Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.12.30. 17:07:06

wwwwwwwwwwa írta:Vagy nem? Nem köpte le?

Xavi: http://hu.wikipedia.org/wiki/Xavier_Hern%C3%A1ndez

Ronaldo: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo

Hát azért Xavi-é karcsúbb! :?

Pedig Ronaldo fiatalabb 5!!!!!! évvel! :wink:

Jaj meg ez hogy meleg... Csak téged minősít ez a melegezés! Honnan veszed, hogy az? Vagy volt köztetek valami? :lol: :lol:

Bocs azt nem vettem észre, hogy olyan mondta, aki már előtte elküldte volna! Bocs!
Hát te nagyon jó vagy,hallod.Mikor köpte le?Halucinálsz.

Rolnaldora rá kell nézni,sírva fakaszt.Véleményem meg még asszem lehet vicces fiú. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.30. 17:04:00

wwwwwwwwwwa írta:Vagy nem? Nem köpte le?

Xavi: http://hu.wikipedia.org/wiki/Xavier_Hern%C3%A1ndez

Ronaldo: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo

Hát azért Xavi-é karcsúbb! :?

Pedig Ronaldo fiatalabb 5!!!!!! évvel! :wink:

Jaj meg ez hogy meleg... Csak téged minősít ez a melegezés! Honnan veszed, hogy az? Vagy volt köztetek valami? :lol: :lol:

Bocs azt nem vettem észre, hogy olyan mondta, aki már előtte elküldte volna! Bocs!
Xavi Európabajnok, és hosszú ideje a világ egyik legjobb irányító kp-ja. :wink:

Az meg, hogy CR több címet nyert azért van, mert Angliában van kb. 241 féle kupa.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.30. 16:57:21

wwwwwwwwwwa írta:Jóhogy elismerik a machesteriek, mivel onnan jött el! Utálják! Nekem is van machesteres barátom, szóval! Azt hiszi a pénzért ment el!
Hol nem tiszteli az ellenfelet???
xavi... pont ő, aki csak úgy nyilatkozik Ronaldorol, hogy kirakatfocista. Pedig fiatalabb, és már többet elért, szóval...
Vagy Messi???? Nagy tisztelet leköpni az ellenfelet tényleg... :oops: :oops: vagy aki kézzel ad gólt, az tényleg tiszteli a sportot... Pff Miért nem szólt a bírónak, hogy boccs ez kézzel volt, csaltam... Pff Tisztelet!
Hol nem tisztelte Ronaldo az ellenfelet?
Még hogy nem alázatos sport iránt? Pff... Akkor, hogy ért volna már el ennyit, ha nincs alázat? Tudod mennyi alázat kell ahhoz, hogy valaki idáig eljusson? Szerintem nem, de mindegy!

Az egy dolog, hogy divatember, meg nagy az ego-ja! Valószínű Te ezért utálod is... :?
Meg szerintem Madridban elég korrektek a nyilatkozatai! Bár Te tudod!

IluisIlach89: te meg saját magadat cáfoltad meg... nem öncélú, de nem a csapat céljai lebegneg a szeme előtt, hanem a sajátja... :roll: :? :wink:
Nem megyek bele a konkrét dolgokba,mert látom veled nem érdemes, de a manchesteres dolgok mellett nem tudok elmenni. Tudsz olvasni? Nem az előző,hanem az előtte lévő hsz-emben írtam (amire először reagáltál), hogy ezt nekem tavaly tavasszal még a bl döntő előtt mondta a manchesteres haverom. Azzal együtt, hogy ő örülne,ha elmenne Ronaldo!! Mert bármennyire nagy játékos és bármennyire sokat ért el ott, emberileg nem szereti és nem illik oda. Mondhatnám csúnyábban is. Ha esetleg itt játszana én is ezt kívánnám és nem védném vakon, mint te. Pedig pl Titi helyén eljátszana és beférne, nem erről van szó,csak nem kell ide.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.30. 16:53:22

wwwwwwwwwwa írta:
IluisIlach89: te meg saját magadat cáfoltad meg... nem öncélú, de nem a csapat céljai lebegneg a szeme előtt, hanem a sajátja... :roll: :? :wink:
Jó hogy szerkkel odabigyesztettem a szarkazmust :lol:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.12.30. 16:49:06

wwwwwwwwwwa írta:Jóhogy elismerik a machesteriek, mivel onnan jött el! Utálják! Nekem is van machesteres barátom, szóval! Azt hiszi a pénzért ment el!
xavi... pont ő, aki csak úgy nyilatkozik Ronaldorol, hogy kirakatfocista. Pedig fiatalabb, és már többet elért, szóval...
Vagy Messi???? Nagy tisztelet leköpni az ellenfelet tényleg... :oops: :oops:
Még hogy nem alázatos sport iránt? Pff... Akkor, hogy ért volna már el ennyit, ha nincs alázat? Tudod mennyi alázat kell ahhoz, hogy valaki idáig eljusson? Szerintem nem, de mindegy!

Az egy dolog, hogy divatember, meg nagy az ego-ja! Valószínű Te ezért utálod is... :?

IluisIlach89: te meg saját magadat cáfoltad meg... nem öncélú, de nem a csapat céljai lebegneg a szeme előtt, hanem a sajátja... :roll: :?
Te miről beszélsz?Messi leköpte az ellenfelet,meg Xavi szidja Ronaldot,meg a meleg többet ért el?Térjél már vissza a földre bakker.

Mik vannak.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
wwwwwwwwwwa
Barça C

2009.12.30. 16:44:31

Jóhogy elismerik a machesteriek, mivel onnan jött el! Utálják! Nekem is van machesteres barátom, szóval! Azt hiszi a pénzért ment el!
Vagy Messi???? Nagy tisztelet leköpni az ellenfelet tényleg... :oops: :oops: vagy aki kézzel ad gólt, az tényleg tiszteli a sportot... Pff Miért nem szólt a bírónak, hogy boccs ez kézzel volt, csaltam... Pff Tisztelet!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wwwwwwwwwwa 2009.12.30. 16:51:56-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.30. 16:41:13

Kalap1988 írta:
lui1698 írta:Ronaldora azért nem lehet azt mondani, hogy nem alázatos.
Ahhoz, hogy ilyen teljesítményt mutasson fel elég nagy alázattal kell dolgozni.

Az megint más tészta, hogy úgy viselkedik ahogy.
Nézd nyilván komolyan kell edzeni és dolgozni ehhez a teljesítményhez,de az alázat ennél összetettebb, főként lelki fogalom. Amely az ellenfelek és a sportág maximális tiszteletét is magában foglalja. Nem hiszem, hogy ő az átlagnál alázatosabb lenne, sőt inkább még kevésbé.
Így van.
Bár nyilatkozataiban sokkal emberibb, a pályán és a való életben nyilvánul meg a személyisége.
Csapatainak óriási hasznára van, nem öncélú játékos, csak a saját érdekei, ambíciói szerint játszik, a saját céljai lebegnek a szeme előtt.
Szerk: Még mielőtt vki esetleg: Yeah, that's sarcasm :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2009.12.30. 16:47:19-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.30. 16:16:52

lui1698 írta:Ronaldora azért nem lehet azt mondani, hogy nem alázatos.

Nézd nyilván komolyan kell edzeni és dolgozni ehhez a teljesítményhez,de az alázat ennél összetettebb, főként lelki fogalom. Amely az ellenfelek és a sportág maximális tiszteletét is magában foglalja. Nem hiszem, hogy ő az átlagnál alázatosabb lenne, sőt inkább még kevésbé. Az pedig kevés. Főleg mondjuk Messihez,Xavihoz,Iniestahoz hasonlítva (hogy szándékosan ne írjam Kakát). Írjak még 10 sokkal alázatosabb játékost?
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.30. 16:12:24

Ronaldora azért nem lehet azt mondani, hogy nem alázatos.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.30. 16:12:08

wwwwwwwwwwa írta:Ronaldo nem alázatos? :shock: Bezzeg Kaka', aki ha elveszti a labdát és vigyorog az!? :wink:
Rossz összehasonlítás! Öngól! :oops:

Még, hogy Ronaldo nem példakép?????????

Katt: http://www.poznanici.com/index.php?p=us ... _id=111141

Neki az! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát akkor te nem azokat a meccseket nézed, mint én:D Egyébként Kakanak kicsit megállt a karrierje az Aranylabda után,de nem az alázatosság hiánya miatt. Őszintén fogalmam sincs,h mi miatt. Ronaldo nyilatkozatai pedig önmagukért beszélnek, aki így beszél az nem alázatos és nincs rendben az önértékelése. Erről ennyit, ezt még a Manchesteresek nagy része is elismeri, akiknél pedig a legnagyobb sikereit elérte. Szóval hagyjuk ezt a témát:)
wwwwwwwwwwa
Barça C

2009.12.30. 16:04:12

Ronaldo nem alázatos? :shock: Bezzeg Kaka', aki ha elveszti a labdát és vigyorog az!? :wink:
Rossz összehasonlítás! Öngól! :oops:

Még, hogy Ronaldo nem példakép?????????

Katt: http://www.poznanici.com/index.php?p=us ... _id=111141

Neki az! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.30. 15:34:24

LG írta:Azért ne feledjük, h C. Ronaldo fiatal, még megvan az esélye, h minden idők legjobbja legyen, persze ehhez rengeteget kéne fejlődnie.

Torrentkiller! Sztem annál, h ki a legjobb játékos, csakis a teljesítményt kell nézni, nem azt, h mennyire sportszerű, vagy milyen a személyisége.

Mindenesetre én kíváncsian várom, mi lesz Ronaldoból. Én amikor először láttam a múban játszani, akkor azt gondoltam, h csak egy tehetség a sok közül. A 2004-s Eb-n már felfigyeltem rá komolyabban, de még akkor sem gondoltam volna, h a világ egyik legjobbja lesz.
Amúgy érdekes játékos ő. Nincs akkora játékintelligenciája mint a legnagyobbaknak, de kiváló fizikuma van, villámgyors, hatalmas a rúgóereje, fejjátéka kiváló, általában mindenkinél magasabbra emelkedik. Rendkívül gólérzékeny, a szabadrúgásai kegyetlenek.
Akármennyire nem szeretem, el kell ismerni, h hatalmas játékos, jelenleg a 2. legjobb Messi után nálam.
Nálam is a második legjobb és elismerem azokat,amiket írsz. Azonban sztem torrentkillernek igaza van, a minden idők legjobbja címhez emberi nagyság is kell. Maradona is talán még ennél is többet el tudott volna érni (borzongató belegondolni),ha nagyobb alázat, tisztelet van benne és rendezettebb az élete. Mert minden teljesítményhez kell egy lelki,szellemi és erkölcsi háttér. Anélkül is lehet óriásit alkotni, de összevethetetlenül többet ér el egy ugyanolyan képességű,de pozitiív erkölcsi, szellemi, lelki állapotú egyén, mint akinek ez nincs meg. Egyszerű pszichológia stb-stb. Ronaldo egy Kaka vagy Messi féle alázattal és kicsit több ésszel talán a legjobb lehetne (képességben Messi előtte van, de Ronaldo fizikális adottságai ezt majdnem ellensúlyozzák), így nem. Ettől függetlenül szögezzük le még egyszer,elismerem maximálisan a tudását és a képességeit. De ezzel sosem lesz a valaha volt legjobb(szerintem)!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.30. 15:33:20

Barcaforever írta:Csak szólok nektek, ha nem vennétek észre, egy olyan embert osztottok, aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben. ](*,)

Azért az egy dolog, h nem szimpi, de nehogy megmagyarázzátok, h érdemtelenül kapta az aranylabdát.Lassan már egy lapon fogjátok említeni, mondjuk Jankulovskival vagy mi? :lol:

Attól, h vki nem szimpi máshogy is ki lehet fejezni.
persze, h nem érdemtelenül kapta, kimagasló tehetségű és szorgalmú gyerek, viszont igen nagy arcú. az ilyen gyerekek keményen pofára is szoktak esni előbb v utóbb, ha nem tanulják meg a helyükön kezelni az adottságaikat a tehetségüket és a körülöttük levő felhajtást.
rengeteg példa van a madridból is, akik hasonló kaliberek, mégis példaértékűen élnek/éltek.

már ha engem találtál meg.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2009.12.30. 15:32:47

Rivaldo11 írta: Ja, és még valami: Szinte ömlengenek a madridisták Dinhoról. Ilyen zsugás, olyan zseni. Bezzeg amikor nálunk játszott, és nekik rúgta a gólokat minden volt, ( túlsztárolt, fogas, stb...) csak zseni nem. Persze most, hogy nem kell tartani tőle, mindjárt egy géniusz.
Ilyen nálunk is van:
Robinho.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.30. 15:25:04

Azért ne feledjük, h C. Ronaldo fiatal, még megvan az esélye, h minden idők legjobbja legyen, persze ehhez rengeteget kéne fejlődnie.

Torrentkiller! Sztem annál, h ki a legjobb játékos, csakis a teljesítményt kell nézni, nem azt, h mennyire sportszerű, vagy milyen a személyisége.

Mindenesetre én kíváncsian várom, mi lesz Ronaldoból. Én amikor először láttam a múban játszani, akkor azt gondoltam, h csak egy tehetség a sok közül. A 2004-s Eb-n már felfigyeltem rá komolyabban, de még akkor sem gondoltam volna, h a világ egyik legjobbja lesz.
Amúgy érdekes játékos ő. Nincs akkora játékintelligenciája mint a legnagyobbaknak, de kiváló fizikuma van, villámgyors, hatalmas a rúgóereje, fejjátéka kiváló, általában mindenkinél magasabbra emelkedik. Rendkívül gólérzékeny, a szabadrúgásai kegyetlenek.
Akármennyire nem szeretem, el kell ismerni, h hatalmas játékos, jelenleg a 2. legjobb Messi után nálam.
aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben. Brick wall
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, h 47 gólt minden sorozatban együtt lőtt, a bajnokságban ha jól emlékszem 32-t. Persze ez is igen szép teljesítmény, de azért a fejedet ne verd a falba miatta. :wink:
Amúgy Te voltál az a tehetséges, aki kiszámolta, h Cé 2,5 gólt lő meccsenként, ugye? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2009.12.30. 15:35:44-kor.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.30. 15:18:16

Csak szólok nektek, ha nem vennétek észre, egy olyan embert osztottok, aki egy évben 40 fölött termelte a gólokat.Ez végülis mindennapos főleg a Premier Leage-ben. ](*,)

Azért az egy dolog, h nem szimpi, de nehogy megmagyarázzátok, h érdemtelenül kapta az aranylabdát.Lassan már egy lapon fogjátok említeni, mondjuk Jankulovskival vagy mi? :lol:

Attól, h vki nem szimpi máshogy is ki lehet fejezni.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.30. 15:16:52

még el is ismerném a hozzáállását, ha egyébként egy olyan gyerek lenne, aki a tehetségéhez, a népszerűségéhez mérten tudna élni, példakép lenne mások számára. de nem az, hanem egy magától hihetetlenül elbillent, rendkívűl felfújt, hisztis kcsög. és ugyanez volt a véleményem róla, amikor a múban nyomta, mielőtt még zúgolódnának páran a sötét oldalról.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.30. 15:12:42

herr.toth írta:
torrentkiller írta:
Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövőre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek."
Az aranylabdát sem fogja visszaszerezni, nemhogy a történelem legjobb játékosa legyen. Ez a kis ..... elég messze van tőle. Azt hiszi hogy mert jól áll a sérója meg felvette a legb.zisabb rózsaszín pólóját máris előtte hever a világ?

most szted vmi vicceset mondtál???
Nem is viccelni akart, ezt komolyan gondolta és igaza is van. Bár én nem fogalmaznék így, ahogy ő,de amit a hsz-e ezutáni részében írt (ami valszeg nem vettél észre:)), miszerint Ronaldo emberileg nem érdemelheti meg ezt a címet(meg sztem tudásban sem, kiemelkedő,de nem történelmi távlatokban, csak a jelenben és itt is vannak legalább vele egyszintű játékosok, sőt jobbak is) azzal 100%-ig egyetértek és sztem a józan madridisták is. Pl Csoki. Na meg pl A Manchesteriek is, tavaly áprilisban beszélgettem egy manchester fanatikus barátommal (szószerint, olyan, mint mi:)) és ő is ezt mondta, meg azt, hogy örülne, ha elmenne Ronaldo és nem hiányozna(emberileg semmiképp). Na sztem ez a szurkolói nagyság.
herr.toth
Barça B

2009.12.30. 14:54:14

torrentkiller írta:
Cristiano Ronaldo: "Idén vagy jövőre, de vissza fogom szerezni az Aranylabdát. Az a célom, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa legyek."
Az aranylabdát sem fogja visszaszerezni, nemhogy a történelem legjobb játékosa legyen. Ez a kis ..... elég messze van tőle. Azt hiszi hogy mert jól áll a sérója meg felvette a legb.zisabb rózsaszín pólóját máris előtte hever a világ?

most szted vmi vicceset mondtál???
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.30. 14:04:58

Getti írta:Sziasztok!

Na erről beszéltem korábban. Lehet itt fontoskodni, hogy ilyen meg olyan drága volt, meg mondani, hogy senki nem ér ennyit. Maximum 2 éven belül visszahozza az árát, és utána csak profitot termel (az ugyebár eladósodott meg hitelből gazdálkodó madridnak)

Amellett pedig továbbra is tartom, hogy nagyon jó, sőt kiváló futbalista, remek lábtechnikával és gyorsasággal.
Gyakorlatilag gyorsabban fut labdával, mint sok elsőosztályú futbalista labda nélkül.

Szó-szó, aki nem ismeri el a tehetségét vagy technikáját, annak kár tovább ragozni a témát.
Először is leszögezném, h elismerem Ronaldo tehetségét és azt, is h egy kiváló játékos.
Az is nyilvánvaló, h nagyon nagy a reklámértéke is. Tehát nem meglepetés. h visszafogja hozni az árát.

Egy dolog van benne amit nem szeretek, az h egy arrogáns buta ember. Ezzel nem lenne semmi baj, ha nem lenne egy ismert személyiség. Csak ő nagyon is ismert és az ismeretség bizonyos kötelezetségekkel jár, na ezzel nincs ő tisztában.
Nézem kisebb gyerekekket akik nagyrésze Ronaldo fan és ezek a gyerekek sajnos úgy viselkednek, mind a pályán, mind azon kivül ahogy a portugál...sajnos.
Tudom, h régebb is voltak ilyen személyiségei a focinak, de vhogy most azt érzem, h Ronaldo túl nagy hatással van ezekre a gyerekekre, negativ hatással
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.30. 13:16:00

Nem találsz itt olyan fórumozót, ami ne ismerné el a képességeit. Inkább arról van szó, hogy picit túlértékelitek odaát, de ez természetes. Általában az a jellemző, hogy épp a madridisták-tisztelet a kivételnek-nem ismerik el a Barca játékosokat. Ha felmerül, hogy a nálunk játszó labdarugó posztja legjobbja, ti körülnéztek a világban, találtok egy hasonlóan jó játékost azon a poszton,( totál mindegy hogy hol játszik) és azt nyomjátok ellene. Így volt/van ez a Messi-Ronaldo esetben, így van a Dani Alves-Maicon csatában, Lass hozzátok kerülve egyből jobb lett mint Yaya, Ramos és Pepe a világ legjobb belső védői már régóta. De ezeken a dolgokon nem lepődöm már meg.
Ha majd leigazoljátok balhátvédnek Olajos Ferikét Nyékládházáról, már tudom, hogy ő jobb mint Abidal.
Ja, és még valami: Szinte ömlengenek a madridisták Dinhoról. Ilyen zsugás, olyan zseni. Bezzeg amikor nálunk játszott, és nekik rúgta a gólokat minden volt, ( túlsztárolt, fogas, stb...) csak zseni nem. Persze most, hogy nem kell tartani tőle, mindjárt egy géniusz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Getti
Barça B

2009.12.30. 13:00:41

Sziasztok!

"Az AS szerint Ronaldo évente 80 millió eurót keres a reklámokból. Ebből 40-40, illetve 50-50 százalékot kap a klub és a játékos függően attól, hogy közvetítővel vagy nélküle jött-e létre az üzlet. Ez évente 35 millió euró a klubnak. A szerződései többsége rövidesen lejár, s jövőre még jobb feltételek mellett újítanák meg."

Na erről beszéltem korábban. Lehet itt fontoskodni, hogy ilyen meg olyan drága volt, meg mondani, hogy senki nem ér ennyit. Maximum 2 éven belül visszahozza az árát, és utána csak profitot termel (az ugyebár eladósodott meg hitelből gazdálkodó madridnak)

Amellett pedig továbbra is tartom, hogy nagyon jó, sőt kiváló futbalista, remek lábtechnikával és gyorsasággal.
Gyakorlatilag gyorsabban fut labdával, mint sok elsőosztályú futbalista labda nélkül.

Szó-szó, aki nem ismeri el a tehetségét vagy technikáját, annak kár tovább ragozni a témát.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.30. 12:53:49

Vissza szerzi az aranylabdát. Nocsak. Be akar törni Messihez. :lol: Mintha az aranyzsuga az ő személyes kiváltsága lenne...pfff.
Amúgy a nyilatkozattal nincs baj, természetes hogy vannak nagy céljai. Ezért kivételesen nem kell kiakadni rá. De az a történelem legjobbja cím, az enyhén arról árulkodik, hogy kissé(...) túlbecsüli a képességeit a srác.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.12.30. 13:23:22-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.12.30. 12:47:50

A világ valahavolt legjobb játékosa címet csak olyan embernek adnám oda, aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem magáért a sportért, a fociért, és persze az emberekért is sokat tett. Nem hanyagolható el az sem hogy nem fetreng percenként olyan dolog miatt ami meg sem történt.
Például hogy ne menjek messzebb Puskás, Kubala vagy Pelé sokkal jobban megérdemelné.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
CS0ki
Entrenador del Barça

2009.12.27. 21:03:35

nem kell eladni papíron, szerintem elég ha Mansour bin Zayed Al Nahyan lesz a stadion új neve, 1miliárdért lehet úgy van vele Perec papa, hogy megéri pár betűt lecserélni
1 milliárdért? Jó is lenne! :) Tőlem Visca el Barca-nak is hívhatják a stadiont annyiért! :lol:
Részvénytársaságról van szó, ha mégis eladnák(amire semmi esély sincs sztem), akkor az nem egy-két ember döntése, hanem az összes részvényesé(nem tudom a reál struktúrája milyen, ugye nálunk pl a culéké a club).
Jaja, valahogy így. A socioknak kéne megszavazni a dolgot, akik ugye úgyse fogják. Másrészt ez Pereznek sem lenne érdeke...De pár reklámtáblát kaphatnak az arabok pár milláért!:)
Remélem ez így is marad,bármely klubról van szó!
pár kisebb klubnál nem így van, ott már megy a variálás.
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
Lezárt