom mint őt..hisz azért az Intert ahogy itt többen írták a hátán vitte lőtte a gólokat gólpasszokat jegyzett...szóval nem lehet írni hogy kispályás...sztem ilyen giruguri 5 méterről neki is menne...emellett a chelsea drámákban kicsit jobban ki tudná venni a szerepét hogy "nagydarab" :D meg hogy jól lő távolról...szóval én maximálisan támogatom a megvételét...remélem mihamarabb köreinkben üdvözölhetjük...ha sérülés nélkül lehozza a szezont nincs az az isten hogy 30 alatt rúgjon...szerintem jó megoldás...várom hogy laporta kire gondolt mint igazolás...hisz szerinte lehet hogy nem ez az utsó :) ha egy balszélsőt is hoz...hát nemtudom...de ilyen dreamteam féle állna össze...legalábbis szerintem... :)
na píísz
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.19. 22:33:58

baas11 írta:El kéne most már valami erősítés is... :wink:
Az egy dolog h Ibra Milanoban gond nélkül beugathat mondjuk Cruz vagy Ballotelli-nek ,de h Barcelona-ban Henry -nak Puyol-nak vagy Xavi-nak ezt meg merje tenni az kizárt dolog.....kicsit más tészta !
Ibra mondta hogy mostmár a töke tele van azzal hogy rajta áll vagy bukik minden. Szerintem kész nyaralás lesz neki itt játszani azok után hogy a már így is klasszisokkal teleszórt csapatunk játékosai leveszik róla a terhet. Szerintem tudja majd hogy kikkel lesz majd együtt a pályán.
Nagyon remélem hogy a környezet és Pep(főleg Pep) megváltoztatja.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.19. 22:33:23

baas11 írta:El kéne most már valami erősítés is... :wink:

Szerintem Zlatan leigazolása jó döntés! Mint ember nekem sem szimpatikus, de ettől függetlenül az összes eddigi klubjában jól teljesített, és a csapataiért sokat tett! Reméljük így lesz a Barcával is, és szerintem Pep is jó hatással lesz rá! Messi -Zlatan - Henry trió sem hangzik rosszul! :)
Etot meg ne bántsuk, sokat tett a csaoatért, de egyszer úgyis távozott volna, mert már korábban is nyilatkozta, hogy más bajnokságban is ki szeretné megát próbálni! Szerintem köszönjük meg neki az eddigieket és kívánjunk sok sikert az Interben! Az ügynöke egy oidióta, de szerintem nem egyenlő Samuval, uh inkább őt ne szeressük! :)
baas11
Entrenador del Barça

2009.07.19. 22:26:12

El kéne most már valami erősítés is... :wink:
Az egy dolog h Ibra Milanoban gond nélkül beugathat mondjuk Cruz vagy Ballotelli-nek ,de h Barcelona-ban Henry -nak Puyol-nak vagy Xavi-nak ezt meg merje tenni az kizárt dolog.....kicsit más tészta a svéd válogatott pedig detto (Larsson-t leszámítva) !

"most meg mindig szivesebben latnam Villat a csapatban realis aron,..."-az 50 millió sem volt reális a spanyolért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2009.07.19. 22:39:30-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.19. 22:22:04

Latom sok mindenkit felidegesitettem az elozo hozzaszolasommal, ezert elnezest kerek, a transzparenseket nem gondoltam komolyan, csak nyomatekositani szerettem volna, hogy nem nagyon kedvelem a fickot, de lenyegtelen. Hleb csak kolcsonbe megy, ez ok, nincs vele semmi bajom, nem is irtam. Azonkivul, hogy Ibra nagyon jo jatekos szvsz meg egoista es bunko. Arra ne mondja nekem senki, hogy a csapattarsak leorditasaval az egyseget epiti. Viszont ha ezzel nem lesz a csapat rovasara, akkor elfogadom a leigazolasanak helyesseget. Viszont hangsulyozni szeretnem, hogy az ara igy se, ugy se tetszik. Akarhogy nezzuk egy olyan csatarnak, aki 30-40 golt szerez egy idenyben igenis van ara, erdeklodok szamatol fuggetlenul, meg akkor is, ha ez az ar kvalitasaihoz kepest nagyon alacsony, mondjuk 25m euro. Adjuk ossze: egy Hleb szintu jatekos kolcsonvetele par millio euro legyen 3-4. (abbol kiindulva, hogy Senderos is ennyi volt a Milannak) Eto'o 25, osszeadjuk kerekitve kb 30. Ez meg oke, radobunk 10-15 millio eurot es elegedett leszek. De hogy 35-40? :o Picit soknak tunik, 60 millio Ibraert. Ebben meg mindig nem tudok egyeterteni a vezetoseggel, de mindegy. Az egyetlen akiben megbizom az Josep Guardiola. Ha jovore megint bajnokok leszunk, visszaszuvok mindent az egesz igazolasrol. Viszont most meg mindig szivesebben latnam Villat a csapatban realis aron, de ha Ibra jonne realis aron, akkor sem lennek elegedetlen.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.19. 21:52:56

matyi25 írta:
tudomka958 írta:én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
most azonban azt mondom:egyenlítettünk! ezután náluk játszik a világ négy legjobb játékosából kettő és nálunk a másik kettő...
csak nálunkl még van xavi,iniesta, toure,alves ...megint mi vagyunk erősebbek!
de ez kellett...
Itt nem az embereket kell nézni.. hanem a CSAPATOT... Attól hogy Margit vett pár jó játékost, attól még semmit se érnek vele ha csapatként nem fog működni. Bízz a csapatunkban.
a csapat jó,de már tavaly elég jól kiismerték (chelsea és sok spanyol kiscsapat akik ellen megizzadtunk)!
ezért kell pont egy olyan játékos aki nem a szokásos barca stílusban focizik hanem új eszközöket hoz a játékunkba:fejel jól lő,elnyomhatatlan...
a madridot meg ne becsüljük le!
Richi
Jugador d'estrella

2009.07.19. 21:50:49

tudomka958 írta:én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
most azonban azt mondom:egyenlítettünk! ezután náluk játszik a világ négy legjobb játékosából kettő és nálunk a másik kettő...
de ez kellett...
hát sok jó játékos van a világon, mindig más és más van jóformában tehát olyan h a legjobb négy játékos a világon napról napra meccsről meccsre más!plusz van akinek megy nagyon egy bajnokságban de egy másikban nem, tehát nemtudhatjuk h most ezekkel az igazolásokkal ki mennyire jár jól, de én sztem ez a real rosszabb lesz mint amilyen idén volt!
Gali
Capitá del Barça

2009.07.19. 21:37:56

Sziasztok! Új vagyok a Fórumon. Szerintem Ibra leigazolása az utóbbi évek egyik legjobb döntése. A Barcaban van egy Messi és lesz egy CR9, de jobb fizikai adotságokkal. Az új tridente több gólt szerezhet és még látványosabb játékot mutathat be. Szóval Ibra megszerzésével bővülni fog a repertoár. Kapunk egy rendkívűl technikás játékost, aki a szó igazi értelémében játsza a focit. Kíválóan fejel és lő, remekül cselez és nagyon jól fedzei a labdát. Ini és Xavi támogatásával Ibra 30 gól felett termelhet minden évben(most csak a Liga-ra gondolok). Sok fórumozónak Ibra magatartásával van gondja illetve hogy stílusa nem illeszkedik a Barca játékához. Ugyan az Ajax-ban eltöltött éveire nem emlékszem, de az Interben nem voltak vele gondok (Adriano és Balotelli voltak a bajkeverők). Ha esteleg valaki nem látta, ma este 23-kor a SPORT2-n lesz az Inter bajnoki góljai. Ibra 25 gólja mellett jó pár gólpaszt is kiosztott, vállán vitte a csapatot. Egy szó mint száz aki tud focizni, márpedig Ibra nagyon tud annak nem lehet probláméja a Barca játékstílusával.
Elnézést, ha hosszúra síkeredett a mondanivalóm.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.19. 21:22:20

de ez kellett...
Itt nem az embereket kell nézni.. hanem a CSAPATOT... Attól hogy Margit vett pár jó játékost, attól még semmit se érnek vele ha csapatként nem fog működni. Bízz a csapatunkban.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.19. 21:14:55

én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
de ez kellett...
Frantic
Barça C

2009.07.19. 21:11:33

Etoval kapcsolatban van két kérdésem:
-egyrészt hogy lehet, h a világ egyik legjobb befejező csatára nem kell sehova? (magas fizu ->világválság?)ez nekem teljesen érthetetlen.
(talán ez valami olyasmi,amikor bombanők panaszkodnak, h nincs palijuk, mert őket elérhetetlennek hiszik... :wink: )

-másrészt, hogy fog ő kijönni a José Tolmács Mourinhoval??
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.19. 21:08:03

kabekabe írta: 1, Igazad van, de majdnem biztosa jövőre elmegy.
2/1: Guddy sajna jó eséllyel elmegy
2/2: Hosszabb pad kéne, főleg ha nem jön balszélső. Ja és sokan hejlendóak megfeledkezni arról, hogy idén alig volt sérülés, ha jövőre mondjuk Xavi vagy Yaya helyenként megsérülnek nem biztos, hogy sokáig jól tudjuk őket pótolni.
Én erősködnék Cesc leigazolása mellett, Ini többet játszana Titi helyén, ezzel arra is bebiztosítanánk magunk ha esetleg Ibra nem válna be. Vszleg Pep is akar vkit(Paulsen, mascherano), ha oda jönne vki akkor Sergi, Keita többet játszhatna Xaviék vonalában sztem.
Pontosan így gondoltam. Guddy elmegy és ha Hleb nem is akkor is arról volt szó hogy a padnak bővülnie kell, szóval ha egy meber elmegy én kettüt hoznák a helyébe. Most elmegy kettő ergó hoznák három embert akiből egy jön az Atleticből, még kell kettő. Remélem Laporta is a kp erősítésére gondolt amikor azt nyilatkozta hogy még lehetnek igazolások.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.19. 20:38:54

Lehet most sokan lefognak szólni, de szerintem Eto'o nem fogja szeretni Olaszországot, meg az Intert se, és itt nem az Intert szidom, de szerintem Eto'o nem illik bele a játékukba. Aztán ahogy abba az NSO-s Ibra cikkben is állt, Ibrának is elege lett, hogy nagy részben rajt a múlt, hogy veszít-e a csapat vagy sem, és szvsz ez Eto'onál is így lesz. Ha bajban lesz Inter neki kell majd mindig kihúzni a csávából a csapatot, és szerintem ez nem fog tetszeni a kameruninak, aztán lehet, hogy ez egyáltalán nem így lesz, sőt remélem nem így lesz de ez az én véleményem! :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.07.19. 20:32:33

Barca és Inter kipipálva. Ibra kipipálva. Samun múlik már télleg az egész, és szvsz már ő sem akar több cirkuszt...Gyere Ibra :D :wink:
szajko
Director del Fútbol

2009.07.19. 20:25:56

Jön Ibra, Eto'o megy és a vezetőség tudja amit tud... ezen mit kell problémázni?

Csak légyszíves ne okoskodjatok már meg a kamu cikkeket ne hozzátok ide! :evil:

Tisztelet a kivtélelt! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.19. 20:25:34

barcaloki írta:Annyi van a Sport.es en, hogy A Barca megegyezett Ibrahimovic ügynökével, így már csak Eto'o -nak kell megegyezni-e az interrel és le lezárul a transzfer. Meg ég ilyen sablon dumák hogy Eto'o -t várja egy nagyon jó csapat egy nagyon jó edző, aki szeretné a csapatában tudni.
Akkor bizzunk benne, h nem köp bele a kameruni a levesünkbe, Remélem hamarosan végleges lesz az átigazolás.
albicelesteX
A Vadász

2009.07.19. 20:17:11

Na azoknak akik számolgatnak még mindig és elégedetlenkednek!Most olvastam az atleticomadrid.hu-n(nem tom mennyire hiteles),hogy a vezetőség bepróbálkozott Forlánnál vagyis a matracosoknál Forlanért 36milla+Eto'o-val!Na akkor Ibraért 40 milla nem is olyan sok!!!Egyébként van már valami előre lépés az ügyben?
Kép
barcaloki
Jugador del Barça

2009.07.19. 20:14:16

Annyi van a Sport.es en, hogy A Barca megegyezett Ibrahimovic ügynökével, így már csak Eto'o -nak kell megegyezni-e az interrel és le lezárul a transzfer. Meg ég ilyen sablon dumák hogy Eto'o -t várja egy nagyon jó csapat egy nagyon jó edző, aki szeretné a csapatában tudni.
manuel
Jugador d'estrella

2009.07.19. 20:02:59

http://translate.google.hu/translate?hl ... u%26sa%3DG
Erről a hirről nemlesz valami részletes beszámoló a főoldalon sráccok????Mert ha jól látom akkor fejlemények vannak.
Lezárt