Azért ne feledjük, h C. Ronaldo fiatal, még megvan az esélye, h minden idők legjobbja legyen, persze ehhez rengeteget kéne fejlődnie.
Torrentkiller! Sztem annál, h ki a legjobb játékos, csakis a teljesítményt kell nézni, nem azt, h mennyire sportszerű, vagy milyen a személyisége.
Mindenesetre én kíváncsian várom, mi lesz Ronaldoból. Én amikor először láttam a múban játszani, akkor azt gondoltam, h csak egy tehetség a sok közül. A 2004-s Eb-n már felfigyeltem rá komolyabban, de még akkor sem gondoltam volna, h a világ egyik legjobbja lesz.
Amúgy érdekes játékos ő. Nincs akkora játékintelligenciája mint a legnagyobbaknak, de kiváló fizikuma van, villámgyors, hatalmas a rúgóereje, fejjátéka kiváló, általában mindenkinél magasabbra emelkedik. Rendkívül gólérzékeny, a szabadrúgásai kegyetlenek.
Akármennyire nem szeretem, el kell ismerni, h hatalmas játékos, jelenleg a 2. legjobb Messi után nálam.
aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben. Brick wall
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, h 47 gólt minden sorozatban együtt lőtt, a bajnokságban ha jól emlékszem 32-t. Persze ez is igen szép teljesítmény, de azért a fejedet ne verd a falba miatta.
Amúgy Te voltál az a tehetséges, aki kiszámolta, h Cé 2,5 gólt lő meccsenként, ugye?