Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi meg kikaptunk ott az Atletitől, ahol még a tökutolsó Xerez is nyert.MessiFan írta:Szerintem meg nem lesz nehéz meccs hanem simán elverjük az Espanyolt. Hát istenem a Rancingtól kikaptak 3-1-re.
Csak azt probaltam erzekeltetni, hogy jelenleg ennyi a La Liga. 10 meccsbol 9-szer nincs jelentos ellenallas. Iszonyatos gyenge a mezony, meg a Madridhoz kepest is, nemhogy hozzank. Sokszor rossz formaban, nem megeroltetve siman verunk kozepcsapatokat.Fernando írta:Mi a szentszar? Nemsemmi.
Angol billentyuzet? (bocs ha zavar, nem tudok ellene mit tenni)Fernando írta:(ékezet? meg tudod mi az, hogy űrlap?)
Mi a szentszar? Nemsemmi. (ékezet? meg tudod mi az, hogy űrlap?)d írta:Barcelona meccs-ertekelo urlap:
Ismetelten siman gyozedelmeskedett a Barcelona csapata, negyedgozzel, a semmit mutato [insert aktualis la liga csapat] ellen.
A csapat szep jatekot mutatott be, kulon orulhettunk a mostanaban kevesebb jateklehetoseget kapo [insert az alabbiakbol: Bojan, Henry, Toure, Csiga, Marquez] goljanak/jatekanak.
A katalan csapat sztarja, [insert: Xavi, Messi, Iniesta] ismet zsenialis [golokat rugott/passzokat adott].
Igy a jatekosok mar a kovetkezo fordulo elleni meccsre koncentralhatnak, ami nem lesz konnyu, hisz az [otthon rendkivul jol teljesito/ellenunk jol jatszo/jo formaban levo] [insert kovetkezo ellenfel] ellen jatszanak.
go to: Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok topikZsolti95 írta:Nem ide tartozik, de nem tudja valaki hogy mikor lesz a Copa America?
Ha jól tudom csak jövőreZsolti95 írta:Nem ide tartozik, de nem tudja valaki hogy mikor lesz a Copa America?
Azt is figyelni kell (bár nem akkora jelentőségű, hogy nagyban befolyásolná a színvonalat), hogy az angol bajnokság valamivel leegyszerűsítettebb, mint a spanyol. A latin foci azért az ami, mert technikás játékosok tömkelege futballozik benne, szép gólok vannak. A brit futball is már azért más, mint a '70-es, '80-as évek "kick and run"ja, de mégsem olyan technikás, mint a spanyol. Angliában az erőre mennek, hogy eszeveszetten hajtják végig a 90 percet, amire akár egy kiscsapat is képes lehet. Ha azonban valódi futballt akarunk, hiába tartják az angolt a világon az egyik legerősebbnek, inkább néz meg az egyszeri szurkoló egy spanyol meccset, mint egy angolt. Nem lehúzni akarom a brit futballt, mert nagy hagyományai vannak, stb, de más egy spanyol vagy portugál foci. Sokkal másabb. A technikás futballra pedig az esetek többségében a nagycsapatok képesek, kíváló játékoskerettel.ozsimiki írta:ez pontosan azt mutatja sajnos,h amellett,h nagyon jó csapatunk van, a bajnokság amiben játszunk nagyon gyér. Hollandnál se véletlen a magas pontszám.
nem hinném,hogy egy angol bajnokságban ahol kétszer játszunk mind a M.U.val,Chelseavel,Arsenallal, Pool-al,és még a sok odalépős csapattal, ott is ilyen mennyiségű pontunk lenne.
a bajnokság színvonalára jellemző,h a Real is mindenkit megver az ég világon a bajnokságban,mi pedig az akkor ugyanannyiponttal álló csapatot is oktatjuk...
persze a rekordok tömkelege nagyon tetszik
Igazad van. Nagyon is!ozsimiki írta:ez pontosan azt mutatja sajnos,h amellett,h nagyon jó csapatunk van, a bajnokság amiben játszunk nagyon gyér. Hollandnál se véletlen a magas pontszám.
nem hinném,hogy egy angol bajnokságban ahol kétszer játszunk mind a M.U.val,Chelseavel,Arsenallal, Pool-al,és még a sok odalépős csapattal, ott is ilyen mennyiségű pontunk lenne.
a bajnokság színvonalára jellemző,h a Real is mindenkit megver az ég világon a bajnokságban,mi pedig az akkor ugyanannyiponttal álló csapatot is oktatjuk...
persze a rekordok tömkelege nagyon tetszik
boixosnois írta:Hihetetlen az a 83 pont 32 forduló alatt!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Angoloknál első:Chelsea 34meccs 77 pont
Olasz: Roma 33m 68p
Német:Bayern 30m 60p
Francia:Marseille 32m 65p
egyedül Hollandoknál:Twente 32m 80p
Hihetetlen eddig ez a teljesítmény!!!!8)![]()
![]()
Fecooo írta:tavaly 27 bajnokit nyertünk, a mai meccs után fogunk 26-tal állni... és még van 6 forduló
nem tudom h vagytok vele, de sztem lazán ki lehetne nevezni Yayát a meccs emberének... zseniális hosszú passzok sokasága, labdaszerzések, vmint hihetetlen stabilitást adott a középpályának... szóval számomra: Yaya TouréMOM
Fecooo írta:tavaly 27 bajnokit nyertünk, a mai meccs után fogunk 26-tal állni... és még van 6 forduló
nem tudom h vagytok vele, de sztem lazán ki lehetne nevezni Yayát a meccs emberének... zseniális hosszú passzok sokasága, labdaszerzések, vmint hihetetlen stabilitást adott a középpályának... szóval számomra: Yaya TouréMOM