2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem meg 100%ig megfelelt... végre nem azt láttam, h a két középső védő meg Valdes piszkálgatja el a csatárok elől éppúgy h ne szerezzék meg, hanem meg lehetett játszani a két szélső hátvédet, Sergio, Xavit, Messit is akár... nyerhettünk volna itt 2 számjeggyel is ha időben berámoljuk az elsőt, de izgalmas kis meccs volt, és nyomás alatt is kiválóan teljesítettek a srácok. Nekem az elmúlt meccsek után ez felüdülés voltStevenny írta:Nem csak te látod így! Én is kb! Nem volt ez egy jó meccs!Varatrix írta:Alapvetően optimista embernek tartom magam, de felteszem a kérdést.
Csak én nem láttam olyan fene meggyőzőnek ezt a játékot.
Egy Málagát azért nem olyan ördöngös dolog megverni.
Nem csak te látod így! Én is kb! Nem volt ez egy jó meccs!Varatrix írta:Alapvetően optimista embernek tartom magam, de felteszem a kérdést.
Csak én nem láttam olyan fene meggyőzőnek ezt a játékot.
Egy Málagát azért nem olyan ördöngös dolog megverni.
Igen, de épp hogy csak mászunk ki a gödörből...Stevenny írta:Nah, figyelj! De a helyzeteket be kell LŐNI!!!
Miva?Stevenny írta:Na, ez a tegnapi meccs nagyon gyenge volt. Önzők voltunk, rossz megoldásokat nyújtottunk, egy pár játékos, mint például Pedro, Ininesta, de főleg Busquets, nagyon pocsék teljesítményt nyújtott. Messinek sem ment a játék. Három játékost lehet megdícsérni: Maxwell, Xavi és Bojan is talán nagyon jó teljesítményt nyújtott. DE lehet említeni Ibrát is, aki szegény alig kapott jó passzokat.
Nem szeretem ezt az értelmetlen dolgot, hogy 1-1-es állásnál hátul passzolgatnak. HülyeséG! Ezerrel kell ilyenkor támadni!
Ez, igaz.Stevenny írta:Nah, figyelj! De a helyzeteket be kell LŐNI!!!
ezt nem értem... most nem szereted Pepet, vagy amióta elkezdett edzősködni? nem baj, csak olyan fura. persze meglehet róla a véleményed csak eddig senkitől nem hallottam, hogy nem szeretné.BlauGranaGroc írta: Amennyire szerettem játékosként, most kb annyira nem csípem edzőként.
amit a meccsről írtál az ok. ez is lehet egy hibaforrás, de a bíróval kapcsolatos kifogásod szerintem alaptalan. a bíró része a játéknak és a tevékenysége ugyanúgy bírálható mint pl. az edzőé! nem mellesleg pedig a megállapítások az Ibra góllal kapcsolatban jogosak, tehát a meccs eredménye az ő hibája miatt nem 3:1 ez ilyen egyszerű!BlauGranaGroc írta:Annyira unalmas már ez a bírózás. Egy Barcelonanak a liga 10x helyezettje ellen bármilyen bírói tévedések ellenére is simán hoznia kell a meccset hazai pályán. Meg egyébként is teljesen felesleges minden meccs után a bírót szidni, amikor minden épeszű szurkoló tudja, hogy tévedések voltak, vannak, és lesznek is.
2:1 után nem adtak meg egy szabályosnak tűnő gólunkat? Nem mind1? Így is nyertünk. Piros lap sem maradt el, mert az nem volt sárgás megmozdulás a malagaitól ami miatt reklamáltok.
Marha gyerekes és szánalmas amikor egy ekkora csapat szurkolója sír, mert esetleg a sokkal gyengébb csapatot segíti(k) bírói tévedések.
És akkor a meccsről:
Xavi nagyszerűen játszott és ez meg is látszotta csapat játékán is. Érdekes, hogy amióta Zlatan a csatár, azóta mindenki elfeljetette milyen is a jó kiugratás. Senki se tud megfelelő sebességű és hosszúságú passzt adni neki, vajon miért?
A 2. félidőben amikor a malaga egészen messzire feltolta a védekezését és leszűkítette a játékterünket tanácstalanok lettünk, egészen addig amíg el nem kezdtük Alves(éke)t kiugratni a szélen. Ezt követően visszább is húzódtak és ott folytatódott az egész ahol abbamaradt az első félidőben. Egy jobb (szélső)védőkkel rendelkező csapatnak ez jó taktika lehet ellenünk, de itt most megoldottuk. Az ideális számunkra az lett volna ha ekkor a csatárunk kap indításokat és vezetheti 1az1-ben kapura a labdát, de ez érdekes mód felsem merült már a csapattársakban. Szerintem már ők sem nagyon szivesen próbálkoznak a svéd kiugratásának kisérletével, mert 95%-ban halott ötlet. Tegnap Alves egyik próbálkozása után is jól látszott a brazil arcán, hogy mennyire reménytelen.
Kétségtelen kellet volna a meg nem adott gól Ibra önbizalmának(mi hülyeség már, hogy egy ekkora játékosnak ezen múljon a játékhoz valóü hozzáállása), de én jobban sajnáltam, hogy így Bojan neve mellől hiányzik egy újabb gólpassz. Még mindig úgy gondolom, hogy a katalán-szerb, Jeffrennel karöltve simán megoldaná a balszélső kérdését. Egyébként is felesleges igazolni, ha Pep csak meccsenként 1x cserél és azt is csak az utolsó 5 percben teszi. Sok jó játékos ott csücsül érdemtelenül, mecshiányosan a padon. Amennyire szerettem játékosként, most kb annyira nem csípem edzőkent.
Na ezt most megmondtad nekik és igazad is vanRinku írta:Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy hogy lehet valakinek ilyen lelke! Szántszándékkal sérteget másokat! Hogy van pofája valakinek idejönni és belénk kötni? Sajnálom, hogy még mindig itt tart az ország nagyrésze, hogy egymást kell fúrni és szivatni, ahelyett, hogy igen, ez bizony egy szép akció volt, megérdemelt volt a gőzelem az egész meccsn! Rúghattunk volna kétszer annyit is, mint a madrid, csak elrontottuk a végén mindig! De megnyertük és csak ez a lényeg!Gali írta:Gyerekek!
Hagyjuk már cr9-t. Valószínű csak provokál, és élvezi, hogy vele foglalkozik az egész Eurobarca.
Mindenesetre ezért kár volt ide regisztrálnia!
Szóval minden kedves nagyszájú madrid drukker magába nézhetne, hogy mielőtt idejön, miért is jön ide! Normális hangnemben írni, vagy aljas, szemét, sunyi módon kötöszködni és szítani az indulatokat!
Ha ilyenek lesztek, magatokra maradtok az életben!
Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy hogy lehet valakinek ilyen lelke! Szántszándékkal sérteget másokat! Hogy van pofája valakinek idejönni és belénk kötni? Sajnálom, hogy még mindig itt tart az ország nagyrésze, hogy egymást kell fúrni és szivatni, ahelyett, hogy igen, ez bizony egy szép akció volt, megérdemelt volt a gőzelem az egész meccsn! Rúghattunk volna kétszer annyit is, mint a madrid, csak elrontottuk a végén mindig! De megnyertük és csak ez a lényeg!Gali írta:Gyerekek!
Hagyjuk már cr9-t. Valószínű csak provokál, és élvezi, hogy vele foglalkozik az egész Eurobarca.
Mindenesetre ezért kár volt ide regisztrálnia!
Első félidőben 78 volt, aztán a másodikban 72.Fernando írta:Annyi nem valószínű, hogy volt azért.katalunya írta:de azér ez kemény ez a 78 %-os labdatartás(forrás: nso)...azé még mindig adjuk...
![]()
![]()
Max 70.
egyetértek, hogy Ibrát és Pedrot együtt elmarasztalni enyhén szólva nem reális.Fernando írta:1. Nem hiszem, hogy 100%-ig Pep érdeme. Inkább az játszik nagyrészt közre, hogy Xavi nagyon nagy meccset játszott, és hogy lehet számolni Alves-zsel, mert hiányzott a jobbszélről nagyon.barcafan0911 írta:Le a kalappal Pep elött, úgy látszik formába hozza a csapatot. Bár olyan szintre nem fogunk jutni mint a tavalyi team, mivel van két állandó gyenge láncszemünk. Úgy érzem hogy Ibra és Pedro csak visszafogják a csapatot, sajnos a klub büszkesége miatt Ibrával még egy ideig számolnunk kell ( mondjuk én szívesebben látnám Bojant a kezdőben, mert így csak el lesz csépelve a tehetsége), de szerencsére nyáron a bal oldalt megoldhatjuk.
Hiába szerez Pedro gólt néhány meccsen, az nincs egálban azzal a nagy semmivel amit a pályán mutat.
2. Ibra? Pedro? Hát most erre sokat nem tudok úgy írni, hogy ne cáfolnám ezt meg. Nem is értem. Pedro? Mi bajod vele? Szívét lelkét kiteszi a pályán, technikás, mostanában 1 az 1-ben mindig elveri a védőjét, remekül ad be, és nagy és fontos gólokat lő. Jelenleg ő a legmegfelelőbb arra a posztra. Ibra? Fél éve van nálunk azalatt 15-20 gólt rúgott. Néha valóban elakad benne a támadás, de szerintem simán elviselhető, és ezen lehet javítani. Néhányan mintha egy párhuzamos dimenzióbol jöttek volna...
Annyi nem valószínű, hogy volt azért.katalunya írta:de azér ez kemény ez a 78 %-os labdatartás(forrás: nso)...azé még mindig adjuk...
![]()
![]()
1. Nem hiszem, hogy 100%-ig Pep érdeme. Inkább az játszik nagyrészt közre, hogy Xavi nagyon nagy meccset játszott, és hogy lehet számolni Alves-zsel, mert hiányzott a jobbszélről nagyon.barcafan0911 írta:Le a kalappal Pep elött, úgy látszik formába hozza a csapatot. Bár olyan szintre nem fogunk jutni mint a tavalyi team, mivel van két állandó gyenge láncszemünk. Úgy érzem hogy Ibra és Pedro csak visszafogják a csapatot, sajnos a klub büszkesége miatt Ibrával még egy ideig számolnunk kell ( mondjuk én szívesebben látnám Bojant a kezdőben, mert így csak el lesz csépelve a tehetsége), de szerencsére nyáron a bal oldalt megoldhatjuk.
Hiába szerez Pedro gólt néhány meccsen, az nincs egálban azzal a nagy semmivel amit a pályán mutat.