Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát te nagyon jó vagy,hallod.Mikor köpte le?Halucinálsz.wwwwwwwwwwa írta:Vagy nem? Nem köpte le?
Xavi: http://hu.wikipedia.org/wiki/Xavier_Hern%C3%A1ndez
Ronaldo: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo
Hát azért Xavi-é karcsúbb!![]()
Pedig Ronaldo fiatalabb 5!!!!!! évvel!
Jaj meg ez hogy meleg... Csak téged minősít ez a melegezés! Honnan veszed, hogy az? Vagy volt köztetek valami?![]()
![]()
Bocs azt nem vettem észre, hogy olyan mondta, aki már előtte elküldte volna! Bocs!
Xavi Európabajnok, és hosszú ideje a világ egyik legjobb irányító kp-ja.wwwwwwwwwwa írta:Vagy nem? Nem köpte le?
Xavi: http://hu.wikipedia.org/wiki/Xavier_Hern%C3%A1ndez
Ronaldo: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo
Hát azért Xavi-é karcsúbb!![]()
Pedig Ronaldo fiatalabb 5!!!!!! évvel!
Jaj meg ez hogy meleg... Csak téged minősít ez a melegezés! Honnan veszed, hogy az? Vagy volt köztetek valami?![]()
![]()
Bocs azt nem vettem észre, hogy olyan mondta, aki már előtte elküldte volna! Bocs!
Nem megyek bele a konkrét dolgokba,mert látom veled nem érdemes, de a manchesteres dolgok mellett nem tudok elmenni. Tudsz olvasni? Nem az előző,hanem az előtte lévő hsz-emben írtam (amire először reagáltál), hogy ezt nekem tavaly tavasszal még a bl döntő előtt mondta a manchesteres haverom. Azzal együtt, hogy ő örülne,ha elmenne Ronaldo!! Mert bármennyire nagy játékos és bármennyire sokat ért el ott, emberileg nem szereti és nem illik oda. Mondhatnám csúnyábban is. Ha esetleg itt játszana én is ezt kívánnám és nem védném vakon, mint te. Pedig pl Titi helyén eljátszana és beférne, nem erről van szó,csak nem kell ide.wwwwwwwwwwa írta:Jóhogy elismerik a machesteriek, mivel onnan jött el! Utálják! Nekem is van machesteres barátom, szóval! Azt hiszi a pénzért ment el!
Hol nem tiszteli az ellenfelet???
xavi... pont ő, aki csak úgy nyilatkozik Ronaldorol, hogy kirakatfocista. Pedig fiatalabb, és már többet elért, szóval...
Vagy Messi???? Nagy tisztelet leköpni az ellenfelet tényleg...![]()
vagy aki kézzel ad gólt, az tényleg tiszteli a sportot... Pff Miért nem szólt a bírónak, hogy boccs ez kézzel volt, csaltam... Pff Tisztelet!
Hol nem tisztelte Ronaldo az ellenfelet?
Még hogy nem alázatos sport iránt? Pff... Akkor, hogy ért volna már el ennyit, ha nincs alázat? Tudod mennyi alázat kell ahhoz, hogy valaki idáig eljusson? Szerintem nem, de mindegy!
Az egy dolog, hogy divatember, meg nagy az ego-ja! Valószínű Te ezért utálod is...![]()
Meg szerintem Madridban elég korrektek a nyilatkozatai! Bár Te tudod!
IluisIlach89: te meg saját magadat cáfoltad meg... nem öncélú, de nem a csapat céljai lebegneg a szeme előtt, hanem a sajátja...![]()
![]()
Jó hogy szerkkel odabigyesztettem a szarkazmustwwwwwwwwwwa írta:
IluisIlach89: te meg saját magadat cáfoltad meg... nem öncélú, de nem a csapat céljai lebegneg a szeme előtt, hanem a sajátja...![]()
![]()
Te miről beszélsz?Messi leköpte az ellenfelet,meg Xavi szidja Ronaldot,meg a meleg többet ért el?Térjél már vissza a földre bakker.wwwwwwwwwwa írta:Jóhogy elismerik a machesteriek, mivel onnan jött el! Utálják! Nekem is van machesteres barátom, szóval! Azt hiszi a pénzért ment el!
Hol nem tiszteli az ellenfelet???
xavi... pont ő, aki csak úgy nyilatkozik Ronaldorol, hogy kirakatfocista. Pedig fiatalabb, és már többet elért, szóval...
Vagy Messi???? Nagy tisztelet leköpni az ellenfelet tényleg...![]()
![]()
Hol nem tisztelte Ronaldo az ellenfelet?
Még hogy nem alázatos sport iránt? Pff... Akkor, hogy ért volna már el ennyit, ha nincs alázat? Tudod mennyi alázat kell ahhoz, hogy valaki idáig eljusson? Szerintem nem, de mindegy!
Az egy dolog, hogy divatember, meg nagy az ego-ja! Valószínű Te ezért utálod is...![]()
Meg szerintem Madridban elég korrektek a nyilatkozatai! Bár Te tudod!
Így van.Kalap1988 írta:Nézd nyilván komolyan kell edzeni és dolgozni ehhez a teljesítményhez,de az alázat ennél összetettebb, főként lelki fogalom. Amely az ellenfelek és a sportág maximális tiszteletét is magában foglalja. Nem hiszem, hogy ő az átlagnál alázatosabb lenne, sőt inkább még kevésbé.lui1698 írta:Ronaldora azért nem lehet azt mondani, hogy nem alázatos.
Ahhoz, hogy ilyen teljesítményt mutasson fel elég nagy alázattal kell dolgozni.
Az megint más tészta, hogy úgy viselkedik ahogy.
Nézd nyilván komolyan kell edzeni és dolgozni ehhez a teljesítményhez,de az alázat ennél összetettebb, főként lelki fogalom. Amely az ellenfelek és a sportág maximális tiszteletét is magában foglalja. Nem hiszem, hogy ő az átlagnál alázatosabb lenne, sőt inkább még kevésbé. Az pedig kevés. Főleg mondjuk Messihez,Xavihoz,Iniestahoz hasonlítva (hogy szándékosan ne írjam Kakát). Írjak még 10 sokkal alázatosabb játékost?lui1698 írta:Ronaldora azért nem lehet azt mondani, hogy nem alázatos.
Ahhoz, hogy ilyen teljesítményt mutasson fel elég nagy alázattal kell dolgozni.
Az megint más tészta, hogy úgy viselkedik ahogy.
Hát akkor te nem azokat a meccseket nézed, mint én:D Egyébként Kakanak kicsit megállt a karrierje az Aranylabda után,de nem az alázatosság hiánya miatt. Őszintén fogalmam sincs,h mi miatt. Ronaldo nyilatkozatai pedig önmagukért beszélnek, aki így beszél az nem alázatos és nincs rendben az önértékelése. Erről ennyit, ezt még a Manchesteresek nagy része is elismeri, akiknél pedig a legnagyobb sikereit elérte. Szóval hagyjuk ezt a témát:)wwwwwwwwwwa írta:Ronaldo nem alázatos?Bezzeg Kaka', aki ha elveszti a labdát és vigyorog az!?
![]()
Rossz összehasonlítás! Öngól!
Még, hogy Ronaldo nem példakép?????????
Katt: http://www.poznanici.com/index.php?p=us ... _id=111141
Neki az!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nálam is a második legjobb és elismerem azokat,amiket írsz. Azonban sztem torrentkillernek igaza van, a minden idők legjobbja címhez emberi nagyság is kell. Maradona is talán még ennél is többet el tudott volna érni (borzongató belegondolni),ha nagyobb alázat, tisztelet van benne és rendezettebb az élete. Mert minden teljesítményhez kell egy lelki,szellemi és erkölcsi háttér. Anélkül is lehet óriásit alkotni, de összevethetetlenül többet ér el egy ugyanolyan képességű,de pozitiív erkölcsi, szellemi, lelki állapotú egyén, mint akinek ez nincs meg. Egyszerű pszichológia stb-stb. Ronaldo egy Kaka vagy Messi féle alázattal és kicsit több ésszel talán a legjobb lehetne (képességben Messi előtte van, de Ronaldo fizikális adottságai ezt majdnem ellensúlyozzák), így nem. Ettől függetlenül szögezzük le még egyszer,elismerem maximálisan a tudását és a képességeit. De ezzel sosem lesz a valaha volt legjobb(szerintem)!LG írta:Azért ne feledjük, h C. Ronaldo fiatal, még megvan az esélye, h minden idők legjobbja legyen, persze ehhez rengeteget kéne fejlődnie.
Torrentkiller! Sztem annál, h ki a legjobb játékos, csakis a teljesítményt kell nézni, nem azt, h mennyire sportszerű, vagy milyen a személyisége.
Mindenesetre én kíváncsian várom, mi lesz Ronaldoból. Én amikor először láttam a múban játszani, akkor azt gondoltam, h csak egy tehetség a sok közül. A 2004-s Eb-n már felfigyeltem rá komolyabban, de még akkor sem gondoltam volna, h a világ egyik legjobbja lesz.
Amúgy érdekes játékos ő. Nincs akkora játékintelligenciája mint a legnagyobbaknak, de kiváló fizikuma van, villámgyors, hatalmas a rúgóereje, fejjátéka kiváló, általában mindenkinél magasabbra emelkedik. Rendkívül gólérzékeny, a szabadrúgásai kegyetlenek.
Akármennyire nem szeretem, el kell ismerni, h hatalmas játékos, jelenleg a 2. legjobb Messi után nálam.
persze, h nem érdemtelenül kapta, kimagasló tehetségű és szorgalmú gyerek, viszont igen nagy arcú. az ilyen gyerekek keményen pofára is szoktak esni előbb v utóbb, ha nem tanulják meg a helyükön kezelni az adottságaikat a tehetségüket és a körülöttük levő felhajtást.Barcaforever írta:Csak szólok nektek, ha nem vennétek észre, egy olyan embert osztottok, aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben.![]()
Azért az egy dolog, h nem szimpi, de nehogy megmagyarázzátok, h érdemtelenül kapta az aranylabdát.Lassan már egy lapon fogjátok említeni, mondjuk Jankulovskival vagy mi?![]()
Attól, h vki nem szimpi máshogy is ki lehet fejezni.
Ilyen nálunk is van:Rivaldo11 írta: Ja, és még valami: Szinte ömlengenek a madridisták Dinhoról. Ilyen zsugás, olyan zseni. Bezzeg amikor nálunk játszott, és nekik rúgta a gólokat minden volt, ( túlsztárolt, fogas, stb...) csak zseni nem. Persze most, hogy nem kell tartani tőle, mindjárt egy géniusz.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, h 47 gólt minden sorozatban együtt lőtt, a bajnokságban ha jól emlékszem 32-t. Persze ez is igen szép teljesítmény, de azért a fejedet ne verd a falba miatta.aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben. Brick wall
Nem is viccelni akart, ezt komolyan gondolta és igaza is van. Bár én nem fogalmaznék így, ahogy ő,de amit a hsz-e ezutáni részében írt (ami valszeg nem vettél észre:)), miszerint Ronaldo emberileg nem érdemelheti meg ezt a címet(meg sztem tudásban sem, kiemelkedő,de nem történelmi távlatokban, csak a jelenben és itt is vannak legalább vele egyszintű játékosok, sőt jobbak is) azzal 100%-ig egyetértek és sztem a józan madridisták is. Pl Csoki. Na meg pl A Manchesteriek is, tavaly áprilisban beszélgettem egy manchester fanatikus barátommal (szószerint, olyan, mint mi:)) és ő is ezt mondta, meg azt, hogy örülne, ha elmenne Ronaldo és nem hiányozna(emberileg semmiképp). Na sztem ez a szurkolói nagyság.herr.toth írta:torrentkiller írta:Az aranylabdát sem fogja visszaszerezni, nemhogy a történelem legjobb játékosa legyen. Ez a kis ..... elég messze van tőle. Azt hiszi hogy mert jól áll a sérója meg felvette a legb.zisabb rózsaszín pólóját máris előtte hever a világ?Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövőre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek."
most szted vmi vicceset mondtál???
Az aranylabdát sem fogja visszaszerezni, nemhogy a történelem legjobb játékosa legyen. Ez a kis ..... elég messze van tőle. Azt hiszi hogy mert jól áll a sérója meg felvette a legb.zisabb rózsaszín pólóját máris előtte hever a világ?torrentkiller írta:Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövőre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek."
Először is leszögezném, h elismerem Ronaldo tehetségét és azt, is h egy kiváló játékos.Getti írta:Sziasztok!
Na erről beszéltem korábban. Lehet itt fontoskodni, hogy ilyen meg olyan drága volt, meg mondani, hogy senki nem ér ennyit. Maximum 2 éven belül visszahozza az árát, és utána csak profitot termel (az ugyebár eladósodott meg hitelből gazdálkodó madridnak)
Amellett pedig továbbra is tartom, hogy nagyon jó, sőt kiváló futbalista, remek lábtechnikával és gyorsasággal.
Gyakorlatilag gyorsabban fut labdával, mint sok elsőosztályú futbalista labda nélkül.
Szó-szó, aki nem ismeri el a tehetségét vagy technikáját, annak kár tovább ragozni a témát.
Az aranylabdát sem fogja visszaszerezni, nemhogy a történelem legjobb játékosa legyen. Ez a kis ..... elég messze van tőle. Azt hiszi hogy mert jól áll a sérója meg felvette a legb.zisabb rózsaszín pólóját máris előtte hever a világ?Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövőre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek."
1 milliárdért? Jó is lenne!nem kell eladni papíron, szerintem elég ha Mansour bin Zayed Al Nahyan lesz a stadion új neve, 1miliárdért lehet úgy van vele Perec papa, hogy megéri pár betűt lecserélni
Jaja, valahogy így. A socioknak kéne megszavazni a dolgot, akik ugye úgyse fogják. Másrészt ez Pereznek sem lenne érdeke...De pár reklámtáblát kaphatnak az arabok pár milláért!:)Részvénytársaságról van szó, ha mégis eladnák(amire semmi esély sincs sztem), akkor az nem egy-két ember döntése, hanem az összes részvényesé(nem tudom a reál struktúrája milyen, ugye nálunk pl a culéké a club).
pár kisebb klubnál nem így van, ott már megy a variálás.Remélem ez így is marad,bármely klubról van szó!